Keçmiş olsun annem..
sağolunnn şekerlerrr
kızlarrr farkındamısınız kayınvalide taraflarıı genel olarakk hevessiz ilgisiz umursamaz bi cinslerr yaniii
ilgili olan birşeyler yapma çabasına giren çok az kayınvalide varr
sanırım babaanne olmak ruhlarına birşey katmıyor ne bilim tam tersi kendi kanları kız annelerinden daha bi candan yaklaşmlırlar ama öyle diiller :mymeka:
sizin kayınvalideleri okudukça yalnız değilmişim diyorum
yani elim ayağım tutuyor şükürler olsun kendi işimi görüyorum yemeğim alışverişim temizliğim ama insan ne olursa olsun bekliyor dip dibe oturunca..belki normal psikolojide olsam takmam kafayı ama şu anda anormal ruh halinde olduğumdan takıyorum
eşimlede nanemoola olmamızın sebebi budur..
mesela ben cmtsi kaç saat gezdim onca şeyi aldım taşıdım bitaneside demiyor yalnız gitme bizde gelelim vs..yada bizde şusunu alalım diye..
ablam dediki bana pusetini ben almak istiyorum annemler zaten park yatak vs alıcaklar..
onlar niye demiyo bi çöpünüde biz alalım diye insana koyuyo valla kim ne derse desin..
şükürler olsun maddi olarak durumuzda sıkıntı yok ben olaya tamamen manevi yönden bakıyorum onların alacağı 100 tlllik uyku seti ne ben nede kocam zengin olur
ay çok konuştum tmm susuyorum mirmirmirmir
Yapılan klasık hata; kocanızın aılesınden kaynaklanan sorunların bedelini eşlerinize odetmeyin be yafru.. evınızın huzurunun kacmasından baska bı boka yaramas.. herkes kendı yaptıgından sorumludur.. eşin napsın bu durumda,gitsin kadını mı gebertsın, 50 sıne merdıven dayamıs kadına otursun akıl mı versın??.. bence yapmayın derim ben.. evlılıgınızın hırpalanmasından baska bı ıse yaramas.
GYPSM oh rahatladın valla 5 dk ya bitti hemde 10 ytlye helal sana sende temizlendin
bugunde esimin dogumgunu bakalım nayapcaz gerci hicbisi yapasım yok cunku hediyesini dun verdim kutladım bugunde ne evde yemek yapasım var ne bisey bakalım hic heycanım yok yani
yok kuzum ben ona suç yüklemiyorum ama oda savunmasın bana yada laf söyletmemezlik yapmasın bence erkeğin payı çok var bu işte yani onun iki tarafıda dengelemesi gerek..ya çok basit birşey söylim ben ilk 3 ay öğüre öğüre yemek yaptım neler çektim ama bana üst kattan bi tas yemek gelmedi bu durumda ben konuşmakta haklıyım...hadi ben yiyemiyorum ama ona mecbur hazırlıyorum adam işten geliyo aç çıksın yukarda yesin 29 senedir yukarda yemiş bikaç ay daha yiyebilirdi bu geçici bi süreç sonuçta yada annesine diyebilirdi anne esra yemek yapamıyor sen hazırla diye çok basit mevzular ama mide bulandırıyor..ben kolay kolay anasını şikayet etmem dırdır etmem,zaten şikayetlik bi durumda yok çünkü ruh gibiler varlıkları yoklukları belli değil..ama bazı noktalarda erkek işin içine girmeli..........nacizane fikrimmm...Yapılan klasık hata; kocanızın aılesınden kaynaklanan sorunların bedelini eşlerinize odetmeyin be yafru.. evınızın huzurunun kacmasından baska bı boka yaramas.. herkes kendı yaptıgından sorumludur.. eşin napsın bu durumda,gitsin kadını mı gebertsın, 50 sıne merdıven dayamıs kadına otursun akıl mı versın??.. bence yapmayın derim ben.. evlılıgınızın hırpalanmasından baska bı ıse yaramas.
