2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Dide, Helin, içiniz rahatlamış sevindim...
,
Doktorların yorumları çok farklı olabiliyor tabii... ıyi etmişsiniz 2. bir doktora danışmakla...

Evriş - Esra - Tutkal olayıyla gülme krizine soktunuz beni :roflol:

oğlum da şaşırdı ne oldu anneme diye :)) ben güldüm o kasıldı ben güldüm o kasıldı :S

ben izmirden almistim bi sise orda cip bakmadim, buraya bi geldim ici kati bisi, dedim heralde kandirdi beni hain adam, cope attim..dedim sorayim bi kullanana sivimi katimi oluyor sonradan eritiliyor die, hmmm gercekten kansirmis beni adam((

Anam.. kakao yagının alasını bulmussun.. ben 50 yerden sordum bulamadım o katısını.. sen de çöpe mi attın.. püüüüüüüüüüüüüüüüü

Yaf.. maksat tiksinmek ya da sirin bulmak deıl.. maksat Esra yı köşeye sıkıstırmak kaydirigubbakcemile3

Bu arada benim memişler feci sızlıyor.. Aynı ilk 3 aydaki gibi.. gene şaha kalktılar.

Al benden de o kadar...

Evriş - Esra - Tutkal olayıyla gülme krizine soktunuz beni :roflol:

oğlum da şaşırdı ne oldu anneme diye :)) ben güldüm o kasıldı ben güldüm o kasıldı :S

Muckkk a.s.

hadi kızlar ben kaçtım - gidip sizin için bebeğimin cicilerinin resmini çekim
herkese iyi geceler öptüm hepinisiiiiii

Anam.. kakao yagının alasını bulmussun.. ben 50 yerden sordum bulamadım o katısını.. sen de çöpe mi attın.. püüüüüüüüüüüüüüüüü

off bacim yaaa ,sorma cahilligin gozu kor olsun, bu catlak belasi olmasa ben nerden bilicem kakao yagini,yag dedigin sivi olur, o zaman kakao sabunu desinler, ne bilim:))) tamam tamam bilmemek degil ogrenmemek ayip, ogrendik iste, ders olduuu

sağol tatlım,sen de bize çok iyi geliyorsun.özellikle bugün,kafam karışık,canım sıkkınken ilaç gibi geldin;çok teşekkür ederim. :teselli: Şeniz

canım cok tskler evet biliyorum ama yapmıodum hatırlattıgın icin saol ben bunu isyerinde turk kahvesi icince lavaboya gidip telvesini suruodum bi guzel istanbuldayken. buaralar yuzumde bisiler cıktı gecen gun kasımı aldırırken yuzumude aldırdım iple sanırım ondan oldu burda yuz kas almak diolar bizde kas bıyık ya neyse herkess aa ne oldu yuzune dio diemiorum aldırdım die oldu bilmemki hormonlardan herhalde diorum. bunu yapayım gecer belki.

ben bide sodanın icine limon sıkıp onu tonik yaptım sabah aksam suruyorum

Oha desem kızar mısın Pervin?

kızmam hayatım niye kızayım 18 ay olmayınca o ay biraz isi ciddiye aldım ve o yumurtlama gununu kacırmamam gerektigini dusundum o ayda olmasaydı artık asılama yavas yavasta tupe dogru ilerleyecektik. ve ben o ay ogrendimki benim yumurtlama gunum reglimin 21.gunuymus sok oldum ultrasona girmesem bilemiycektim hic reglimin 18inden sonra misafir kabul ettigimi hatırlamıorum kaydirigubbakcemile3 gunlerimi sıkı takip ediodum ya ondan:)) mecbur kabul ettik yani kacırmamak icin cok sukurki oldu canım

gunaydın kızlarrr ben bugun dune nazaran biraz daha iim en azından dısarı cıkacak guc hissediyorum kendimde. uykumda idare eder herseyi papatya cayına borcluyum onu icince sızıyorum resmen guzel uyuyorum. tabi bu enuste bey sabahın korune saat kuruyo hemde 2 tane biri bitio biri baslıo ve adam kalkmıo sinir oluyoz kalkma saatinden cok erkene kuruo 2 gundur uyanıorum bugunkune emrahta uyandı sanırım soyler kurmasın diye. hala beklioz gitsin die ne uzanabilioz rahat rahat ne bisey . ben gecelikle yatıorum mesela ama sabah kalkar kalkmaz esofman giyiorum yada gece wc ye kalkınca tedirgin oluyorum halbuki odası ayrı ama varlıgı bile sıkıcı belkide sevdigimiz bir insan deil ondan.

