2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

altın takan taksında onu bozdurup bez alma kolay kaydirigubbakcemile3
arkadaşımın 8 aylık kızı var kayınvalidemin yanındaki binada otuyor bana gelen hediyeleri gösterdi de çok şaşırdım asla giydirilmeyecek eşyalar bi pijama takımı gelmiş ışıkta parlıyor resmen naylon :1shok: bende öyle eşta alacağınıza 4 kişi birleşip bi paket bebek bezi alın desek daha mantıklı :)) ben gelecek eşyalara güvenip hareket etmem, güzel gelsede bi başkasına hediye götürülür ziyan olmaz

bizim ailede ilk bebek olucak benim kuzum ondan çok heyecanlıklar en çokta kızkardeşim, her arayışında abla bak şundan alma sakın ben alıcam diyor çok güzel hastaneçıkışı almış, annemde çok heyecanlı, abimi görseniz dayı olucam ben diyor çok şekerler, boşveriyorum elalemi benim ailem yeter bana şakkıdı

aynen katılıyorum altına imzamı atarım :))

mennnn geldimmmm
anam 20 dk bilem sürmedii ohh ne rahatt hemide 10 tlymiş çok mutlu oldummm benim kuaför 15 e yapıyodu hemdee taa nerde uzakta artık bu hatuna gidicem evimin yanııı
mis pak olmuş hatun sıhatler olsun

bende sordum doktoruma, bebeğin eşiği yukarı çıktımı ben normal istiyorum sezeryandan korkuyorum dedimde güldü şanslısın hem normalden hemde sezeryandan korkan var inş. normal olur dedi, şimdiye kadar hep aşağıdaydı oğluşun kafası inş hep öyle kalır, arada severken söylüyorum oğlum hep orada kal fazla kıpraşma sakın kafanı oynatma :)kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun Eftelya

PETRıK senin dr. un beni kastetmiş çok enteresan bir insanım ne yapayım ikisindende korkuyorum neyse öyle yada böyle çıkacak bu çocuk orda kalacak hali yok bebeğimde benimde sağlığım yerinde olsunda sezeryanın acısıda geçer normal doğumun acısıda....

evet petrik bencede herkesin kendi ailesi yeter benimde öle hatta benim ailem eşime bile yetiyo oda benim ailemle mutlu oluyo biz böle çok mutluyuz zaten gerisi booşşş

neyse bende kalkıp köfte yapıcam yavaştan kalkayım artık gene girerimmm

amaan catlak iste ben sallamiyorum,temmuzda izne cikiyorum..bikere gozunu korkuttum kasilmam oldu diye, simdi kuzu gibi..bi tek 3 ay dogum izni kullanamiycam, kontratimin yenilenmesi gerekicek o yuzden ekim ortasi basliycam ise..para lazim paraaaaaaaa...
ikinci soru kayinvalidemler 2 sene once izmir'e yerlestiler temelli ama 6 ayd bir gidip geliyorlar, en son, eylulede geldiginde 6 ay kaldi bizde((kafamçokkarıştıkocasiyla arasi bozuktu, bosancaklar diye beklerken, anam ikinci bahar yasamaya basladilar, adam aldi karisini donduler, simdi cok mutlu mesutlarbizden uzak olsunda negatiflikleri, nasil olursa olsunlar..asil bi yandan iyi uzak olmalari, telefondan telefona...ama anacim yanimda olaydi keske..
baska soru varmii aliiimmmm:))))

iste kızımın odasına alacagım halıyıda sectim begendim netten. en ucuz fiyatı 120 tl ye bulmustum arayıp firmayi bayilerin yakınımda olan telefonlarını aldım tel de pazarlık ve 90 tl ye getirtiyorum bu deseni nası sizcee? aslında nevresimin figuru olan halıyı da buldum ama soluk soluk bir renk yani bu daha canlı hersey nevresim figurundeki tavsandan olmasın dedim degisik olsun canlı olsun de dim

esra..odanız hayırlı olsun...daha yeni bitirdim geçmişi..amma yoğunum bugün..halı da bence gayet hoş.

