günaydın kızlar ya ben hep erkenden uyanıyorum gece geçte yatsam 8-7 ayaktayım ve
bide gece süreklide wc ye kalkıyorum nasıl oluyoda uykumu alıyorum anlamadım....
dün gecede kasıklarımda adet sancısı gb bişey vardı çokk korktumm ya nişey olurmu
yada sizdede oluyormu
günaydınn.:)
tazem burcum o mide bulantıları bende de olmaya başladı yeniden başamı dönuyoruz yaa sen koru Allahım ..:Saruboceq: am hergun değil mesela haftasonu olmadı hiç ama bu sabah oldu.. erken kalkmakdan olacagını sanmıyorum benim her sabah uyanma saatim bellidir..7.45 de ister istemes uyanıyoruz eşimle pazar bile..:)
bu arada bugun göbeğimi çok sevdim belkide giydiğim elbisedendir.. çok şirin ya top gibi duruyor önumde.. bu arada benim kalçalarım küçülmüş...:1shok: yani arka profilim o kadar minik duruyorki.. ama çok sevindim.. hep böle bi hamile olmayı istemiştim sadece önde bir toparlak..:) inş. oglumda saglıkla buyuyordur o toparlak göbeğim içinde..:) laptobun kamerasıyla çekmeye çalişicam bakalım koyunca haber veririm.:)
size kızan doktorları anlamıyorum ayy benmki çok şeker ya o kadar tatlı dilliki anlatamam mesela ben toplamda 5 kilo aldım ya ban çok çok destek oluyor harikasın canm böle devam et falan diyo kadın sürekli canm tatlım falan diye hitap ediyo bayılıyorum ben bu hatuna.. Allahım en kısa zamanda onada saglıklı bir evlat versin inş.:)
esrakoben de senin gibi yapacağım.bu gidişle batman'da gitmediğim doktor kalmayacak.benimki obsesiflikten değil şansızlıklardan oldu hep.çok tecrübeli olduğu söylenen yaşlı bir doktor var ona gideceğim bu gün.ama medical park'da adam ben de hiç sevmem o ahstaneyi üstelik işyerimin dibinde hiç gidesim yok.bir kere gittim yeni aldığım çok pahalı bir saatimi çaldırdım..sevmiyom aorayı ama gideceğim içim rahatlar biraz belki.
Ben 29. Haftamda gİttİĞİmde oĞluŞum 1405 gramdı :)
göbek şova koydum resmimi ama ya ben neden hala buyuk koyamıyorum halbuki resize yapıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...05-g246b252351-350ovumuz-ba351las305n-28.html
kız ben zayıf değilim sadece göbeğim ön planda oldugu için öyle ben 64 le hamile kaldım şuan 65 im yani ilk 3 ay geri vermiştim ya o yuzden...şekerim sen gerçekden zayıfsın..kızzz mini mini çook şirin duruyoo benimde senin gb çok yok zayıf olduğumdan top yutmuş gibiyomm
Kızlar, Onur'un size sormamı istediği bir şey var. Sizin de eliniz sürekli karnınızda mı? Çocuğu sürekli sıkıştırıp duruyor musunuz? Bende tik olmuş artık, beyefendi öyle diyor. Çocuğu rahat bırakacakmışım.
Dün sadece Doruk'un iki defa vurduğu bir yere hafifçe bastırdım - çektim elimi, tekrar vurdu. Ben tekrar bastırdım - çektim, o tekrar vurdu. Onur'a gösterdim, o da kızdı
iyi geceler kızlar ama kimseler yok cumartesi akşamı benim için tam bir faciaydı resmen kızlar agrıyan bir dişim vardı ilk hamile kaldıgımda arkadaşım diş hekimi müdahale etmek istemedi agrı kesicilerle idare ettim ama akşam agrı sinyalleri aldım dişimden ve agrı kesici içip yattım 2,30 inanılmaz bir agrıyla uyandım yataktan
geçmiş olsun..çok zor bi durum..bu tip ağrılar da maşallah geceleri azıyo, nedense..
günaydın kızlar moralim bozuk iyice paranoya yapmaya başladım....
cumartesi günü dr. gittik şükür kızımın durumu iyi 1200 gr olmuş fakat dr. benden sizin yaptırdığınız testleri hamileliğin başında yaptırmamıştı sanırım atlamış bu hiv, sarılık, toxoplazma, vs. bunları yaptırmamı söyledi cumartesi kan verdik sonuçları çarşamba günü alacağım ama çok korkuyorum ya yüzdük yüzdük sonuna geldik tam bütün testleri atlattık derken bunlarda birşey çıkarsa diye korkuyorum cumartesiden beri rahat rahat uyuyamadım bile iyice paranoyak oldum ben yaa......
bişey çıkarsa diye negatifliği üzerine çekme...bence boşuna geriyosun kendini..
