2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

:dance:
biliyorumm kuzummm sende benim canımsınnn ciğerimsinnn yinede yazayım dedim içimi rahatlatmak için sadece :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile5

yavv alltta hep tanımadığım isimlerr oluyo artık topikten olmayan hatunlarrr
ulen benim koca bi nick alıp girmesin moku yemim yanee
kızlar siz kimsinizz??
esraaaaaaaaaaaa bi yusuf yusuf olayları seziyorum anacım noluyo:roflol:

Bu Belki Son Günündür.

Adam, telaşlı, öfkeli bir halde hanımına bağırıp, çağırıyordu. Babalarının sesini duyan iki çocuk ise yataklarından kalkıp salona gelmişti. Babalarının öfkesini görünce, korkmuş, sinmiş halde birer koltukta sessizce oturup kalmıştı.
Adam, çocuklara, hanımın üzüntüsüne aldırmadan söylenip duruyordu;
-Söyledim değil mi, söyledim. Bu gün toplantı olduğunu, açık mavi gömleği ütülemeni söyledim. “Kahverengi gömlekle gidiversen nolur!”muş. Bu gün sunum yapacağım, karamsar bir görüntü mü vereyim, dinleyenlerin içi kararsın, bu da projeye verecekleri oyu etkilesin! Bunu mu istiyorsun?
-Tamam bey, bitti işte.
Adam açık mavi göleği hışımla aldı;
-Bitti, tabi bitti ama ben geç kaldıktan sonra bitmiş neye yarar.
Hanımı çocukların korkmuş yüzlerine baktıktan sonra, yine eşini sakinleştirmeye çabaladı;
-Dün bundan da geç çıkmıştın, vakit var, yetişirsin.
-Anlamıyor ki, anlamıyor ki. Bu gün sunumu ben yapacağım. Herkesten önce gitmeliyim ki, gelecek önemli konuklara ‘Hoş geldi’ demeliyim.
Adam bir sürü söz daha söylenerek, bağırarak çıktı, arabasını çalıştırıp uzaklaştı. Hanımı, direksiyon başında da öfke saçan eşinin halinden endişelendi, “Bir kaza yapmasa bari…”
Eşi uzaklaşınca, çocuklarının yanına gidip sarıldı, rahatlatmaya çalıştı.
-Madem erkenden kalktınız, hemen size sultanlara layık bir kahvaltı hazırlayıp getireceğim.
Mutfağa geçti, zihnindeki huzursuzluğu dağıtmak için hemen neşeli müzikler çalan bir radyoyu açtı. Ocağa haşlamak için yumurta koydu, cezvede süt ısıtmaya başladı. Masaya zeytin, peynir, reçel koymayı da ihmal etmedi.

Biraz sonra çocuklarına seslendi

-Kahvaltınız hazııır!

Çocuklar kahvaltıya otururken, radyoda müziğin birden kesilmesi dikkatini çekti. Son dakika haberi anonsuyla, radyonun sesini biraz daha açtı. Radyo’da zincirleme bir kaza haberi vardı. Ayrıntılarla biraz sonra birlikte olacağız demişti spiker ama kazanın yerini söylediği andan itibaren o sandalyesine yığılıp kalmıştı. Spikerin bahsettiği kaza yeri, kocasının her gün işe giderken geçtiği dörtlü kavşaktı.

Eşinin bu kavşaktaki trafikten şikayetçi olduğunu, her sabah yoğun bir trafik olduğunu söyleyişi aklına geldi. “Geç kaldım diye acele edip acaba o da…” Aklına gelen düşünce içini daha da yaktı, hemen ayağa kalktı.

-Çocuklar, unutmayın ocağa yaklaşmak yasak. Kahvaltınızı yapıp salona geçin, oynayın. Benim acil bir yere uğramam gerek, kapıyı da kimseye açmayın tamam mı?

