ya kadııın gülmekden bi hal oldum aayyy çok şekersiniz ya valla seviom ben sizi.. delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 al sana link vereyimde rahatlaŞU AVıZENıN linkini bi verseniz de, ben de davuk gibi dolanmasam sitede ???
ya kadııın gülmekden bi hal oldum aayyy çok şekersiniz ya valla seviom ben sizi.. delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 al sana link vereyimde rahatlahttp://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/275366-bebek-odas305-yada-yatak-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
gülistaaannn
biz yaptık o avizeyii kurumada şimdii
duyunu felan takınca foto çekerim
çok güzel olduuu şimdilik görüntü öleee
sibelcim ne 25 tlsi yaa
3,5 tl tutkal aldım-1.5 tl ip aldım örgü ipi(evde varsa onuda kullanırsın)
duy ne kadar bilmiyorum evde vardı bizim
bitanede balon
süslemek sana kalmış o tüylerden eminönünden 1.5 tlye aldım evde kendinde başka formüllerle süsleyebilirsnnn
Allahım yareppim yaa... Al birini vur ötekine. Dünürüm, hamile misin, neden böyle gereksiz kuruntulara kapılıyosun? Hiç bir şeyin çıkmayacak bak görürsün. Çok çok kanın biraz düşük, biraz da enfeksiyon çıkar... Hiiç moralini bozma. Evet doktorun biraz öküzmüş ama.. :1rolleyes: napalım artık..
canım dünürüm zaten kanım düşük demir hapına başladım ama işte diğer testler moralimi bozuyor sanırım ben hamileyim beynim büzüştü mantıklı düşünemiyorum sonuçları alınca diyeceğim boşuna kuruntu yapmışım diye ama elimde değil paronayok oldum......
[/COLOR]
bende bende benide gotursene cantana koyupppp:)) gerci biraz sor sigarim bu halimle:)))ya dide yuzmek için nası sabırsızlanıyorum bilemessin kendimi o suya bırakıp kus gibi hafif hissetmek için deliriyorum:))
çtek sorun iskeleden atlarım ben hep kıyı kıyı soguk suya girerken zorlanırım iskeleden atlayamıycam tabi simdi kıyıdan girmek sinir olcak hem taslar falan batar ayagıma hemde soguk soguk yavas yavas :)) hehe tek derdim bu olsun ama dimi kızlar :)
isemekten gina geldii bana artik, saat basi wc, 1-2 damla icin bile, oglus vurdukca alttan ben solugu wcde aliyorum..günaydın kızlar ya ben hep erkenden uyanıyorum gece geçte yatsam 8-7 ayaktayım ve
bide gece süreklide wc ye kalkıyorum nasıl oluyoda uykumu alıyorum anlamadım....
dün gecede kasıklarımda adet sancısı gb bişey vardı çokk korktumm ya nişey olurmu
yada sizdede oluyormu
KIZLARRR
simdi esim aradı mobilyacı aramıs mobillyalar vaktinden once hazırmıss carsamba aksamı getirilemmi demislerr. ay içim acayip oldu yaaa . babamı aradım hemen yarın gelip odayı boya diye daha perde halı begenemedik hemen onları halletmem gerek. çok heyecan yaptım simdiiii
hangi avize merak ettim; bi link ativerin...ayy o avızeden bende gördüm kk da bende yapcamm ama evı tasıdıktan sonra bebek odamız olcak anca ozaman,
ya kadııın gülmekden bi hal oldum aayyy çok şekersiniz ya valla seviom ben sizi.. delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 al sana link vereyimde rahatla
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
hangi avize merak ettim; bi link ativerin...
canım bende bilmiyorum ama o sayfada bu avize yapımını anlatan arkadaş söylemişti bütün taşları boncukları tüyleri falan okadarı buluyormuş ben onun yalancısıyım ben yapmadığım bilmiyorum o öyle söyledi...canım sen onun dedıgıne bakma,ben o kelebeklerın bırascık degısını pazardan 50kuruşa aldım dolap süsü olarak satılıyor arkasında mıknatıs var.mıknatısı cıkar mis gıbı kelebek.sende bulursun orda oazarda yada 1milyoncular varya onlardada olur belkı,ki boncularda cok ucuz.25 lira zaten tutmaz.bence denemeye deger ben yapıcam ama onun gıbı becerebılırmıyım bılmıyom
ahanda link şekerim valla becerebılrımyım bıtmısı nası olur bılmem ama ben cok begendım
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
öfff beee sende içimi kararttın hee bi hevesimiz vardıı madem öylee bende eldivenle yapcam :dilcikar:ıçindeki agır kımyasal maddeler tenının temasıyla kana karısacak.. soludugun tutkal ve ojenın de zehırden farkı yok.. bilginize.:1closedeyes:
ayyy yap yapp çok zevkli bırak tembelliği ben bebek şekeri çalışmalarında başladımm bakalım nası bişi çıkcak ortayaa çok merak ediyommm kaydirigubbakcemile2kızlar temizliğimi yaptım işim bitti birazdanda kendimi temizleyip banyoya giricem
ne hamarat kızlarsınız yafu elinizden her iş geliyor bende boş boş oturup duruyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor bebek şekerlerini krndim yaparım diyodum ama sanırım hazır alıcam çok tembel oldum çoook
yerim ben seniii :1hug: ölem gülmekten felan sen bize lazımsınnn a.s.aaa hiç aklıma gelmemişti valla ya neyhse tutkal kısmını eşim yapar napiiim...
delikafaduldenkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol: ya öldüm koptum parçam param oldum gülmekden ya biri şu kızı durdursun ya mahvetti beni gülmekden oglum içerde şaşkına döndü noluyor diye...delikafaduldendelikafadulden
ayy bende aynennn yaa sabah bazen geç gidiyo gitsin bi an önce diyom bide bu aralar nane molla oluncaaa laelaelaelaelaeahh ahh ben eşimi işe gidene kadar gitmesin istiyorum ama eger hergunki saatini biraz geçirise sıkıyor beni heleki evde işim varsa.. ama bu uyku sorun olmaya başaldı yahu niye uyuyamıyorus hiç bilmem. uyus oluyorum bu duruma benki en çok sabah uykusunu sevrdim. yada sabah yatakda keyif yapmaya baıyılırım yerimsenibenama bu aralar bu göbekle ne keyif nede jimnastik yapamıyorus senağlama:1no2: yatakdan direk kalkmakda beni fazlasıyla sinir ediyor...
ayyy kelebeğimmm bende saten mavi kumaş aldımm bide elyaf aldım süsler felan aldımm minik yastıklar yapıcam kenarlarında organzenden fırfır geçip ortasınada kurdela ve şekerler takıcamm önce bitane elde dikiyorum eğer isteğdim gibi bişi olursa kesip hazırlayıp anama gidicem dikiş makinasından dikicezz çok zevkli yaaa tam terapiii :lepi:ayy bende bugun kendıme cok güzel oyalacak bısı buldum.eminönünden bebek sekerı malşzemesı alcaktım yorgunluktan unuttum eve gelınce cok üzüldüm tabı,ama dün kafamda bı ampül yandı :lepi: buzdolabı süsü almıstım kelebekten hanı o bahsettıgınız avızenınde üstünde vardı sanırım ondan.bıde çöpşiş vardı evde ahsap olandan onu arkasıan yapıstırdım kelebekinnn sonra organze kurdelayla kelebegın rengıne göre süsledımm arkasınada organzeye baglanmıs seker bagladım denemek amaclı mğthişş oldu.yarını iple cekıyom pazardan 50 tane o kelebkelşerden alam lazım rengarenkk müthiş olcak bebikkk şekerlerimmm inşallah
Kızlar ben geldım cmrtesı ve pazar gunu sabah saat 5:30 da sabah evden cıkıp once sdudulluya yuru sonra bostancıya mınubus oradan yenısahraya mınubus sonra oradan sakaryaya mahvoldum yollarda cmrtesı sınavda döküldüm cok zordu ama pzar gunu iyi gectı bakalım o kadar cıleme deyse barı sınav sıtresı bıttı sımdılık kızlar
YA görmeliydiniz güdü gıbı kkarınla sınavda hep 18 23 yas arası bekarlar vardı bende hamiş hamişbide sıra ve masalar bırbırıne ve yere montajlıydı karnım deydıkcekı hep deyıyodu ancak sıgdım arasına kılı kılına zayıflara göre yapmışlar kızım kıpır kıpır ettı sınav boyu hocalar bıle bana bakıyodu garıp garıp bu kız ne yapıyo habıre o yana bu yana diyekaydirigubbakcemile3
Allah'ın sopası yok:roflol::roflol::roflol:ayyyyyyyyy evet oje ile yapıyommm bebişimm
ama balkonda açık hava yanee
tezgahı kurdum minderlerimi attım üfür üfür esiyoo
tutkallar elime yapıştı hep zatennn hatta bi ara sıçramış yere üstüne oturmuş yane dötümede yapışmış olduuu
:roflol:
Yani annem sağ olsun, yaptığım çoğu harcamaya ortak oldu. Ona rağmen bitik durumdayız. Bakalım babaanneden ! neler göreceğiz =)
helinciğim ya bilseydim yazmazdım.ben öğleden önce tecrübeli ve çok iyi denen bir başka doktora gittim.bana bu tarz vakalarla karşılaştığını ve hiç bir sorun oluşturmayacağını söyledi.önemli olan takibidir.tabiki büyümemeli.büyürse sorun olabilir.ama genellikle bunlar kaybolur ve doğumdan sonra da hiç bir problem olmaz dedi.ayrıca hidrosefali olsa 5. ayda falan dramatik bir şekilde kafa büyürdü dedi.ısrarla geçse bile bir hasar bırakır mı dedim.ban gayet emin ve gülerek yok canım dedi.o yüzden helinciğim senin şu anda endişeleneceğin bir durum yok çünkü azalıyormuş sıvı ve kaybolacak inşallah yakında.ben de dokoktora gitmediğim o üç hafta boyunca sıvının daha çok olup azaldığını varsayıyorum.ve inşallah seninki gibi gitgide azalacak.lütfen üzülme.o kafdar iyi anlıyorum ki ne hissettiğini.ama benim içim ferah.senin daha ferah olamalı.son olarak sana ilk ne zaman sıvı var demişti?esrako
