2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Yaf anam.. yarım saatten sonra cıger kalmıo.. ayaklar ıptal.. bılmem ki.. ben evden hıc cıkmasam.. Aaaa nıe cıkmadım hıc demem.. aramıorum yane ole gezınmeyı... hem de sımdı bu halde hiç mi hiç.. kendime halım zor yetıoo.. evım ayaklanmıs uçuyor.. arkadaslarım da zaten evıme asla gelelerı yok.. hepsı evlerıne cagırıooo halımı bıldıklerınden.. dısarıda da sıcaklar manyak derecede... yok anam.. almiimm... alana da mani olmiimmmm

Delilerr.... hepinis delisinisss... GYPSY, EVRİM, DİDE, bi tane akıllı insan çıkmaz mı yaa şu topikten. Neyse ki ben varım naniknanik

Şükür matematik ögretmeni olmandan kaynaklanıodur bu akıllı hatun olman senin.. aklını yiyimm senin düdük makarnası.. malımızı bılmesekk yutturacak!!

:roflol: Esraa delikafadulden nediyim ben sana, öldürüdn gülmekten :roflol:
off bide misafir geliyo eli boş gelme diyo delikafadulden ne getiriyor gelirken :roflol:

kız bana fantazi yaptırma şimdi burda o kadar ayrıntıya girmim kaydirigubbakcemile3
zaten hatunlar kilt vurmuşlar kukularına çullanırlar aynen üstüme kaydirigubbakcemile2

bazen geyik yaparızz mamican esranura oturmaya gelicekmiş müsaitmi felan der :roflol:
ay sapıtcam galiba yinee kapatam bu konuyu :tomato:
hey ya rebbim bu kız adamı çatlatır gülmekden kız delimisin sen ya akla bak nerelere çalişio...nasıl ilginç bişi bulsam diye cin gibisin he..

:roflol: seni yemem annem sen topiğimizin biricik matematik hocasısın sen olmasan akıllı kalmıcak aramızdaa
(aslında kimseler duymasın ama beni bu hale zaten o evrimle dide varya onlar bu hale getirdiler delikafadulden

bendeeee çok seviyorumm
AĞUSTOS ANNELERıNıııı
hepsini ayrı ayrı seviyorummm
keşke diyorum herkes aynı ilde olsaaa yakın olsaaa

şööle diğer ayları okuyorumdaa yok yaa bizim anneler gibisi yokkk
iyiki varsınızz AĞUSTOSS ANNELERııııı

hey ya rebbim bu kız adamı çatlatır gülmekden kız delimisin sen ya akla bak nerelere çalişio...nasıl ilginç bişi bulsam diye cin gibisin he..
laelaelaelaelae
esram ii fikir milletin icinde amma komik olur bu tip bi konusma kimse anlamaz :)) ama bana kesin gulme krizi gelir :))
ayy evet yaa biz nişanlıyken msnde başlık atıyoduk esranurun mamicana kavuşma vuslatına şu kadar gün kaldı diye kimse anlamıyodu bişi ne sapıkmışız yaaaa
hamilelik bilem sapıklığımızı etkileyemedi maaleseff şakkıdı

hahahahahahah delisin kızım sen :)))))

:roflol: seni yemem annem sen topiğimizin biricik matematik hocasısın sen olmasan akıllı kalmıcak aramızdaa
(aslında kimseler duymasın ama beni bu hale zaten o evrimle dide varya onlar bu hale getirdiler delikafadulden

Dıdo ıle evrimm seni ne yapsın e mi?? ahanda ustumuze kaldı bak.. tam dayaklısıksın sıpa!!

