bencedee melek yaaa alemsinn tutkalmı ericekk kaç gün kurutuyon onuuu kaydirigubbakcemile3
Afferrımm sise.. ugrasın tutkallarla.. kalanını da ekmegınıze sürün yiyinn.. ellerinize falan bulastırınn, deriniz emsin, kana karıssınn iyice.. devam devammm... ıcınıze ıyıce ceke ceke yapın yapacaklarınızı.. tadı cıksın dı mı ama!!!!
banada dun kuafor kadın dedi azcık diyet yap karnın cok buyuk cocuk kilolu olur doguramazsın ben napayım simdi elimden geldiince ii beslenmeye gayret ediorum dr demedikce kasamam zaten merak edioyorum kilosunu suan
ayyy bilmiyorum kızlar iyice bir tuhaf oldum iyice duygularım alt üst oldu neden böyle bilmiyorum bugüne kadar böyle birşey olmamıştı tuhaf tuhaf şeyler düşünüp inanın kendimde inanıyorum sanki felaket senaryoları üretiyorum resmen aklımda..... ya testler kötü çıkarsa ya bana ya bebeğime birşey olursa diye offff allahım sen yardım et keşke bu testleri daha önce sizler yaptırırken yaptırsaydı şimdi şeker testinide atlattık artık doğuma kadar yapılacak birşey kalmadı dedik pat diye benim önüme bu testleri sundu allah korusun birşey çıkarsa neyapacağım ben bu saatten sonra niye baştan yaptırmadı offfff dua edin kızlar nolur şu testlerim güzel çıksın şeker testinde bile bu kadar düşünmemiştim ben ya.....
O tutkallar dötüne yapıssınn senin Esraa e mi??? hala tutkal dıoo..
korkutma beni yaaa tutkal ele yapışınca nolcekk kafamçokkarıştı
ayyy bilmiyorum kızlar iyice bir tuhaf oldum iyice duygularım alt üst oldu neden böyle bilmiyorum bugüne kadar böyle birşey olmamıştı tuhaf tuhaf şeyler düşünüp inanın kendimde inanıyorum sanki felaket senaryoları üretiyorum resmen aklımda..... ya testler kötü çıkarsa ya bana ya bebeğime birşey olursa diye offff allahım sen yardım et keşke bu testleri daha önce sizler yaptırırken yaptırsaydı şimdi şeker testinide atlattık artık doğuma kadar yapılacak birşey kalmadı dedik pat diye benim önüme bu testleri sundu allah korusun birşey çıkarsa neyapacağım ben bu saatten sonra niye baştan yaptırmadı offfff dua edin kızlar nolur şu testlerim güzel çıksın şeker testinde bile bu kadar düşünmemiştim ben ya.....
günaydınn.:)
tazem burcum o mide bulantıları bende de olmaya başladı yeniden başamı dönuyoruz yaa sen koru Allahım ..:Saruboceq: am hergun değil mesela haftasonu olmadı hiç ama bu sabah oldu.. erken kalkmakdan olacagını sanmıyorum benim her sabah uyanma saatim bellidir..7.45 de ister istemes uyanıyoruz eşimle pazar bile..:)
size kızan doktorları anlamıyorum ayy benmki çok şeker ya o kadar tatlı dilliki anlatamam mesela ben toplamda 5 kilo aldım ya ban çok çok destek oluyor harikasın canm böle devam et falan diyo kadın sürekli canm tatlım falan diye hitap ediyo bayılıyorum ben bu hatuna.. Allahım en kısa zamanda onada saglıklı bir evlat versin inş.:)
İçindeki agır kımyasal maddeler tenının temasıyla kana karısacak.. soludugun tutkal ve ojenın de zehırden farkı yok.. bilginize.:1closedeyes:
aaa hiç aklıma gelmemişti valla ya neyhse tutkal kısmını eşim yapar napiiim...Afferrımm sise.. ugrasın tutkallarla.. kalanını da ekmegınıze sürün yiyinn.. ellerinize falan bulastırınn, deriniz emsin, kana karıssınn iyice.. devam devammm... ıcınıze ıyıce ceke ceke yapın yapacaklarınızı.. tadı cıksın dı mı ama!!!!
delikafaduldenkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol: ya öldüm koptum parçam param oldum gülmekden ya biri şu kızı durdursun ya mahvetti beni gülmekden oglum içerde şaşkına döndü noluyor diye...delikafaduldendelikafaduldentutkallar elime yapıştı hep zatennn hatta bi ara sıçramış yere üstüne oturmuş yane dötümede yapışmış olduuu
:roflol:
ahh ahh ben eşimi işe gidene kadar gitmesin istiyorum ama eger hergunki saatini biraz geçirise sıkıyor beni heleki evde işim varsa.. ama bu uyku sorun olmaya başaldı yahu niye uyuyamıyorus hiç bilmem. uyus oluyorum bu duruma benki en çok sabah uykusunu sevrdim. yada sabah yatakda keyif yapmaya baıyılırım yerimsenibenama bu aralar bu göbekle ne keyif nede jimnastik yapamıyorus senağlama:1no2: yatakdan direk kalkmakda beni fazlasıyla sinir ediyor...7.45 te :1shok: pazar günü bile :1shok: Hmm o zman biz kocalarımı sabah uyandığımızda yanımızda istiyoruz galiba gülistanım. Derdimiz bu olmasın kaydirigubbakcemile3
ayy o avızeden bende gördüm kk da bende yapcamm ama evı tasıdıktan sonra bebek odamız olcak anca ozaman,gülistaaannn
biz yaptık o avizeyii kurumada şimdii
duyunu felan takınca foto çekerim
çok güzel olduuu şimdilik görüntü öleee
sibelcim ne 25 tlsi yaa
3,5 tl tutkal aldım-1.5 tl ip aldım örgü ipi(evde varsa onuda kullanırsın)
duy ne kadar bilmiyorum evde vardı bizim
bitanede balon
süslemek sana kalmış o tüylerden eminönünden 1.5 tlye aldım evde kendinde başka formüllerle süsleyebilirsnnn
ayy bende bugun kendıme cok güzel oyalacak bısı buldum.eminönünden bebek sekerı malşzemesı alcaktım yorgunluktan unuttum eve gelınce cok üzüldüm tabı,ama dün kafamda bı ampül yandı :lepi: buzdolabı süsü almıstım kelebekten hanı o bahsettıgınız avızenınde üstünde vardı sanırım ondan.bıde çöpşiş vardı evde ahsap olandan onu arkasıan yapıstırdım kelebekinnn sonra organze kurdelayla kelebegın rengıne göre süsledımm arkasınada organzeye baglanmıs seker bagladım denemek amaclı mğthişş oldu.yarını iple cekıyom pazardan 50 tane o kelebkelşerden alam lazım rengarenkk müthiş olcak bebikkk şekerlerimmm inşallahslm herkese
gülsitanım geldim canım sabahın köründe kalktım yine kendimi oyalıcak bişi buldum..
bu sitede el sanatları bölümünde bişey gördüm sabundan süsler yapmışlar çok hoşuma gitti bende oturup onlarla uğraştım hemde vakit geçiyo ne güzell şimdi kurumadalar balkona koydum sabunlarıı..
ağdaya gidicem bende ee herkes temizlendi paklandı sıra bana gelsin artıkk..erteliyodum hep ama bugün halletmem gerek..
ahh ahh ben eşimi işe gidene kadar gitmesin istiyorum ama eger hergunki saatini biraz geçirise sıkıyor beni heleki evde işim varsa.. ama bu uyku sorun olmaya başaldı yahu niye uyuyamıyorus hiç bilmem. uyus oluyorum bu duruma benki en çok sabah uykusunu sevrdim. yada sabah yatakda keyif yapmaya baıyılırım yerimsenibenama bu aralar bu göbekle ne keyif nede jimnastik yapamıyorus senağlama:1no2: yatakdan direk kalkmakda beni fazlasıyla sinir ediyor...
ahh ahh ben eşimi işe gidene kadar gitmesin istiyorum ama eger hergunki saatini biraz geçirise sıkıyor beni heleki evde işim varsa.. ama bu uyku sorun olmaya başaldı yahu niye uyuyamıyorus hiç bilmem. uyus oluyorum bu duruma benki en çok sabah uykusunu sevrdim. yada sabah yatakda keyif yapmaya baıyılırım yerimsenibenama bu aralar bu göbekle ne keyif nede jimnastik yapamıyorus senağlama:1no2: yatakdan direk kalkmakda beni fazlasıyla sinir ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?