Çocukları uslu, söz dinler olduğu halde, çok kısa süreli de olsa evde yalnız bırakmak zorunda kalsa tekrar tekrar tembihte bulunurdu.

Sokağa çıkmak için üzerine bir şeyler aldı, cebine de bir taksi parası aldı. Kapıya yöneldiğinde kocasının bu kazada ölmüş olabileceği endişesiyle kabaran yüreğine daha fazla dayanamayıp, ağlamaya başlamıştı. Göz yaşlarını çocukları görmesin diye, açık olan mutfak kapısına sırtını dönmeye özen gösteriyordu. ıçindeki acının kocasının ölmüş olma ihtimali kadar, giderken kendisini kırması ve çocuklarının önünde bağırıp çağırmasından da kaynaklandığını anladı. Oysa her zaman böyle öfkeli değildi.

-Eğer ölürse, çocuklarım babalarını, son gördükleri haliyle mi hatırlayacak? Kalp kıran, öfkeli bir baba olarak mı kalacak akıllarında?

Kapıdan çıkarken, çocuklarına bir kez daha seslenecekti ama artık akan gözyaşları saklanamayacak haldeydi. Hemen kapıyı açıp dışarı çıkmak için hamle yaptı ama karşısında kapıya doğru adım atmakta olan kocası vardı.

Adam, bir an karısının ıslak yanaklarına baktı; “Haberleri mi dinledin?” diye sordu. Hanımı, konuşamadan sadece başıyla onayladı. Adam, önce sarıldı, sonra eşinin yanaklarını sildi.Hanımı zorlukla sordu;

-Hani önemli bir toplantına geç kalmıştın, niye döndün?

-Kaza benim hemen yakınımda oldu. O anda toplantıdan daha önemli bir şeyi unuttuğumu hatırladım. Eğer o kazada ölseydim…

O anda çocuklar da yanlarına gelmiş, babalarının yine öfkeli olabileceğini düşünerek, annelerinin yanında durmuştu. Adam, bütün içten, samimi gülümsemesiyle çocuklarını yanına çağırdı, boyunlarına sarıldı, yanaklarından öptü.

-Ben bu gün büyük bir hata yaptım ve evden çıkarken, sizleri ne kadar sevdiğimi söylemeyi unuttum. Böyle önemli bir şey unutulur mu hiç. Ne yapalım, ben de geri döndüm.

[/URL][/IMG]

:dance:
biliyorumm kuzummm sende benim canımsınnn ciğerimsinnn yinede yazayım dedim içimi rahatlatmak için sadece :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile5

Benden yana daima ıcın rahat olsun annemm.. muck. Yemek ıcın aranızdan ayrılıyorum, sonna gorusuruss kuzularımmm

hımmm şimdi anladım duymuştum öle bişi :))
hem sen niye artık listeyi yazmıyon alttaki senin eski performansını göremiyom artık :mymeka:

kuzucum listeyi ben deil minik kelebek yapıyoduu ama bende sen gb soruyodum belki ordan aklında ben die kalmışımdır yapsa artık şu listeyi ban a zor geliyooo

ya kızlar biraz önce bi topikte okudum yenidoğan bebeğe gaz sorunu olmasın die nar suyu ve zemzem veriyolarmışşş sizde duydunuzmu

ben zemzem içircem doğar doğmaz ağzını ilk onunla acmak daha iyiymiş çok kişiden duymuştum bebekler uslu olurmuş

O nar suyuy ile ilgili bende okumuştum - emzirmeden önce ağızına bikaç damla damlatıyolarmış ama bebeyin sonra emmeden soğma riski varmış - hani o nar suyunun tadını sevmezse emmeyebilirmiş Vermemek daha doğru geldi bana - düşünsene öyle bişey denicem diye bebişin anne sütünü de istememsi :S

evet bende duymuştum hatta düşünmüştüm çocuğun gaz sorunu olmazmış ama soğuma riskide olurmuşşş
amann dedim emsindee ne olursa olsun hayatta vermem
ama zemzemi bilmiyorum sonuçta mübarek bişi ve su yani nar suyu gibi felanda değil belki olabilirde o arada onumu akıl edicezzz bilmiyorum en sağlıklısı anne sütü bence..