Mıyavlama boşuna.. sevıyormuşmuşş.. neyını seveyım senın beaaaa laelaelaelaelae

Haaa cok meraklıydımmm esranur u mu sana gostermeye, düdük makarnası... ...
şimdii esranın hipotezine göre senin ki evrimnur oluyor yavrum...delikafadulden

ay hepimiz delirdik galiba...

valla ben öle ugraşmıyom isimle cartla curtla ben pıtış diyorum hep eşimde alıştı bizim evde bir pıtış muhabbetidirr gider...

mesela ben aşkım ya pıtışımın üstü çok acıyo nolmuş falan diyorumdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol:

kız bana fantazi yaptırma şimdi burda o kadar ayrıntıya girmim kaydirigubbakcemile3
zaten hatunlar kilt vurmuşlar kukularına çullanırlar aynen üstüme kaydirigubbakcemile2

esracım supersin ya beni kendime getirdin valla malos malos okuyodum simdi gulerek okuyorum istanbula geldigimde senle muhakkak gorusmeliyiz.

sen gez gez daha bakalım oglanı sokaklardan toplayabilcenmi gezenti olcak oglan ama bende takat olsa bende gezerim hic takmam hele istanbulda olsam kesin sana eslik ederdim bakma buralarda tadım yok

bende baktım gecen gun diger topiklere hic heycan yok hic espri yok herkes cok saygılı halhatır sorup gecinip gidio dedim biizim biarada olmamız bi sans herkes aynı kafadan espri anlayısı super

Anam siz aşmışsınız... nırvanaya da ulaşmışsınız... kullanamadıgınızdan başınıza vurdu bence.. sımdı kendılerını de gormuyorsunuz artık ısımlendırdıgınız zatları.. daha da basınıza vurdu belli.. bı bu konuda hipotezimiz eksıktı..o da tam oldu.. püüüüüüüüüü siseee resiillerrrrrr

esraaaaaaaaaaaaaaaa Allah belanı vermesin ya manyaaaaaaaaaaaaaaaak kar nım agrıyor yeteeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr ay nolurrrrrrrrrrr yeter..delikafadulden

esra sen koy resmini yaptıgın yemegin bende bugun ebru sallıda bi kurabiye gordum superdi mantar kurabiye adı yarın filan yaparsam eklerim bugun dedim ya havamda deilim yapmadım ondan ama aklımda kaldı piştikten sonraki halinide gormedim bakalım guzel olursa yapınca tarifini veririm

evris gibi kısaca adlandırın . uzuv :)) yani cinsi munasebete yarayan uzuv :))) hastayım senin tabirlerine milat kadınım benim

bende baktım gecen gun diger topiklere hic heycan yok hic espri yok herkes cok saygılı halhatır sorup gecinip gidio dedim biizim biarada olmamız bi sans herkes aynı kafadan espri anlayısı super

Düşünsene Baby.. bızdekı halleri..

- Gypesra Hn.. nasısınız efenımm
- Efenım zatı alinise duacıyımm
-Ha dua demısken, mevlut yapcek mısınıss??
-İnsallahh efenımmm,inşallahh...
-Yine sürtmekten geldınıs galıba Esracım.. şahsınıza munazır cok takdır etmekteyım efenım sisi.. osellıkle de bılım kurgu filmlerinden fırlamıs gıbı ustlerı yanmıs kirpi kurabıyelerinise olan hayranlıgımm son derece tevazzuu goterılemeyecek ölçüdedir.
(Oradan esra bana seslenır...) - Hass... evrimmm

ayyyyyyyyyy çok güldüm valla karnım agrıdı.. şimdii evrimcim herkesin tabiri farklıdırmesela bizim yagmurluk dediğimize sizde şapka diosunuz..

evris gibi kısaca adlandırın . uzuv :)) yani cinsi munasebete yarayan uzuv :))) hastayım senin tabirlerine milat kadınım benim

Kullanmadıgım.. hatta yüzünü görmediğim bişi içi bu kadar hasret cekmek bana göre diil baba.. faydası dokunmayan bı uzuvv su ann :)))))) mıllettekı hasret kulak delıklerınden cıkıoo baksana...:)))

ayyy gadına bak ya unutmamış kurabiyeleri...ayyyy siz süpersiniz hakkaten evrim dide ve gypsy forumun neşe kaynagı diyorum hee tazemburcumda hemen kendini bi akıllı ben varım diye yazmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…