ahaa yoksa hamilemiyim, yoksa beynimmi buzusuk benim-tatlicadiarzu- valla attiktan sonra aklima geldi keske yazip soraydim dedim, ama is isten gecti:)))
Onlara da mı isim taktınız yakaydirigubbakcemile3Yuh diyorum, başka da birşey demiyorum:roflol:[nanemolla hallerini bitemesss çünkü bu halde istememm acırr bikaç gün geçsin dudaklarıı köfte gibi oldu kızımın (yani sizin deyiminizle kukum ben kızım diye severim onu diğer adıda esranur kocişiminkinin adıda mamican :roflol: )
ayyyss çok güzellmiş yaa bende ikinciyi kız yapsam ne güzelll olurrr
Nevin'de de mi şeker problemi çıkmış ya? Ben mi kaçırdım?:sm_confused:Selam kızlar.. Bir kaç alıntı yapmıştım ama, kafa kalmadı ki.. Beynim pelte bugün.
Az sonra Nevin ile buluşacağız. Şu şeker meselesi açıklığa kavuşmuştur umarım...
Ya arkadaşlar öyle şeylerin resimlerini koymayın gözünüzü seveyim, yiyebilen var yiyemeyen var. Lütfen yaniÇok üzgünüm çoookesra sen koy resmini yaptıgın yemegin bende bugun ebru sallıda bi kurabiye gordum superdi mantar kurabiye adı yarın filan yaparsam eklerim bugun dedim ya havamda deilim yapmadım ondan ama aklımda kaldı piştikten sonraki halinide gormedim bakalım guzel olursa yapınca tarifini veririm
Al bir tane daha. Yağmurluk ne bea-tatlicadiarzu-ayyyyyyyyyy çok güldüm valla karnım agrıdı.. şimdii evrimcim herkesin tabiri farklıdırmesela bizim yagmurluk dediğimize sizde şapka diosunuz..
Kullanmamayı bırak, bize yarardan çok zararı var şu ara. Habire temizlik derdindeyizkafamçokkarıştıKullanmadıgım.. hatta yüzünü görmediğim bişi içi bu kadar hasret cekmek bana göre diil baba.. faydası dokunmayan bı uzuvv su ann :)))))) mıllettekı hasret kulak delıklerınden cıkıoo baksana...:)))
Bizim tembel olduğumuz anlaşıldı. Tühşimdi kızlar hiiiiç miyavlamayın valla çogumuz oglan dogurcagına göre bilimsel olarak açıklanmış şu konuyu sizinle paylaşmak istedim.. örenekle anlatayım.. kobayımız gypsyesra olsun..
esranura misafir ne sıklıkda gelrise erkek olma şansı yuksek çünkü sık yenilenen spermlerde x kromozmu daha fasla yani eger esranura misafir haftada bir gelseydi gypsyesranın kzı olurdu..
aaaa vallamııı e o zaman ben ikinciyi kız istiyom bu durumda bi dur demek gerekicek şimdı kız çocuk olsun diyee haftada birmi yapcaz anacımmm hiç sevmedim ben bu bilimsel açıklamayı -tatlicadiarzu-
ayrıca esranur çok misafirperverdir öle haftada sadece bi kere misafir istemez
Ya kızlar ben bugün kasılıp duruyorum. Hayırdır inşallahCADIARZU
ben izmirden almistim bi sise orda cip bakmadim, buraya bi geldim ici kati bisi, dedim heralde kandirdi beni hain adam, cope attim..dedim sorayim bi kullanana sivimi katimi oluyor sonradan eritiliyor die, hmmm gercekten kansirmis beni adam((
hayirdir canim, yoruldun falanmi bugun cok, benimde yaklar resmen davul, bilek diye bisey kalmadi, bogum bogum(
haziran annelerini de takip ediyorum bu aralar... Çok heyecanlı =)
Ben dealkisalkisalkis
yok yok kandırmamış seni..balmumuyla karışık kakao yağı o. bende de var..ben kullanıyorum..güneşe koy biraz erisin sür..ama çöpe attın demi..kokusu da kötü değil.. bide sıvı kakao yağı aldım, süremiyorum berbat kokuyo..
Dediğim gibi, bizim salak müdür bu saatten sonra SBS kursu koydu. Öğrencilerim gelmiyor diye seviniyordum, şimdi gelenlere kurs yapıyorum. Hem de en süzme öğrencilereklava:Hem çok sinirlendim, hem de yoruldum bugün. Umarım ondan olmuştur:çok üzgünüm:
ama ben aglarim simdi(((((((((((((((((cahilligin gozu korolaaaaaaaaa:1no2:
mektepli cahil seniii..
noldu senin dereotları bakiiim..geçen benimkiler boynunu bükmüşlerdi,meğer susuz bırakmışım, su verdim coştular..
benim maydonozlarda basladi filislenmeye, dereotlari costu, ama ne zaman uzar bunlar, koparmalik olur(ciceklerimde cok guzel oldu, avatarimda goruluyor, sardunya ve menekselerim:)))
birazcık erken oldu galiba sırnaşık şeyveeeee 3000. sayfaya hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?