2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

GYPSM oh rahatladın valla 5 dk ya bitti hemde 10 ytlye helal sana sende temizlendin

bugunde esimin dogumgunu bakalım nayapcaz gerci hicbisi yapasım yok cunku hediyesini dun verdim kutladım bugunde ne evde yemek yapasım var ne bisey bakalım hic heycanım yok yani

nice beraber yıllara tatlım.... bizimde çarşamba günü evlilik yıldönümümüz ama bende de hiçbir heyecan yok çok hevessiz hissediyorum ilk defa kendimi... hediyesini bile bakmadım daha canım birşey yapmak istemiyor eve gidiyorum atıyorum kendimi sabah kalkıp işe geliyorum çarşıya pazara çıktığım yok dün eşimle markete kadar gidelim dedik topu topu 20 dk. da gidip gelmişiktir ama belim koptu ağrıdan zor geldim eve kendimi çok kuvvetsiz hissediyorum:çok üzgünüm:

eftelya canım geçmiş olsun, bırak artık jilet işini ödüm kopa kopa gittim ağdaya canım yandı ama 1 aydır cok rahatım :) sen de karat gözünü ve git hemen, doğuma jilet yaparak gitmek cok olur :))

aaahhhh ahhhhh benim hala içime koyan siz çocuk yapmayın nie yaptınız demesi

kayınvalidemin çocuk 29 haftalık oldu o laf içimden çıkmıyoooo kendi kızı da hamileydi

ona iyiki yapmışsın bana gelince sen dur insan sevinir ya oğlunun çocuğu olcak

dieeee :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

bu ne bicim havadir ya, sabah 25 derece gunes, simdi yagmur firtina, hay ben bole yerin....
cibildak cibildak geldim ise, eve nasil gitcem ben(

ayy evet rahatladım tatlım
aaa sende yane arkadaşlarına habire bişiler hazırlıyon böyle özel bi gündemi bişi yapmıcan :mymeka:
bu ne bicim havadir ya, sabah 25 derece gunes, simdi yagmur firtina, hay ben bole yerin....
cibildak cibildak geldim ise, eve nasil gitcem ben(
delikafadulden bişi olmaz kıss erimezsinn
sorucam hep sana yada sordummu hatılamıyorum
senin işyerindeki çatlak patronun napıyo sorunların vardı düzeldimi sana insancıl muamele yapılarmı artık??ne zaman izne çıkıcan??senin kayınvalidenlerde brükseldemi?başka sorum yok delikafadulden

merhaba arkadaşlar,
yine ne güzel muhabbetler dönüyor, sadece son sayfaya baktım da.... çok kıskanıyorum sizi, tekrar tekrar söyleyeyim de...
GYPSY saatler olsun canım
EVRıŞ, sana katılıyorum kimseye güvenip de çocuğu kılıksız bırakmanın alemi yok. ya bi de hediye getirenler hep 1 yaş ve üstünü getirirse? di mi ya? ayrıca da MAVıŞim, bırak altın geitrsinler, sen bozdurup bez alırsın canım. millet ne bilecek ne boy bez ihtiyacın olduğunu. valla şahsen ben altını tercih ederim. primalarını da kampanyaları takip edip alırım bolca. ama ilk ay için yani en küçük boyunu çok almamakta fayda varmış. sadece bir paket bile yetebiliyormuş bebeğine göre. bazı bebekler hemen 3 aylık gibi oluveriyorlarmış.
DıDE, ve HELıN size ne oldu anlamadım. hidrosefali filan denmiş. geçmişi okumaya çalışırım ama o kadar çok sayfa geçmiş ki nasıl bulurum bilmiyorum. umarım ciddi bişey yoktur. gerçi anladığım kadarıyla içiniz rahatlamış, demek ki sadece bir anlık korku yaşamışsınız, sanırım biraz da gereksiz bir evham mı yapılmış ne?
bir de son sayfada alışverişte dünür rekabeti yapılmış. valla ben ne bizimkilerin ne de sinanınkilerin çok fazla şey almalarını istemiyorum. ben nedense herşeyi kendim almak kendim seçmek istiyorum. ben bebek için çok fazla masraf yapmıyorum. eş dosttan bulduklarımı kullanmam demiyorum. örneğin ablam araba verdi, 10 yıllık bir araba ama sağlam görünüyor. GRACO diye bir marka. ilk etapta onu kullanmayı deneyeceğim. memnun kalmazsam o zaman gidip yenisini alacağım. ama ilk 3-4 ay onunla idare edebilirsem sonrasında MAXICOSI almayı istiyorum. onlar da çok pahalı. ben böyle eskilerle idare ederim diye düşündükçe benimkiler ve sinanınkiler garip karşılıyorlar. onlar bana göre çok bonkör davranıyorlar. herşey sıfır olsun istiyorlar. ben ise eskiyi değerlendirme sevdasındayım her zaman.

