2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

mıllettekı hasret kulak delıklerınden cıkıoo baksana...:)))
yok kız daha hasret kalmadık ayrıca baby için gypsesra ve tza bu konuda idol muş.. üstelik bizde haftada 1 de olsa işe yaramaya devam sen bak benim öbğime göbek şovda anacım göbek heryerimi tuketti.. poopom kayboldu resmen

BENDEN BUKADARINA PES !!!!!!!!delikafadulden delikafadulden çatladım yaaa

delikafadulden süpersin bebişim
evrimnur ve özgürcan :roflol:
evrim şimdi doğurcak e artık kaçacak bahaneside yok lohusa falan filan geçmiş
evrimnurun misafiri gelicek habire :roflol:
valla evrim vurcak beniii sustum artıkınnn
ben varyaaa sen geldiğinde görüşemediğimiz için o kadar üzülüyorumki
be sefer mutlaka bize zaman ayırr topimizin bebişi albümündeki son haline bayıldım ne güzel hatunsun sen yaa kokoşumuzzz
sen kendini salarsan biz naparız anacımm senden süslümüz varmı bu topiktee

şimdi kızlar hiiiiç miyavlamayın valla çogumuz oglan dogurcagına göre bilimsel olarak açıklanmış şu konuyu sizinle paylaşmak istedim.. örenekle anlatayım.. kobayımız gypsyesra olsun..

esranura misafir ne sıklıkda gelrise erkek olma şansı yuksek çünkü sık yenilenen spermlerde x kromozmu daha fasla yani eger esranura misafir haftada bir gelseydi gypsyesranın kzı olurdu..

kızz neyi eklimm ne fotosu tazefasulyeyimii nesini eklicem kaydirigubbakcemile3
ama sen ekle orjinal görüntülü şeyleri bizede fikir olsunn
:roflol: şerefsizim altıma yaptım :roflol:

ay bende hasret kalmadım şükürler olsunnn yüzünü göremesemde işlevi sürüyor sanki herşeyi görebiliyomuzki vücudumuzda ama bissürü işlevleri var örn;bağırsak mide delikafadulden oda bi iç organ gibi göbek altında kaldı ama iyi iş görüyoo
ne demiş atalarımız işleyen demir pas tutmazzz
siz böle gdersenizz pas diil herşey tutar delikafadulden
BENDEN BUKADARINA PES !!!!!!!!delikafadulden delikafadulden çatladım yaaa
delikafadulden aynen bendeee :roflol:

haftanın ilk iş günü, mesai bitmek üzere... ben de bitmek üzerim derkeennn kopardınıız beni yaa.... :roflol::roflol: Allahım da sizleri güldürsün emiiiii, bende sizi çok seviyoruuummm :asigim:

ne demiş atalarımız işleyen demir pas tutmazzz
siz böle gdersenizz pas diil herşey tutar delikafadulden

delikafadulden aynen bendeee :roflol:
ayy bende altıma yapcam ama esra yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biri şu kzıın içindeki espri canavarını durdursunnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol:

aaaa vallamııı e o zaman ben ikinciyi kız istiyom bu durumda bi dur demek gerekicek şimdı kız çocuk olsun diyee haftada birmi yapcaz anacımmm hiç sevmedim ben bu bilimsel açıklamayı -tatlicadiarzu-
ayrıca esranur çok misafirperverdir öle haftada sadece bi kere misafir istemez

ayy bende altıma yapcam ama esra yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biri şu kzıın içindeki espri canavarını durdursunnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol:

bencede susalım artıkın konuyu değiştrisn birileri acil tarafından
adaşım gelsede şekerin diyetten felan bahsetse
o zaman konu dağılırdıı :1rolleyes:

Ulenn Esra.. kocamı da işin içine soktun yaaa, alacagın olsunn nan senin :)))

Hiç tarzım deıl bu konusmalar.. cok kaba, cok argo konusuyosunuzz naniknanik Hiç hanfandilere, hemde sisinn gibi hanfandilere yakısacak laflar diill.. cok yadırgadım.. tarzım olmayan seyler bunlar.. kınıyorumm.. resmenn kınıyorumm sisi,güvenlinnkkkkkkkk, güvenlinki yok mu buranın,atın annemm bu kadınlarıı laelaelaelaelae ( ee napalım... madem ben kullanamıyorumm, sise de camur sıçraticiğimmmm) muckk...

Eftelya geçmiş olsun canıııım yaa... :teselli:
saol canım benim

yok anacımm ben heryeri alabiliyorum ama bikini bölgesine gelince alamıyorumyasakkelime
saol cnm
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hiç geçmişi okurken bukadar eğlenmemiştimalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kıs serap ne 2 ne 3 5 porsiyon yedik biz esra mahvetti bizi ya.. valla ciddiyim karnım agrıyor.... bu muhabbette dide olmalıydı birde olmadı böle biri dideyi çagırsınnnnnnnnnnnnnnn

evrişim senin samimiyetini ve affına sığınıp sana ve kocana bulaşmış durumdayım kızmadın dimee kızmazssın bildiğim için biraz abarttım ve sapıttımm..alkisalkisalkis

serappp bu muhabbetle iki porsiyon et yeme olayını bağdaştıramadım benn delikafadulden

canım derler ya çok gülünce et yemiş kadar oldum die duymadınmıydı

yavv alltta hep tanımadığım isimlerr oluyo artık topikten olmayan hatunlarrr
ulen benim koca bi nick alıp girmesin moku yemim yanee
kızlar siz kimsinizz??

Halla halla nıe yasdın kı bole bişi... asla soz konusu olamas... senın nıyetınınm gusellıgını bılemezsemm essekklık bende.. sen her turlu sakamı kaldır benım.. ben senın bı sozune mı burun kıvırıcamm.. yok bende bole gereksız bır davranıs.. cıgerımm benım.. basımın ustunde yerın var her zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…