neyse hepinize guzel bir gun diliorum

telkırma doktordan gelecekti ama benmi kacırdım gelisme yazmısmı

esra ölçüsü kaç halının bir de firma ismi nedir disney halıları bende çok beğendim mickey mouse ama üstünde sayılar var falan

canım bu halının markası eko halı. internet siteleri var bayileri sormak istersen iletisim telefonu var orayı arayıp sorabiliyorsun pek çok halıcıda çocuk odası halısı diyince zaten bize bu halı markasının brosurunu çıkardılar pek çok yerde satılıyor yani.

ya nası ozeniyorum boyle kolayca normal doum yapanlara ve buna cesaret edenlere ben edemezdim edemedim yani simdide imkanım olsa normal dogurmay ahani sezaryandan sonra yine cearet edemem valla. ki metanetli herseyi hemenyaptıran biriyimdir
mesela gogsumsde kist vardı biyopsi dediler hemen yapalım dedim burun ameliyatı olmamg erekti bir gunde kararv erdim hemen yattım oldum . basur vardı ameliyat dendi pat oldum hiç korkmam ameliyatsever derler bana canım tatlı olsa sallarım hani ama iste dogum nedense bana çok zor geliyor ve yapana gıpta ediyorum.

aa bellonada falan çocuk halısımı varr bakmamıstımh iç bende neten bir bakınayım yinede.
bu halı eko halı markası eko. 100*150 metre ebatlarında en kuçuk boyu aldık
oda zaten 3+1 evin enk uçuk odası ve halıyı kocaman koyup parkeleri kapatmayı sevmiyorum ben. ama bu halı çok guzel kabartılı ustu el dokuması oymalı oymalı sekillerin etrafı 1,7 cm yuksekliginde hav uzunlugu falan yani çok ciciu eminim. bakalım gelmis olcak yarın bayiye gidip alcaz.

fasulyem haklısın yaa iste insan bazen engel olamıyor gereksiz endiselerine. yanlıs anlamam sahsım adına konusayım ben. birilerinin arada beni silkelemesi gerekiyor boyle manyakca kuruntulara bos kuruntulara girince ha obur arkadaslara birsey diyemem dr ların soyledigi seyler var ama ben kendi kendime her belirtiyi kurmaya basladım 30+ haftalara bir gelsem daha rahat lıycam. esim diyor ozamanda bulursun birsey kafaya takcak :)) haklı galiba
sagol uyarıların için haklısın en rahat en keyiflii gunlerimiz olmalı. heleki benim muhtemelen son hamileligim son içimdeki kipirtilari hissetme donemlerim. sizler muhtemel ikincileri yaparsınız ben uçuncuyu yapcak değilim heralde:))
tadını çıkarmak gerek doya doyaa çok dogruuu

valla ya bende dikkat ediyorum yazıyorlar su dourmus bu dogurmus aa hayırlı olsun gozun aydın bizde olsa bintane soru sorulur nası dogurums vs bir suru kisi o kisiyi arar bilgi alır falan oyle umuyorum. bu topik tipki benim kisiligim gibi canlı heyecanlı herseyi kıpır kıpır yasayan bir topik. yani yuzumu kara cıkarmayın heele dogum zamanı burası bir sessizlessin elimde telefonu olanları birbir arayıp rahatsız etcem :)))

bencede susalım artıkın konuyu değiştrisn birileri acil tarafından
adaşım gelsede şekerin diyetten felan bahsetse
o zaman konu dağılırdıı :1rolleyes:

geldim cicim geldimmm. simdi size yeni endisemden bahsedeyim :)) iki gnudur karnım sanki karıncalanıyor:) ozellikle sag tarafı resmen oraya bebek toplanıyor gibi çıkıntı olusuyor elledimi acıyor ve garip bir sekilde uy usuyor sanki karnımın orası neden kinee :)))))
al sana ciddi uzmanlık konusu

