iyi geceler kızlar ama kimseler yok cumartesi akşamı benim için tam bir faciaydı resmen kızlar agrıyan bir dişim vardı ilk hamile kaldıgımda arkadaşım diş hekimi müdahale etmek istemedi agrı kesicilerle idare ettim ama akşam agrı sinyalleri aldım dişimden ve agrı kesici içip yattım 2,30 inanılmaz bir agrıyla uyandım yataktan kalkmak istemedim tekrar uykuya dalarsam agrı geçer zannettim ama nerde dahada şiddetlendi kalktım 2,55 bir agrı kesici daha içtim dişlerimi kanatana kadar fırçaladım sanki faydası olacak biraz geçer gibi oldu agrı hadi yatayım dedim ama agrı şiddetlendi ben ömrümde böyle bir acı görmedim kızlar dayanılmazdı eşimi uyandırdım diş hastanesine apartopar gittik dr a hamile oldugumu söyledim önce kayıttaki bayana söyledim salak uykusuzluk başına vurdu heralde aaaaaaaa siz hamilemisiniz ben göbek zannettim demezmi kan beynime sıçradı dr baktı çekemem dedi düşük tehlikesi olur sorumluluk alamazmış e haklı ama dedim dayanamıyorum ilaçda fayda etmedi o zaman sinirleri alır ilaçlı pamuk koyarım istersen agrın geçer uyuşturma olmadan işlemi yaptı biraz olsun rahatladım ama birkaç saat sürdü bebek oldugu için sakin sabırlı davrandı devamlı dinlendirdi sabaha karşı eve geldik ama biz gelene kadar annem giderken görmüş arabaya benimde bindigimi eyvah demiş korkmuş birşey oldu diye biz gelene kadar balkonda beklemiş anacım.
bugünde boya yaptı abim onlarla ugraştık resmen bittim kızlar iş yapmasamda ayakta durmak yorucu oluyor.
şimdi dişim agrıdıgında dr açtıgı yere dişinol diye bir ilaç verdi onu küçük bir pamuga sürüp dişimin arasına koyacakmışım agrıyı kesecekmiş doguma kadar böyle nasıl idare ederim bilemiyorum yarın pek giremem diye şimdiden yazdım kabus dolu anlarımı inanın o acıya on tane dogururdum valla
yalniz degilsin tatlim bende cocuklari mincirrak everim, ben kedimi bile oyle agzimin icine sokarak sikarak everim, elim surekli karnimda,ben vuruyoum teo geri vuruyor:)) biz tibetle ben kediyi severken bile kavga ediyoz, rahat birak hayvani diye, teo dogunca dusunemiyorum:)))Kızlar, Onur'un size sormamı istediği bir şey var. Sizin de eliniz sürekli karnınızda mı? Çocuğu sürekli sıkıştırıp duruyor musunuz? Bende tik olmuş artık, beyefendi öyle diyor. Çocuğu rahat bırakacakmışım.
Dün sadece Doruk'un iki defa vurduğu bir yere hafifçe bastırdım - çektim elimi, tekrar vurdu. Ben tekrar bastırdım - çektim, o tekrar vurdu. Onur'a gösterdim, o da kızdı
ben o cimcimenin her yerini isiririm, masallah gelinime benim kipir kipir:)))
iyi geceler kızlar ama kimseler yok cumartesi akşamı benim için tam bir faciaydı resmen kızlar agrıyan bir dişim vardı ilk hamile kaldıgımda arkadaşım diş hekimi müdahale etmek istemedi agrı kesicilerle idare ettim ama akşam agrı sinyalleri aldım dişimden ve agrı kesici içip yattım 2,30 inanılmaz bir agrıyla uyandım yataktan kalkmak istemedim tekrar uykuya dalarsam agrı geçer zannettim ama nerde dahada şiddetlendi kalktım 2,55 bir agrı kesici daha içtim dişlerimi kanatana kadar fırçaladım sanki faydası olacak biraz geçer gibi oldu agrı hadi yatayım dedim ama agrı şiddetlendi ben ömrümde böyle bir acı görmedim kızlar dayanılmazdı eşimi uyandırdım diş hastanesine apartopar gittik dr a hamile oldugumu söyledim önce kayıttaki bayana söyledim salak uykusuzluk başına vurdu heralde aaaaaaaa siz hamilemisiniz ben göbek zannettim demezmi kan beynime sıçradı dr baktı çekemem dedi düşük tehlikesi olur sorumluluk alamazmış e haklı ama dedim dayanamıyorum ilaçda fayda etmedi o zaman sinirleri alır ilaçlı pamuk koyarım istersen agrın geçer uyuşturma olmadan işlemi yaptı biraz olsun rahatladım ama birkaç saat sürdü bebek oldugu için sakin sabırlı davrandı devamlı dinlendirdi sabaha karşı eve geldik ama biz gelene kadar annem giderken görmüş arabaya benimde bindigimi eyvah demiş korkmuş birşey oldu diye biz gelene kadar balkonda beklemiş anacım.
