2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

slm herkese
gülsitanım geldim canım sabahın köründe kalktım yine kendimi oyalıcak bişi buldum..
bu sitede el sanatları bölümünde bişey gördüm sabundan süsler yapmışlar çok hoşuma gitti bende oturup onlarla uğraştım hemde vakit geçiyo ne güzell şimdi kurumadalar balkona koydum sabunlarıı..
ağdaya gidicem bende ee herkes temizlendi paklandı sıra bana gelsin artıkk..erteliyodum hep ama bugün halletmem gerek..

pinkycim 64 le hamile kalmıştım şimdi 65 im demişsinn rakamları bidaha kontrol etmek istermisinnnnn
ahh canmcım hiç bi hata yok 64 le başladım ilk 3 ay 4 kilo verdim kaldı 60 .dun 65.3 düm tartıda yani toplam 5.3 aldım.. oldumu defnemdamlam.:)

adaşım
valla Allah sabır versin canım az kaldıı ha gayrett ama dedğin gibii tatilde napcan açık büfe felan offf ben nefsine hakim olamayan biri olarak çok zorrr geliyo banaa herşey bebişler için senağlama

tazem bende aynen senin gibiyim çocuk feleği şaşıyo içerde hatta bazen oynamıyo yarım bi şekilde yüzüstü yatıyorum rahatsız olup hareket etsin diye bi tepiyooo :sm_cool: diyodur manyak karıı ezdin benii kalk üstümden :roflol:

sibelcim sende takma kafana lütfen en kolay testler onlar birşey olmaz Allahın izniyle..

kızlar ya yazdıklarınıza bakılırsa idrar tahlilimi yenilemem şart olduu yarın zaten doktora gidicem orda yaptırırım olmadı anasağlığında yaptırrım..

burkocum göbişine bayıldımm ama benimki o hareketlerin 2 katını felan yapıyoo bendede var öyle videolar izleticem oğluma..biz barizz poposunu vs ayırt ediyoruz..acayipp keyifliii..

serap o kasık ağrıları bendede oluyoo bazen yolda yürürken oluyo çok tırsıyorum bi duvar dibine çöküyorum ağrının dinmesini bekliyorum hemen,zaten böyle giderse kesin sokakta doğumum başlıcakk
son haftalar evde oturmayı planlıyorum bakalım bu kararımda ne kadar istikrarlı olabilicem :uhm:

petrikcim yaa

valla bnde dun gloria jeans de oturmak iszedim kahve içmedgimden epeydir oturmuyordum caddeye indik havada harika e yuruyeyim desem yarım saatten fazal yuruyemiyorum oturup gelene geçene bakayım dedim . mango puresi ve light sut ile yapılmıs bir içecek soyledim içinde hiç birs ekilde surup seker vs yok dendi on kere sordum gorevlilelere:) neyse geldi koca içecek onu iç tim bir saat sonra evde bir olcum yaptım 162 cıktı seker. yani odum koptu yine of dedim ya mango puresi bile yemiycekmiyiz:)))
saka bir yana belki meyva porsiyonlarından sonarada boyle oluyor benhiç meyva sonrası olcum yapmadım onu deniycem ilk firsatta iki porsiyon meyva bir bardak sutten sonra bakcam kac çıkaacak.

yani sana belki kizmaz diyetisyen bastan beri aldıgın kilo hamilelige basladgın kilo çok onemli
ben zaten 73 ile hamile kaldım birde 13 kilo aldım yani rakamıma bak 86 yim su an yani buna gore bakmalısın sen 80+ larda olamassın sanırım kilo olarak sana birsey demez bence.
ben limitlerimi zorluyorum su anda

KIZLARRR

simdi esim aradı mobilyacı aramıs mobillyalar vaktinden once hazırmıss carsamba aksamı getirilemmi demislerr. ay içim acayip oldu yaaa . babamı aradım hemen yarın gelip odayı boya diye daha perde halı begenemedik hemen onları halletmem gerek. çok heyecan yaptım simdiiii

