ahh canmcım hiç bi hata yok 64 le başladım ilk 3 ay 4 kilo verdim kaldı 60 .dun 65.3 düm tartıda yani toplam 5.3 aldım.. oldumu defnemdamlam.:)pinkycim 64 le hamile kalmıştım şimdi 65 im demişsinn rakamları bidaha kontrol etmek istermisinnnnn
KIZLARRR
simdi esim aradı mobilyacı aramıs mobillyalar vaktinden once hazırmıss carsamba aksamı getirilemmi demislerr. ay içim acayip oldu yaaa . babamı aradım hemen yarın gelip odayı boya diye daha perde halı begenemedik hemen onları halletmem gerek. çok heyecan yaptım simdiiii
ayyyy çok heycanlı ya ne mutlu sana mobilyalar gelince herhalde daha bi konsantre olursun.. ya diyet olayına çok takılma biliyorsun takıldıkça stress yapar sen gayte başarılı gidiyosun bence doktorundA SADECE BİRAZ KORKUTUP seni daha dikkatli olursun diye böyle söylemiştir.. senin nefsine hakim olman hepimşze örnek burdaki geçmişte şekeri çıkan herkese seni örnek gösterdik...a.s.
gypsm esram wellcome şekerim.. kıs ne yaptın yine bende hani balondan tutkallı iple yapılan bi avize varya bebek odaıs için onu denicem ama haftaya malzemelerini alıpdenerim begenirsem kalır begenmessem öle vakit geçirmiş olurum eşime österdim oda begendi çünkü..:)
KIZLARRR
simdi esim aradı mobilyacı aramıs mobillyalar vaktinden once hazırmıss carsamba aksamı getirilemmi demislerr. ay içim acayip oldu yaaa . babamı aradım hemen yarın gelip odayı boya diye daha perde halı begenemedik hemen onları halletmem gerek. çok heyecan yaptım simdiiii
ahh canmcım hiç bi hata yok 64 le başladım ilk 3 ay 4 kilo verdim kaldı 60 .dun 65.3 düm tartıda yani toplam 5.3 aldım.. oldumu defnemdamlam.:)
aa o kadar tutarmı sence sadece balon ip tutkal bide en altına ve üstüne yapıştıracagım tuylu bişey bence tutmaz okadar..o avizeyi bende yapmaya heveslendim ama ne bilim sonradan ya yapamazsam deyip verdiğim para boşa gider diye korktum vazgeçtim.... sanırım oda 25 liraya falan mal oluyormuş bütün süsleriyle beraber....beceremezsem o kadar parada boşuna gidecek..... hem bak sana eşinde yardımcı olacakmış iki koldan yaparsınız çokta güzel olur hadi bakalım başla bitir resimlerini bekliyoruz.....
yyyyyyyyyokkk artık melek sende daha neler..gülistan bend edüşündüm onu yapmayı ama sonra ısıya dayanıklı diildir allah koursu yangın çıkar malum ip tutkal,, evhamlıyım ben-tatlicadiarzu-
iyi geceler kızlar ama kimseler yok cumartesi akşamı benim için tam bir faciaydı resmen kızlar agrıyan bir dişim vardı ilk hamile kaldıgımda arkadaşım diş hekimi müdahale etmek istemedi agrı kesicilerle idare ettim ama akşam agrı sinyalleri aldım dişimden ve agrı kesici içip yattım 2,30 inanılmaz bir agrıyla uyandım yataktan kalkmak istemedim tekrar uykuya............
kayınvalidemle cumartesi günü gittik bebişime battaniyeler falan aldık çok meraklılar bi görseniz benim eşim tek çocuk olduğu için bir düşkünler bize sormayın hele torun için çıldırıyorlar daha cebimden 5 kuruş verip bebişime bişey almadım herşeyin parasını o veriyor
banada dun kuafor kadın dedi azcık diyet yap karnın cok buyuk cocuk kilolu olur doguramazsın ben napayım simdi elimden geldiince ii beslenmeye gayret ediorum dr demedikce kasamam zaten merak edioyorum kilosunu suan
slm herkese
gülsitanım geldim canım sabahın köründe kalktım yine kendimi oyalıcak bişi buldum..
bu sitede el sanatları bölümünde bişey gördüm sabundan süsler yapmışlar çok hoşuma gitti bende oturup onlarla uğraştım hemde vakit geçiyo ne güzell şimdi kurumadalar balkona koydum sabunlarıı..
ağdaya gidicem bende ee herkes temizlendi paklandı sıra bana gelsin artıkk..erteliyodum hep ama bugün halletmem gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?