2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu arada şu kayınvalidesi yada annesi beş kuruş harcatmayan hatunlar.
.ayy ne şanslısınız yahu bizimkilerde pek bi hevesliler ama hiçde öle aman sen alma ben alırım diyen yok onlar sadece işin hediye kısmıyla ilgileniolar gerçi annem yorgan yastık kısmıyla ilgilenior birazda kıyafet konusunda destek olcak ama valla her kuruş benm cebimden çıkıyor.. şu kriz ortamında dogumda bi çeyrek taksınlar yeter diyorum kendi içimden malum herkes aynı durumda...

Yani annem sağ olsun, yaptığım çoğu harcamaya ortak oldu. Ona rağmen bitik durumdayız. Bakalım babaanneden ! neler göreceğiz =)

Sağ ol bebeeem... ben de seviyom seni, sizi, burayı =)

canım bende bilmiyorum ama o sayfada bu avize yapımını anlatan arkadaş söylemişti bütün taşları boncukları tüyleri falan okadarı buluyormuş ben onun yalancısıyım ben yapmadığım bilmiyorum o öyle söyledi...

Kızlar ben geldım cmrtesı ve pazar gunu sabah saat 5:30 da sabah evden cıkıp once sdudulluya yuru sonra bostancıya mınubus oradan yenısahraya mınubus sonra oradan sakaryaya mahvoldum yollarda cmrtesı sınavda döküldüm cok zordu ama pzar gunu iyi gectı bakalım o kadar cıleme deyse barı sınav sıtresı bıttı sımdılık kızlar
YA görmeliydiniz güdü gıbı kkarınla sınavda hep 18 23 yas arası bekarlar vardı bende hamiş hamiş bide sıra ve masalar bırbırıne ve yere montajlıydı karnım deydıkcekı hep deyıyodu ancak sıgdım arasına kılı kılına zayıflara göre yapmışlar kızım kıpır kıpır ettı sınav boyu hocalar bıle bana bakıyodu garıp garıp bu kız ne yapıyo habıre o yana bu yana diyekaydirigubbakcemile3

Gunaydin hatunlarrrrr...

yaaa bensiz mangal olmazzzzz( cok aglarim ben ama, biyerim siser yada duser((

bende bende benide gotursene cantana koyupppp:)) gerci biraz sor sigarim bu halimle:)))

isemekten gina geldii bana artik, saat basi wc, 1-2 damla icin bile, oglus vurdukca alttan ben solugu wcde aliyorum..

oh ne guzel canim, bak sana ne guzel moral de oldu..bizde dun karyolasini aldik, kurudk bitek icne yatak alicaz, sonra fotosunu cekerim, cok cici oldu:)))aksam bi tibet bi ben gittik baktik odaya:))

ayy o avızeden bende gördüm kk da bende yapcamm ama evı tasıdıktan sonra bebek odamız olcak anca ozaman,
hangi avize merak ettim; bi link ativerin...

Son düzenleme:
ıçindeki agır kımyasal maddeler tenının temasıyla kana karısacak.. soludugun tutkal ve ojenın de zehırden farkı yok.. bilginize.:1closedeyes:
öfff beee sende içimi kararttın hee bi hevesimiz vardıı madem öylee bende eldivenle yapcam :dilcikar:
ayyy yap yapp çok zevkli bırak tembelliği ben bebek şekeri çalışmalarında başladımm bakalım nası bişi çıkcak ortayaa çok merak ediyommm kaydirigubbakcemile2
yerim ben seniii :1hug: ölem gülmekten felan sen bize lazımsınnn a.s.
ayrıca kuzucum tutkal kısmını kocişe yaptırıcam demişsin ama seninde illa bulaşıyo balonu tutucan o saracak ama illa tutkal olur ve bence sen sar tutkalı o balonu tutsun erkekler baştan savma yapıyo benden sölemesiii
ayy bende aynennn yaa sabah bazen geç gidiyo gitsin bi an önce diyom bide bu aralar nane molla oluncaaa laelaelaelaelae
ayyy kelebeğimmm bende saten mavi kumaş aldımm bide elyaf aldım süsler felan aldımm minik yastıklar yapıcam kenarlarında organzenden fırfır geçip ortasınada kurdela ve şekerler takıcamm önce bitane elde dikiyorum eğer isteğdim gibi bişi olursa kesip hazırlayıp anama gidicem dikiş makinasından dikicezz çok zevkli yaaa tam terapiii :lepi:

hoşgeldin şeker umarım sonuçların güzel olur bu kadar eziyetine değerrr

Allah'ın sopası yok:roflol::roflol::roflol:
Yani annem sağ olsun, yaptığım çoğu harcamaya ortak oldu. Ona rağmen bitik durumdayız. Bakalım babaanneden ! neler göreceğiz =)

