slm güzel anne adayları maşallah hepinize ilerlemişsiniz allah hayırlısıyla tamamına erdirsin işallah:Saruboceq: hapiniz kendinize ve o güzel meleklerinize iyi bakınŞeniz
BİTANEM NASILSIN bakalım nasıl gidiyo öslettın kendınıa.s.
bulursun canım yaa,şu sıralar o kelebkeler baya meşhıur burda aynısı yok ama benzer ceşit kelebek var.olmadı baska bısele süslersin.boncuk zaten heryerde mevcut bı tüğde sıkıntı cekcez galıba.onu bende düşünüyom nerden temın ederım die
ayrıca yapacak oldugun avızeyı acık havada balkonda yap bıde dedıgın gıbı eldıven tak bencde bişii olmass,dimi evrişimm
kesın güzel olur canımn neyse bı yapalımda resımlerı eklerız
valla kızlar ii cesaret ya ben jilet yapıyorum dun bıde arkadasım cok günah sakın bıdaha aynaya karsı yapma dedıESRACIM SAĞOL ıns. gecerımde sınıfı emeklerım bosa gıtmez ama ben kendımı kanıtlamıs oldum KAYNANAM ona mecbur kalıcam sanıyodu ama aslanlar gıbı gıttım geldım
benim kayınvalidemde örgü yaptı bol bol, küçük eltim battaniye hırşka birde şal örmüş
annemde bohçe yaptım diyor bol hırka yelek vadır içinde :) bakalım neler almış gelince görücem
benim kimseden hiçbir beklentim yok onun için üzülmüyorum umrumda değil
kayınvalidem mevlüdünü benim evimde yapalım çok hediye gelir dedi de çok kızdım 3-5 liralık hediye içinmi senin evinde yapıcam, kendi evimde okuturum sığdıgı kadar birdaha teklif etme lütfen dedim, iyi niyetle söylüyor ama sinir oluyorum
Ben o avızeyı taaa ne saman once gormustum.. ama tutkal falan fılan ısın ıcınde dıe vazgecmıstım... bosuna mıyavlamayın bana.. ben yazacagımı yazdımm :1closedeyes:
slm güzel anne adayları maşallah hepinize ilerlemişsiniz allah hayırlısıyla tamamına erdirsin işallah:Saruboceq: hapiniz kendinize ve o güzel meleklerinize iyi bakınŞeniz
kızlar size bişey söyliyeyim genelde bana herkes aynı şeyi sölüyor boşu boşuna birsürü kıyafetlere para vermeyin etraftan geliyor hepsi kalıyor diyolar zaten bebekler çabucak büyüyor giydiremiyorsunuz bile diyolar birde etraftakilere söleyin altın filan alcaklarına bebek bezi ıslak mendil getirsinler diyolar çünkü en çok kullanılan şey ve en pahalı tutan şey bunlarmış en çokta bebek bezi hele o ilk zamanlarda günde kaçtane bez gidecek diyolar
bizdede alışverişler annemde ve kardeşlerimde yoğunlaşıyor... annem coşuyor kendinden geçiyor hiççç karışmıyorum ama sorunumuz babaanne tarafında heyecan bile yok ben sorun ediyormuyum hayır ama eşim ediyor ne yazıkki... üstelik bunuda farklı şekillerde belli ediyor ve buda beni sinir ediyor.. benim gorüşüm herkes içinden ne geliyorsa yapsın yapanda yapmayanda sağolsun annem gibi aşırı yapanada hiç yapmayanada kızmıyorum...
uff iki kurusluk hevesimiz vardi, iyi tamam peki dogumdan sonra yapariz, dovme biziii:1no2:
kızlar haziran annelerinden yine 2 -3 kişiyi doğuma almışlar valla bebişler tam gününü doldurmadan geliyolar sanırım 30lu haftalardan sonra herzaman hazırlıklı olmakta fayda var
iyi geceler kızlar ama kimseler yok cumartesi akşamı benim için tam bir faciaydı resmen kızlar agrıyan bir dişim vardı ilk hamile kaldıgımda arkadaşım diş hekimi müdahale etmek istemedi agrı kesicilerle idare ettim.......şimdi dişim agrıdıgında dr açtıgı yere dişinol diye bir ilaç verdi onu küçük bir pamuga sürüp dişimin arasına koyacakmışım agrıyı kesecekmiş doguma kadar böyle nasıl idare ederim bilemiyorum yarın pek giremem diye şimdiden yazdım kabus dolu anlarımı inanın o acıya on tane dogururdum valla
KIZLARRR
simdi esim aradı mobilyacı aramıs mobillyalar vaktinden once hazırmıss carsamba aksamı getirilemmi demislerr. ay içim acayip oldu yaaa . babamı aradım hemen yarın gelip odayı boya diye daha perde halı begenemedik hemen onları halletmem gerek. çok heyecan yaptım simdiiii
Kızlar, Onur'un size sormamı istediği bir şey var. Sizin de eliniz sürekli karnınızda mı? Çocuğu sürekli sıkıştırıp duruyor musunuz? Bende tik olmuş artık, beyefendi öyle diyor. Çocuğu rahat bırakacakmışım. Dün sadece Doruk'un iki defa vurduğu bir yere hafifçe bastırdım - çektim elimi, tekrar vurdu. Ben tekrar bastırdım - çektim, o tekrar vurdu. Onur'a gösterdim, o da kızdı
DİDE
canım başka bi doktora gidecektim.durumu eşimle konuştum.hatta böyle bi olasılıktan bize nasıl bahsetmez diye sinirlendi.hidrosefali ihtimali bizi korkuttu.eşim her zamanki gittiğimiz doktoru aradı.adam daha konuya girmeden"sakin hidrasefali var diye düşünmeyin.sizdeki böyle bi şey değil.sanırım siz bu olasılıktan korkmuşsunuz.sizdeki beynin kendi dokusunun oluşturduğu çok nrmal olağan ve zamanla protein aldıkça geçecek basit kist tarzı bi şey.zaten gittikçe azalıyor.eğer hidrosefali ihtimali olsaydı bunu sizinle kesinlikle konuşurdum dedi.hiç korkmayın" demiş.canım belki seninki de böyle bi durumdur.istersen başka bi doktorla görüş.allahım nasıl rahatladım anlatamam kızlar.çünkü her defasında bebeği ayrıntılı inceliyor doktorumve nasılbeni bilgilendirmeyip rahat davranıyor diye kızmıştım ama doktor bu durumun hidrosefaliyle alakası olmayan doğal bi süreç olduğunu söylemiş.
mennnn geldimmmm
anam 20 dk bilem sürmedii ohh ne rahatt hemide 10 tlymiş çok mutlu oldummm benim kuaför 15 e yapıyodu hemdee taa nerde uzakta artık bu hatuna gidicem evimin yanııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?