ben izmirden almistim bi sise orda cip bakmadim, buraya bi geldim ici kati bisi, dedim heralde kandirdi beni hain adam, cope attim..dedim sorayim bi kullanana sivimi katimi oluyor sonradan eritiliyor die, hmmm gercekten kansirmis beni adam((
nurdan bi de bişey sorcam sana bizim çocuk kız dr.a her gittiğimzdede bakıyo tekrar tekrar bacakları acık falan dümdüz hiç bişey yok kordonda ordan gecmiyo dr.da kız diyo burası erkek olsa bişey olur bunda yok diyo ama dün gene bi yere gittik kadın tutturdu senin erkek ben kız diyorum yok bizim tanıdığada dr.kız dedi erkek çıktı senin erkek karnı diyo ve kız cirkinleştirir sen ç,rkinleşmemişlin erkek die tutturdu sinir etti beni benim kızımın herseyi hazır yaaaaaa
valla sozdede erkeke guzellestirir ben yuzumdeki sivilceleri zar zor kapatiyorum, sen doktorundan sasma, hele bu satten sonra degismez..
Kandırılmamışsın. Kakao yağı oda sıcaklığında katıdır. Vücuda sürülünce erir.
Sıvı olanlar bir şekilde sıvılaştırılmış olanlardır belki.Ya da başka bir yağda çözünmüştür.
anacim siein bu halinizle haftada 1 ise onceki performansi dusunemiyorum o zaman, pinkynin teorisi curuyor...cunku senin bebis kiz:)))demekli sayiyla alakali degilmis:)))
hadi yaa cope gitti guzelim yag, o kadarda getirmistim buraya, offf...cahillik iste ne bilem, hayatimda hic kakao yagi mi gordum...:1closedeyes:
serapcım sen takma oyle diyenleri banada diolar aynısını . hatta dun o bebek 40 eglencesinde kadının biri bana dediki son ayın galibakaydirigubbakcemile3 yok dedim daha 2 ay daha var. biride demezmi yukunu nezaman bosaltcan nasipse bu azeriler komikler ya tırmıyım ulen ben :))))
delikafadulden seni laz seniii severim lazlarııı ama kolbastııı kolbastııı kolbastııı :dance:heeeee kızz valla bende lazlık var biraz baba tarafından ondan kusura bakma yaaaaa
güle güle kullan şekerr..fiyatlar uygundu dimeeesayende ben de olivium dagi'den pijama gecelik falan aldım..fazla dolaşamadık sadece oraya baktık çıktık..
güzel haberlerle gel ayçacım..Canım öyle hamile ürünü müdür bu diye sormadım, dolaştım bana uygun gelen büyük bedenlerden aldım öyle.. Çok şık pijama takımları var, hem spor hem şık...
Ben doktora kaçıyorum..Serap şimdi kızar, geldi kaçtı diye..
bence ELTA nın yanşlışı var ben kaç şişe kullandım hep sıvı ki hep farklı aktarlardan aldım kütahyadan annemler bile aldı ama bep aynı katı olmazki netten gir bak istersen sıvı oluyo biz daha önce yengemdede kullanmıştık zaten
bence ELTA nın yanşlışı var ben kaç şişe kullandım hep sıvı ki hep farklı aktarlardan aldım kütahyadan annemler bile aldı ama bep aynı katı olmazki netten gir bak istersen sıvı oluyo biz daha önce yengemdede kullanmıştık zaten
serapcım sen takma oyle diyenleri banada diolar aynısını . hatta dun o bebek 40 eglencesinde kadının biri bana dediki son ayın galibakaydirigubbakcemile3 yok dedim daha 2 ay daha var. biride demezmi yukunu nezaman bosaltcan nasipse bu azeriler komikler ya tırmıyım ulen ben :))))
nurdan göbüşüün şişmiş ne güzel olmuşsunnn
S: Koltukaltı ve bikini bölgemde yanlış ağda kullanımından dolayı kararma oluştu. Renginin açılması için bir tavsiyeniz var mı? Şimdiden teşekkürler..
(2008-11-19)
C: Eşit miktarda limon suyu ve bebe yağını karıştırıp masajla yedirin ve kuruduktan sonra kaliteli bir pudra sürün.
(2008-12-01)
S: Ben 3 aylık hamileyim. Karnımda çatlakların oluşmaması için bana bir tavsiyeniz olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
(2008-11-19)
C: 50 gr. çilek yağı, 50 gr. tatlı badem yağı, 1 adet limon suyunu karıştırıp her gün karın ve bacak bölgenize sürebilirsiniz.
Çatlaklar oluşmadan uygularsanız cok daha faydalı olur. Sevgiler.
(2008-12-01)
Suna Dumankaya den alıntıdır
bende onu diycektim ben yumurta takibi yaptırmıstım gun asırı ultrasona giriodum yumis catlamısmı catlamamısmı die . yani catlayana kadar gunasırı misafir kabul ettim catladıktan sonrada 3gun pespese :) hersey bebis icindi ama napayım ben sucsuzum hakim bey :))
bende topikte biyerde okudum emin olmak icin sordum, oradda diyoduku bain-marie usulu eriticeksin kati kakao yagini, yani ayri bir kabin icinde kaynar suda, off kafam karisti((
Kızım insan bi yazar buraya.. Annemin üstünde oturan, geçen sene doğurmuş bi kız vardı. Bana getirdi bi kavanozda. Aynen öyle benmari usulü erittim, bademdir, fındıktır, buğdaydır, susamdır ne bulduysam karıştırdım. Şimdi her seferinde eritmeme gerek kalmıyor. Yoksa oda sıcaklığında "at, kafanı yarsın" cinsinden bişi o.
Yani Nurdan.. Mıçtığımız mokun rengine kadar konuşuyoruz da bunu mu sormadın... pes...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?