2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esra cok tatlisiiinnnnn, kizim ha superrr:)))))koptum...:roflol::roflol:

kalkıp yemeğimi yapayım
tazefasulye yapcamm bu akşamm
tazemmm sen bize çok faydalsını biliyon dimeee her türlüü
ahada buyur oku faydalarını şekerrr :1rolleyes:

FASÜLYEphaseouls vulgaris) : Baklagillerden; barbunya, çalı, ayşekadın, horoz gibi birçok çeşitleri olan bir bitki ve bunun sebze olarak kullanılan yeşil ürünü ve kuru tohumlarıdır.

Faydası : Taze fasulye, bedeni ve zihni yorgunlukları giderir. Vücudun kuvvetlenmesini sağlar. Pankreas bezi'nin gereği gibi çalışmasına yardımcı olur. Şeker hastalığını önler ve kandaki şeker miktarını düşürür. İdrar tutukluğunu giderir. Albümini düşürür. Böbreklerdeki kum ve taşların dökülmesine yardımcı olur. Karaciğer yetersizliğini tedavi eder. Kalbi ve böbrekleri kuvvetlendirir. Kalp çarpıntılarını giderir. Zehirlenmelerden sonra yenilecek olursa; çabuk iyileşmeyi sağlar. Fasulye pişirilirken, pişirme suyunu en azından 2-3 kere değiştirmek gerekir.

ben çok taze fasulye yerim belkide bu yüzden şeker çıkmadı bende olabilümüüü acaba haftada enaz bi kez illa yerimmm

Selam kızlar ben geldim
Esracım halını çok beyendim - gerçekte dahada güzeldir o odaya döşeyince - mutlaka resmini çek bize Hangi markanın bu ve ebatları nedir?
Bende Bellonada beyendim (İstanbulda) adam sitemizde var dedi gelince baktım yok - nasıl iş bende anlayamadım - burdaki Bellonaya da gidip bakmadım henüz - daha elim halıya varmadı alınacak başka şeyler var :)

evrişim şortunmu indiriyon töbeee töbeee
sen şapka çıkart anam bize yeter o delikafadulden
beni tanımadnmı kıss daha ne var bu programda neymişş asıl haftasonuuu programlarr
pazar günü iki tane düğün var biri gündüz biri akşam kara kara düşünüyorum nasıl dayancam sandalye tepesindeee ikiside çok yakınnn biri kuzenim diğeri birlikte büyüdüğüm birii

kaydirigubbakcemile3 sen var ya kırıklık derecesı tavanda bı kadınsın yaaa... kaydirigubbakcemile3
asıl kırık kocam benim ne suçum var evsahibiyim ben misafirde kırıklık varr bu haldee misafirliğemi gelinir pehhh :mymeka:
o diil tanrımisafiri reddetmekte olmuyoki anacım laelaelaelaelae

Selam kızlar.. Bir kaç alıntı yapmıştım ama, kafa kalmadı ki.. Beynim pelte bugün.

Şöyle anlatayım; sabahtan midemin bulandığını yazmıştım. Okula gittim, ortak sınav görevim vardı, hallettim. Dersimin olduğu saatlerde sınavlar olduğu için eve geldim, sözüm ona biraz uzanıp son iki saat dersime gidecektim. Eve geldim ki, üstümdeki dairelerden birinde kalorifer tesisatı döşeniyor. Matkap da beynime beynime verdi coşkuyu kafamçokkarıştı Uyuyamadım.

Okula gittim, başım ağrıyor, tansiyonum düşük, midem bulanıyor ve sınıf tam kadro karşımda. "Hocam, bahçede top oynayalım" Tamam dedim, başınızda durayım... Çocuklardan biri topu bir savuruyor, top Doruk'u teğet geçiyor. Günahını almayayım ama kalacağını bilen bir öğrenciydi. Zarar vermek istediğini sanmıyorum. Ama gelip bir özür bile dilemedi... Bu arada Doruk'ta da bir iki hareketlenme olmadı değil. Dedim, herhalde top oynamaya heves eti zavallıcık delikafadulden

Tansiyonumu ölçtüm çok düşük değil. 10 / 6 gibi ama hiç iyi hissetmiyorum. :bbo:

DıDE rahatlamana çok sevindim canım. Ayrıca benimle ilgili yazdıklarına çok güldüm. Deli gadın :) Bi de EVRıM'e "aviator gözlüklerine tüpüreyim" yazmışsın hala gülüyorum :roflol:

GYPSY öncelikle sıhhatler olsun diyorum. Yarınki alışveriş turunda sana eşlik etmeyi çok isterdim.

Kayınvalidem konusunda buraya bir yazsam, hepiniz susar oturursunuz. Evlenirken aldığımız maddi yardımı sayayım:

-2 bilezik,
-perde parasının yarısı,
-Onur'un bekarlıktan kalma yırtılmış beyaz paçalı donları ve erimiş eşofman altları
-kayınvalidemin kullanmadığı peynir kapları.

