2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Canım çok geçmiş olsun ya zaten hamilelikte başımıza gelebilecek en kötü şeylerden biri - müdahale edilmiyo çünkü çok üzüldüm şimdi - ama doktorun verdiği ilacı kullan iyi eliyosa onunla idare edecen hiç bişey yapamamakansa iyidir - ama bana sorarsan geçer birkaç güne - öylesine dürtmüştür seni sen ilacını kullan sakinleşir orası
bol bol dinlenmeye bak Tekrar çok çok geçmiş olsun

yalniz degilsin tatlim bende cocuklari mincirrak everim, ben kedimi bile oyle agzimin icine sokarak sikarak everim, elim surekli karnimda,ben vuruyoum teo geri vuruyor:)) biz tibetle ben kediyi severken bile kavga ediyoz, rahat birak hayvani diye, teo dogunca dusunemiyorum:)))
Evrişin haricindekiler bakabilir anacığım. Ahanda benim kurtlu kızım:

MELEĞİMİN GÜNLÜĞÜ
ben o cimcimenin her yerini isiririm, masallah gelinime benim kipir kipir:)))

canim benim cok gecmis olsun, umarim gecer tatlim ya..

günaydın kızlarrrr.. esracım şeker kızına bişi olmıcak onlar önlem almal için de korkutuolar birazcık. geçen gün köydeki teyzeleri düşündüm. ne test yaptırıolar ne diet yapıolar ne 3lüsü ne amnio sentezi. maşallah pembe yanaklı doğuo her bebekleri. galiba çok bilip ilgilenmekte ii bişi değil.ben kendimde o sorunu gördüm. okuyup okuyup sarmışım. o kadar çok risk ve ihtimal var ki insan bilince kafayı tırlatıor. off offf az kaldı allahtan .

başakçım geçmiş olsun. aynı dert bende de var. çekmek istedi doktor kaçtım. adam röntgen de çekecekti asistanı hamile bu çekilmez deince vazgeçti ben de tüydüm. senin sorunun neymiş. ben de diş kökü apsesi varmış galiba anlamadım. kanal tedavili dişimde sinir unutmuş galiba doktorum şekercik şimdi bela oldu. o iltihap bebeğe geçer filan dedi korkuttu beni de ama ben 1 diş doktoruna daha gitmeden hiç bi işlem yaptırmam.

mangal istiom ben deeeeeee...... otoburdum şimdi etoburum. bebeğim et istiooooo.... kuzu çevircemmmm artık.
nora kediniz evde kalıor dimi. ne şirin. o da çocuğun sayılır artık. insan kıyamıo dimi

kızlar herkese günaydın
başak ablam çok geçmiş olsun benimde bi dişim kırıldı yarısı kırık yemek yediğim zaman içi doluyor ve çok şiddetli ağrı yapıyor ama katlanmaya çalışıyorum artık doğumdan sonra komple çekap yaptırmak lazım heryerimize

bende erkenden kalktım kahvaltımı yapıp biraz temizlik yapmayı düşünüyorum haftasonu kayınvalidemler bizdeydi malum yedik içtik dağıldı etraf biraz temizleyip toplayayım ben alıştım evde 2 kişi olmasına kalabalık olunca ev çok çabuk etraf kirleniyo ve dağılıyo

kayınvalidemle cumartesi günü gittik bebişime battaniyeler falan aldık çok meraklılar bi görseniz benim eşim tek çocuk olduğu için bir düşkünler bize sormayın hele torun için çıldırıyorlar daha cebimden 5 kuruş verip bebişime bişey almadım herşeyin parasını o veriyor

basakcım cok gecmis olsun cok uzuldum eminim bebisin iidir
benim internet bu ay erken bitecek galiba biara giremezsem merak etmeyim kredi limitiniz doluyo die msj gelmis
herkese guzel bir hafta diliorum bebeisimi gormemem 1 hafta kaldı haftaya bugun dr dayız insallah

mavis benim k.aldemde aynı bisuru sey almıs eminimki hepside cok zevkli seyler gormesim ama zevkine guvenirim ben zaten burdan bisey alamıorumki herseyini tr den alması en mantıklısı . burda bizim malımızı bize 5 katına kakalıolar o yuzdende turk malı hicbisis almıorum

Günaydın kızlar
Ben bütün gece bel ağrısı çektim. Şekilden şekile girdim uyku pozisyonu buluncaya kadar:bbo:Bundan sonra böyle şeyleri bol bol konuşacağız anlaşıldı.

Kadriyem geçmiş olsun canım. Gerçekyen çok fena. Allah sabır versin:1no2:

mangal istiom ben deeeeeee...... otoburdum şimdi etoburum. bebeğim et istiooooo.... kuzu çevircemmmm artık.
nora kediniz evde kalıor dimi. ne şirin. o da çocuğun sayılır artık. insan kıyamıo dimi

HmmCADIARZU İzmir toplantısını mangal partisi şeklinde mi yapsakdelikafadulden

günaydın kızlar moralim bozuk iyice paranoya yapmaya başladım....

cumartesi günü dr. gittik şükür kızımın durumu iyi 1200 gr olmuş fakat dr. benden sizin yaptırdığınız testleri hamileliğin başında yaptırmamıştı sanırım atlamış bu hiv, sarılık, toxoplazma, vs. bunları yaptırmamı söyledi cumartesi kan verdik sonuçları çarşamba günü alacağım ama çok korkuyorum ya yüzdük yüzdük sonuna geldik tam bütün testleri atlattık derken bunlarda birşey çıkarsa diye korkuyorum cumartesiden beri rahat rahat uyuyamadım bile iyice paranoyak oldum ben yaa......