Ne yani ayna kullanmasan da oranı buranı kessen sevap mı oluyormuşklava:Hurafe bunlar güzelim ya, prim vermeyin böyle eften püften sallayanlara

yarınnn çok planlarım varr
sabah doktora gidicez kocişle
ordan anacıma geçicem kahvaltıya
sonra oliviuma gidicem şu salı pazarı varmış yaa ürünler indirimde felann gezicem bütünn gün kocamı batırıcam :jeyyar:
ordan pazara geçicem meyve sebze alıcaklrım içinnn
ordanda tekrar anacıma geçicem akşama balık yapcek bizee
hihoyyyt

esracım güle güle kullanın odasını kızın:))) takvimde iyi olmuş boyadan sonra şoyle boşken iyice havalandırırsın kolay gelsin...

eftelya geçmiş olsun
gypsy oohh kurtulmuşsun kafan rahatlamış ne güzel temizlik güzel şey, bu arada takma kafana kayınvalide mevzunu sen keyfini sür hamişliğin daha kaç defa bu duyguyu tadabileceğiz ki Allah para pul sağlık sıhhat versin alırsın herşeyini. yarın gez toz keyif yap bakalım

Bizde de aynı şey söz konusu. Bir ay oldu bebek odasını alalı daha kayınpeder merak edip de ne aldınız diye bakmadı bile. Bir ihtiyacınız var mı, ne yapabiliriz diyen yok. Kaynımlar altımızda oturuyor ve korkunç bir adam kayırma var. Şimdi onlar da çocuk istemeye başladı. İlk çocukları 11 yaşında ikinciyi ben hamile kalana kadar istemiyorlardı.naniknanik Ay umrumda değil. Bana bulaşmasınlar. Kocamla huzurumu bozmasınlar. Beş kuruşlarında gözüm yok. :1closedeyes: Beni düşünmelerini de istemiyorum. Ama eşim alınıyor. O içerlediği için üzülüyorum sadece. İlgilendiler mi, sordular mı diye bana soruyor. benneyaptımki

Ben de çok almayacağım, kıyafeti abartmayacağım derken nerdeyse yaşına kadar yetecek kıyafeti doldurmuşum. kaydirigubbakcemile3 Artık bazılarını ayırırım ikinci bebişe kalır. Fazla ara vermeden 2. yi istiyos ne de olsa :jeyyar: :jeyyar:

Dide, helin çok geçmiş olsun. Takibin iyi gitmesine bir sorun çıkmamasına sevindim. Allah korusun, Allaha emanet olun hepiniz.

Şaka maka 29 olduk hakkaten. İnanamıyorum. Hala 30 olmaya bile çoook varmış gibi geliyor. Ben yusuf yusuf olmaya başladım kıslaar :1shok:

Geçmiş olsun canım. Sana ağdacı yolları gözüktü galiba.yerimseniben

Boş veer hayatım takma kafana. Hepimizin başında aynı dert var, dozu az-çok değişse de, kaynana tarafını azıcık bir kanırttın mı sulu sepken gibi boşalıyoruz. :teselli: Çekirdek ailendeki mutluluğun, huzurun önemli. Çocuğu onun için değil, kendin için yapıyorsun sonuçta. a.s.

nazan hoşgeldin.benim bebeğimin kafasında bu haftalarda yok olması gerekirken yok olmayan bir sıvı olduğunu söyledi doktorum.su artarsa hidrosefali olabilirmiş.ancak bu aylarda hidrosefali oluşmazmış.oluşsa çok önceden oluşurmuş.takip edilecek.üzüldük tabi.anlarsın nasıl bir duygu.sen de yaşamıştın.sonra topiğe yazmıştım helinin bebeğinin kafasında da sıvı varmış ama her hafta azalıyormuş.doktoru çok önem vermemiş.ben de başka bir doktora gittim.o da böyle vakalar oluyor ben bir sorun oluşturacağını sanmıyorum ama takip edilmeli büyümezse sorun yok dei.umarım büyümez.doktoru da çok üzdüm hırpaladım.çekti nazımı sağolsun..ama iyiyim şimdi

kızlar sizi üzüyor biliyorum ama sallayın kaynanaları bir tarafa.bebişlerimiz bizim için değerli ya bu önemli bence.benim çocuğumum değeri onun bunun verdiği kıymetle ölçülecek değil.kendi ayıpları boşverin.bir de klasiktir bu kendi kızlarının çocukları başka galaksidendir sanki senin ki onun bunun çocuğudur.bunu genellikle böyle gözlemledim.ben de kendi beğendiklerimi almayı tercih ediyorum.kimseden de bir şey beklemiyorum..herkesin canı sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…