2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım artık bu tarz agrıların hepsi normal ama kasıkta olunca her ne kadar normal densede insan kendini dinlemekten alamıyor dimi. yani dogum sancısı olabilirmi dyie allah korusun . bennde ilk karnım sertlesmeye baslayınca kasılmalar ufaktan baslayınca panik lodum arkası gelcek gibi smidi aradan on gunden fazla zaman geçti ve arada oluyor anlıyorumki rahim hazırlanıyor doguma yani sıklasmıyor normal artık bunlar
belirti ilk olunca insan panikliyor gunler sonra anlıyorsun olan biten birsey yok bu agrılar n ormal ve olacak her ne kadar etrafta normal normal diye yazsaad insan korkuyor.

guzelim 5 kilo alsam kimsenin banada lafı olmaz :)) 13 kilo aldım
simdi gebelik org dan baktım onckei kilom hamilelik haftam ve simdiki kilom yazıyosun 9-12 kilo almalı imisiz bu haftada bense 13 kilo almısım yani atlan deve değil ama seker çıkınca ve baslangıc kilomda yuksek olunca tabi sıkıstırıyor dr lar beni.

ya bendede aslında sanssızlıktan yani su cinsiyet konularım falan
çok merak ediyorum yeni dr 2 hazirandana ne diycek cinsiyet içni :))
allahım kız derse dunyalar benim olcak obur dr un manyak olduguna kesin kanaat getircem. :))

sende insalah içini rahatlatırsın

kuzum ne alemsin saatin calınması ile dr hastanenin ilgisi ne :))))) git içini rahatlat gel yaz bizde rahatlayalım

esrako
sanırım bende bi başka doktora gideceğim.bu seferde şöyle bi korkum var.şimdiki doktorum çok rahattı.önemsemedi.geçici bi durum zamanla geçecektir dedi ve üzerinde durmadı.başka bi doktor beni korkuturmu diye düşünüyorum.ilk su var dediğinde zamanla geçecektir dedi ve her gidişimde azalmış olduğunu söyledi.en son gittiğimde çok az kalmış dedi.dideyi okuyunca çok korktum açıkcası.azalmış olması bile iyiye işarettir diyorum ama insanı olasılıklar bile çok korkutuyor.kafamaı toplamakta zorlanıyorum

kızzz mini mini çook şirin duruyoo benimde senin gb çok yok zayıf olduğumdan top yutmuş gibiyomm
kız ben zayıf değilim sadece göbeğim ön planda oldugu için öyle ben 64 le hamile kaldım şuan 65 im yani ilk 3 ay geri vermiştim ya o yuzden...şekerim sen gerçekden zayıfsın..

dediğim gibi bol giyince aca,p kocamnış gibi duruyor..

yahu gypsm esram gelmedi bu sabah hayırıdr inşallah bu kız erken uyanırdı

pinkycim 64 le hamile kalmıştım şimdi 65 im demişsinn rakamları bidaha kontrol etmek istermisinnnnn

serap şuan 1350-1400 gr dır bence .çünkü 25.haftamda benimkide 710 gramdı.gerçe sağlıklı olsunlarda 100 gram eksik olsunlar farketmez.biz onları tombiş yaparız dimi ama kaydirigubbakcemile3

biz de burdayız..Onur'a hörmetlerimi sunarım..

helincim bence icini rahat tut ben senin bu yazını okuyunca dide adına rahatladım demekki herbebegin haftasına gore normale donmesi yavaslıo bence telas etme yinede icini rahatlatmak adına bibaska dr a gidebilirsin kontrole

bendede gecen gun oldu mide bulantısı kesinlikle erken kalkmaktan oluyo ilk 3 ayda ondan oluyodu sabahları gec kalkınca daha az oluyodu

esrako evet halay cektim dayanamadım hep azeri muzigi birden agrı dagın etegi calmaya baslayınca kanım kaynadı :)))) zaten bebekte salonda oldugum muddetce tepikledi durdu oda icerde oynadı yada rahatsız oldu bilmiorum :)))

azonce evi toparladım banyoyu temizledim simdi evi supurup silmek kaldı aslında enistenin suana kadar bana zararı olmadı dun bi sabah kahvaltıda gordum bide gece biz geldikten sonra geldi eve bi cay icip yattı zaten demligide onune koydum zırt pırt doldurmak zorunda kalmayım die. bu sabahta esimle birlikte cikti evden yani esim dun dediki sabah beraber cıkarız ben seni metroya bırakırım oda tamam dedi simdilik streslik bi durum yok

pinky bende senin gibi domestosla yapısık ikiz gibiyim ozelliklede banyoda wc de simdi adam wc den her cıktıgında(enuste) hemen domestosla silip oyle kullanıorum napayım orayı cok steril tutmam gerek hayatımın cogu orda gecio

oohh ya maaşşallah oğluna sanki benim kıızım o kadar olmamıştr zayıftr gibime geliyo ve üzzülüyorumm yaaaa ben en son25+5 te 720 gramcıktı şimdi 29+2 olduk kaç gr.almıştırkii

canım ben 28+4 de gittim yani bu hafta sonu 1200 gr'dı kızım.... bebeğin yapısına göre değişiyor aynı haftada olup benim bebeğimden epey gr olarak fazla olanlarda var geri olanlarda var..... benimkide bana zayıf gibi geliyor aman ne yapalım sağlıklı olup canları içlerinde olsunlarda doğum sonra toparlarlar inşallah....