DİDE
yazdıklarını okudum canım bende teleşlendım şimdi.benim doktorumda ayrıntılı ultrasonda bebeğin beyninde su var ama önemli değil protein aldıkça geçecek dedi.bol bol et nohut mercimek gibi baklagiller ye dedi.ben özellikle sordum ama bana önemli değil her bebekte oluyor dedi.ve her gidişimde bakıyor hala geçmedi ama gitgide azalıyor.en son gittiğimde çok azalmış dedi.çok rahattı.ben yine sordum bi sorunmu diye bana yok zamanla geçecek dedi.şimdi yazdıklarını okuyunca teleşlandım.benim haftam senden daha ileri çünkü
oohh ya maaşşallah oğluna sanki benim kıızım o kadar olmamıştr zayıftr gibime geliyo ve üzzülüyorumm yaaaa ben en son25+5 te 720 gramcıktı şimdi 29+2 olduk kaç gr.almıştırkii
serap şuan 1350-1400 gr dır bence .çünkü 25.haftamda benimkide 710 gramdı.gerçe sağlıklı olsunlarda 100 gram eksik olsunlar farketmez.biz onları tombiş yaparız dimi ama kaydirigubbakcemile3
evet haklısınız valla ama işte hamilelik bu sanırım herşeyi kafaya takıyosun aman bi sağlıklı doğsun kzım sorunsuz bi şekilde kucagıma alayımda hepimiz için diyorum tabi gerisi önemli değil..canım ben 28+4 de gittim yani bu hafta sonu 1200 gr'dı kızım.... bebeğin yapısına göre değişiyor aynı haftada olup benim bebeğimden epey gr olarak fazla olanlarda var geri olanlarda var..... benimkide bana zayıf gibi geliyor aman ne yapalım sağlıklı olup canları içlerinde olsunlarda doğum sonra toparlarlar inşallah....
Didom sen çok kilolu değilsinki, neden doktorun bu kadar çok dikkaet etmeni istedi anlamadım hem ekmektede vitamin var bebeğe faydalısağol petrik.ben ekmek yemiyorum zaten.çok nadir beyaz ekmek yerim.yiyince buğday ekmeğini abartırım sonra.bir de bana pilavı makarnayı azalt diyor.hangi pilav hangi makarna?3 hafta önce 1 su bardağı pirinçten yapmoştım enson.zaten bulguru severim ben.bu gün kısır yapıp yiyeceğim.bir de patlıcan salatası..az az yerim artık.çok da yerim..ne yapayım ya.tek derdimiz bu olsun.
Petrik, senin için kendimden alıntı yaptım. hehe.. ben de şeker kız candy oldum..
Tazecik benim hep elim karnımda bastırmıyorum ama her hareketini elimle hissetmek istiyorum, Onur'a söyle çok karışmasın : ))Kızlar, Onur'un size sormamı istediği bir şey var. Sizin de eliniz sürekli karnınızda mı? Çocuğu sürekli sıkıştırıp duruyor musunuz? Bende tik olmuş artık, beyefendi öyle diyor. Çocuğu rahat bırakacakmışım.
