2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

valla kızlar ii cesaret ya ben jilet yapıyorum dun bıde arkadasım cok günah sakın bıdaha aynaya karsı yapma dedı ESRACIM SAĞOL ıns. gecerımde sınıfı emeklerım bosa gıtmez ama ben kendımı kanıtlamıs oldum KAYNANAM ona mecbur kalıcam sanıyodu ama aslanlar gıbı gıttım geldım

benim kayınvalidemde örgü yaptı bol bol, küçük eltim battaniye hırşka birde şal örmüş
annemde bohçe yaptım diyor bol hırka yelek vadır içinde :) bakalım neler almış gelince görücem
benim kimseden hiçbir beklentim yok onun için üzülmüyorum umrumda değil
kayınvalidem mevlüdünü benim evimde yapalım çok hediye gelir dedi de çok kızdım 3-5 liralık hediye içinmi senin evinde yapıcam, kendi evimde okuturum sığdıgı kadar birdaha teklif etme lütfen dedim, iyi niyetle söylüyor ama sinir oluyorum

Ben o avızeyı taaa ne saman once gormustum.. ama tutkal falan fılan ısın ıcınde dıe vazgecmıstım... bosuna mıyavlamayın bana.. ben yazacagımı yazdımm :1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3 arkadasına selam sole annemm.. ınsanlar aynaya bakarak neler neler yapıyorlar.. boyle sacma sey mı olur yaaa.. düdük beyinler!!

Yerim senin sert duruşunu ben kaydirigubbakcemile3

kızlar size bişey söyliyeyim genelde bana herkes aynı şeyi sölüyor boşu boşuna birsürü kıyafetlere para vermeyin etraftan geliyor hepsi kalıyor diyolar zaten bebekler çabucak büyüyor giydiremiyorsunuz bile diyolar birde etraftakilere söleyin altın filan alcaklarına bebek bezi ıslak mendil getirsinler diyolar çünkü en çok kullanılan şey ve en pahalı tutan şey bunlarmış en çokta bebek bezi hele o ilk zamanlarda günde kaçtane bez gidecek diyolar

bizdede alışverişler annemde ve kardeşlerimde yoğunlaşıyor... annem coşuyor kendinden geçiyor hiççç karışmıyorum ama sorunumuz babaanne tarafında heyecan bile yok ben sorun ediyormuyum hayır ama eşim ediyor ne yazıkki... üstelik bunuda farklı şekillerde belli ediyor ve buda beni sinir ediyor.. benim gorüşüm herkes içinden ne geliyorsa yapsın yapanda yapmayanda sağolsun annem gibi aşırı yapanada hiç yapmayanada kızmıyorum...

bizdede alışverişler annemde ve kardeşlerimde yoğunlaşıyor... annem coşuyor kendinden geçiyor hiççç karışmıyorum ama sorunumuz babaanne tarafında heyecan bile yok ben sorun ediyormuyum hayır ama eşim ediyor ne yazıkki... üstelik bunuda farklı şekillerde belli ediyor ve buda beni sinir ediyor.. benim gorüşüm herkes içinden ne geliyorsa yapsın yapanda yapmayanda sağolsun annem gibi aşırı yapanada hiç yapmayanada kızmıyorum...

Ben o avızeyı taaa ne saman once gormustum.. ama tutkal falan fılan ısın ıcınde dıe vazgecmıstım... bosuna mıyavlamayın bana.. ben yazacagımı yazdımm :1closedeyes:

uff iki kurusluk hevesimiz vardi, iyi tamam peki dogumdan sonra yapariz, dovme biziii:1no2:

slmmm millet ben geldim bir kaç gündür uğramıyordum herkes umarım iidir

slm güzel anne adayları maşallah hepinize ilerlemişsiniz allah hayırlısıyla tamamına erdirsin işallah:Saruboceq: hapiniz kendinize ve o güzel meleklerinize iyi bakınŞeniz

Macidecim.. hoşgeldin kuzumm.. ne ıyı yaptın da bı gorundun bıze.. cok sevındım..

Mavişim.. tamam.. güzel eywallah ta... cevresı genıs olmayanlar mecbur alacak.. bır de dısarıdan hedıye adı altında gelenler.. yanı getırmesı gerektıgı ıcın getırecek olanlar.. emınım pazardan oradan buradan alınan seylerdır.. yanı onları gıydıreni ben hıc gormedım cevremden.. bır de ozellıkle pazarlardan alınan kot ve baskılı gıysılerı asla kullanmamak gerek.. cunku cok cıddı kansorejen madde ıcerıyorlar.. en ıyısı kendı bıldıgını almak derım ben.