bugünde boya yaptı abim onlarla ugraştık resmen bittim kızlar iş yapmasamda ayakta durmak yorucu oluyor.
şimdi dişim agrıdıgında dr açtıgı yere dişinol diye bir ilaç verdi onu küçük bir pamuga sürüp dişimin arasına koyacakmışım agrıyı kesecekmiş doguma kadar böyle nasıl idare ederim bilemiyorum yarın pek giremem diye şimdiden yazdım kabus dolu anlarımı inanın o acıya on tane dogururdum valla
mangal istiom ben deeeeeee...... otoburdum şimdi etoburum. bebeğim et istiooooo.... kuzu çevircemmmm artık.
nora kediniz evde kalıor dimi. ne şirin. o da çocuğun sayılır artık. insan kıyamıo dimi
günaydın kızlar
öyle yapmaya çalışıyorum kayra.değiştiremeyeceğimiz bir şey varsa kabulleneceğiz mecburen.yaradandan gelen boynumuz kıldan ince.didecim;rabbim herkesin sınavını farklı yazmış.buda senin sınavın.sabır sınavı.bu sınavı sabır ve duayla en güzel şekilde atlatabilmen tek dileğimiz.korkma derdi veren rahman dermanıda verir.yumurtaya can vermiş onun hikmetinden sual edemeyiz.ve ben inanıyorumki bu süreç senin sabır sürecin.hiçbirşey olmayacak rabbimin izniyle.allahım yar ve yardımcın olsun.dualarım sonuna kadar seninle canmın içi...lütfen duanı bebeğinden esirgeme ve kendini bırakma lütfen...
evet çok şükür bende artık 30.haftama başladım.allahım hepimizi dertsiz sıkıntısız tamamına erdirsin...
canım bendede var malesef...
olur canım bu haftalarda korkma.şimdi öle hareketliki uyutmuyor ve canımı yakıyor...
nst dedğin karından bağlanan ve bebek hareketlerinde senin bir butona bastığın alet mi acaba?iki üç gündür kasık ağrılarım başladı.dün doktorada sordum gayet normal dedi.nst ye girdim çok şükür sıkıntı yok.ama kasık ağrısı canımı sıkıyor.çok hafif ama işte ne bileyim...birde resmen çatı kemiklerim ağrıyor.araştırdım hepsine normal diyorlar ama canım sıkılıyor işte....
inşallah lalcim inşallah.günaydın kızlar.
didecim canım geçmiş olsun. ne olduğunu anlamasamda ciddi bir olay galiba. bir sorun yok bence. her bebeğin aynı olcak diye bir şey yok. o su daha geç gidecektir belki.kaldı ki 15 güne doktor tekrar görmek istediğine göre geçme ihtimali yüksek.
daha iyi bir zamanlama olamazsı canımsın ya.o dediğimiz şeyi mesaj atıyorsun akıllı kız.öperim.Sıcra tabi.. döt canagında gelıyor pazartesi günü.. kaldıgın yerden devam.. ne o ole, yok duruyorum falan su an.. dovdurtme kendını..
bas çek olayını ben de çok yapıyorum.artık korktuğundan mı eğlendiğinden mi anında tepki veriyor cadı.salifo da rahetsız etme kızımı diyor ciddi ciddi..ama sallayan yok o ayrı.ben de çocykları hırpalayarak sevenlerdendim..ama kıyabilir miyim nevaya bilmiyorum?Onur beye hörmetlerimi iletirim.Kızlar, Onur'un size sormamı istediği bir şey var. Sizin de eliniz sürekli karnınızda mı? Çocuğu sürekli sıkıştırıp duruyor musunuz? Bende tik olmuş artık, beyefendi öyle diyor. Çocuğu rahat bırakacakmışım.