kızlar cok tskler guzel yorumlarınız icin

dide evet arkadakı pide ekmek resmin tamamını koymadım cunku etrafımda burdaki azeri kız arkadaslarım var bide sofrada bisiler var canınız istemesin die koymadım ama isterseniz eklerim

serap şuan 1350-1400 gr dır bence .çünkü 25.haftamda benimkide 710 gramdı.gerçe sağlıklı olsunlarda 100 gram eksik olsunlar farketmez.biz onları tombiş yaparız dimi ama kaydirigubbakcemile3

evet haklısınız valla ama işte hamilelik bu sanırım herşeyi kafaya takıyosun aman bi sağlıklı doğsun kzım sorunsuz bi şekilde kucagıma alayımda hepimiz için diyorum tabi gerisi önemli değil..
bu arada kalp sıkıştırması oluyo bende ara ara sizdede varmı

Günaydın herkese

Didom sen çok kilolu değilsinki, neden doktorun bu kadar çok dikkaet etmeni istedi anlamadım hem ekmektede vitamin var bebeğe faydalı
çok salata yemek sanada gaz yapyormu, beni şişiriyor

Petrik, senin için kendimden alıntı yaptım. hehe.. ben de şeker kız candy oldum..

Ayça çok yüksek değil değerlerin doktorun sana hafif bir diyet verir,
diyetisyen bana 2 top dondurma yersen yarım saat yürü demişti dün yedim 1 top 1 saat yürüdüm 1 saatsonra bi ölçtüm 147 çıktı çok pişman oldum yediğime sabır sabır yaa sabır : )

Tazecik benim hep elim karnımda bastırmıyorum ama her hareketini elimle hissetmek istiyorum, Onur'a söyle çok karışmasın : ))

Esra korkuttun beni bende 2 haftafa 800 gr aldım, bendemi fırça yicem :) benim kontrolüm çarşamba günü güzel geçer inş.
ölçümlermide aksattım cuma günü split yoktu c.tesi sadece tokluk ölçtüm, dün normal ölçtüm bugünde evde unutmuşum cihazı
birde dün 1 top dondurma yedin 147 ye çıktı şeker çok üzüldüm, eşime pilav pişirmiştim yarım çatal alayım dedim hoop dur bakim yeme dedi uyus oldum tadına bile baktırmıyo Serhat bey dinlemedim yarım çatal yedim pilavdan, karpuz aldım yiyemedim korkudan uff düzelsin şu şeker benneyaptımki

Sağol Baby Gyps çook uzağa park ettik, çokta kalabalıktı ama ucuz nette 150 olan beşik orada 100, anakucağıda 55 tl, Kraftın da hafif bebek arabası 180 tl dün fiyat araştırması yaptık 2 hafta sonrada almaya gideriz

Geçmiş olsun Başak, biizmde boya işimiz var eşime ve kardeşime yaptırıcam tüm işleri : )

Burko videonuz çok güzel negüzel oynuyo kızın içerde : ))
benimde belim çok ağrıyor, dün akşam sağa yatıyorum oluyor sola yatıyorum olmuyo sırt üstü yatıyorum daha çko ağrıyor nasıl uyuyacağımı şaşırdım
tüm gece rüyamda beşik gördüm, sürekli beşik satın alıyorum 10-15 tane beşik aldım kaydirigubbakcemile3

Gülistan çok şirin göbişin :CüvCüv:

Bebek.com - Bebeğinizi emzirirken ?Mastit? olmayın!
kızlar bu siteye bakın emziren annelerde Mastit adında meme rahatsızlıgı oluşuyormuş
temizlik çok önemliymiş
Mastitin oluşmaması için neler yapılmalıdır?

• Bebeğini emziren anneler her emzirmeden sonra memesini beyaz sabunla iyice silmeli ve durulamalıdır.
• Renkli sabunlar kullanılmamalıdır.
• Memeyi tahriş eden kumaşlar giyilmemelidir.
• Memeyi rahatlatacak uygun sutyenler kullanılmalıdır.

milkshakecim ben 28+1 de gittim 1160 gramdı gayet normal bu haftada... 900 gram olanda var 1300-1400 bu tarihlerde. toparlancak bişey yok. az gelmesin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…