Hoşbulduk,
Aranızda çatlamaya başlayan var mı?Ne kullanıyorsunuz?
Ben ergenlikte de çok çatlamıştım.Bir göbeğim eksikti zaten.
Ben mustela kullanıyordum.Birkaç hafta önce bitmişti, ne bulursam sürüp nemlendiriyordum.göbeğimin altında çatlaklar farkettim.Gögüslerimdekiler birkaç hafta önce oluşmuştu zaten.
Yine mustela mı alsam yarın karar veremiyorum.
Oldukça da pahalılar. Boşuna mı alıyorum bu kremleri bilemiyorum.
şimdii esranın hipotezine göre senin ki evrimnur oluyor yavrum...delikafadulden
ay hepimiz delirdik galiba...
valla ben öle ugraşmıyom isimle cartla curtla ben pıtış diyorum hep eşimde alıştı bizim evde bir pıtış muhabbetidirr gider...
mesela ben aşkım ya pıtışımın üstü çok acıyo nolmuş falan diyorumdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol:
şimdi kızlar hiiiiç miyavlamayın valla çogumuz oglan dogurcagına göre bilimsel olarak açıklanmış şu konuyu sizinle paylaşmak istedim.. örenekle anlatayım.. kobayımız gypsyesra olsun..
esranura misafir ne sıklıkda gelrise erkek olma şansı yuksek çünkü sık yenilenen spermlerde x kromozmu daha fasla yani eger esranura misafir haftada bir gelseydi gypsyesranın kzı olurdu..
Havalar ısındı,her gün 10 bardak su içiyorum.
Ben de çatlamaya yatkınlık var ya bu nedenle korkuyorum krem kullanmazsam daha kötü olur diye.
Merhaba,
Daginin hamile ürünleri var mı?
Bizim buradaki mağazada yoktu da.
Ben 1 hamile geceliği aldım, 1 tanede şu anda giyebileceğim genişlikte 1 gecelik daha aldım.Doğumdan sonra karnım 7 aylık halindeki gibi kalırsa ikinci geceliği de giyebilirm.
Evde giymek için de biraz bol bir pijama takımı almak istiyorum.
Geçmişi okudum da..Hatunların başına güneş geçmiş kesin....
serap tatlim bisi sorcam, kakao yagi kullaniyorum demissin ya, yaa o kakao yagini aktardan aldiginda sivimi oluyor kati mi???
Canım öyle hamile ürünü müdür bu diye sormadım, dolaştım bana uygun gelen büyük bedenlerden aldım öyle.. Çok şık pijama takımları var, hem spor hem şık...
Ben doktora kaçıyorum..Serap şimdi kızar, geldi kaçtı diye..
sıvı oluyo canım bildiğin yağ küçük şişelerde satılıyo ya ondan işte ilk kokusu hoşuma gitmemişti zor sürüyodum ama alıştım artıkkk ikisini fısfıslı şişeye aktarıyorum karnımın heryerine sıkıp sıkıp srüyorum
ben izmirden almistim bi sise orda cip bakmadim, buraya bi geldim ici kati bisi, dedim heralde kandirdi beni hain adam, cope attim..dedim sorayim bi kullanana sivimi katimi oluyor sonradan eritiliyor die, hmmm gercekten kansirmis beni adam((
yok kız daha hasret kalmadık ayrıca baby için gypsesra ve tza bu konuda idol muş.. üstelik bizde haftada 1 de olsa işe yaramaya devam sen bak benim öbğime göbek şovda anacım göbek heryerimi tuketti.. poopom kayboldu resmen
piss adam sen şimdi ne kullanıyosun ordan alsan yokmu
serapkarakoylu, burko, Elta, jenny_sh, kacakkedi, LalEce, norraa, pinky_42, tazefasulye+, telkirma
bak bu kadar kişi varmışşş kıssslarr napıyosunuz geçmişimi okuyosunuz hiç sesinizz çıkmıyoooo
al bendende okadar pinkycim ben daha kilit vvurmadım vurmayıda dusunmuyorum haftada 1 mir oluyo yinede hormonlarım dususte cokta delirdigimi soyleyemem ama bu isten bi koparsak bidaha zor toparlarız cocuk olunca ondan gittigi yere kadar gitsin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?