Dün sadece Doruk'un iki defa vurduğu bir yere hafifçe bastırdım - çektim elimi, tekrar vurdu. Ben tekrar bastırdım - çektim, o tekrar vurdu. Onur'a gösterdim, o da kızdı
Esra korkuttun beni bende 2 haftafa 800 gr aldım, bendemi fırça yicem :) benim kontrolüm çarşamba günü güzel geçer inş.DİYETİSYEN KONTROLUM
cumartesi gunu diyetisyende idim geçen cumartesi ekip gitmemistim sonucta iki haftada 900 gr almısım diye kadın demedigini bırakmadı benibir guzelkorkuttu sonra anladı sanırım gozlerim dolu dolu oldu çunku hemkendime acımaktan hemde bebege sekeryuzunden olabilcekleri bir anda sıralaması agır gldi ondançıkarken bolca sırtımı sıvazladı merak etme birsey olmayacak kontrolumuz altındasın iki ay dayansonra istedigini yiyceksinf alan filan dedi ama benimsurat indi bir kere
mental gerilige kadar sebep olabilirseker dedi mental gerilik ne dedim beyin ozru imisay bunu berke de duydu tabiyanımızdaydı birsey tadacak olsam sekerli anne hayırr yemee diye onume geçciyor oyle darlandımkı sormayın
iki haftada 900 gr almıssam ayda 1800 gr yani iki kilo edermis 2,5 ayda sayet ayda 2,5 alarak gidersem hedeifin ustune çıkarmısımsekeri kontrol edemezmisiz vs vs offf yaniii,
ceza bir meyva bir dilim ekmegimi kestiii
yaa meyvayı kesmesek iki dilim ekmek kessektatlı niyetine mevya iyiy di dedim buhafta boyle birbakalımda dedi
yani dunden beri agzıma aykırıbirsey koymadan yasıoyorum bu haftayı sıkı geçircem sonrası allah kerim artıkoffff
tamam tansiyon falan gibi onune gçilmeyen birsorun değil ama yememek oylekotu kiii
neyse poztif olalım bebekleri dusunelim diyete devam :)
iyi geceler kızlar ama kimseler yok cumartesi akşamı benim için tam bir faciaydı resmen kızlar agrıyan bir dişim vardı ilk hamile kaldıgımda arkadaşım diş hekimi müdahale etmek istemedi agrı kesicilerle idare ettim ama akşam agrı sinyalleri aldım dişimden ve agrı kesici içip yattım 2,30 inanılmaz bir agrıyla uyandım yataktan kalkmak istemedim tekrar uykuya dalarsam agrı geçer zannettim ama nerde dahada şiddetlendi kalktım 2,55 bir agrı kesici daha içtim dişlerimi kanatana kadar fırçaladım sanki faydası olacak biraz geçer gibi oldu agrı hadi yatayım dedim ama agrı şiddetlendi ben ömrümde böyle bir acı görmedim kızlar dayanılmazdı eşimi uyandırdım diş hastanesine apartopar gittik dr a hamile oldugumu söyledim önce kayıttaki bayana söyledim salak uykusuzluk başına vurdu heralde aaaaaaaa siz hamilemisiniz ben göbek zannettim demezmi kan beynime sıçradı dr baktı çekemem dedi düşük tehlikesi olur sorumluluk alamazmış e haklı ama dedim dayanamıyorum ilaçda fayda etmedi o zaman sinirleri alır ilaçlı pamuk koyarım istersen agrın geçer uyuşturma olmadan işlemi yaptı biraz olsun rahatladım ama birkaç saat sürdü bebek oldugu için sakin sabırlı davrandı devamlı dinlendirdi sabaha karşı eve geldik ama biz gelene kadar annem giderken görmüş arabaya benimde bindigimi eyvah demiş korkmuş birşey oldu diye biz gelene kadar balkonda beklemiş anacım.
bugünde boya yaptı abim onlarla ugraştık resmen bittim kızlar iş yapmasamda ayakta durmak yorucu oluyor.
şimdi dişim agrıdıgında dr açtıgı yere dişinol diye bir ilaç verdi onu küçük bir pamuga sürüp dişimin arasına koyacakmışım agrıyı kesecekmiş doguma kadar böyle nasıl idare ederim bilemiyorum yarın pek giremem diye şimdiden yazdım kabus dolu anlarımı inanın o acıya on tane dogururdum valla
Burko videonuz çok güzel negüzel oynuyo kızın içerde : ))
Ya garip bir durumdu aslında. Yana yatmam lazım, yana yatınca araya yastık koymam lazım. Öyle yapıyorum, bu sefer gaz sancısı rahat vermiyor (demir hapı kullanmaya başlayalı geceleri gaz sancısı çekiyorum, sabah da uyanır uyanmaz tuvalete koşuyorum-tatlicadiarzu-, kabızlıktan iyidir). Öyle sancı oldu mu hafif sırtüstü-yan arası yatıyorum. O zaman belim ağrıyor. Bel ağrımı geçireyim diye 10-15 dakikalığına sırtüstü yatıyorum ayaklarımı kaldırıp, bu sefer nefesim daralıyor:bbo:kafamçokkarıştıİki ucu ... değnek anlayacağın
canım ben 28+4 de gittim yani bu hafta sonu 1200 gr'dı kızım.... bebeğin yapısına göre değişiyor aynı haftada olup benim bebeğimden epey gr olarak fazla olanlarda var geri olanlarda var..... benimkide bana zayıf gibi geliyor aman ne yapalım sağlıklı olup canları içlerinde olsunlarda doğum sonra toparlarlar inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?