esrako cnm ya o uyuşma bende de var ama midemin üstünde sanki bişi geziyomuş gibi tedirgin oluyoruum içten diil üsten bende bakıyom bişimi var...heralde bebişin saşlarıyla gıdıklıyodur tabi saçı varsa şimdi-tatlicadiarzu-
esrako anlaşıldı aç durcan sen bu ne böle yediklerinde bişimi vardı..acaba cacıkmı etkiledi hı..salatalık varya aman çok zor valla az kaldı morlaini bozma diem ama yediklerin ortada çıkan şeker ortada...az kaldı dicem sağlıkla bebişlerimi bi doğursak inşallah...aminnnnnnnnn
e pervin hala gidis suresi belli değilmi bu enistenin yaa ne zor evde bir erkek ve gebe olmak. valla ben aksam tunik tarzı bir buluzum var gecelik bilem değil onu giyiorum bacakbaldır acık koltukta seriliyorum yani evde bir yabancıya tahammulum olmaz bu pozisyonlarda.
canım senin 50 lik yuklemen 180 altındamı çıkmıstı 100 luk yuklemediki ilk saatmi 180 altında çıktı ??
benim 50 lik yuklemem 176 cıkmıstı da . bana 100 luk yapılıd gozum pekbir korkutuldu farkıl yaklasımlarmı uvar ondan soruyorum
.
hah aynen bu iki gundur oluyor yani sanki uyusuyor gibi gidiklanma gibi içten ama sacın degemezki kizz. kesenin suyun iç inde sac bizi etkilemezki. anlamadım valla
yok anacım 3 yemek kasıgı yogurt hakkım var zaten birde salatalık hakkım vardı onlarla cacık yaptım yani aykırı birsey yok . tek aykırı sey bezelye yani seker oranı yuksek bir sezbe ama aykırı mantıgınla yemedim çunlu sebze dgisim listemde bulunuyor ustucizili değilyiyebilirim gibisinden vermis diyetisyen demekki yemiycem. demekki bazı seyleri sadce dr lara bırakmayıp kendimiz deneme yanılma yolu ile kesfedeceğizz.
yapcak birseyyokk.
(
günaydın kızlar.... tahlillerim yarın çıkacaktı şimdi hastaneyi sormak için aradım çıkmışmı diye tesadüfen ve çıkmış ama sonuç söylemiyorlar şimdi şehir dışına ile gidiyorum sonuçlarımı alıp dr. a göstermek için dua edin kızlar nolur hayırlı haberlerle döneyim gereksiz sıkıntı yaptığımın farkındayım ama elimde değil sıkıntıdan uçuk çıktı dudağımda geceleri uyuyamıyorum....
sorma canım sozde hergun biyerlerle gorusup duruo amıa bilemioz ins bu hafta netlesirde isemi girer turkiyeyemi doner napar bilmem yeterki gitsin . diorum ya bi aksam goruom adamı allahtan sabah erken cıkıo esimle beraber aksamda 10 da filan gelio ama tam bizim yayılma vaktimiz . bide karısı demis is bulun orda gelmesin k.pedere dedim kendi rahatını dusunuyo bizi dusunen yok. emrah benden dahada rahatsız durumdan. biz bide bu adamla istanbulda aynı apartmandayız ama 40 yıl gorusmesek gorusmeyiz ailedede sevilen bi tip deil yani
Ayça iyi bari diyetten yırttın, yinede dikkatli ol şekerim benim yerime dondurma ye : ))Dr muayene etmedi bugün.Şeker sonuçlarıma baktı sadece... Biraz yediklerine dikkat et yeter dedi..Şaşırdım pimpirikli dr.uma. 180'nin üzerinde çıksaydı sıkı bir diyete gerek olurdu dedi.. Yine de beyaz ekmeği kestim ben, tatlı da çok yemiycem...
Ha bide Anti d vurulmaktan da vazgeçtik. Gerek yok dedi..Halbuki ısrarla vurulmamı isteyen de oydu..
