kızlar size bişey söyliyeyim genelde bana herkes aynı şeyi sölüyor boşu boşuna birsürü kıyafetlere para vermeyin etraftan geliyor hepsi kalıyor diyolar zaten bebekler çabucak büyüyor giydiremiyorsunuz bile diyolar birde etraftakilere söleyin altın filan alcaklarına bebek bezi ıslak mendil getirsinler diyolar çünkü en çok kullanılan şey ve en pahalı tutan şey bunlarmış en çokta bebek bezi hele o ilk zamanlarda günde kaçtane bez gidecek diyolar
bizim ailede ilk bebek olucak benim kuzum ondan çok heyecanlıklar en çokta kızkardeşim, her arayışında abla bak şundan alma sakın ben alıcam diyor çok güzel hastaneçıkışı almış, annemde çok heyecanlı, abimi görseniz dayı olucam ben diyor çok şekerler, boşveriyorum elalemi benim ailem yeter bana şakkıdıbizdede alışverişler annemde ve kardeşlerimde yoğunlaşıyor... annem coşuyor kendinden geçiyor hiççç karışmıyorum ama sorunumuz babaanne tarafında heyecan bile yok ben sorun ediyormuyum hayır ama eşim ediyor ne yazıkki... üstelik bunuda farklı şekillerde belli ediyor ve buda beni sinir ediyor.. benim gorüşüm herkes içinden ne geliyorsa yapsın yapanda yapmayanda sağolsun annem gibi aşırı yapanada hiç yapmayanada kızmıyorum...
aynen katılıyorum altına imzamı atarım :))Mavişim.. tamam.. güzel eywallah ta... cevresı genıs olmayanlar mecbur alacak.. bır de dısarıdan hedıye adı altında gelenler.. yanı getırmesı gerektıgı ıcın getırecek olanlar.. emınım pazardan oradan buradan alınan seylerdır.. yanı onları gıydıreni ben hıc gormedım cevremden.. bır de ozellıkle pazarlardan alınan kot ve baskılı gıysılerı asla kullanmamak gerek.. cunku cok cıddı kansorejen madde ıcerıyorlar.. en ıyısı kendı bıldıgını almak derım ben.
mis pak olmuş hatun sıhatler olsunmennnn geldimmmm
anam 20 dk bilem sürmedii ohh ne rahatt hemide 10 tlymiş çok mutlu oldummm benim kuaför 15 e yapıyodu hemdee taa nerde uzakta artık bu hatuna gidicem evimin yanııı
bende sordum doktoruma, bebeğin eşiği yukarı çıktımı ben normal istiyorum sezeryandan korkuyorum dedimde güldü şanslısın hem normalden hemde sezeryandan korkan var inş. normal olur dedi, şimdiye kadar hep aşağıdaydı oğluşun kafası inş hep öyle kalır, arada severken söylüyorum oğlum hep orada kal fazla kıpraşma sakın kafanı oynatma :)kaydirigubbakcemile3kızlar doğum konusunu konuştunuzmu hiç dr.unuzula..... ben dr.uma doğum konusun açtım hafta sonu hehhehh.....
çünkü az çok hepinizin doğumunun nasıl olacağı belliydi benimse ortada birşey yoktu.... bana dediki eğer normal düşünüyorsan normali senin istemen çok önemli kendine yapabilirim diyorsan öncelik bu dedi sonra diğer etkenler bebeğin kilosu, senin çatın vs. onlar elverişli olursa normal doğum yapılır dedi bana.... sen ne düşünüyorsun dedi bende ben her ikisindende korkuyorum dedim doğuma yakın konuşuruz dedi ama 2 muayenedir bebeğin ters dönmedi dedi yani böyle giderse zaten sezeryan olur dedi.... kuzum yan gelmiş yatıyor kafası bir yanımda ayakları bir yanımda debelenip duruyor bir ara yüzünü bize doğru döndü ekrandaydı ama malesef ultrason siyap beyaz olduğu için doğru dürüst birşey göremedik ama keşke 4 boyutlu olsaydı çok net görüntü elde edecektik ne yapalım sağlık olsun ama hep eli yanaklarında hiç ayırmıyor.....
delikafadulden bişi olmaz kıss erimezsinn
sorucam hep sana yada sordummu hatılamıyorum
senin işyerindeki çatlak patronun napıyo sorunların vardı düzeldimi sana insancıl muamele yapılarmı artık??ne zaman izne çıkıcan??senin kayınvalidenlerde brükseldemi?başka sorum yok delikafadulden
comeleyn arkadaşına hitaben yazılmış bu cümleni okuyunca vaaaaaaay gel öpeyim seni evrişcim :1hug:dedim.. yahu hala böle şeylere inanalar varmıki..cehaletin son noktası aç oku heryerde var eskidenmiş olma kulakdan dolma bilgiler..(dolma yazınca canm çekti bugun dolma yapiim barim)arkadasına selam sole annemm.. ınsanlar aynaya bakarak neler neler yapıyorlar.. boyle sacma sey mı olur yaaa.. düdük beyinler!!
