dolmaaaa bendee istiyommmm
dediğim gibi balım glemeye çalışcam ama söz veremem biliyon mazeretim var o günn :teselli:
nanemolla hallerini bitemesss çünkü bu halde istememm acırr bikaç gün geçsin dudaklarıı köfte gibi oldu kızımın (yani sizin deyiminizle kukum ben kızım diye severim onu diğer adıda esranur kocişiminkinin adıda mamican :roflol: )
bazen geyik yaparızz mamican esranura oturmaya gelicekmiş müsaitmi felan der :roflol:
ay sapıtcam galiba yinee kapatam bu konuyu :tomato:
yok kuzum ben ona suç yüklemiyorum ama oda savunmasın bana yada laf söyletmemezlik yapmasın bence erkeğin payı çok var bu işte yani onun iki tarafıda dengelemesi gerek..ya çok basit birşey söylim ben ilk 3 ay öğüre öğüre yemek yaptım neler çektim ama bana üst kattan bi tas yemek gelmedi bu durumda ben konuşmakta haklıyım...hadi ben yiyemiyorum ama ona mecbur hazırlıyorum adam işten geliyo aç çıksın yukarda yesin 29 senedir yukarda yemiş bikaç ay daha yiyebilirdi bu geçici bi süreç sonuçta yada annesine diyebilirdi anne esra yemek yapamıyor sen hazırla diye çok basit mevzular ama mide bulandırıyor..ben kolay kolay anasını şikayet etmem dırdır etmem,zaten şikayetlik bi durumda yok çünkü ruh gibiler varlıkları yoklukları belli değil..ama bazı noktalarda erkek işin içine girmeli..........nacizane fikrimmm.....
Tamam bacım.. dogrudur o zaman.. sen akıllı kadınsın.. ne yapacagını bılırsın.. s....... et, onun bır tabak yemegıyle adam kurtarılmıyor zaten.. kendi eden kendi bulur.
yarınnn çok planlarım varr
sabah doktora gidicez kocişle
ordan anacıma geçicem kahvaltıya
sonra oliviuma gidicem şu salı pazarı varmış yaa ürünler indirimde felann gezicem bütünn gün kocamı batırıcam :jeyyar:
ordan pazara geçicem meyve sebze alıcaklrım içinnn
ordanda tekrar anacıma geçicem akşama balık yapcek bizee
hihoyyyt
Bunların hepsını.. o gobekle... sen..... bır gun içinde mi yapacaksınn :1shok: şapka cıkartıyorum, hatta hatta şortumu ındırıyorummm.... -tatlicadiarzu-
evrimim benim sorunum kocamın ailesinden kaynaklanan sorunların bedelini bana odetmesi.. onuda normal zamanlarda hoşgorüyorumda şimdi haliyle çok sabrım yok yoksa annesi 80 yaşında ne bekleyim ben ondan....
Ne kadar cesıt cesıt dert var yaf... Allahımm agzımızın tadını bozmasın be annemm.. ne desem boş bu noktalarda..
kızlar sizi üzüyor biliyorum ama sallayın kaynanaları bir tarafa.bebişlerimiz bizim için değerli ya bu önemli bence.benim çocuğumum değeri onun bunun verdiği kıymetle ölçülecek değil.kendi ayıpları boşverin.bir de klasiktir bu kendi kızlarının çocukları başka galaksidendir sanki senin ki onun bunun çocuğudur.bunu genellikle böyle gözlemledim.ben de kendi beğendiklerimi almayı tercih ediyorum.kimseden de bir şey beklemiyorum..herkesin canı sağolsun
kaydirigubbakcemile3 onun bunun, senin benim... bak koca topık.. hepımısın cocukları bunlar.. yemişimm bırılerınden gelecek iyiliği.. en nefret ettıgım sey, bak bunu da ben aldım dıyen ınsanlar toplulukta.. bunlara maruz kalmaktansa.. kendın yap en sahanesi..
iste kızımın odasına alacagım halıyıda sectim begendim netten. en ucuz fiyatı 120 tl ye bulmustum arayıp firmayi bayilerin yakınımda olan telefonlarını aldım tel de pazarlık ve 90 tl ye getirtiyorum bu deseni nası sizcee? aslında nevresimin figuru olan halıyı da buldum ama soluk soluk bir renk yani bu daha canlı hersey nevresim figurundeki tavsandan olmasın dedim degisik olsun canlı olsun de dim
Kızının odasını yerımm ben.. cok gusellmiş, cok da gusel pazarlık yapıosun Esra.. hayatta yapamam ben yaf..
