banada dun kuafor kadın dedi azcık diyet yap karnın cok buyuk cocuk kilolu olur doguramazsın ben napayım simdi elimden geldiince ii beslenmeye gayret ediorum dr demedikce kasamam zaten merak edioyorum kilosunu suan
kızlar bugun azerilerin 40 cıkarma kutlamasındaydık cok guzeldi bebisin 40 ında dugun salonunda yemekli eglence yapıolar .gerci bebek icin kotu surekli muzik calıp oynuo millet vede babaaanesi gormemisin oglan torunu olmus seyini koparmıs misali habire cocuk kucagında oynatıp duruo cocuk 2 buklum zavallı ben eglendim eski is arkadaslarım vardı onları gordum bide guzel oynadım turk muzigide caldılar halay cektim doktuk kurtlarımızı geldik
burko benimkide aynı seninkinin tıpkısı ama hic cekmek aklıma gelmemisti dogrusu hepimize ii fikir verdin cok saol canım kızınada masallahhh
Günaydın kızlar
Ben bütün gece bel ağrısı çektim. Şekilden şekile girdim uyku pozisyonu buluncaya kadar:bbo:Bundan sonra böyle şeyleri bol bol konuşacağız anlaşıldı.
Kadriyem geçmiş olsun canım. Gerçekyen çok fena. Allah sabır versin:1no2:
HmmCADIARZU İzmir toplantısını mangal partisi şeklinde mi yapsakdelikafadulden
günaydın kızlar moralim bozuk iyice paranoya yapmaya başladım....
cumartesi günü dr. gittik şükür kızımın durumu iyi 1200 gr olmuş fakat dr. benden sizin yaptırdığınız testleri hamileliğin başında yaptırmamıştı sanırım atlamış bu hiv, sarılık, toxoplazma, vs. bunları yaptırmamı söyledi cumartesi kan verdik sonuçları çarşamba günü alacağım ama çok korkuyorum ya yüzdük yüzdük sonuna geldik tam bütün testleri atlattık derken bunlarda birşey çıkarsa diye korkuyorum cumartesiden beri rahat rahat uyuyamadım bile iyice paranoyak oldum ben yaa......
ayyy bilmiyorum kızlar iyice bir tuhaf oldum iyice duygularım alt üst oldu neden böyle bilmiyorum bugüne kadar böyle birşey olmamıştı tuhaf tuhaf şeyler düşünüp inanın kendimde inanıyorum sanki felaket senaryoları üretiyorum resmen aklımda..... ya testler kötü çıkarsa ya bana ya bebeğime birşey olursa diye offff allahım sen yardım et keşke bu testleri daha önce sizler yaptırırken yaptırsaydı şimdi şeker testinide atlattık artık doğuma kadar yapılacak birşey kalmadı dedik pat diye benim önüme bu testleri sundu allah korusun birşey çıkarsa neyapacağım ben bu saatten sonra niye baştan yaptırmadı offfff dua edin kızlar nolur şu testlerim güzel çıksın şeker testinde bile bu kadar düşünmemiştim ben ya.....
DİDE
yazdıklarını okudum canım bende teleşlendım şimdi.benim doktorumda ayrıntılı ultrasonda bebeğin beyninde su var ama önemli değil protein aldıkça geçecek dedi.bol bol et nohut mercimek gibi baklagiller ye dedi.ben özellikle sordum ama bana önemli değil her bebekte oluyor dedi.ve her gidişimde bakıyor hala geçmedi ama gitgide azalıyor.en son gittiğimde çok azalmış dedi.çok rahattı.ben yine sordum bi sorunmu diye bana yok zamanla geçecek dedi.şimdi yazdıklarını okuyunca teleşlandım.benim haftam senden daha ileri çünkü
Evetalkisalkisalkisevetalkisalkisalkisbenim dealkisalkisalkisevet burkocum kaldığım yerden devem.sizin desteğinizi de unutmamak lazım tabi.busenin hareketlerine bakıyordum ben de aynı benim kız.karnım böyle seninki gibi şekilden şekile giriyor.gece-gündüz öyleyiz.yatağın üstünden bile belli oluyor bazen..kızlar böyle zıpır oluyor galiba.harika bir şey..en büyük zevkim akşam öyle oturup göbeğimi gözetlemek.
