2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

neyse kızlar ya benim accaip sıtım ağrıyo gene ne yapsam geçmedi birazda uzanayımmm görüşürüz gene byeee

Onlara da mı isim taktınız yakaydirigubbakcemile3Yuh diyorum, başka da birşey demiyorum:roflol:

Selam kızlar.. Bir kaç alıntı yapmıştım ama, kafa kalmadı ki.. Beynim pelte bugün.

Az sonra Nevin ile buluşacağız. Şu şeker meselesi açıklığa kavuşmuştur umarım...
Nevin'de de mi şeker problemi çıkmış ya? Ben mi kaçırdım?:sm_confused:

Ya arkadaşlar öyle şeylerin resimlerini koymayın gözünüzü seveyim, yiyebilen var yiyemeyen var. Lütfen yaniÇok üzgünüm çoook
ayyyyyyyyyy çok güldüm valla karnım agrıdı.. şimdii evrimcim herkesin tabiri farklıdırmesela bizim yagmurluk dediğimize sizde şapka diosunuz..
Al bir tane daha. Yağmurluk ne bea-tatlicadiarzu-
Kullanmadıgım.. hatta yüzünü görmediğim bişi içi bu kadar hasret cekmek bana göre diil baba.. faydası dokunmayan bı uzuvv su ann :)))))) mıllettekı hasret kulak delıklerınden cıkıoo baksana...:)))
Kullanmamayı bırak, bize yarardan çok zararı var şu ara. Habire temizlik derdindeyizkafamçokkarıştı

Bizim tembel olduğumuz anlaşıldı. Tüh

Yuh kızım yadelikafaduldenÇatlaksınız siz resmen:roflol:

ben izmirden almistim bi sise orda cip bakmadim, buraya bi geldim ici kati bisi, dedim heralde kandirdi beni hain adam, cope attim..dedim sorayim bi kullanana sivimi katimi oluyor sonradan eritiliyor die, hmmm gercekten kansirmis beni adam((

yok yok kandırmamış seni..balmumuyla karışık kakao yağı o. bende de var..ben kullanıyorum..güneşe koy biraz erisin sür..ama çöpe attın demi..kokusu da kötü değil.. bide sıvı kakao yağı aldım, süremiyorum berbat kokuyo..

hayirdir canim, yoruldun falanmi bugun cok, benimde yaklar resmen davul, bilek diye bisey kalmadi, bogum bogum(

Dediğim gibi, bizim salak müdür bu saatten sonra SBS kursu koydu. Öğrencilerim gelmiyor diye seviniyordum, şimdi gelenlere kurs yapıyorum. Hem de en süzme öğrencilereklava:Hem çok sinirlendim, hem de yoruldum bugün. Umarım ondan olmuştur:çok üzgünüm:

Dr muayene etmedi bugün.Şeker sonuçlarıma baktı sadece... Biraz yediklerine dikkat et yeter dedi..Şaşırdım pimpirikli dr.uma. 180'nin üzerinde çıksaydı sıkı bir diyete gerek olurdu dedi.. Yine de beyaz ekmeği kestim ben, tatlı da çok yemiycem...

Ha bide Anti d vurulmaktan da vazgeçtik. Gerek yok dedi..Halbuki ısrarla vurulmamı isteyen de oydu..

ama ben aglarim simdi(((((((((((((((((cahilligin gozu korolaaaaaaaaa:1no2:

Ne dallama şu okul müdürleri yaa... (defnem sen değil) Bi mok bilseler canım yanmaz...

ama ben aglarim simdi(((((((((((((((((cahilligin gozu korolaaaaaaaaa:1no2:

mektepli cahil seniii..

noldu senin dereotları bakiiim..geçen benimkiler boynunu bükmüşlerdi,meğer susuz bırakmışım, su verdim coştular..

mektepli cahil seniii..

noldu senin dereotları bakiiim..geçen benimkiler boynunu bükmüşlerdi,meğer susuz bırakmışım, su verdim coştular..

benim maydonozlarda basladi filislenmeye, dereotlari costu, ama ne zaman uzar bunlar, koparmalik olur(ciceklerimde cok guzel oldu, avatarimda goruluyor, sardunya ve menekselerim:)))

BABYMOM'A...
Sen seversin böyle şeyleri diye yazıyorum..Türk kahvesinin telvesiyle yüzüne peeling yapıyosun, 3-5 dk yüzünde kalıyor,sonra suyla yıkıyosun telveleri, cildin yumuşacık oluyor..Geçenlerde yaptım da aklıma sen geldin..

Gerçi sen bunu eminim ki biliyosundur...

benim maydonozlarda basladi filislenmeye, dereotlari costu, ama ne zaman uzar bunlar, koparmalik olur(ciceklerimde cok guzel oldu, avatarimda goruluyor, sardunya ve menekselerim:)))

20 gün sonra hazır olurlar sanırım yenmek için ..çiçeklerinde çok güzel gibi..
benim de cherry domates aldı başını gidiyo ama daha meyve vermedi(((

Veee behlül (Ayça) kaçar.. good night

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…