ah sibelcimm bi keresinde doktora gidicem sende gel dedim çamaşırım var işim var demeye getirdi sanki makinaya yıkamıyo çamaşırı bi kerede aşıya gidiyodum haber verdim gelsin diye belim ağrıyo felan demişti bende töbeee ettim artık çağırmam..yani beni çağırmadın diyemez..yok canım konuş biz dinleriz seni olurmu öyle şey.... haklısın onların alacağı birşey insanı zengin yada fakir yapmaz ama herşeyide tek tarafın yapması koyar insana..... onların insanlıkları o kadarmış yapacak birşey yok.....3. kişiler yüzünden sakın eşinle nanemolla olma değmez kimseden fayda yok herkes bir yere kadar önemli olan eşin ve sensin canım boşver diğerlerini salla 3. yola....onlar seninle alışverişe gelip yardımcı olmuyorlarsa sende anneni, kızkardeşini yada ne bilim bir arkadaşını algit onlara yanlız olmadığını göster.... onlara sorsan senin gel demeni bekliyorlardır sen çağırmadınki biz gelelim diyorlardır.... şurda çoğu gitti azı kaldı allahın izniyle üzme kendini :1hug:
ayy evet rahatladım tatlımGYPSM oh rahatladın valla 5 dk ya bitti hemde 10 ytlye helal sana sende temizlendin
bugunde esimin dogumgunu bakalım nayapcaz gerci hicbisi yapasım yok cunku hediyesini dun verdim kutladım bugunde ne evde yemek yapasım var ne bisey bakalım hic heycanım yok yani
delikafadulden bişi olmaz kıss erimezsinnbu ne bicim havadir ya, sabah 25 derece gunes, simdi yagmur firtina, hay ben bole yerin....
cibildak cibildak geldim ise, eve nasil gitcem ben(
valla kızlar ii cesaret ya ben jilet yapıyorum dun bıde arkadasım cok günah sakın bıdaha aynaya karsı yapma dedıESRACIM SAĞOL ıns. gecerımde sınıfı emeklerım bosa gıtmez ama ben kendımı kanıtlamıs oldum KAYNANAM ona mecbur kalıcam sanıyodu ama aslanlar gıbı gıttım geldım
valla helincim gidip kafanı rahatlatma imkanında var ama yani bu ihtimalde var ben olsam gidermiydimm hmm giderdim heralde dayanamazdım .
canım benim mobilya aldıgım yerde uyku seti avizesi hediey cibinlikte 80 tl imis normalde mobilya alana 50 ye veriyorlar +50 tl ile hepsini almısoldum yani
ahaa ahahaha ne guzell aynı kilodayız kızzz .)) isimlerimizde kilolarımızda aynı hehee:)))
dogru diyon gulistanım ya ilk ben seker baktırdım sanırım topikte benim dr erkenden baktıran bir tip ol dugu için ve cçıktı herkese ornek olmam gerek ama iste dayanma gucu zorlanıyor bu ara
ama oyle birseyki hersey beyinde bitiyor cumartesiden beri oyle kendimi motive ettimki canım oyle birseyler istemiyor. e bende hamileyim sizlerde siz habire bisey istedigniziden yediginzden bahsediyosunuz ben normal birhalde beslenerek yasıyorum :) hani cidden insanın beyninde olay akılma bil gelmiyor yiycekler falan su ara
NURDANCIM
sen dogumdan sonra tr ye gelcen dimi ?
orada havuz falan yokmu gidip yuzebileceğin ??
BU ARADA BEBEK ODASINI PERSEMBE AKSAMINA ALDIK. BABAM YARIN VE BELKİ SARKARSA CARSAMBA ODDAYI BOYAYACAK. PERSEMBE AKSAM MOBİLYA GELECEK CUMA TEMİZLİK GUNUM KADIN GELECEK İÇİNİ FALAN TEMİZLETİP CUMA AKSAMI ANCAK RESİMLERİNİ ÇEKEBİLİRİM VE SİZE HAFTASONU RESİMLERİNİ ATABİLİRİMMM. AMA PERDESİZ VVE HALİSİZ TABİ . HALİ BULDUM GİBİ NETTEN BAKIP DURUYORUM AMA PERDE HENUZ SECEMEDİMMM((
Yapılan klasık hata; kocanızın aılesınden kaynaklanan sorunların bedelini eşlerinize odetmeyin be yafru.. evınızın huzurunun kacmasından baska bı boka yaramas.. herkes kendı yaptıgından sorumludur.. eşin napsın bu durumda,gitsin kadını mı gebertsın, 50 sıne merdıven dayamıs kadına otursun akıl mı versın??.. bence yapmayın derim ben.. evlılıgınızın hırpalanmasından baska bı ıse yaramas.