Dün sadece Doruk'un iki defa vurduğu bir yere hafifçe bastırdım - çektim elimi, tekrar vurdu. Ben tekrar bastırdım - çektim, o tekrar vurdu. Onur'a gösterdim, o da kızdı
vah vah..evrim duymasın çoook üzülür.Şiddetli karayel uyarısı verdi meteoroloji, denize gidemediksenağlamaE dolaşmak için de fazla sıcak:bbo:
pinky bizi de bir el atın hadi be annem..naniknanikayyy kıslar çatladım patladım kurdeşen döktüm ya bugun tüm gun evdeydik çıldırcam ya.. benm sevgili kocacım gitti şu kom ik arabalarla yarışanlar varya redbulmu ne öle bişeydi reklamlarıda vardı.. tabii ben hamile oldugum için evde kaldım
tam yemek yicem öglen saati sünnet davetiyesi getirdiler bizim burda adet şöyle sunnet çocugu kıyafetlerini giyip davetiye dagıtıyorlar ve harçlık veriliyor düğünde takacagınızdan hariç tabikiide.. bir gun içinde 2 tane sunnet çocugu ziyaretine maruz kaldım.. ayyh bir hafta arayla sunnet düğünümü olur ya hemde altın bu kadar pahaklıyken... off offf benattıgım adımın bi sonraki halini düşünürken düğünler anamızı aglatıyor valla.bu ay patmazsak biz yırttık demekdir.. çünkü 2 sünnet bir düğün ve 2 de ev görmesi var ev alanların teki abimler .. ve kardeşler arasında herkes belli bi miktar para verices ihtiyaçlarını alcaklar. diğeride eşimin çokçok yakın arkadaşı aynen onada arkadaşlar olarak para verip eksiklerini almaları için verilecek..
kıyamam sana esra ya.bu doktorlar kolay sanıyorlar herşeyi.bana da diyet yapacaksın dedi ya (11 kilo almam çokmuş) dün ot ve meyveyle geçirdim günümü ha bir de milksahake.ama koyuyor biraz.tabi senin durumun daha farklı bebişin için kaygılanıyorsun.yani hiç mi kilo almaman gerekiyor? sonuçta ölçümlerin normal çıkmıyor mu?DİYETİSYEN KONTROLUM
cumartesi gunu diyetisyende idim geçen cumartesi ekip gitmemistim sonucta iki haftada 900 gr almısım diye kadın demedigini bırakmadı benibir guzelkorkuttu sonra anladı sanırım gozlerim dolu dolu oldu çunku hemkendime acımaktan hemde bebege sekeryuzunden olabilcekleri bir anda sıralaması agır gldi ondançıkarken bolca sırtımı sıvazladı merak etme birsey olmayacak kontrolumuz altındasın iki ay dayansonra istedigini yiyceksinf alan filan dedi ama benimsurat indi bir kere
mental gerilige kadar sebep olabilirseker dedi mental gerilik ne dedim beyin ozru imisay bunu berke de duydu tabiyanımızdaydı birsey tadacak olsam sekerli anne hayırr yemee diye onume geçciyor oyle darlandımkı sormayın
iki haftada 900 gr almıssam ayda 1800 gr yani iki kilo edermis 2,5 ayda sayet ayda 2,5 alarak gidersem hedeifin ustune çıkarmısımsekeri kontrol edemezmisiz vs vs offf yaniii,
ceza bir meyva bir dilim ekmegimi kestiii
yaa meyvayı kesmesek iki dilim ekmek kessektatlı niyetine mevya iyiy di dedim buhafta boyle birbakalımda dedi
yani dunden beri agzıma aykırıbirsey koymadan yasıoyorum bu haftayı sıkı geçircem sonrası allah kerim artıkoffff
tamam tansiyon falan gibi onune gçilmeyen birsorun değil ama yememek oylekotu kiii
neyse poztif olalım bebekleri dusunelim diyete devam :)