HERKESLERE GUNAYDINLARRR
ay yazmadan edemeyceğim aksam ki kaynattıklarınızı kahkahalarla okudum manyaksınızzz sizzler evrim esra ikiniz ozellikle:)))
çok yasayın emiii :))))
NESRİNNN
mail atmıyorum maili burdan daha geç goruyorsun . arkadas mail box undan once buraya giriyor kızlar bilginiz olsun bizi ç ok seviyoooo :))
neysem nesrin aksam yediklerimi yazıyorum
4 adet yaprak sarma
4 yemek kasıgı bezelye
1 dilim ekmek
1 kase cacık
1 saat sonra yaptıgım seker olcumum sonuççç 175 !!!
nası moralim bozuldu nası yıkıldım anlatamam. yani ne yedim yahu dedim çok az yedim hatta diye çok guzel çıkcak sonuç diye beklerken sok geçirdimm.
sinirim bozuldu oturdum agladım evdevde yanlızmdım bizimkiler sac kestirmeye berbere gitmisti. o anda ustune geldiler senin yuzun gozun niye kızarık falan yok canım yuzumu yıkamıstım falan filan dedim ama sinirlerim alt ust oldu . 28 haftadan sonra yukselcek diyorlardı iste olan oluyor insulun kullanmam gerekcek diye panikledim çunku insilunin zararı varım yokmu tam kanıtlanmamıs hani. kullanmasak iyi olur. ihtiyac olmasa tabi.
neyse sonra aklıma bezelyenin glisemik indeksinin yuksek olusu geldi aklıma biraz rahatladım sevindim. ama niye ozaman diyetisyen sebze değisim listesinde bezelyenin ustunu cizmedi bazı seylerin cizdi ona kızdım :)) yarni cumartesi gidince soracagım. bezelye yemeyi dusunmuyorum birdaha da . kesin o yuzden boyle arttı.
Günaydın herkese
kahvaltı ederken okuyordum geçmişi gülmekten bişey yiyemedim, karnıma ağrılar girdi süpersiniz :)) dün akşamdan morelim bozuktu keyiflendim sayenizde
Ayça iyi bari diyetten yırttın, yinede dikkatli ol şekerim benim yerime dondurma ye : ))
günaydın kızlar.... tahlillerim yarın çıkacaktı şimdi hastaneyi sormak için aradım çıkmışmı diye tesadüfen ve çıkmış ama sonuç söylemiyorlar şimdi şehir dışına ile gidiyorum sonuçlarımı alıp dr. a göstermek için dua edin kızlar nolur hayırlı haberlerle döneyim gereksiz sıkıntı yaptığımın farkındayım ama elimde değil sıkıntıdan uçuk çıktı dudağımda geceleri uyuyamıyorum....
her tanrı misafirini kocan sanma derim ben sana delüüüüükaydirigubbakcemileasıl kırık kocam benim ne suçum var evsahibiyim ben misafirde kırıklık varr bu haldee misafirliğemi gelinir pehhh :mymeka:
o diil tanrımisafiri reddetmekte olmuyoki anacım laelaelaelaelae
yavrum taze kendi adıma kaygım yaşama şansı olup olmaması değil sağlıklı olması.inanki zor bir şey.ama hayatımı zehir etmiyorum kendime.yıkılmadım ayaktayım.benim yerime sen tüpürsen şu evrimin gözlüklerine..haketti vallaSelam kızlar.. Bir kaç alıntı yapmıştım ama, kafa kalmadı ki.. Beynim pelte bugün.
Şöyle anlatayım; sabahtan midemin bulandığını yazmıştım. Okula gittim, ortak sınav görevim vardı, hallettim. Dersimin olduğu saatlerde sınavlar olduğu için eve geldim, sözüm ona biraz uzanıp son iki saat dersime gidecektim. Eve geldim ki, üstümdeki dairelerden birinde kalorifer tesisatı döşeniyor. Matkap da beynime beynime verdi coşkuyu kafamçokkarıştı Uyuyamadım.
Okula gittim, başım ağrıyor, tansiyonum düşük, midem bulanıyor ve sınıf tam kadro karşımda. "Hocam, bahçede top oynayalım" Tamam dedim, başınızda durayım... Çocuklardan biri topu bir savuruyor, top Doruk'u teğet geçiyor. Günahını almayayım ama kalacağını bilen bir öğrenciydi. Zarar vermek istediğini sanmıyorum. Ama gelip bir özür bile dilemedi... Bu arada Doruk'ta da bir iki hareketlenme olmadı değil. Dedim, herhalde top oynamaya heves eti zavallıcık delikafadulden
Tansiyonumu ölçtüm çok düşük değil. 10 / 6 gibi ama hiç iyi hissetmiyorum. :bbo:
DİDE rahatlamana çok sevindim canım. Ayrıca benimle ilgili yazdıklarına çok güldüm. Deli gadın :) Bi de EVRİM'e "aviator gözlüklerine tüpüreyim" yazmışsın hala gülüyorum :roflol:
GYPSY öncelikle sıhhatler olsun diyorum. Yarınki alışveriş turunda sana eşlik etmeyi çok isterdim.
