Ne dallama şu okul müdürleri yaa... (defnem sen değil) Bi mok bilseler canım yanmaz...
teşekkürler tazem hem hamilesin hemde kibarsın:))))
teşekkürler tazem hem hamilesin hemde kibarsın:))))
ben izmirden almistim bi sise orda cip bakmadim, buraya bi geldim ici kati bisi, dedim heralde kandirdi beni hain adam, cope attim..dedim sorayim bi kullanana sivimi katimi oluyor sonradan eritiliyor die, hmmm gercekten kansirmis beni adam((
evris biz o kibarlıklada gulecek biseyler buluruz en azından derizki
- ay ilahi gypsy hanımcım yine beni cok neselendirdiniz
gypsy der teveccuhunuz filan boylede olsa yolunu buluruz :))
ayrıca gypsynin kirpilerine ben bayılmıstım ya niye herkes tiskinc buldu anlamadım ozelliklede rujlarına bayılmıstım :)))
Bu arada benim memişler feci sızlıyor.. Aynı ilk 3 aydaki gibi.. gene şaha kalktılar.
Evriş - Esra - Tutkal olayıyla gülme krizine soktunuz beni :roflol:
oğlum da şaşırdı ne oldu anneme diye :)) ben güldüm o kasıldı ben güldüm o kasıldı :S
Anam.. kakao yagının alasını bulmussun.. ben 50 yerden sordum bulamadım o katısını.. sen de çöpe mi attın.. püüüüüüüüüüüüüüüüü
Napayım yafrum, 5 yıldır İstanbul'da sürtmekten arkadaş mı kaldı İzmir'de? Bİrkaç kişi vardı, onlar da bozmuş kendini. Face'ten mesaj atıp duruyolar, bi ara görüşelim Burcucum, göbeğini sevmek istiyorum.. En son bi tanesine dedim valla; bu gidişle doğurucam göbek falan yalan olacak. Kaç aydır buradayım kimse aramadı. Gıcık oluyorum. Uzakta olsalar canım yanmaz. :1closedeyes: İyi ki siz varsınız valla... Görüşebildiklerim yüz yüze, görüşemediklerim burada, çok iyi geliyorsunuz bana. Sisi sefiyorum ağustos anneleriiii :1hug: Şeniz
sağol tatlım,sen de bize çok iyi geliyorsun.özellikle bugün,kafam karışık,canım sıkkınken ilaç gibi geldin;çok teşekkür ederim. :teselli: Şeniz
BABYMOM'A...
Sen seversin böyle şeyleri diye yazıyorum..Türk kahvesinin telvesiyle yüzüne peeling yapıyosun, 3-5 dk yüzünde kalıyor,sonra suyla yıkıyosun telveleri, cildin yumuşacık oluyor..Geçenlerde yaptım da aklıma sen geldin..
Gerçi sen bunu eminim ki biliyosundur...
Oha desem kızar mısın Pervin?
esra ölçüsü kaç halının bir de firma ismi nedir disney halıları bende çok beğendim mickey mouse ama üstünde sayılar var falan
kızlar cok yakın bi arkadasım dogum yaptı dru birkac gun daha gelmezse bebek sezeryan demis ama o illa normal yapıcam die tutturdu cokta ii yaptı cunku hersey normaldi drun o bikacgunku randevusuna gitmedi cunku dedi biliorum beni apar topar sez alacak. neyse bekledi sancılarının gelmesini salı aksamustu sancılar baslamıs. sancısı 10dk ya dusene kadar beklemis evde sonra gitmisler carsamba sabaha karsı . vede ogleden sonra dogmus bebek. bana dedigi aynen su tabiki dogumoncesi kolay deil ama bebek dogdugu anda hersey bitiyor cok sukur iiki normal yaptım biraz dikisi vardı cocukta 3650 dogmus cok tatlı bir kız bebek tombul tombul resmini attı msnden. azmi banada cesaret verdi acıkcası
Selam kızlar ben geldim
Esracım halını çok beyendim - gerçekte dahada güzeldir o odaya döşeyince - mutlaka resmini çek bize Hangi markanın bu ve ebatları nedir?