ayyy serap sus allah korusunnn . ya karnın sekline gore cinsiyet belirlemenin bir bilimselligimi varrr. dr un baan dedigi karın kasların esnekse yayılır bebek sıkı ise sivrilesir genelde ilk bebeklerin hep sivri olur iknicilrde yayılır fala filan yani.artı dr a giden 7. ayına gelen insana dencek seymi sekli bunun erkek falan filan ne densiz insanlar var yahuuu
ay allah korusun bizimde oyle oda bgun pembeye boyanıyor mobilyalar ona gore geliyor halı siparisi verildi giysiler kız için alındı allah korusun dio rum baska birsey diyemiyorum

canım senin 50 lik yuklemen 180 altındamı çıkmıstı 100 luk yuklemediki ilk saatmi 180 altında çıktı ??
benim 50 lik yuklemem 176 cıkmıstı da . bana 100 luk yapılıd gozum pekbir korkutuldu farkıl yaklasımlarmı uvar ondan soruyorum

Bu arada 2 Esrayla aynı kilodayım 86 laelaelaelaelae

hehe burcdasım benim kilo das damı ol duk :)))

Balık yağına başladım ben kızlar, kapsül olarak günde 1 tane alıyorum. İlk kez bugün aldım.

ben birkaç aydır alıyorum oncelri gun asırı falan alıyordum su ara beyin gelisimi hizlanmıs sanırım hergun alıyorum dr um hergun almamı soyluyor ilk gunden beri nette hergun almayın vs diye yazılar okumusutum simdiye kadar ondan knedime gore oyle ayarlaama yapmıstım nasılsa almayan çok bir eksikligi olmaz diye endise etmedim

e pervin hala gidis suresi belli değilmi bu enistenin yaa ne zor evde bir erkek ve gebe olmak. valla ben aksam tunik tarzı bir buluzum var gecelik bilem değil onu giyiorum bacakbaldır acık koltukta seriliyorum yani evde bir yabancıya tahammulum olmaz bu pozisyonlarda.

BURKO cnm bebişe aldığın ciciler çok güsel,,ii günlerde giyer inşallah. çantayı nekadara aldın ,,bende alcam araştırıyom

HERKESLERE GUNAYDINLARRR

ay yazmadan edemeyceğim aksam ki kaynattıklarınızı kahkahalarla okudum manyaksınızzz sizzler evrim esra ikiniz ozellikle:)))

çok yasayın emiii :))))

NESRıNNN

mail atmıyorum maili burdan daha geç goruyorsun . arkadas mail box undan once buraya giriyor kızlar bilginiz olsun bizi ç ok seviyoooo :))

neysem nesrin aksam yediklerimi yazıyorum
4 adet yaprak sarma
4 yemek kasıgı bezelye
1 dilim ekmek
1 kase cacık

1 saat sonra yaptıgım seker olcumum sonuççç 175 !!!

nası moralim bozuldu nası yıkıldım anlatamam. yani ne yedim yahu dedim çok az yedim hatta diye çok guzel çıkcak sonuç diye beklerken sok geçirdimm.
sinirim bozuldu oturdum agladım evdevde yanlızmdım bizimkiler sac kestirmeye berbere gitmisti. o anda ustune geldiler senin yuzun gozun niye kızarık falan yok canım yuzumu yıkamıstım falan filan dedim ama sinirlerim alt ust oldu . 28 haftadan sonra yukselcek diyorlardı iste olan oluyor insulun kullanmam gerekcek diye panikledim çunku insilunin zararı varım yokmu tam kanıtlanmamıs hani. kullanmasak iyi olur. ihtiyac olmasa tabi.
neyse sonra aklıma bezelyenin glisemik indeksinin yuksek olusu geldi aklıma biraz rahatladım sevindim. ama niye ozaman diyetisyen sebze değisim listesinde bezelyenin ustunu cizmedi bazı seylerin cizdi ona kızdım :)) yarni cumartesi gidince soracagım. bezelye yemeyi dusunmuyorum birdaha da . kesin o yuzden boyle arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…