öyle yapmaya çalışıyorum kayra.değiştiremeyeceğimiz bir şey varsa kabulleneceğiz mecburen.yaradandan gelen boynumuz kıldan ince.

nst dedğin karından bağlanan ve bebek hareketlerinde senin bir butona bastığın alet mi acaba?
inşallah lalcim inşallah.
Sıcra tabi.. döt canagında gelıyor pazartesi günü.. kaldıgın yerden devam.. ne o ole, yok duruyorum falan su an.. dovdurtme kendını..
daha iyi bir zamanlama olamazsı canımsın ya.o dediğimiz şeyi mesaj atıyorsun akıllı kız.öperim.
bas çek olayını ben de çok yapıyorum.artık korktuğundan mı eğlendiğinden mi anında tepki veriyor cadı.salifo da rahetsız etme kızımı diyor ciddi ciddi..ama sallayan yok o ayrı.ben de çocykları hırpalayarak sevenlerdendim..ama kıyabilir miyim nevaya bilmiyorum?Onur beye hörmetlerimi iletirim.
Şiddetli karayel uyarısı verdi meteoroloji, denize gidemediksenağlamaE dolaşmak için de fazla sıcak:bbo:
vah vah..evrim duymasın çoook üzülür.
pinky bizi de bir el atın hadi be annem..naniknanik
kıyamam sana esra ya.bu doktorlar kolay sanıyorlar herşeyi.bana da diyet yapacaksın dedi ya (11 kilo almam çokmuş) dün ot ve meyveyle geçirdim günümü ha bir de milksahake.ama koyuyor biraz.tabi senin durumun daha farklı bebişin için kaygılanıyorsun.yani hiç mi kilo almaman gerekiyor? sonuçta ölçümlerin normal çıkmıyor mu?
benim de bebeğimin başı yukardayken oluyordu.şimdi yan dönmüş daha rahatım.
başak geçekten kabus gibi olmuş.hele diş ağrısını çok zor derler.bir de hamile olunca daha da zorlaşıyor işler.inşallah ağrımaz.ama hamileklere de diş operasyonu yapan doktorlar var.acaba senin dişin durumu farklı mı ne?
herkese günaydın bu arada.güzel bir gün olsun.

milkshake korkma canım allahın izniyle hicbisey cıkmasın benimde endiselerim oluyo zaman zaman ama bebeklerimiz Allaha emanet

Dide nasılsın tatlım? Toparlandın mı biraz daha?

evet burkocum kaldığım yerden devem.sizin desteğinizi de unutmamak lazım tabi.busenin hareketlerine bakıyordum ben de aynı benim kız.karnım böyle seninki gibi şekilden şekile giriyor.gece-gündüz öyleyiz.yatağın üstünden bile belli oluyor bazen..kızlar böyle zıpır oluyor galiba.harika bir şey..en büyük zevkim akşam öyle oturup göbeğimi gözetlemek.

Günaydın kızlar... Yaf bende geçen haftada 1-2 defa oldu, bu sabah da var şimdi; MıDE BULANTISI !! Çok abartı değil ama. Sabahları sanırım özellikle erken kalkınca kafamçokkarıştı , çünkü haftasonu olmadı hiç, ama bildiğiniz bayağı bayağı midem bulanıyor. ılk 3 ay bişi olmadı, şimdi oluyor. Çok komik :))

Bugün de akşama kadar okuldayım. Bır de sınav yapıcaz. Sınav haftası bu hafta, çarşambayı atlatınca tamamdır.. Sonra ortalama al, sözlü ver, ödev değerlendir... Ama seviyorum bu süreci. Çünkü okullar kapanıyorrrrrrrrrr :teytey: :sm_cool:

KADRıYEM geçmiş olsun.

banada dun kuafor kadın dedi azcık diyet yap karnın cok buyuk cocuk kilolu olur doguramazsın ben napayım simdi elimden geldiince ii beslenmeye gayret ediorum dr demedikce kasamam zaten merak edioyorum kilosunu suan

Sakin ol canım. Doktorun bir hata yapmış ama şimdiye kadar takiplerin düzenli yapıldığına ve bir sorun çıkmadığına göre, çok büyük bir ihtimalle testlerin temiz çıkacaktır. Ben toksoplazmaya yakalanmış birini tanıyorum hamileliğinde. 20. haftayı beklememiş bebek:1no2:Çok şükür biz o haftaları çoktan geçtik. Merak etme, iyidir:teselli:

canım benim bana da yapılmadı o testler.ya da yapıldı haberim yok..ama ne olur canını sıkma.inan bir şey olmaz.

ayyy bilmiyorum kızlar iyice bir tuhaf oldum iyice duygularım alt üst oldu neden böyle bilmiyorum bugüne kadar böyle birşey olmamıştı tuhaf tuhaf şeyler düşünüp inanın kendimde inanıyorum sanki felaket senaryoları üretiyorum resmen aklımda..... ya testler kötü çıkarsa ya bana ya bebeğime birşey olursa diye offff allahım sen yardım et keşke bu testleri daha önce sizler yaptırırken yaptırsaydı şimdi şeker testinide atlattık artık doğuma kadar yapılacak birşey kalmadı dedik pat diye benim önüme bu testleri sundu allah korusun birşey çıkarsa neyapacağım ben bu saatten sonra niye baştan yaptırmadı offfff dua edin kızlar nolur şu testlerim güzel çıksın şeker testinde bile bu kadar düşünmemiştim ben ya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…