:roflol: şortunu indirmene gerek yok annem göbeğin her türlü önden gidiyo nasılsaaa..sizde pek mıymıntı hamilesiniz anacım ben bi hafta evde oturdum darallar geldi valla bazende diyomm bendemi anormallik var benim kadar gezeniniz yok sanırım bu topikte kafamçokkarıştı
dur bu konuyu ben biraz düşünim CADIARZU
Delilerr.... hepinis delisinisss... GYPSY, EVRİM, DİDE, bi tane akıllı insan çıkmaz mı yaa şu topikten. Neyse ki ben varım naniknanik
:roflol: Esraa delikafadulden nediyim ben sana, öldürüdn gülmekten :roflol:
off bide misafir geliyo eli boş gelme diyo delikafadulden ne getiriyor gelirken :roflol:
hey ya rebbim bu kız adamı çatlatır gülmekden kız delimisin sen ya akla bak nerelere çalişio...nasıl ilginç bişi bulsam diye cin gibisin he..bazen geyik yaparızz mamican esranura oturmaya gelicekmiş müsaitmi felan der :roflol:
ay sapıtcam galiba yinee kapatam bu konuyu :tomato:
Ye beni yafrummm... ben de yarın kendimi yapıcam... Baktım Onur'dan fayda yok :roflol:
Delilerr.... hepinis delisinisss... GYPSY, EVRİM, DİDE, bi tane akıllı insan çıkmaz mı yaa şu topikten. Neyse ki ben varım naniknanik
bazen geyik yaparızz mamican esranura oturmaya gelicekmiş müsaitmi felan der :roflol:
ay sapıtcam galiba yinee kapatam bu konuyu :tomato:
laelaelaelaelaehey ya rebbim bu kız adamı çatlatır gülmekden kız delimisin sen ya akla bak nerelere çalişio...nasıl ilginç bişi bulsam diye cin gibisin he..
ayy evet yaa biz nişanlıyken msnde başlık atıyoduk esranurun mamicana kavuşma vuslatına şu kadar gün kaldı diye kimse anlamıyodu bişi ne sapıkmışız yaaaaesram ii fikir milletin icinde amma komik olur bu tip bi konusma kimse anlamaz :)) ama bana kesin gulme krizi gelir :))
laelaelaelaelae
ayy evet yaa biz nişanlıyken msnde başlık atıyoduk esranurun mamicana kavuşma vuslatına şu kadar gün kaldı diye kimse anlamıyodu bişi ne sapıkmışız yaaaa
hamilelik bilem sapıklığımızı etkileyemedi maaleseff şakkıdı
:roflol: seni yemem annem sen topiğimizin biricik matematik hocasısın sen olmasan akıllı kalmıcak aramızdaa
(aslında kimseler duymasın ama beni bu hale zaten o evrimle dide varya onlar bu hale getirdiler delikafadulden
bendeeee çok seviyorumm
AĞUSTOS ANNELERİNİİİİ
hepsini ayrı ayrı seviyorummm
keşke diyorum herkes aynı ilde olsaaa yakın olsaaa
şööle diğer ayları okuyorumdaa yok yaa bizim anneler gibisi yokkk
iyiki varsınızz AĞUSTOSS ANNELERİİİİİ
şimdii esranın hipotezine göre senin ki evrimnur oluyor yavrum...delikafaduldenHaaa cok meraklıydımmm esranur u mu sana gostermeye, düdük makarnası... ...
kız bana fantazi yaptırma şimdi burda o kadar ayrıntıya girmim kaydirigubbakcemile3
zaten hatunlar kilt vurmuşlar kukularına çullanırlar aynen üstüme kaydirigubbakcemile2
şimdii esranın hipotezine göre senin ki evrimnur oluyor yavrum...delikafadulden
ay hepimiz delirdik galiba...
valla ben öle ugraşmıyom isimle cartla curtla ben pıtış diyorum hep eşimde alıştı bizim evde bir pıtış muhabbetidirr gider...
mesela ben aşkım ya pıtışımın üstü çok acıyo nolmuş falan diyorumdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol:
esraaaaaaaaaaaaaaaa Allah belanı vermesin ya manyaaaaaaaaaaaaaaaak kar nım agrıyor yeteeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr ay nolurrrrrrrrrrr yeter..delikafaduldenlaelaelaelaelae
ayy evet yaa biz nişanlıyken msnde başlık atıyoduk esranurun mamicana kavuşma vuslatına şu kadar gün kaldı diye kimse anlamıyodu bişi ne sapıkmışız yaaaa
hamilelik bilem sapıklığımızı etkileyemedi maaleseff şakkıdı
Anam siz aşmışsınız... nırvanaya da ulaşmışsınız... kullanamadıgınızdan başınıza vurdu bence.. sımdı kendılerını de gormuyorsunuz artık ısımlendırdıgınız zatları.. daha da basınıza vurdu belli.. bı bu konuda hipotezimiz eksıktı..o da tam oldu.. püüüüüüüüüü siseee resiillerrrrrr
bende baktım gecen gun diger topiklere hic heycan yok hic espri yok herkes cok saygılı halhatır sorup gecinip gidio dedim biizim biarada olmamız bi sans herkes aynı kafadan espri anlayısı super
evris gibi kısaca adlandırın . uzuv :)) yani cinsi munasebete yarayan uzuv :))) hastayım senin tabirlerine milat kadınım benim
-Yine sürtmekten geldınıs galıba Esracım.. şahsınıza munazır cok takdır etmekteyım efenım sisi.. osellıkle de bılım kurgu filmlerinden fırlamıs gıbı ustlerı yanmıs kirpi kurabıyelerinise olan hayranlıgımm son derece tevazzuu goterılemeyecek ölçüdedir.
(Oradan esra bana seslenır...) - Hass... evrimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?