2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar bugun azerilerin 40 cıkarma kutlamasındaydık cok guzeldi bebisin 40 ında dugun salonunda yemekli eglence yapıolar .gerci bebek icin kotu surekli muzik calıp oynuo millet vede babaaanesi gormemisin oglan torunu olmus seyini koparmıs misali habire cocuk kucagında oynatıp duruo cocuk 2 buklum zavallı ben eglendim eski is arkadaslarım vardı onları gordum bide guzel oynadım turk muzigide caldılar halay cektim doktuk kurtlarımızı geldik

burko benimkide aynı seninkinin tıpkısı ama hic cekmek aklıma gelmemisti dogrusu hepimize ii fikir verdin cok saol canım kızınada masallahhh

PETRIK hasim iscanda arabayı park etmek sorun olabilir zira otobus duragıyla cakısıo o yuzden bence yukarı biyere koyun asagıyıda rahat rahat gezin

seerni eger sen yorulduysan yavaslar yada bende bazı donemlerde yavasldıgını hissediorum ama ozamanlarda karnım ictende gerilio yani buyume zamanları oluyo galiba ozamanda yavaslıo sonra tekrar artıo ama icine kurt dustuyse bi git doktoruna

Sağolun kızlar ya:1hug:Bebişlerimiz sağ salim doğsalar, büyüseler de göstersek bu videoları, fotoğrafları. Ne şanslı olacaklar, adım adım her aşamasını biliyor olacaklar hayatlarının. Benim annemin hamileyken bir tek fotoğrafı yok:çok üzgünüm:İnşallah göstermek hepimize kısmet olur.

Evrişiiiim:teselli:Üzüldüm kız sonradan söylediğime. Hadi hadi sen de izleyebilirsin affettimalkisalkisalkis

Evrişin haricindekiler bakabilir anacığım. Ahanda benim kurtlu kızım:

MELEĞİMİN GÜNLÜĞÜ

Canım müthiş bişey ya - bu nasıl güzel bir anı kızın için :) Bende anca bugün görebildim karnımda gözle görünür bir hareket - çok tuhaf hissettim - hani tekmeleri hissetmek farklı gözünl görmek çok değişik bişey ya

tazefasulyem sende sorun yok esine soyle bende koltukta otururken filan elim surekli karnımda bebegimi oksuyorum bikerede cok kanım kaynadı karnımda mıncıklayıp durdum arada banada oluyo yani hersey normal sekerim

Yaf Kuzey e de yaptı bı kere.. dıyorum ki Burcu teyzen gelıo o gunden sonra.. Burcu gelınce Kuzey, böbreklerimin arkasına saklanır oldu.. ne diim kii şimdi ikisini de sefiyorum.. ıdare edıyoruss işte

bugün gülesim yoktu, ömrünüze bebeğinize sağlık.....

ıyı aksamlar agustos anneleri,
ben de eylul annesıyım sıze sormak ıstedıgım bısey var.26.haftamdayım.karnımın ust kısmı yanı goguslerın altına gelen kısım acıo ozellıkle aksamları.normalmıdır?cevaplarsanız sevıırım

Bebek hareketlerini altlarda hissediyorsan normaldir, kafasını kaburgalarına dayamıştır diye düşünüyorum petibörcüğüm ama emin de değilim. Hiç öyle birşey söyleyen olmadı yanlış hatırlamıyorsamCADIARZU

Dediğin şey arada bana da oluyor. Ben hafif kamburum, bundan olduğunufark edip duruşumu değiştiriyorum. Bİr kaç derin nefes alıyorum. Düzeliyor...

saol burko.hareketlerı olması gereken yerde fakat bazen ta yukarı senın dedıgın gıbı bıyerını mı dayıyo napıo anlamıorum one dogru egılemıorum canım acıo dık durunca rahatlıorum anca.tekrar saol burko.ıyı aksamlar

ESRAKO, sıkma canını güzelim yaa... Bak o doktorun söylediği hiç bir şey olmayacak. Ece'ne hiç bir şey olmayacak. Bİraz daha dikkat etsen eminim rahatça bitireceksin hamileliğini. Olomulu yanlarını gör canım. Üzülme lütfen...

Daha da islemem.. boşuna miyavlama :dilcikar:

bugün gülesim yoktu, ömrünüze bebeğinize sağlık.....

Muckkkkkk.. amin cümlemize kuzumm...

herkese ii geceler bugün arkadaşlarla mangal yapmaya gittik kaç gündür üst üste et et et valla çocuk kilo almıştır herhalde dimi evede yeni geldik güzel bi pazar günüydü kızımda eğlendi ki kıpır kpırdı....

neeeeee mangal mı, dünürünü çağırmıyosun bide..çok ayıp çook...mmmmmmm ağzımın suyu aktı..

iyi geceler kızlar ama kimseler yok cumartesi akşamı benim için tam bir faciaydı resmen kızlar agrıyan bir dişim vardı ilk hamile kaldıgımda arkadaşım diş hekimi müdahale etmek istemedi agrı kesicilerle idare ettim ama akşam agrı sinyalleri aldım dişimden ve agrı kesici içip yattım 2,30 inanılmaz bir agrıyla uyandım yataktan kalkmak istemedim tekrar uykuya dalarsam agrı geçer zannettim ama nerde dahada şiddetlendi kalktım 2,55 bir agrı kesici daha içtim dişlerimi kanatana kadar fırçaladım sanki faydası olacak biraz geçer gibi oldu agrı hadi yatayım dedim ama agrı şiddetlendi ben ömrümde böyle bir acı görmedim kızlar dayanılmazdı eşimi uyandırdım diş hastanesine apartopar gittik dr a hamile oldugumu söyledim önce kayıttaki bayana söyledim salak uykusuzluk başına vurdu heralde aaaaaaaa siz hamilemisiniz ben göbek zannettim demezmi kan beynime sıçradı dr baktı çekemem dedi düşük tehlikesi olur sorumluluk alamazmış e haklı ama dedim dayanamıyorum ilaçda fayda etmedi o zaman sinirleri alır ilaçlı pamuk koyarım istersen agrın geçer uyuşturma olmadan işlemi yaptı biraz olsun rahatladım ama birkaç saat sürdü bebek oldugu için sakin sabırlı davrandı devamlı dinlendirdi sabaha karşı eve geldik ama biz gelene kadar annem giderken görmüş arabaya benimde bindigimi eyvah demiş korkmuş birşey oldu diye biz gelene kadar balkonda beklemiş anacım.
bugünde boya yaptı abim onlarla ugraştık resmen bittim kızlar iş yapmasamda ayakta durmak yorucu oluyor.
şimdi dişim agrıdıgında dr açtıgı yere dişinol diye bir ilaç verdi onu küçük bir pamuga sürüp dişimin arasına koyacakmışım agrıyı kesecekmiş doguma kadar böyle nasıl idare ederim bilemiyorum yarın pek giremem diye şimdiden yazdım kabus dolu anlarımı inanın o acıya on tane dogururdum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…