benim de bebeğimin başı yukardayken oluyordu.şimdi yan dönmüş daha rahatım.ıyı aksamlar agustos anneleri,
ben de eylul annesıyım sıze sormak ıstedıgım bısey var.26.haftamdayım.karnımın ust kısmı yanı goguslerın altına gelen kısım acıo ozellıkle aksamları.normalmıdır?cevaplarsanız sevıırım
başak geçekten kabus gibi olmuş.hele diş ağrısını çok zor derler.bir de hamile olunca daha da zorlaşıyor işler.inşallah ağrımaz.ama hamileklere de diş operasyonu yapan doktorlar var.acaba senin dişin durumu farklı mı ne?iyi geceler kızlar ama kimseler yok cumartesi akşamı benim için tam bir faciaydı resmen kızlar agrıyan bir dişim vardı ilk hamile kaldıgımda arkadaşım diş hekimi müdahale etmek istemedi agrı kesicilerle idare ettim ama akşam agrı sinyalleri aldım dişimden ve agrı kesici içip yattım 2,30 inanılmaz bir agrıyla uyandım yataktan kalkmak istemedim tekrar uykuya dalarsam agrı geçer zannettim ama nerde dahada şiddetlendi kalktım 2,55 bir agrı kesici daha içtim dişlerimi kanatana kadar fırçaladım sanki faydası olacak biraz geçer gibi oldu agrı hadi yatayım dedim ama agrı şiddetlendi ben ömrümde böyle bir acı görmedim kızlar dayanılmazdı eşimi uyandırdım diş hastanesine apartopar gittik dr a hamile oldugumu söyledim önce kayıttaki bayana söyledim salak uykusuzluk başına vurdu heralde aaaaaaaa siz hamilemisiniz ben göbek zannettim demezmi kan beynime sıçradı dr baktı çekemem dedi düşük tehlikesi olur sorumluluk alamazmış e haklı ama dedim dayanamıyorum ilaçda fayda etmedi o zaman sinirleri alır ilaçlı pamuk koyarım istersen agrın geçer uyuşturma olmadan işlemi yaptı biraz olsun rahatladım ama birkaç saat sürdü bebek oldugu için sakin sabırlı davrandı devamlı dinlendirdi sabaha karşı eve geldik ama biz gelene kadar annem giderken görmüş arabaya benimde bindigimi eyvah demiş korkmuş birşey oldu diye biz gelene kadar balkonda beklemiş anacım.
Dide nasılsın tatlım? Toparlandın mı biraz daha?
günaydın kızlar moralim bozuk iyice paranoya yapmaya başladım....
cumartesi günü dr. gittik şükür kızımın durumu iyi 1200 gr olmuş fakat dr. benden sizin yaptırdığınız testleri hamileliğin başında yaptırmamıştı sanırım atlamış bu hiv, sarılık, toxoplazma, vs. bunları yaptırmamı söyledi cumartesi kan verdik sonuçları çarşamba günü alacağım ama çok korkuyorum ya yüzdük yüzdük sonuna geldik tam bütün testleri atlattık derken bunlarda birşey çıkarsa diye korkuyorum cumartesiden beri rahat rahat uyuyamadım bile iyice paranoyak oldum ben yaa......
günaydın kızlar moralim bozuk iyice paranoya yapmaya başladım....
cumartesi günü dr. gittik şükür kızımın durumu iyi 1200 gr olmuş fakat dr. benden sizin yaptırdığınız testleri hamileliğin başında yaptırmamıştı sanırım atlamış bu hiv, sarılık, toxoplazma, vs. bunları yaptırmamı söyledi cumartesi kan verdik sonuçları çarşamba günü alacağım ama çok korkuyorum ya yüzdük yüzdük sonuna geldik tam bütün testleri atlattık derken bunlarda birşey çıkarsa diye korkuyorum cumartesiden beri rahat rahat uyuyamadım bile iyice paranoyak oldum ben yaa......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?