Ya benim midem de bir tuhaf. Bulansam mı bulanmasam mı havasında. İlk 3 ay da önce böyle olmuştu, sonra toptan gelmişti bulantılar. Umarım o kadar kötü olmaz:bbo:Günaydın kızlar... Yaf bende geçen haftada 1-2 defa oldu, bu sabah da var şimdi; MİDE BULANTISI !! Çok abartı değil ama. Sabahları sanırım özellikle erken kalkınca kafamçokkarıştı , çünkü haftasonu olmadı hiç, ama bildiğiniz bayağı bayağı midem bulanıyor. İlk 3 ay bişi olmadı, şimdi oluyor. Çok komik :))
Bugün de akşama kadar okuldayım. Bİr de sınav yapıcaz. Sınav haftası bu hafta, çarşambayı atlatınca tamamdır.. Sonra ortalama al, sözlü ver, ödev değerlendir... Ama seviyorum bu süreci. Çünkü okullar kapanıyorrrrrrrrrr :teytey: :sm_cool:
KADRİYEM geçmiş olsun.
Aman kime neyse bizim kilomuzdan:dilcikar:Hadi doktor şekerdir vs.dir endişeleniyor da kuaföre b.k yemek düşer bencebanada dun kuafor kadın dedi azcık diyet yap karnın cok buyuk cocuk kilolu olur doguramazsın ben napayım simdi elimden geldiince ii beslenmeye gayret ediorum dr demedikce kasamam zaten merak edioyorum kilosunu suan
ya burcu peki yatınca nasıl bel agrıyorr hala daha ben bunu anlamıyorum , mesela benim belim sırtım kopuyor ama yaattıgım an kkenidi tabirimle postu serdigim an :))) dunyalar benim oluyor tum agrılar bir anda geçiyor yan yatıp karnımın yanınada yastık soktummu ohh mis gibi oyle 19 ay geçirebilrim yani birakın 9 ayı . tabi bir sure sonra basenlermi agrımaya baslayıro bir sag bir sol donuyorum ama yani rahat yinede. senni yattıgın halde bel agrın geçmiyor demek allah yardımcın olsun arkadasım ne diyim sık dısını az kaldııı
aaaah canımbenim ne kadar şanslısınız kızzz kayınvaliden özençli demekkki bizdedekızlar herkese günaydın
başak ablam çok geçmiş olsun benimde bi dişim kırıldı yarısı kırık yemek yediğim zaman içi doluyor ve çok şiddetli ağrı yapıyor ama katlanmaya çalışıyorum artık doğumdan sonra komple çekap yaptırmak lazım heryerimize
bende erkenden kalktım kahvaltımı yapıp biraz temizlik yapmayı düşünüyorum haftasonu kayınvalidemler bizdeydi malum yedik içtik dağıldı etraf biraz temizleyip toplayayım ben alıştım evde 2 kişi olmasına kalabalık olunca ev çok çabuk etraf kirleniyo ve dağılıyo
kayınvalidemle cumartesi günü gittik bebişime battaniyeler falan aldık çok meraklılar bi görseniz benim eşim tek çocuk olduğu için bir düşkünler bize sormayın hele torun için çıldırıyorlar daha cebimden 5 kuruş verip bebişime bişey almadım herşeyin parasını o veriyor
ben üniversiteye kadar sürekli yüzmüştüm.45 kiloydum.saatlerce sudan çıkmazdım.sonra bıraktım 10 kilo aldım.o sebebpten dedim çok kalori harcatır diye..iskeleden falan da atlama ters bir şey olur falan.ben sana bir ekip gönderip temizlettirirm taşları.ya dide yuzmek için nası sabırsızlanıyorum bilemessin kendimi o suya bırakıp kus gibi hafif hissetmek için deliriyorum:))
çtek sorun iskeleden atlarım ben hep kıyı kıyı soguk suya girerken zorlanırım iskeleden atlayamıycam tabi simdi kıyıdan girmek sinir olcak hem taslar falan batar ayagıma hemde soguk soguk yavas yavas :)) hehe tek derdim bu olsun ama dimi kızlar :)
günaydın kızlar ya ben hep erkenden uyanıyorum gece geçte yatsam 8-7 ayaktayım ve
bide gece süreklide wc ye kalkıyorum nasıl oluyoda uykumu alıyorum anlamadım....
dün gecede kasıklarımda adet sancısı gb bişey vardı çokk korktumm ya nişey olurmu
yada sizdede oluyormu
SerapÇım aynı Şeylerİ bende yaŞıyorum kaÇta yatarsam yatayım erken kalkıyorum hoŞ bu benİm İÇİn daha İyİ:)ÇÜnkÜ ÇalıŞıyorum.
Gecede en az 5-6 kere wc ye gİdİyorum her kalktıĞımdada 1 koca bardak su İÇİyorum ÇÜnkÜ aĞzım kuruyor.kasık aĞrılarına gelİnce benİm geÇen hafta aĞrıdı doktora sordum normal dedİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?