Esra ben 60 la hamile kaldım 1 kilo verdim 2. ayda şimdi evdeki tartı bazen 68 küsür çıkıyor bazen 69 küsür bozuldu galiba
diyetlistesinin dışına çıkmıyorum hatta yazdıgın ekmeği daha az yiyorum yinede kilo alıyorsam yapacağım birşey yok napim

esracım hadi hayırlısı oda için çilek de güzel cibinlik avize ve uyku seti var ama üçüne 345 dediler uçmuşlar dedik biz de eşimle

adaşımmm
bende 86 kiloyumm senağlama
ama sen avantajlısın kontrol altındasın ben kimbilir kaçla doğuma gidicem
odanızda hayırlı olsun gözünaydınnn
çok heyecan vericiiii

ayyyy çok heycanlı ya ne mutlu sana mobilyalar gelince herhalde daha bi konsantre olursun.. ya diyet olayına çok takılma biliyorsun takıldıkça stress yapar sen gayte başarılı gidiyosun bence doktorundA SADECE BİRAZ KORKUTUP seni daha dikkatli olursun diye böyle söylemiştir.. senin nefsine hakim olman hepimşze örnek burdaki geçmişte şekeri çıkan herkese seni örnek gösterdik...a.s.

gypsm esram wellcome şekerim.. kıs ne yaptın yine bende hani balondan tutkallı iple yapılan bi avize varya bebek odaıs için onu denicem ama haftaya malzemelerini alıpdenerim begenirsem kalır begenmessem öle vakit geçirmiş olurum eşime österdim oda begendi çünkü..:)

o avizeyi bende yapmaya heveslendim ama ne bilim sonradan ya yapamazsam deyip verdiğim para boşa gider diye korktum vazgeçtim.... sanırım oda 25 liraya falan mal oluyormuş bütün süsleriyle beraber....beceremezsem o kadar parada boşuna gidecek..... hem bak sana eşinde yardımcı olacakmış iki koldan yaparsınız çokta güzel olur hadi bakalım başla bitir resimlerini bekliyoruz.....

Esra odanız gelsin perdesini alırsın sonrada alırsın
bende nasıl perde diktireceğime karar veremedim, model bakıyorum

ayyy canım çok sevindim hadi bakalım hazırla ecenin odasını..... boya birkaç saatlik iş mobilyan gelsin perdeni ve halını onlar geldikten sonrada bakarsın fazla yorma kendini.... şimdiden güle güle kullan tatlım hadi resimlerini bekliyoruz çarşamba akşamı....

gülistan bend edüşündüm onu yapmayı ama sonra ısıya dayanıklı diildir allah koursu yangın çıkar malum ip tutkal,, evhamlıyım ben-tatlicadiarzu-

gülistaaannn
biz yaptık o avizeyii kurumada şimdii
duyunu felan takınca foto çekerim
çok güzel olduuu şimdilik görüntü öleee
sibelcim ne 25 tlsi yaa
3,5 tl tutkal aldım-1.5 tl ip aldım örgü ipi(evde varsa onuda kullanırsın)
duy ne kadar bilmiyorum evde vardı bizim
bitanede balon
süslemek sana kalmış o tüylerden eminönünden 1.5 tlye aldım evde kendinde başka formüllerle süsleyebilirsnnn

aa o kadar tutarmı sence sadece balon ip tutkal bide en altına ve üstüne yapıştıracagım tuylu bişey bence tutmaz okadar..

gülistan bend edüşündüm onu yapmayı ama sonra ısıya dayanıklı diildir allah koursu yangın çıkar malum ip tutkal,, evhamlıyım ben-tatlicadiarzu-
yyyyyyyyyokkk artık melek sende daha neler..

Gecmıs olsun Basakımm... Allah yardımcın olsun.

Ya kuzum.. buradakı kadınların cogu bu durumlardan muzdarıp, yazmayın annem bole seylerı.. yok bes kurus odetmıyorlar falan dıye.. gosunu sefeyım.. zaten havadan nem kapar vazıyetteler,milletin kartları gırtlagına daynamıs... :)))

banada dun kuafor kadın dedi azcık diyet yap karnın cok buyuk cocuk kilolu olur doguramazsın ben napayım simdi elimden geldiince ii beslenmeye gayret ediorum dr demedikce kasamam zaten merak edioyorum kilosunu suan

Masallahh kuafore.. gıpta ettım valla.. tomografı falan da cekıo muymuşş.. onları da bı aktarıverseydı bari.. salak kadınn,ustune vazıfe yaa...

Hanfendi.. o sabunlar oje falan kullanılarak yapıstırıolıoo bıldıgım kadarıyla.. tutkal kokusu falan var.. kendını sabahtan berı bunlara mı maruz bırakıosun.. ya sen ne kadınsın beaa.. o sabunları yapan kadın bebegı olacagını ogrenınce yaptıklarını bırakmıs.. bızımkısı de kadından devraldı.. kımyasal mı soluyorsun sen sımdı Esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bır gun de rahat dur be kadınnnn!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…