kız ne çabuk bitti ayhhh ne güzel hemde bedavadan biraz pahalı.. ayhh bu bir slogandı sanırım..hehehehe delikafadulden saatler olsun cicim nane molla haller biter bu akşma hahahahahahhhh:roflol:mennnn geldimmmm
anam 20 dk bilem sürmedii ohh ne rahatt hemide 10 tlymiş çok mutlu oldummm benim kuaför 15 e yapıyodu hemdee taa nerde uzakta artık bu hatuna gidicem evimin yanııı
kesinlikle katılıyorum.. benm felsefem daire kapımı kapattıgımdaeşimle evde mutlu hzuurlu ve guvendeysem çokda tınnnnnnn.. bahsetmem bile anne şöle demiş ki bu zaman kadr henuz bişisini görmedik inş. böyle devam eder..Yapılan klasık hata; kocanızın aılesınden kaynaklanan sorunların bedelini eşlerinize odetmeyin be yafru.. evınızın huzurunun kacmasından baska bı boka yaramas.. herkes kendı yaptıgından sorumludur.. eşin napsın bu durumda,gitsin kadını mı gebertsın, 50 sıne merdıven dayamıs kadına otursun akıl mı versın??.. bence yapmayın derim ben.. evlılıgınızın hırpalanmasından baska bı ıse yaramas.
pislüüüüüüüükkk sen bu hafta gidersen haftaya gelmessin yaa hani 2 haziranda gitcekdik. gııccıık.. napalım annen geldiyse nispet yapıo bide...:mymeka:yarınnn çok planlarım varr
sabah doktora gidicez kocişle
ordan anacıma geçicem kahvaltıya
sonra oliviuma gidicem şu salı pazarı varmış yaa ürünler indirimde felann gezicem bütünn gün kocamı batırıcam :jeyyar:
ordan pazara geçicem meyve sebze alıcaklrım içinnn
ordanda tekrar anacıma geçicem akşama balık yapcek bizee
hihoyyyt
kilit vursaymış malum yerlerinize.deli mi ne?aaahhhh ahhhhh benim hala içime koyan siz çocuk yapmayın nie yaptınız demesi
kayınvalidemin çocuk 29 haftalık oldu o laf içimden çıkmıyoooo kendi kızı da hamileydi
ona iyiki yapmışsın bana gelince sen dur insan sevinir ya oğlunun çocuğu olcak
dieeee :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ben yoruldum okurken.sen nesin bacım yayarınnn çok planlarım varr
sabah doktora gidicez kocişle
ordan anacıma geçicem kahvaltıya
sonra oliviuma gidicem şu salı pazarı varmış yaa ürünler indirimde felann gezicem bütünn gün kocamı batırıcam :jeyyar:
ordan pazara geçicem meyve sebze alıcaklrım içinnn
ordanda tekrar anacıma geçicem akşama balık yapcek bizee
hihoyyyt
PETRİK senin dr. un beni kastetmiş çok enteresan bir insanım ne yapayım ikisindende korkuyorum neyse öyle yada böyle çıkacak bu çocuk orda kalacak hali yok bebeğimde benimde sağlığım yerinde olsunda sezeryanın acısıda geçer normal doğumun acısıda....
korkma cesaret ver biraz kendine, doğuranlar dan neyim eksik de, hatıra olarak kalıcak geride, sağlıklı doğsunda bebişlerimiz ağrılar unutulurPETRİK senin dr. un beni kastetmiş çok enteresan bir insanım ne yapayım ikisindende korkuyorum neyse öyle yada böyle çıkacak bu çocuk orda kalacak hali yok bebeğimde benimde sağlığım yerinde olsunda sezeryanın acısıda geçer normal doğumun acısıda....