Bizim anneler de sağolsun, varsa yoksa örgü-dantel. Aman araba lazım mı, beişk var mı diye soran yok. El kadar bebeğe sanki hırka giydirilecek:dilcikar:Neyse, annem bir gelsin de, günahını almayayım şimdiden. Belki de düzer çıkınımızı

Ya bizim müdür harbiden mal yaaaklava:Şimdi de takviye SBS kursu yapacakmış. Gelmeyen çocukları okula toplayacak salak adamkötükedihüso

helinciğim ya bilseydim yazmazdım.ben öğleden önce tecrübeli ve çok iyi denen bir başka doktora gittim.bana bu tarz vakalarla karşılaştığını ve hiç bir sorun oluşturmayacağını söyledi.önemli olan takibidir.tabiki büyümemeli.büyürse sorun olabilir.ama genellikle bunlar kaybolur ve doğumdan sonra da hiç bir problem olmaz dedi.ayrıca hidrosefali olsa 5. ayda falan dramatik bir şekilde kafa büyürdü dedi.ısrarla geçse bile bir hasar bırakır mı dedim.ban gayet emin ve gülerek yok canım dedi.o yüzden helinciğim senin şu anda endişeleneceğin bir durum yok çünkü azalıyormuş sıvı ve kaybolacak inşallah yakında.ben de dokoktora gitmediğim o üç hafta boyunca sıvının daha çok olup azaldığını varsayıyorum.ve inşallah seninki gibi gitgide azalacak.lütfen üzülme.o kafdar iyi anlıyorum ki ne hissettiğini.ama benim içim ferah.senin daha ferah olamalı.son olarak sana ilk ne zaman sıvı var demişti?
ben azeri yemeklerine aşermem canım merak etme..önyargı ne yaparsın.
Günaydın herkese

Didom sen çok kilolu değilsinki, neden doktorun bu kadar çok dikkaet etmeni istedi anlamadım hem ekmektede vitamin var bebeğe faydalı
çok salata yemek sanada gaz yapyormu, beni şişiriyor
petrik çok hızlı aldım ayda 4 bu hızla gidersem diyemi korktu adam bilmem.üst sınıra yaklaşmışsın dedi. salata olarak çoban yiyorum genellikle.bu gün patlıcan salatası yedim bunlar gaz yapmıyor.salatalık yiyince tek başına o yapıyor.bir de soğuk çorba var buğdaylı nohutlu ara öğün diye onu yiyiorum o yapıyor.
bırak evrişim bu deli gadınları..senden hala mesaj bekliyom ben miyavlıyorum buralarda ona göre.annadın sen onu.senin aviatör gözlüklerine tüpüreyim emi.karizmatik hatunsun vesselam

ŞU AVİZENİN linkini bi verseniz de, ben de davuk gibi dolanmasam sitede ???
bir sen kaldın dötü tutkalsız

biz ölelim o zaman len gadın.

burko dedigin gibi bizimkilerde varsa yoksa orgu, insan bi puset alir, bi yatak odasi alir demi, hicc( gerci annem izmirde yine battaniy-havlu falan aldi ama yani daha bisuru sey var alincak( birde bizim burda dogum listesi yapiliyor bir magazadan, yapicam ama pek umitli degilim, tum akrabalar izmirde gelirse is arkadasi yada kayinvalidemlerin tanidiklarindan gelir 3-5 parca burda(

bulursun canım yaa,şu sıralar o kelebkeler baya meşhıur burda aynısı yok ama benzer ceşit kelebek var.olmadı baska bısele süslersin.boncuk zaten heryerde mevcut bı tüğde sıkıntı cekcez galıba.onu bende düşünüyom nerden temın ederım die
ayrıca yapacak oldugun avızeyı acık havada balkonda yap bıde dedıgın gıbı eldıven tak bencde bişii olmass,dimi evrişimm
kesın güzel olur canımn neyse bı yapalımda resımlerı eklerız

slm güzel anne adayları maşallah hepinize ilerlemişsiniz allah hayırlısıyla tamamına erdirsin işallah:Saruboceq: hapiniz kendinize ve o güzel meleklerinize iyi bakınŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…