evrimim benim sorunum kocamın ailesinden kaynaklanan sorunların bedelini bana odetmesi.. onuda normal zamanlarda hoşgorüyorumda şimdi haliyle çok sabrım yok yoksa annesi 80 yaşında ne bekleyim ben ondan....
bizdede alışverişler annemde ve kardeşlerimde yoğunlaşıyor... annem coşuyor kendinden geçiyor hiççç karışmıyorum ama sorunumuz babaanne tarafında heyecan bile yok ben sorun ediyormuyum hayır ama eşim ediyor ne yazıkki... üstelik bunuda farklı şekillerde belli ediyor ve buda beni sinir ediyor.. benim gorüşüm herkes içinden ne geliyorsa yapsın yapanda yapmayanda sağolsun annem gibi aşırı yapanada hiç yapmayanada kızmıyorum...
kızlar size bişey söyliyeyim genelde bana herkes aynı şeyi sölüyor boşu boşuna birsürü kıyafetlere para vermeyin etraftan geliyor hepsi kalıyor diyolar zaten bebekler çabucak büyüyor giydiremiyorsunuz bile diyolar birde etraftakilere söleyin altın filan alcaklarına bebek bezi ıslak mendil getirsinler diyolar çünkü en çok kullanılan şey ve en pahalı tutan şey bunlarmış en çokta bebek bezi hele o ilk zamanlarda günde kaçtane bez gidecek diyolar
DİDE
canım başka bi doktora gidecektim.durumu eşimle konuştum.hatta böyle bi olasılıktan bize nasıl bahsetmez diye sinirlendi.hidrosefali ihtimali bizi korkuttu.eşim her zamanki gittiğimiz doktoru aradı.adam daha konuya girmeden"sakin hidrasefali var diye düşünmeyin.sizdeki böyle bi şey değil.sanırım siz bu olasılıktan korkmuşsunuz.sizdeki beynin kendi dokusunun oluşturduğu çok nrmal olağan ve zamanla protein aldıkça geçecek basit kist tarzı bi şey.zaten gittikçe azalıyor.eğer hidrosefali ihtimali olsaydı bunu sizinle kesinlikle konuşurdum dedi.hiç korkmayın" demiş.canım belki seninki de böyle bi durumdur.istersen başka bi doktorla görüş.allahım nasıl rahatladım anlatamam kızlar.çünkü her defasında bebeği ayrıntılı inceliyor doktorumve nasılbeni bilgilendirmeyip rahat davranıyor diye kızmıştım ama doktor bu durumun hidrosefaliyle alakası olmayan doğal bi süreç olduğunu söylemiş.
AİDACIM
geçmis olsun diye sanırım kilo aldım diye dedi arkadasalr yani onu okudun heralde. iki haftada 900 gr almısım diye diyetisyen bir guzel hasladı beni ve bir ekmegimle birmeyvamı kesti diyetten. ç ok kilo almısımvs olabilcek seker etkili olumsuzluklardan bahsetti falan arkadaslar ona yanıt yazdılar . allaha sukur baska bir sorunumuz yok. sende iyisin insallahhh. 29. haftaya girdikkk
kızlar ben çıkıyorum ben biraz önce acilden geldim parmağımı jiletle kestim kan durmayınca acile gittik tabi bişi yapamadılar sadece batikon sürüp sarıp gönderdiler elim zonkluyor ama komik bi durum vardı acile girdiğim an beni herkes tanıo dün kaynım için gittik acile ordakile senmi geldin yine diolardıkaydirigubbakcemile3 neyse elim ağrıdığı için yazamıorum kızlar sonra grşrz öptüm
aaahhhh ahhhhh benim hala içime koyan siz çocuk yapmayın nie yaptınız demesi
kayınvalidemin çocuk 29 haftalık oldu o laf içimden çıkmıyoooo kendi kızı da hamileydi
ona iyiki yapmışsın bana gelince sen dur insan sevinir ya oğlunun çocuğu olcak
dieeee :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?