çok beğendim güzelmiş halınız, canlı renk olanı seç nevresim değişirde halı hep kalır fiyatıda uygunmuşiste kızımın odasına alacagım halıyıda sectim begendim netten. en ucuz fiyatı 120 tl ye bulmustum arayıp firmayi bayilerin yakınımda olan telefonlarını aldım tel de pazarlık ve 90 tl ye getirtiyorum bu deseni nası sizcee? aslında nevresimin figuru olan halıyı da buldum ama soluk soluk bir renk yani bu daha canlı hersey nevresim figurundeki tavsandan olmasın dedim degisik olsun canlı olsun de dim
aaahhhh ahhhhh benim hala içime koyan siz çocuk yapmayın nie yaptınız demesi
kayınvalidemin çocuk 29 haftalık oldu o laf içimden çıkmıyoooo kendi kızı da hamileydi
ona iyiki yapmışsın bana gelince sen dur insan sevinir ya oğlunun çocuğu olcak
dieeee :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ayy evet rahatladım tatlım
aaa sende yane arkadaşlarına habire bişiler hazırlıyon böyle özel bi gündemi bişi yapmıcan :mymeka:
Ne yani ayna kullanmasan da oranı buranı kessen sevap mı oluyormuşklava:Hurafe bunlar güzelim ya, prim vermeyin böyle eften püften sallayanlara
iste kızımın odasına alacagım halıyıda sectim begendim netten. en ucuz fiyatı 120 tl ye bulmustum arayıp firmayi bayilerin yakınımda olan telefonlarını aldım tel de pazarlık ve 90 tl ye getirtiyorum bu deseni nası sizcee? aslında nevresimin figuru olan halıyı da buldum ama soluk soluk bir renk yani bu daha canlı hersey nevresim figurundeki tavsandan olmasın dedim degisik olsun canlı olsun de dim
bende onu sorucaktımmm senin kaynanaa barışıp gitmedimi dicektim,,beeni aydınlattığın için sağol cicim şimdilik bu kadar sorucaklarım ilerleyen günlerde olunca sorarımamaan catlak iste ben sallamiyorum,temmuzda izne cikiyorum..bikere gozunu korkuttum kasilmam oldu diye, simdi kuzu gibi..bi tek 3 ay dogum izni kullanamiycam, kontratimin yenilenmesi gerekicek o yuzden ekim ortasi basliycam ise..para lazim paraaaaaaaa...
ikinci soru kayinvalidemler 2 sene once izmir'e yerlestiler temelli ama 6 ayd bir gidip geliyorlar, en son, eylulede geldiginde 6 ay kaldi bizde((kafamçokkarıştıkocasiyla arasi bozuktu, bosancaklar diye beklerken, anam ikinci bahar yasamaya basladilar, adam aldi karisini donduler, simdi cok mutlu mesutlar bizden uzak olsunda negatiflikleri, nasil olursa olsunlar..asil bi yandan iyi uzak olmalari, telefondan telefona...ama anacim yanimda olaydi keske..
baska soru varmii aliiimmmm:))))
comeleyn arkadaşına hitaben yazılmış bu cümleni okuyunca vaaaaaaay gel öpeyim seni evrişcim :1hug:dedim.. yahu hala böle şeylere inanalar varmıki..cehaletin son noktası aç oku heryerde var eskidenmiş olma kulakdan dolma bilgiler..(dolma yazınca canm çekti bugun dolma yapiim barim)
kız ne çabuk bitti ayhhh ne güzel hemde bedavadan biraz pahalı.. ayhh bu bir slogandı sanırım..hehehehe delikafadulden saatler olsun cicim nane molla haller biter bu akşma hahahahahahhhh:roflol:
dolmaaaa bendee istiyommmmkesinlikle katılıyorum.. benm felsefem daire kapımı kapattıgımdaeşimle evde mutlu hzuurlu ve guvendeysem çokda tınnnnnnn.. bahsetmem bile anne şöle demiş ki bu zaman kadr henuz bişisini görmedik inş. böyle devam eder..
pislüüüüüüüükkk sen bu hafta gidersen haftaya gelmessin yaa hani 2 haziranda gitcekdik. gııccıık.. napalım annen geldiyse nispet yapıo bide...:mymeka:
dediğim gibi balım glemeye çalışcam ama söz veremem biliyon mazeretim var o günn :teselli:
nanemolla hallerini bitemesss çünkü bu halde istememm acırr bikaç gün geçsin dudaklarıı köfte gibi oldu kızımın (yani sizin deyiminizle kukum ben kızım diye severim onu diğer adıda esranur kocişiminkinin adıda mamican :roflol: )
ayyyss çok güzellmiş yaa bende ikinciyi kız yapsam ne güzelll olurrriste kızımın odasına alacagım halıyıda sectim begendim netten. en ucuz fiyatı 120 tl ye bulmustum arayıp firmayi bayilerin yakınımda olan telefonlarını aldım tel de pazarlık ve 90 tl ye getirtiyorum bu deseni nası sizcee? aslında nevresimin figuru olan halıyı da buldum ama soluk soluk bir renk yani bu daha canlı hersey nevresim figurundeki tavsandan olmasın dedim degisik olsun canlı olsun de dim
iste kızımın odasına alacagım halıyıda sectim begendim netten. en ucuz fiyatı 120 tl ye bulmustum arayıp firmayi bayilerin yakınımda olan telefonlarını aldım tel de pazarlık ve 90 tl ye getirtiyorum bu deseni nası sizcee? aslında nevresimin figuru olan halıyı da buldum ama soluk soluk bir renk yani bu daha canlı hersey nevresim figurundeki tavsandan olmasın dedim degisik olsun canlı olsun de dim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?