2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben izmirden almistim bi sise orda cip bakmadim, buraya bi geldim ici kati bisi, dedim heralde kandirdi beni hain adam, cope attim..dedim sorayim bi kullanana sivimi katimi oluyor sonradan eritiliyor die, hmmm gercekten kansirmis beni adam((

Kandırılmamışsın. Kakao yağı oda sıcaklığında katıdır. Vücuda sürülünce erir.
Sıvı olanlar bir şekilde sıvılaştırılmış olanlardır belki.Ya da başka bir yağda çözünmüştür.

valla sozdede erkeke guzellestirir ben yuzumdeki sivilceleri zar zor kapatiyorum, sen doktorundan sasma, hele bu satten sonra degismez..

S: Koltukaltı ve bikini bölgemde yanlış ağda kullanımından dolayı kararma oluştu. Renginin açılması için bir tavsiyeniz var mı? Şimdiden teşekkürler..
(2008-11-19)

C: Eşit miktarda limon suyu ve bebe yağını karıştırıp masajla yedirin ve kuruduktan sonra kaliteli bir pudra sürün.
(2008-12-01)

S: Ben 3 aylık hamileyim. Karnımda çatlakların oluşmaması için bana bir tavsiyeniz olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
(2008-11-19)

C: 50 gr. çilek yağı, 50 gr. tatlı badem yağı, 1 adet limon suyunu karıştırıp her gün karın ve bacak bölgenize sürebilirsiniz.

Çatlaklar oluşmadan uygularsanız cok daha faydalı olur. Sevgiler.
(2008-12-01)

Suna Dumankaya den alıntıdır

valla sozdede erkeke guzellestirir ben yuzumdeki sivilceleri zar zor kapatiyorum, sen doktorundan sasma, hele bu satten sonra degismez..

değişmez dimi hem benim karnım erkek karnımı sen görün yaaaa bu insanların konuşmaları valla canımı sıkıyo bide iddalaşıyolar bebeğin cinsiyeti ne zaman oluşur benimki 12 haftalık belli olmuştu

hadi yaa cope gitti guzelim yag, o kadarda getirmistim buraya, offf...cahillik iste ne bilem, hayatimda hic kakao yagi mi gordum...:1closedeyes:

anacim siein bu halinizle haftada 1 ise onceki performansi dusunemiyorum o zaman, pinkynin teorisi curuyor...cunku senin bebis kiz:)))demekli sayiyla alakali degilmis:)))

bende onu diycektim ben yumurta takibi yaptırmıstım gun asırı ultrasona giriodum yumis catlamısmı catlamamısmı die . yani catlayana kadar gunasırı misafir kabul ettim catladıktan sonrada 3gun pespese :) hersey bebis icindi ama napayım ben sucsuzum hakim bey :))

hadi yaa cope gitti guzelim yag, o kadarda getirmistim buraya, offf...cahillik iste ne bilem, hayatimda hic kakao yagi mi gordum...:1closedeyes:

bence ELTA nın yanşlışı var ben kaç şişe kullandım hep sıvı ki hep farklı aktarlardan aldım kütahyadan annemler bile aldı ama bep aynı katı olmazki netten gir bak istersen sıvı oluyo biz daha önce yengemdede kullanmıştık zaten

serapcım sen takma oyle diyenleri banada diolar aynısını . hatta dun o bebek 40 eglencesinde kadının biri bana dediki son ayın galibakaydirigubbakcemile3 yok dedim daha 2 ay daha var. biride demezmi yukunu nezaman bosaltcan nasipse bu azeriler komikler ya tırmıyım ulen ben :))))

ben burda cilek yagı bulamadım badem yagına limon surdum simdi ona sardım onu suruyom 2 gundur . can sıkıntısından hergun biseye sarıom iste napayım bende ya

hehehe çok güldüm ya :)))) azeriler komik konuşuyo hakkaten ya ben bazen evde açıyorum azerice tv sırf moralimi düzeltmek için :) Bizim bulgaristanda da türkler çok komik bi şive ile konuşuyolar benim bile gülesim geliyo şimdi dinledikçe :))
Bu arada ben badem yağ kullanıyorum ama severek kullandığımı söyleyemem - çok yağlı ya :S öyle haftada 10 günde bir kullanıyorum adet yerine gelsin diye - ben hala çatlamadım esnek benim cildim - zaten sürekli kilo alıp veriyodum alışık cildim öyle genişlemeye

heeeee kızz valla bende lazlık var biraz baba tarafından ondan kusura bakma yaaaaa
delikafadulden seni laz seniii severim lazlarııı ama kolbastııı kolbastııı kolbastııı :dance:
sayende ben de olivium dagi'den pijama gecelik falan aldım..fazla dolaşamadık sadece oraya baktık çıktık..
güle güle kullan şekerr..fiyatlar uygundu dimeee
güzel haberlerle gel ayçacım..

kizlaarr gobeeme bakin gobek sova ve albume ekledim ama albumde bakarsaniz bi insanin hamilelik surecinde ne hale geldigini asama asama gorebilirsiniz((

Ben bilimsel bir makalede okumuştum.
Fransadayken de görmüştüm kakao yağını.
Aslında ikinizinki de gerçektir.
Normalde kakao çekirdeklerinden "cocoa butter" yani tereyağ benzeri yağ elde ediliyor. Fraksiyonla "cocoa oil" elde ediliyor. İkisi de kakao yağı.

bende topikte biyerde okudum emin olmak icin sordum, oradda diyoduku bain-marie usulu eriticeksin kati kakao yagini, yani ayri bir kabin icinde kaynar suda, off kafam karisti((

amann işte herkes konuşuyo yorum yapıyo hiç düşünmüyolar bizi zaten hamileyim die herşeyi takar oldummm ağlıcaktım dün nerdeyse eve gelince

Sağol beybim.. çileğin de yağı mı varmış yaa.. pehhh

Oha desem kızar mısın Pervin? Ben bile bu kadar sevişmedim yaf -tatlicadiarzu-

bende topikte biyerde okudum emin olmak icin sordum, oradda diyoduku bain-marie usulu eriticeksin kati kakao yagini, yani ayri bir kabin icinde kaynar suda, off kafam karisti((

Kızım insan bi yazar buraya.. Annemin üstünde oturan, geçen sene doğurmuş bi kız vardı. Bana getirdi bi kavanozda. Aynen öyle benmari usulü erittim, bademdir, fındıktır, buğdaydır, susamdır ne bulduysam karıştırdım. Şimdi her seferinde eritmeme gerek kalmıyor. Yoksa oda sıcaklığında "at, kafanı yarsın" cinsinden bişi o.

Yani Nurdan.. Mıçtığımız mokun rengine kadar konuşuyoruz da bunu mu sormadın... pes...

ahaa yoksa hamilemiyim, yoksa beynimmi buzusuk benim-tatlicadiarzu- valla attiktan sonra aklima geldi keske yazip soraydim dedim, ama is isten gecti:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…