Halla halla nıe yasdın kı bole bişi... asla soz konusu olamas... senın nıyetınınm gusellıgını bılemezsemm essekklık bende.. sen her turlu sakamı kaldır benım.. ben senın bı sozune mı burun kıvırıcamm.. yok bende bole gereksız bır davranıs.. cıgerımm benım.. basımın ustunde yerın var her zaman...
esraaaaaaaaaaaa bi yusuf yusuf olayları seziyorum anacım noluyo:roflol:yavv alltta hep tanımadığım isimlerr oluyo artık topikten olmayan hatunlarrr
ulen benim koca bi nick alıp girmesin moku yemim yanee
kızlar siz kimsinizz??
esraaaaaaaaaaaa bi yusuf yusuf olayları seziyorum anacım noluyo:roflol:
:dance:
biliyorumm kuzummm sende benim canımsınnn ciğerimsinnn yinede yazayım dedim içimi rahatlatmak için sadece :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile5
hımmm şimdi anladım duymuştum öle bişi :))
hem sen niye artık listeyi yazmıyon alttaki senin eski performansını göremiyom artık :mymeka:
kuzucum listeyi ben deil minik kelebek yapıyoduu ama bende sen gb soruyodum belki ordan aklında ben die kalmışımdır yapsa artık şu listeyi ban a zor geliyooo
ya kızlar biraz önce bi topikte okudum yenidoğan bebeğe gaz sorunu olmasın die nar suyu ve zemzem veriyolarmışşş sizde duydunuzmu
ben zemzem içircem doğar doğmaz ağzını ilk onunla acmak daha iyiymiş çok kişiden duymuştum bebekler uslu olurmuş
O nar suyuy ile ilgili bende okumuştum - emzirmeden önce ağızına bikaç damla damlatıyolarmış ama bebeyin sonra emmeden soğma riski varmış - hani o nar suyunun tadını sevmezse emmeyebilirmiş Vermemek daha doğru geldi bana - düşünsene öyle bişey denicem diye bebişin anne sütünü de istememsi :S
kız o liste diiilll
altta kim var kim yok yazıyon ya kopyalayıpp o listeyi diyorummm delikafadulden
evet bende duymuştum hatta düşünmüştüm çocuğun gaz sorunu olmazmış ama soğuma riskide olurmuşşş
amann dedim emsindee ne olursa olsun hayatta vermem
ama zemzemi bilmiyorum sonuçta mübarek bişi ve su yani nar suyu gibi felanda değil belki olabilirde o arada onumu akıl edicezzz bilmiyorum en sağlıklısı anne sütü bence..
ya kızlar biraz önce bi topikte okudum yenidoğan bebeğe gaz sorunu olmasın die nar suyu ve zemzem veriyolarmışşş sizde duydunuzmu
ben zemzem içircem doğar doğmaz ağzını ilk onunla acmak daha iyiymiş çok kişiden duymuştum bebekler uslu olurmuş
Düşünsene Baby.. bızdekı halleri..
- Gypesra Hn.. nasısınız efenımm
- Efenım zatı alinise duacıyımm
-Ha dua demısken, mevlut yapcek mısınıss??
-İnsallahh efenımmm,inşallahh...
-Yine sürtmekten geldınıs galıba Esracım.. şahsınıza munazır cok takdır etmekteyım efenım sisi.. osellıkle de bılım kurgu filmlerinden fırlamıs gıbı ustlerı yanmıs kirpi kurabıyelerinise olan hayranlıgımm son derece tevazzuu goterılemeyecek ölçüdedir.
(Oradan esra bana seslenır...) - Hass... evrimmm
Merhaba,
Ben de 8 Ağustos gibi doğum yapacağım.
Ben bile zemzemi mecburiyetten içerken korktum. Arabistandan gelen bir su ve içinde ne var ne yok bilmiyoruz.Ben olsam bebeğime vermezdim.
Nar suyunu bilmiyorum. Ama nar suyu da oldukça asitli bir meyvadır. Bebeğe dokunmasından korkarım.
meltemm sağol tatlımmm
yarınnn alışverişinnn dibine vurucammmm çok mutluyummm :lepi:
sayende ben de olivium dagi'den pijama gecelik falan aldım..fazla dolaşamadık sadece oraya baktık çıktık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?