2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım mustela ciddden pahalı banada numune veriyo eczane alayım die henüz numunesini bile kullanmadım henüz catlamadım booool su iç ve ben kakao yagıyla has zeytin yağını karıştırdım hergün ondan srüyorum ve normal günlk nemlendiricimi catlamadım henüzzzz

Havalar ısındı,her gün 10 bardak su içiyorum.
Ben de çatlamaya yatkınlık var ya bu nedenle korkuyorum krem kullanmazsam daha kötü olur diye.

Geçmişi okudum da..Hatunların başına güneş geçmiş kesin....

iyide benim bu hipoteze gore nurdannur oluyor, sevmedim, baska isim bulucamn nuris desek:)))delikafadulden

haha bi bilimsel yaklsimimiz eksikti anacim onuda yapmissiniz:)))super..

esraaaa once kopardin gulmekten simdide aglattin be guzelim bu yaziyla, ani duygusal gecisler yapma bize...bunye kaldirmiyor...

Havalar ısındı,her gün 10 bardak su içiyorum.
Ben de çatlamaya yatkınlık var ya bu nedenle korkuyorum krem kullanmazsam daha kötü olur diye.

benim dediğimi dene istersen aktarada sor onlar biliyo kakao yağı çatlak önleyiciymiş ben zeytinyagıda koydum beslensin nemlensin falan die bana iyi geldi en azından şimdiye kadar olmadı şükür dr.umda artık çok olmaz merak etme diyoo

serap tatlim bisi sorcam, kakao yagi kullaniyorum demissin ya, yaa o kakao yagini aktardan aldiginda sivimi oluyor kati mi???

Canım öyle hamile ürünü müdür bu diye sormadım, dolaştım bana uygun gelen büyük bedenlerden aldım öyle.. Çok şık pijama takımları var, hem spor hem şık...

Ben doktora kaçıyorum..Serap şimdi kızar, geldi kaçtı diye..

mavis 100 grlik seker tarama testi yapti mi merak ettim.benim sonuçlar pek içi açici degil galiba.ayin ikisinde doktora gostericem sonuçlari.aranizda bu testten yapan oldumu baska?

serap tatlim bisi sorcam, kakao yagi kullaniyorum demissin ya, yaa o kakao yagini aktardan aldiginda sivimi oluyor kati mi???

sıvı oluyo canım bildiğin yağ küçük şişelerde satılıyo ya ondan işte ilk kokusu hoşuma gitmemişti zor sürüyodum ama alıştım artıkkk ikisini fısfıslı şişeye aktarıyorum karnımın heryerine sıkıp sıkıp srüyorum

klava: klava: valla öle hemen kaçıyosun yaaa hem benide dr.a götür bende gitmek istiyorum damadımı göreyim bii

ben izmirden almistim bi sise orda cip bakmadim, buraya bi geldim ici kati bisi, dedim heralde kandirdi beni hain adam, cope attim..dedim sorayim bi kullanana sivimi katimi oluyor sonradan eritiliyor die, hmmm gercekten kansirmis beni adam((

ben izmirden almistim bi sise orda cip bakmadim, buraya bi geldim ici kati bisi, dedim heralde kandirdi beni hain adam, cope attim..dedim sorayim bi kullanana sivimi katimi oluyor sonradan eritiliyor die, hmmm gercekten kansirmis beni adam((

piss adam sen şimdi ne kullanıyosun ordan alsan yokmu

al bendende okadar pinkycim ben daha kilit vvurmadım vurmayıda dusunmuyorum haftada 1 mir oluyo yinede hormonlarım dususte cokta delirdigimi soyleyemem ama bu isten bi koparsak bidaha zor toparlarız cocuk olunca ondan gittigi yere kadar gitsin bakalım

evris biz o kibarlıklada gulecek biseyler buluruz en azından derizki
- ay ilahi gypsy hanımcım yine beni cok neselendirdiniz
gypsy der teveccuhunuz filan boylede olsa yolunu buluruz :))

ayrıca gypsynin kirpilerine ben bayılmıstım ya niye herkes tiskinc buldu anlamadım ozelliklede rujlarına bayılmıstım :)))

nurdan bi de bişey sorcam sana bizim çocuk kız dr.a her gittiğimzdede bakıyo tekrar tekrar bacakları acık falan dümdüz hiç bişey yok kordonda ordan gecmiyo dr.da kız diyo burası erkek olsa bişey olur bunda yok diyo ama dün gene bi yere gittik kadın tutturdu senin erkek ben kız diyorum yok bizim tanıdığada dr.kız dedi erkek çıktı senin erkek karnı diyo ve kız cirkinleştirir sen ç,rkinleşmemişlin erkek die tutturdu sinir etti beni benim kızımın herseyi hazır yaaaaaa

anacim siein bu halinizle haftada 1 ise onceki performansi dusunemiyorum o zaman, pinkynin teorisi curuyor...cunku senin bebis kiz:)))demekli sayiyla alakali degilmis:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…