comeleyn arkadaşına hitaben yazılmış bu cümleni okuyunca vaaaaaaay gel öpeyim seni evrişcim :1hug:dedim.. yahu hala böle şeylere inanalar varmıki..cehaletin son noktası aç oku heryerde var eskidenmiş olma kulakdan dolma bilgiler..(dolma yazınca canm çekti bugun dolma yapiim barim)
kesinlikle katılıyorum.. benm felsefem daire kapımı kapattıgımdaeşimle evde mutlu hzuurlu ve guvendeysem çokda tınnnnnnn.. bahsetmem bile anne şöle demiş ki bu zaman kadr henuz bişisini görmedik inş. böyle devam eder..:
Pembe ruhlu arkadasımm benımmm :1hug:
kızlar cok yakın bi arkadasım dogum yaptı dru birkac gun daha gelmezse bebek sezeryan demis ama o illa normal yapıcam die tutturdu cokta ii yaptı cunku hersey normaldi drun o bikacgunku randevusuna gitmedi cunku dedi biliorum beni apar topar sez alacak. neyse bekledi sancılarının gelmesini salı aksamustu sancılar baslamıs. sancısı 10dk ya dusene kadar beklemis evde sonra gitmisler carsamba sabaha karsı . vede ogleden sonra dogmus bebek. bana dedigi aynen su tabiki dogumoncesi kolay deil ama bebek dogdugu anda hersey bitiyor cok sukur iiki normal yaptım biraz dikisi vardı cocukta 3650 dogmus cok tatlı bir kız bebek tombul tombul resmini attı msnden. azmi banada cesaret verdi acıkcası
Babymmm, bu konuda bence cok da ısrarcı olmamak lasım derım ben.. bebegın artık zamanını doldurdugu andan ıtıbaren kakasını yapabılme ıhtımalı cok yuksek.. ve bu cok rısklı bır durumm.. cocuk o kakayı yutarsa.. vay halımıze.. arkadasın sanslı ımıs.. ama bu sure zarfında bısı olsaydı emınım doktor ustune bırsey almazdı bu noktada..
musait degiliz, evde yokuz, ay karnima agrilar girdi:))))))))))sırnaşık şey:roflol:
bazen geyik yaparızz mamican esranura oturmaya gelicekmiş müsaitmi felan der :roflol:
ay sapıtcam galiba yinee kapatam bu konuyu :tomato:
asıl kırık kocam benim ne suçum var evsahibiyim ben misafirde kırıklık varr bu haldee misafirliğemi gelinir pehhh :mymeka:kaydirigubbakcemile3 sen var ya kırıklık derecesı tavanda bı kadınsın yaaa... kaydirigubbakcemile3
evrişim şortunmu indiriyon töbeee töbeee
sen şapka çıkart anam bize yeter o delikafadulden
beni tanımadnmı kıss daha ne var bu programda neymişş asıl haftasonuuu programlarr
pazar günü iki tane düğün var biri gündüz biri akşam kara kara düşünüyorum nasıl dayancam sandalye tepesindeee ikiside çok yakınnn biri kuzenim diğeri birlikte büyüdüğüm birii
asıl kırık kocam benim ne suçum var evsahibiyim ben misafirde kırıklık varr bu haldee misafirliğemi gelinir pehhh :mymeka:
o diil tanrımisafiri reddetmekte olmuyoki anacım laelaelaelaelae
bu arada yemeğimi yapim aldıklarımın fotosunu koycam sen acilinden koy demişsin ya kuzum bu akşam koymuş olurum
Haaa cok meraklıydımmm esranur u mu sana gostermeye, düdük makarnası... sortumu ındırıpp gobegıme bakıcam.. sen hamıleysen ben neyımm dıee.. programı gorunce halıyle...
kalkıp yemeğimi yapayım
tazefasulye yapcamm bu akşamm
tazemmm sen bize çok faydalsını biliyon dimeee her türlüü
ahada buyur oku faydalarını şekerrr :1rolleyes:
FASÜLYEphaseouls vulgaris) : Baklagillerden; barbunya, çalı, ayşekadın, horoz gibi birçok çeşitleri olan bir bitki ve bunun sebze olarak kullanılan yeşil ürünü ve kuru tohumlarıdır.
Faydası : Taze fasulye, bedeni ve zihni yorgunlukları giderir. Vücudun kuvvetlenmesini sağlar. Pankreas bezi'nin gereği gibi çalışmasına yardımcı olur. Şeker hastalığını önler ve kandaki şeker miktarını düşürür. İdrar tutukluğunu giderir. Albümini düşürür. Böbreklerdeki kum ve taşların dökülmesine yardımcı olur. Karaciğer yetersizliğini tedavi eder. Kalbi ve böbrekleri kuvvetlendirir. Kalp çarpıntılarını giderir. Zehirlenmelerden sonra yenilecek olursa; çabuk iyileşmeyi sağlar. Fasulye pişirilirken, pişirme suyunu en azından 2-3 kere değiştirmek gerekir.
asıl kırık kocam benim ne suçum var evsahibiyim ben misafirde kırıklık varr bu haldee misafirliğemi gelinir pehhh :mymeka:
o diil tanrımisafiri reddetmekte olmuyoki anacım laelaelaelaelae
dediğim gibi balım glemeye çalışcam ama söz veremem biliyon mazeretim var o günn :teselli:
nanemolla hallerini bitemesss çünkü bu halde istememm acırr bikaç gün geçsin dudaklarıı köfte gibi oldu kızımın (yani sizin deyiminizle kukum ben kızım diye severim onu diğer adıda esranur kocişiminkinin adıda mamican :roflol: )
tazem sende bigün nevin bigün burko bigün evriş ne işşş yaa keşke sen istanbulda olsaydınn burda daha çok hatun var hergün biriyle bi bakmışsın doğuruvermişsin delikafadulden
kayınvalidenede pess diyorummm
bidaa sefa teyzeyi şikayet etme bakkkkklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?