kızlar bi şey sorucam 2 3 gündür bebeğin hareketleri çok yavaşladı arada oynuyor ama çok az bu zamanlarda artması gerekmiyomu niye böyle yavaşladı anlam veremedim. randevuma da çok var daha dr yi arıyıp sorsammı veya randevuyu beklemeden gitsemmi doktora ne yapıyım sizce
Yaf Kuzey e de yaptı bı kere.. dıyorum ki Burcu teyzen gelıo o gunden sonra.. Burcu gelınce Kuzey, böbreklerimin arkasına saklanır oldu.. ne diim kii şimdi ikisini de sefiyorum.. ıdare edıyoruss işte
ıyı aksamlar agustos anneleri,
ben de eylul annesıyım sıze sormak ıstedıgım bısey var.26.haftamdayım.karnımın ust kısmı yanı goguslerın altına gelen kısım acıo ozellıkle aksamları.normalmıdır?cevaplarsanız sevıırım
Dediğin şey arada bana da oluyor. Ben hafif kamburum, bundan olduğunufark edip duruşumu değiştiriyorum. Bİr kaç derin nefes alıyorum. Düzeliyor...
sende de olmasına uzuldum ama ıcımı rahatlattıgın ıcın sevındım taze.saolasın.a.s.
Sağolun kızlar ya:1hug:Bebişlerimiz sağ salim doğsalar, büyüseler de göstersek bu videoları, fotoğrafları. Ne şanslı olacaklar, adım adım her aşamasını biliyor olacaklar hayatlarının. Benim annemin hamileyken bir tek fotoğrafı yok:çok üzgünüm:İnşallah göstermek hepimize kısmet olur.
Evrişiiiim:teselli:Üzüldüm kız sonradan söylediğime. Hadi hadi sen de izleyebilirsin affettimalkisalkisalkis
bugün gülesim yoktu, ömrünüze bebeğinize sağlık.....
herkese ii geceler bugün arkadaşlarla mangal yapmaya gittik kaç gündür üst üste et et et valla çocuk kilo almıştır herhalde dimi evede yeni geldik güzel bi pazar günüydü kızımda eğlendi ki kıpır kpırdı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?