yok kız daha hasret kalmadık ayrıca baby için gypsesra ve tza bu konuda idol muş.. üstelik bizde haftada 1 de olsa işe yaramaya devam sen bak benim öbğime göbek şovda anacım göbek heryerimi tuketti.. poopom kayboldu resmenmıllettekı hasret kulak delıklerınden cıkıoo baksana...:)))
Düşünsene Baby.. bızdekı halleri..
- Gypesra Hn.. nasısınız efenımm
- Efenım zatı alinise duacıyımm
-Ha dua demısken, mevlut yapcek mısınıss??
-İnsallahh efenımmm,inşallahh...
-Yine sürtmekten geldınıs galıba Esracım.. şahsınıza munazır cok takdır etmekteyım efenım sisi.. osellıkle de bılım kurgu filmlerinden fırlamıs gıbı ustlerı yanmıs kirpi kurabıyelerinise olan hayranlıgımm son derece tevazzuu goterılemeyecek ölçüdedir.
(Oradan esra bana seslenır...) - Hass... evrimmm
delikafadulden süpersin bebişimşimdii esranın hipotezine göre senin ki evrimnur oluyor yavrum...delikafadulden
ay hepimiz delirdik galiba...
valla ben öle ugraşmıyom isimle cartla curtla ben pıtış diyorum hep eşimde alıştı bizim evde bir pıtış muhabbetidirr gider...
mesela ben aşkım ya pıtışımın üstü çok acıyo nolmuş falan diyorumdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol:
ben varyaaa sen geldiğinde görüşemediğimiz için o kadar üzülüyorumkiesracım supersin ya beni kendime getirdin valla malos malos okuyodum simdi gulerek okuyorum istanbula geldigimde senle muhakkak gorusmeliyiz.
sen gez gez daha bakalım oglanı sokaklardan toplayabilcenmi gezenti olcak oglan ama bende takat olsa bende gezerim hic takmam hele istanbulda olsam kesin sana eslik ederdim bakma buralarda tadım yok
kızz neyi eklimm ne fotosu tazefasulyeyimii nesini eklicem kaydirigubbakcemile3esra sen koy resmini yaptıgın yemegin bende bugun ebru sallıda bi kurabiye gordum superdi mantar kurabiye adı yarın filan yaparsam eklerim bugun dedim ya havamda deilim yapmadım ondan ama aklımda kaldı piştikten sonraki halinide gormedim bakalım guzel olursa yapınca tarifini veririm
:roflol: şerefsizim altıma yaptım :roflol:Düşünsene Baby.. bızdekı halleri..
- Gypesra Hn.. nasısınız efenımm
- Efenım zatı alinise duacıyımm
-Ha dua demısken, mevlut yapcek mısınıss??
-İnsallahh efenımmm,inşallahh...
-Yine sürtmekten geldınıs galıba Esracım.. şahsınıza munazır cok takdır etmekteyım efenım sisi.. osellıkle de bılım kurgu filmlerinden fırlamıs gıbı ustlerı yanmıs kirpi kurabıyelerinise olan hayranlıgımm son derece tevazzuu goterılemeyecek ölçüdedir.
(Oradan esra bana seslenır...) - Hass... evrimmm
ay bende hasret kalmadım şükürler olsunnn yüzünü göremesemde işlevi sürüyor sanki herşeyi görebiliyomuzki vücudumuzda ama bissürü işlevleri var örn;bağırsak mide delikafadulden oda bi iç organ gibi göbek altında kaldı ama iyi iş görüyooyok kız daha hasret kalmadık ayrıca baby için gypsesra ve tza bu konuda idol muş.. üstelik bizde haftada 1 de olsa işe yaramaya devam sen bak benim öbğime göbek şovda anacım göbek heryerimi tuketti.. poopom kayboldu resmen
delikafadulden aynen bendeee :roflol:BENDEN BUKADARINA PES !!!!!!!!delikafadulden delikafadulden çatladım yaaa
ayy bende altıma yapcam ama esra yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biri şu kzıın içindeki espri canavarını durdursunnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol:ne demiş atalarımız işleyen demir pas tutmazzz
siz böle gdersenizz pas diil herşey tutar delikafadulden
delikafadulden aynen bendeee :roflol:
şimdi kızlar hiiiiç miyavlamayın valla çogumuz oglan dogurcagına göre bilimsel olarak açıklanmış şu konuyu sizinle paylaşmak istedim.. örenekle anlatayım.. kobayımız gypsyesra olsun..
esranura misafir ne sıklıkda gelrise erkek olma şansı yuksek çünkü sık yenilenen spermlerde x kromozmu daha fasla yani eger esranura misafir haftada bir gelseydi gypsyesranın kzı olurdu..