sanırım bende bi başka doktora gideceğim.bu seferde şöyle bi korkum var.şimdiki doktorum çok rahattı.önemsemedi.geçici bi durum zamanla geçecektir dedi ve üzerinde durmadı.başka bi doktor beni korkuturmu diye düşünüyorum.ilk su var dediğinde zamanla geçecektir dedi ve her gidişimde azalmış olduğunu söyledi.en son gittiğimde çok az kalmış dedi.dideyi okuyunca çok korktum açıkcası.azalmış olması bile iyiye işarettir diyorum ama insanı olasılıklar bile çok korkutuyor.kafamaı toplamakta zorlanıyorum
ben azeri yemeklerine aşermem canım merak etme..önyargı ne yaparsın.kızlar cok tskler guzel yorumlarınız icin
dide evet arkadakı pide ekmek resmin tamamını koymadım cunku etrafımda burdaki azeri kız arkadaslarım var bide sofrada bisiler var canınız istemesin die koymadım ama isterseniz eklerim
petrik çok hızlı aldım ayda 4 bu hızla gidersem diyemi korktu adam bilmem.üst sınıra yaklaşmışsın dedi. salata olarak çoban yiyorum genellikle.bu gün patlıcan salatası yedim bunlar gaz yapmıyor.salatalık yiyince tek başına o yapıyor.bir de soğuk çorba var buğdaylı nohutlu ara öğün diye onu yiyiorum o yapıyor.Günaydın herkese
Didom sen çok kilolu değilsinki, neden doktorun bu kadar çok dikkaet etmeni istedi anlamadım hem ekmektede vitamin var bebeğe faydalı
çok salata yemek sanada gaz yapyormu, beni şişiriyor
bırak evrişim bu deli gadınları..senden hala mesaj bekliyom ben miyavlıyorum buralarda ona göre.annadın sen onu.senin aviatör gözlüklerine tüpüreyim emi.karizmatik hatunsun vesselamNan.. bu konuda damarıma basmayın.. ucarım uzerınıze.. şeyimden mi uyduruyorumm ben bunları beaa... ısınıze gelmedı mı felaket tellalı.. sıkın şeyinizi azıcık yaf.. sankı ananızın karnından oje ıle tutkalla, domestos la mı dogdunuz???sonra bes yasına gelmeden.. -ay benım cocugum cok sık hastalanıoo dıe mıyavlayan analardan olmazsınız!!!
ayy o avızeden bende gördüm kk da bende yapcamm ama evı tasıdıktan sonra bebek odamız olcak anca ozaman,
ama tutkalı döte yapıştırmazsan olmaz.racon böyle ona göre.hiçbirşeye benzemez yaptığın.
esrako kullanıcısından alıntı
KIZLARRR
simdi esim aradı mobilyacı aramıs mobillyalar vaktinden once hazırmıss carsamba aksamı getirilemmi demislerr. ay içim acayip oldu yaaa . babamı aradım hemen yarın gelip odayı boya diye daha perde halı begenemedik hemen onları halletmem gerek. çok heyecan yaptım simdiiii
ayy ne heycanlı bı durum.kolay gelsın en tatlı telas bu olsa gerek
bir sen kaldın dötü tutkalsızŞU AVİZENİN linkini bi verseniz de, ben de davuk gibi dolanmasam sitede ???
Yani annem sağ olsun, yaptığım çoğu harcamaya ortak oldu. Ona rağmen bitik durumdayız. Bakalım babaanneden ! neler göreceğiz =)
ben yolunmaya gidiyo kıslarr gelince yazarım acı anılarımı senağlama
bulursun canım yaa,şu sıralar o kelebkeler baya meşhıur burda aynısı yok ama benzer ceşit kelebek var.olmadı baska bısele süslersin.boncuk zaten heryerde mevcut bı tüğde sıkıntı cekcez galıba.onu bende düşünüyom nerden temın ederım dieyaa bu cok guzellll..
Evrisim ya eldiven ve maske takip acik havada yapiversek bisicik olmaz....hemen denemem lazimmm, da burda incik boncuk nasil bulcam, bi bakayim, ama cok guzelll, bende bebisin odasina nasil lamba yapsam diyodum, super oldu bu...
kesın güzel olur canımn neyse bı yapalımda resımlerı eklerızayyy kelebeğimmm bende saten mavi kumaş aldımm bide elyaf aldım süsler felan aldımm minik yastıklar yapıcam kenarlarında organzenden fırfır geçip ortasınada kurdela ve şekerler takıcamm önce bitane elde dikiyorum eğer isteğdim gibi bişi olursa kesip hazırlayıp anama gidicem dikiş makinasından dikicezz çok zevkli yaaa tam terapiii :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?