DİDE
canım başka bi doktora gidecektim.durumu eşimle konuştum.hatta böyle bi olasılıktan bize nasıl bahsetmez diye sinirlendi.hidrosefali ihtimali bizi korkuttu.eşim her zamanki gittiğimiz doktoru aradı.adam daha konuya girmeden"sakin hidrasefali var diye düşünmeyin.sizdeki böyle bi şey değil.sanırım siz bu olasılıktan korkmuşsunuz.sizdeki beynin kendi dokusunun oluşturduğu çok nrmal olağan ve zamanla protein aldıkça geçecek basit kist tarzı bi şey.zaten gittikçe azalıyor.eğer hidrosefali ihtimali olsaydı bunu sizinle kesinlikle konuşurdum dedi.hiç korkmayın" demiş.canım belki seninki de böyle bi durumdur.istersen başka bi doktorla görüş.allahım nasıl rahatladım anlatamam kızlar.çünkü her defasında bebeği ayrıntılı inceliyor doktorumve nasılbeni bilgilendirmeyip rahat davranıyor diye kızmıştım ama doktor bu durumun hidrosefaliyle alakası olmayan doğal bi süreç olduğunu söylemiş.

buda guzel bi bakis acisi tabi:) bizde durumu babam bozuyor, annem yaptikca esimin ailesi bisey yapmiyor diye vir vir yapiyor, annemide engelliyor, is dunurler savasina giriyor yaniii....annemde banane onlardan o benim torunum diyor:))
amaaannnn dedigin gibi yapanda sagolsun yapmayanda, allah bize saglik ve para versin biz yapariz dimi:))

kızlar haziran annelerinden yine 2 -3 kişiyi doğuma almışlar valla bebişler tam gününü doldurmadan geliyolar sanırım 30lu haftalardan sonra herzaman hazırlıklı olmakta fayda var

alkisalkisalkis ben de biras erken doğurmak istiyorum. Ağustos 15 gibi değilde 10 veya 10 nundan önce olsa ne iyi olur ama tabi herşeyin hayırlısı. Sağlıkla olur inşallah. Ben Haziranda hastane çantamı hazırlayacağım. Nolur nolmaz delikafadulden

Canım geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadığın sancılar için. Benim de dişimde korkunç sızlamalar oldu ve doktor hemen çürüğü temizleyip geçici dolgu yaptı. Sinir de kendiliğinden geri çekildiği için ağrım sızım kalmadı. Sende diş apse falan mı yapmış. Neden müdahale etmediler anlamadım. Kanal tedavisi bile yapabiliyorlar. Diş müdahaleleri için riskli dönemi atlattık biz.:uhm:

Bebiş odanız hayırlı olsun Esracım. Perdeler için acele etme. Benim de bir ay önce oda geldi, perdeler bu hafta sonu takılacak. Daha halı almadık. Onuda doğduktan sonra da alsak olur diyorum. Birkaç mesajda sana geçmiş olsun demişler ama ne olduğunu anlamadım, geçmişte de bulamadım. Hayırdır, iyi misin? Malum 3 gündür pek nete giremedim kaçırdığım şeyler olmuş.

Ben yapıyom o işi, eşim de aynı tepkiyi veriyor. Yaauu rahat bıraksana çocuğu ne sıkıştırıp duruyorsun diyor.kaydirigubbakcemile3 Ama ben kızımla oynaşmayı seviyorum. Hem artık bu aylarda onlar da bizimle iletişim kurmak için bize karşılık veriyorlarmış. Yani attıkları tekmeler bize verdikleri bilinçli cevaplarmış. Kocana bööle söle. şutarafagitti

Benim doktorumun guzel bır sozu vardır " ben bakınca neler arıyorum, neler goruyorum.. ona göre ölçe biçe neler yorumluyorum kafamda, sız de bılsenız bunları aklınızı oynatırsınız, bilmeniz gerektıgı kadarını bilin.. hele hele anne o kadar bilsin ki, cocuga bır sey yansıtmasın der..

Yanı doktorların her bıldıgını, surec gerektıren sorunları bence annelerın bılmesı gerekmıyor.. noldu Dıdemm kac gundur.. ıyı mı oldu sımdı??? bak gıttı baskasından ne yorum ogrendı.. bu acıdan bak derım Helın..

mennnn geldimmmm
anam 20 dk bilem sürmedii ohh ne rahatt hemide 10 tlymiş çok mutlu oldummm benim kuaför 15 e yapıyodu hemdee taa nerde uzakta artık bu hatuna gidicem evimin yanııı

kızlar yaa saç boyatsak bi tehlilkesi varmı? burda kimi var dio kimi yok dio!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…