ayyy esraaaa cancagzım bugunki performansansından sonra bu yazı içimi deldi geçti.. çok güzel teşekkür edris kuzu...ayrıca sende nane molla işini uzatma bakalım bu yazıyı önce sen okudunmu??????klava:
...duygularımı tarif edeyim
önce adama sinirlendim çok hemde
sonra kadına çok züüldüm içim parçalandı haberleri dinlerken ve
en son adama kendi içimden hehh aklın başına geldimi dedim..

ama bu hikaye en çokda bana eşimin değerini bilmem gerektiğini hatırlattı. tekrar.. canm eşim ya Allah bizi ayırmasın valla bugun yine kalbimi fethettii. markete çıkıyorum bişey istiyormusun diye aradııgımda dikkat kendine bebeg dedi ya içimin yagı eridi..

biz hastane bavulumuza koyduk zemzem ve hacıdan gelen hurma ağzına değdirsekte yetermiş yerim ben onun ağzını yaa bak aklıma geldi gene çook sevesim varr bi doğsunnnn bi doğsuunn

Merhaba,
Ben de 8 Ağustos gibi doğum yapacağım.
Ben bile zemzemi mecburiyetten içerken korktum. Arabistandan gelen bir su ve içinde ne var ne yok bilmiyoruz.Ben olsam bebeğime vermezdim.
Nar suyunu bilmiyorum. Ama nar suyu da oldukça asitli bir meyvadır. Bebeğe dokunmasından korkarım.

Allah seni kahretmeye e mi =)) o kirpiler rujluydu ama lütfen =)) Kızlar reesmen yarıldım gülmekten.. Esranur ile mamican'ın maceraları ise beni benden aldı. Çok yaşayın e mi :)

Elta hoşgeldin. Ayrıca ne kadar haklısın. Serap, haberlerde görmedin mi, hacıların verdiği suları döküyorlarmış. Türkiye'de bir çeşmeden doldurup geri veriyorlarmış. Otobüs yolculuğunda böyle en azından. Uçağı bilemem. Öyle de olsa, ben de güvenip içiremem valla. Malum bunlar biraz ticaret meselesi...

Hoşbulduk,
Aranızda çatlamaya başlayan var mı?Ne kullanıyorsunuz?
Ben ergenlikte de çok çatlamıştım.Bir göbeğim eksikti zaten.
Ben mustela kullanıyordum.Birkaç hafta önce bitmişti, ne bulursam sürüp nemlendiriyordum.göbeğimin altında çatlaklar farkettim.Gögüslerimdekiler birkaç hafta önce oluşmuştu zaten.
Yine mustela mı alsam yarın karar veremiyorum.
Oldukça da pahalılar. Boşuna mı alıyorum bu kremleri bilemiyorum.

serapkarakoylu, burko, Elta, jenny_sh, kacakkedi, LalEce, norraa, pinky_42, tazefasulye+, telkirma
bak bu kadar kişi varmışşş kıssslarr napıyosunuz geçmişimi okuyosunuz hiç sesinizz çıkmıyoooo

sayende ben de olivium dagi'den pijama gecelik falan aldım..fazla dolaşamadık sadece oraya baktık çıktık..

Merhaba,
Daginin hamile ürünleri var mı?
Bizim buradaki mağazada yoktu da.
Ben 1 hamile geceliği aldım, 1 tanede şu anda giyebileceğim genişlikte 1 gecelik daha aldım.Doğumdan sonra karnım 7 aylık halindeki gibi kalırsa ikinci geceliği de giyebilirm.
Evde giymek için de biraz bol bir pijama takımı almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…