arkadasına selam sole annemm.. ınsanlar aynaya bakarak neler neler yapıyorlar.. boyle sacma sey mı olur yaaa.. düdük beyinler!!
comeleyn arkadaşına hitaben yazılmış bu cümleni okuyunca vaaaaaaay gel öpeyim seni evrişcim :1hug:dedim.. yahu hala böle şeylere inanalar varmıki..cehaletin son noktası aç oku heryerde var eskidenmiş olma kulakdan dolma bilgiler..(dolma yazınca canm çekti bugun dolma yapiim barim)

mennnn geldimmmm
anam 20 dk bilem sürmedii ohh ne rahatt hemide 10 tlymiş çok mutlu oldummm benim kuaför 15 e yapıyodu hemdee taa nerde uzakta artık bu hatuna gidicem evimin yanııı
kız ne çabuk bitti ayhhh ne güzel hemde bedavadan biraz pahalı.. ayhh bu bir slogandı sanırım..hehehehe delikafadulden saatler olsun cicim nane molla haller biter bu akşma hahahahahahhhh:roflol:

esrako çok güzeeeeel ayy kız bebeklerin odaları daha bi şirin cicili bicili oluyor... demek sadece tlf da konusarak 90 tl ye indiler süpermiş.bence güzel

kilit vursaymış malum yerlerinize.deli mi ne?
ben yoruldum okurken.sen nesin bacım ya

ben klüpte biraz gezindim doğum yapanlar diye bir topik var.herkes başka bir şey anlatmış.bence bir karar verip sonuçlarına katlanacağız.durumumuza sezeryan uygunsa ona da eyvallah diyeceğiz.senin de dediğin gibi bebişlerimiz sağlıklı olsun da.

iste kızımın odasına alacagım halıyıda sectim begendim netten. en ucuz fiyatı 120 tl ye bulmustum arayıp firmayi bayilerin yakınımda olan telefonlarını aldım tel de pazarlık ve 90 tl ye getirtiyorum bu deseni nası sizcee? aslında nevresimin figuru olan halıyı da buldum ama soluk soluk bir renk yani bu daha canlı hersey nevresim figurundeki tavsandan olmasın dedim degisik olsun canlı olsun de dim

esra ölçüsü kaç halının bir de firma ismi nedir disney halıları bende çok beğendim mickey mouse ama üstünde sayılar var falan

disney demişken ben disneyden araba beğendim. güzel göründü gözüme bilgisi olan var mı?

korkma cesaret ver biraz kendine, doğuranlar dan neyim eksik de, hatıra olarak kalıcak geride, sağlıklı doğsunda bebişlerimiz ağrılar unutulur

çok beğendim güzelmiş halınız, canlı renk olanı seç nevresim değişirde halı hep kalır fiyatıda uygunmuş

serapcım bundan seneler seneler onceydi kimbilir 12 13 yasındaydım vede halam hamile kalmıstı babaannemde herkesin icinde dediki once halam icin ; aman ne gerek vardı canına yazık yapacagına aha bu doguraydı bitane (aha bu da annem oluyor) seninkiyle tam tersi durum yani.takma canım kayınvaldeler illaki patavatsızlık yaparlar

ayy evet rahatladım tatlım
aaa sende yane arkadaşlarına habire bişiler hazırlıyon böyle özel bi gündemi bişi yapmıcan :mymeka:

canım aklımdan bisuru sey yapmak gecio ama takatim yok saglıgım el vermio bide enuste engeli varya yoksa dısarı giderdik yemege o yuzdende normal yemek yaptım artık yemek bile yapasım gelmio ya galiba ilk 3 ayki psikolojime geri donuyorum

Ne yani ayna kullanmasan da oranı buranı kessen sevap mı oluyormuşklava:Hurafe bunlar güzelim ya, prim vermeyin böyle eften püften sallayanlara

al bendende okadar nekadar cahiller var ya sacmalamıslar

tek kelimeyle super hem figur hem fiyat uygun canım gule gule kullansın ececik

kızlar cok yakın bi arkadasım dogum yaptı dru birkac gun daha gelmezse bebek sezeryan demis ama o illa normal yapıcam die tutturdu cokta ii yaptı cunku hersey normaldi drun o bikacgunku randevusuna gitmedi cunku dedi biliorum beni apar topar sez alacak. neyse bekledi sancılarının gelmesini salı aksamustu sancılar baslamıs. sancısı 10dk ya dusene kadar beklemis evde sonra gitmisler carsamba sabaha karsı . vede ogleden sonra dogmus bebek. bana dedigi aynen su tabiki dogumoncesi kolay deil ama bebek dogdugu anda hersey bitiyor cok sukur iiki normal yaptım biraz dikisi vardı cocukta 3650 dogmus cok tatlı bir kız bebek tombul tombul resmini attı msnden. azmi banada cesaret verdi acıkcası

bende onu sorucaktımmm senin kaynanaa barışıp gitmedimi dicektim,,beeni aydınlattığın için sağol cicim şimdilik bu kadar sorucaklarım ilerleyen günlerde olunca sorarım

esracim bayildim, cok ciic bisi, civil cvil, insallah odanda gelir biran oncede bi foto cekip koyarsin:))

bazen geyik yaparızz mamican esranura oturmaya gelicekmiş müsaitmi felan der :roflol:
ay sapıtcam galiba yinee kapatam bu konuyu :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…