Bende Bellonada beyendim (İstanbulda) adam sitemizde var dedi gelince baktım yok - nasıl iş bende anlayamadım - burdaki Bellonaya da gidip bakmadım henüz - daha elim halıya varmadı alınacak başka şeyler var :)
Selam kızlar.. Bir kaç alıntı yapmıştım ama, kafa kalmadı ki.. Beynim pelte bugün.
KIZLAR bu aralar herkeste bir panik havası görüyorum. Bİlmem farkında msınz? MILKSHAKE, HELİN, DİDE, ESRAKO, BURKO, KEOPS ilk etapta aklıma gelenler... Herkes ya bir şey olduysa ve ben kaçırdıysam ya da olacakların önüne geçemezsem paniğinde. Yav lütfen sakin olun. Sıpalarımız YAŞAM SINIRINI çoktan aştı kızlar.. Şu anda doğsalar yaşama şansları çok çok yüksek. Allah korusun, tabii ki risk her zaman var.. Doğduktan sonra da olacak... Yaşam boyu olacak. Ama lütfen artık rahatlayın. Tadını yaa...
Yanlış anlaşılmasın, tabii ki canımızı sıkan şeyleri de paylaşalım diye buradayız. Kimseye "sıkıntılarınızı sallayın" demiyorum. "Bugünün farkına varın" diyorum. Carpe diem hesabı yerimseniben
Az sonra Nevin ile buluşacağız. Şu şeker meselesi açıklığa kavuşmuştur umarım...
bendeeee çok seviyorumm
AĞUSTOS ANNELERİNİİİİ
hepsini ayrı ayrı seviyorummm
keşke diyorum herkes aynı ilde olsaaa yakın olsaaa
şööle diğer ayları okuyorumdaa yok yaa bizim anneler gibisi yokkk
iyiki varsınızz AĞUSTOSS ANNELERİİİİİ
bencede susalım artıkın konuyu değiştrisn birileri acil tarafından
adaşım gelsede şekerin diyetten felan bahsetse
o zaman konu dağılırdıı :1rolleyes:
nurdan bi de bişey sorcam sana bizim çocuk kız dr.a her gittiğimzdede bakıyo tekrar tekrar bacakları acık falan dümdüz hiç bişey yok kordonda ordan gecmiyo dr.da kız diyo burası erkek olsa bişey olur bunda yok diyo ama dün gene bi yere gittik kadın tutturdu senin erkek ben kız diyorum yok bizim tanıdığada dr.kız dedi erkek çıktı senin erkek karnı diyo ve kız cirkinleştirir sen ç,rkinleşmemişlin erkek die tutturdu sinir etti beni benim kızımın herseyi hazır yaaaaaa
Dr muayene etmedi bugün.Şeker sonuçlarıma baktı sadece... Biraz yediklerine dikkat et yeter dedi..Şaşırdım pimpirikli dr.uma. 180'nin üzerinde çıksaydı sıkı bir diyete gerek olurdu dedi.. Yine de beyaz ekmeği kestim ben, tatlı da çok yemiycem...
Ha bide Anti d vurulmaktan da vazgeçtik. Gerek yok dedi..Halbuki ısrarla vurulmamı isteyen de oydu..
Bu arada 2 Esrayla aynı kilodayım 86 laelaelaelaelae
Balık yağına başladım ben kızlar, kapsül olarak günde 1 tane alıyorum. İlk kez bugün aldım.
gunaydın kızlarrr ben bugun dune nazaran biraz daha iim en azından dısarı cıkacak guc hissediyorum kendimde. uykumda idare eder herseyi papatya cayına borcluyum onu icince sızıyorum resmen guzel uyuyorum. tabi bu enuste bey sabahın korune saat kuruyo hemde 2 tane biri bitio biri baslıo ve adam kalkmıo sinir oluyoz kalkma saatinden cok erkene kuruo 2 gundur uyanıorum bugunkune emrahta uyandı sanırım soyler kurmasın diye. hala beklioz gitsin die ne uzanabilioz rahat rahat ne bisey . ben gecelikle yatıorum mesela ama sabah kalkar kalkmaz esofman giyiorum yada gece wc ye kalkınca tedirgin oluyorum halbuki odası ayrı ama varlıgı bile sıkıcı belkide sevdigimiz bir insan deil ondan.
neyse hepinize guzel bir gun diliorum
telkırma doktordan gelecekti ama benmi kacırdım gelisme yazmısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?