ayy bende altıma yapcam ama esra yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biri şu kzıın içindeki espri canavarını durdursunnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol:
saol canım benimEftelya geçmiş olsun canıııım yaa... :teselli:
eftelya geçmiş olsun
gypsy oohh kurtulmuşsun kafan rahatlamış ne güzel temizlik güzel şey, bu arada takma kafana kayınvalide mevzunu sen keyfini sür hamişliğin daha kaç defa bu duyguyu tadabileceğiz ki Allah para pul sağlık sıhhat versin alırsın herşeyini. yarın gez toz keyif yap bakalım
yok anacımm ben heryeri alabiliyorum ama bikini bölgesine gelince alamıyorumyasakkelimeBizde de aynı şey söz konusu. Bir ay oldu bebek odasını alalı daha kayınpeder merak edip de ne aldınız diye bakmadı bile. Bir ihtiyacınız var mı, ne yapabiliriz diyen yok. Kaynımlar altımızda oturuyor ve korkunç bir adam kayırma var. Şimdi onlar da çocuk istemeye başladı. İlk çocukları 11 yaşında ikinciyi ben hamile kalana kadar istemiyorlardı.naniknanik Ay umrumda değil. Bana bulaşmasınlar. Kocamla huzurumu bozmasınlar. Beş kuruşlarında gözüm yok. :1closedeyes: Beni düşünmelerini de istemiyorum. Ama eşim alınıyor. O içerlediği için üzülüyorum sadece. İlgilendiler mi, sordular mı diye bana soruyor. benneyaptımki
Ben de çok almayacağım, kıyafeti abartmayacağım derken nerdeyse yaşına kadar yetecek kıyafeti doldurmuşum. kaydirigubbakcemile3 Artık bazılarını ayırırım ikinci bebişe kalır. Fazla ara vermeden 2. yi istiyos ne de olsa :jeyyar: :jeyyar:
Dide, helin çok geçmiş olsun. Takibin iyi gitmesine bir sorun çıkmamasına sevindim. Allah korusun, Allaha emanet olun hepiniz.
Şaka maka 29 olduk hakkaten. İnanamıyorum. Hala 30 olmaya bile çoook varmış gibi geliyor. Ben yusuf yusuf olmaya başladım kıslaar :1shok:
Geçmiş olsun canım. Sana ağdacı yolları gözüktü galiba.yerimseniben
Boş veer hayatım takma kafana. Hepimizin başında aynı dert var, dozu az-çok değişse de, kaynana tarafını azıcık bir kanırttın mı sulu sepken gibi boşalıyoruz. :teselli: Çekirdek ailendeki mutluluğun, huzurun önemli. Çocuğu onun için değil, kendin için yapıyorsun sonuçta. a.s.
saol cnmaltın takan taksında onu bozdurup bez alma kolay kaydirigubbakcemile3
arkadaşımın 8 aylık kızı var kayınvalidemin yanındaki binada otuyor bana gelen hediyeleri gösterdi de çok şaşırdım asla giydirilmeyecek eşyalar bi pijama takımı gelmiş ışıkta parlıyor resmen naylon :1shok: bende öyle eşta alacağınıza 4 kişi birleşip bi paket bebek bezi alın desek daha mantıklı :)) ben gelecek eşyalara güvenip hareket etmem, güzel gelsede bi başkasına hediye götürülür ziyan olmaz
bizim ailede ilk bebek olucak benim kuzum ondan çok heyecanlıklar en çokta kızkardeşim, her arayışında abla bak şundan alma sakın ben alıcam diyor çok güzel hastaneçıkışı almış, annemde çok heyecanlı, abimi görseniz dayı olucam ben diyor çok şekerler, boşveriyorum elalemi benim ailem yeter bana şakkıdı
aynen katılıyorum altına imzamı atarım :))
mis pak olmuş hatun sıhatler olsun
bende sordum doktoruma, bebeğin eşiği yukarı çıktımı ben normal istiyorum sezeryandan korkuyorum dedimde güldü şanslısın hem normalden hemde sezeryandan korkan var inş. normal olur dedi, şimdiye kadar hep aşağıdaydı oğluşun kafası inş hep öyle kalır, arada severken söylüyorum oğlum hep orada kal fazla kıpraşma sakın kafanı oynatma :)kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun Eftelya
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbendeeee çok seviyorumm
AĞUSTOS ANNELERİNİİİİ
hepsini ayrı ayrı seviyorummm
keşke diyorum herkes aynı ilde olsaaa yakın olsaaa
şööle diğer ayları okuyorumdaa yok yaa bizim anneler gibisi yokkk
iyiki varsınızz AĞUSTOSS ANNELERİİİİİ
evrişim senin samimiyetini ve affına sığınıp sana ve kocana bulaşmış durumdayım kızmadın dimee kızmazssın bildiğim için biraz abarttım ve sapıttımm..alkisalkisalkis
serappp bu muhabbetle iki porsiyon et yeme olayını bağdaştıramadım benn delikafadulden
canım derler ya çok gülünce et yemiş kadar oldum die duymadınmıydı
evrişim senin samimiyetini ve affına sığınıp sana ve kocana bulaşmış durumdayım kızmadın dimee kızmazssın bildiğim için biraz abarttım ve sapıttımm..alkisalkisalkis
serappp bu muhabbetle iki porsiyon et yeme olayını bağdaştıramadım benn delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?