Ben gene çok bir şey beklemiyorum. 1 - 2 takım gibi bişiler almış pazar malı, 2 de hırka örmüş ağustosta ızmir sıcağında çocuk pişik olsun diye... Söylenen sözlerden, yapılan davranışlardan hiç bahsetmiyorum. Benim kapı gibi Onur'um var. Sağ olsun hiç bir şeyimi eksik etmedi. Mumla arasam bulamam onun gibisini. Zaten hiç o aileden çıkmış gibi değil. Sonra kendi annem babam var, allah onlardan gani gani razı olsun. Hayattaki en büyük destekçilerim onlar. (Bakmayın, arada anneme dayanamıyorum ama =)

KIZLAR bu aralar herkeste bir panik havası görüyorum. Bılmem farkında msınz? MILKSHAKE, HELıN, DıDE, ESRAKO, BURKO, KEOPS ilk etapta aklıma gelenler... Herkes ya bir şey olduysa ve ben kaçırdıysam ya da olacakların önüne geçemezsem paniğinde. Yav lütfen sakin olun. Sıpalarımız YAŞAM SINIRINI çoktan aştı kızlar.. Şu anda doğsalar yaşama şansları çok çok yüksek. Allah korusun, tabii ki risk her zaman var.. Doğduktan sonra da olacak... Yaşam boyu olacak. Ama lütfen artık rahatlayın. Tadını çıkarmaya bakın. 1 ay sonra hemen hepimiz son ayımıza gireceğiz ve hareketlerimiz daha da ağırlaşacak, daha çok ağrı - sızı çekeceğiz. Hazır sıcaklar da çok bastırmamışken lütfen şu anı yaşayalım. Ben de iple çekiyorum ağustosu ama, geçen zamanı da doya doya yaşamak istiyorum.

2 ay sonra kimse yüzümüze bakmayacak mesela :) Herkes sıpalarımzın derdinde olacak... Uyku falan zaten haram, ya normal doğum diişi, ya sezaryen dikişi ağrısı çekiyor olacağız... Aslında son -rahat- zamanlarımızı yaşıyoruz. Lütfen sızlanmayı bırakın yaa...

Yanlış anlaşılmasın, tabii ki canımızı sıkan şeyleri de paylaşalım diye buradayız. Kimseye "sıkıntılarınızı sallayın" demiyorum. "Bugünün farkına varın" diyorum. Carpe diem hesabı yerimseniben

Az sonra Nevin ile buluşacağız. Şu şeker meselesi açıklığa kavuşmuştur umarım...

bu arada yemeğimi yapim aldıklarımın fotosunu koycam sen acilinden koy demişsin ya kuzum bu akşam koymuş olurum

Haaa cok meraklıydımmm esranur u mu sana gostermeye, düdük makarnası... sortumu ındırıpp gobegıme bakıcam.. sen hamıleysen ben neyımm dıee.. programı gorunce halıyle...

asıl kırık kocam benim ne suçum var evsahibiyim ben misafirde kırıklık varr bu haldee misafirliğemi gelinir pehhh :mymeka:

:roflol: çok mısafırperver gordum senı annemmm... allamm yaaa :roflol:

tazem sende bigün nevin bigün burko bigün evriş ne işşş yaa keşke sen istanbulda olsaydınn burda daha çok hatun var hergün biriyle bi bakmışsın doğuruvermişsin delikafadulden
kayınvalidenede pess diyorummm
bidaa sefa teyzeyi şikayet etme bakkkk klava:

Haaa cok meraklıydımmm esranur u mu sana gostermeye, düdük makarnası... sortumu ındırıpp gobegıme bakıcam.. sen hamıleysen ben neyımm dıee.. programı gorunce halıyle...

:roflol: şortunu indirmene gerek yok annem göbeğin her türlü önden gidiyo nasılsaaa..sizde pek mıymıntı hamilesiniz anacım ben bi hafta evde oturdum darallar geldi valla bazende diyomm bendemi anormallik var benim kadar gezeniniz yok sanırım bu topikte kafamçokkarıştı
dur bu konuyu ben biraz düşünim CADIARZU

Ye beni yafrummm... ben de yarın kendimi yapıcam... Baktım Onur'dan fayda yok :roflol:

Delilerr.... hepinis delisinisss... GYPSY, EVRİM, DİDE, bi tane akıllı insan çıkmaz mı yaa şu topikten. Neyse ki ben varım naniknanik

:roflol: Esraa delikafadulden nediyim ben sana, öldürüdn gülmekten :roflol:
off bide misafir geliyo eli boş gelme diyo delikafadulden ne getiriyor gelirken :roflol:

Napayım yafrum, 5 yıldır İstanbul'da sürtmekten arkadaş mı kaldı İzmir'de? Bİrkaç kişi vardı, onlar da bozmuş kendini. Face'ten mesaj atıp duruyolar, bi ara görüşelim Burcucum, göbeğini sevmek istiyorum.. En son bi tanesine dedim valla; bu gidişle doğurucam göbek falan yalan olacak. Kaç aydır buradayım kimse aramadı. Gıcık oluyorum. Uzakta olsalar canım yanmaz. :1closedeyes: İyi ki siz varsınız valla... Görüşebildiklerim yüz yüze, görüşemediklerim burada, çok iyi geliyorsunuz bana. Sisi sefiyorum ağustos anneleriiii :1hug: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…