Kayınvalidem konusunda buraya bir yazsam, hepiniz susar oturursunuz. Evlenirken aldığımız maddi yardımı sayayım:
-2 bilezik,
-perde parasının yarısı,
-Onur'un bekarlıktan kalma yırtılmış beyaz paçalı donları ve erimiş eşofman altları
-kayınvalidemin kullanmadığı peynir kapları.
Ben gene çok bir şey beklemiyorum. 1 - 2 takım gibi bişiler almış pazar malı, 2 de hırka örmüş ağustosta İzmir sıcağında çocuk pişik olsun diye... Söylenen sözlerden, yapılan davranışlardan hiç bahsetmiyorum. Benim kapı gibi Onur'um var. Sağ olsun hiç bir şeyimi eksik etmedi. Mumla arasam bulamam onun gibisini. Zaten hiç o aileden çıkmış gibi değil. Sonra kendi annem babam var, allah onlardan gani gani razı olsun. Hayattaki en büyük destekçilerim onlar. (Bakmayın, arada anneme dayanamıyorum ama =)
KIZLAR bu aralar herkeste bir panik havası görüyorum. Bİlmem farkında msınz? MILKSHAKE, HELİN, DİDE, ESRAKO, BURKO, KEOPS ilk etapta aklıma gelenler... Herkes ya bir şey olduysa ve ben kaçırdıysam ya da olacakların önüne geçemezsem paniğinde. Yav lütfen sakin olun. Sıpalarımız YAŞAM SINIRINI çoktan aştı kızlar.. Şu anda doğsalar yaşama şansları çok çok yüksek. Allah korusun, tabii ki risk her zaman var.. Doğduktan sonra da olacak... Yaşam boyu olacak. Ama lütfen artık rahatlayın. Tadını çıkarmaya bakın. 1 ay sonra hemen hepimiz son ayımıza gireceğiz ve hareketlerimiz daha da ağırlaşacak, daha çok ağrı - sızı çekeceğiz. Hazır sıcaklar da çok bastırmamışken lütfen şu anı yaşayalım. Ben de iple çekiyorum ağustosu ama, geçen zamanı da doya doya yaşamak istiyorum.
2 ay sonra kimse yüzümüze bakmayacak mesela :) Herkes sıpalarımzın derdinde olacak... Uyku falan zaten haram, ya normal doğum diişi, ya sezaryen dikişi ağrısı çekiyor olacağız... Aslında son -rahat- zamanlarımızı yaşıyoruz. Lütfen sızlanmayı bırakın yaa...
Yanlış anlaşılmasın, tabii ki canımızı sıkan şeyleri de paylaşalım diye buradayız. Kimseye "sıkıntılarınızı sallayın" demiyorum. "Bugünün farkına varın" diyorum. Carpe diem hesabı yerimseniben
Az sonra Nevin ile buluşacağız. Şu şeker meselesi açıklığa kavuşmuştur umarım...
yav beni niye karıştırdın ben oturaklı tumyuraklı bir insan evladıyım..yoktum ben o muhabbetler de ayrıcasenağlamaYe beni yafrummm... ben de yarın kendimi yapıcam... Baktım Onur'dan fayda yok :roflol:
Delilerr.... hepinis delisinisss... GYPSY, EVRİM, DİDE, bi tane akıllı insan çıkmaz mı yaa şu topikten. Neyse ki ben varım naniknanik
len kaypak gadın biz mi diyos sana malum yerlerine rumuz tak da fentezi yap..:roflol: seni yemem annem sen topiğimizin biricik matematik hocasısın sen olmasan akıllı kalmıcak aramızdaa
(aslında kimseler duymasın ama beni bu hale zaten o evrimle dide varya onlar bu hale getirdiler delikafadulden
al işte o sırada dide ilen evrim nerdeydi ha? çüşşşşşşşş diyorumlaelaelaelaelae
ayy evet yaa biz nişanlıyken msnde başlık atıyoduk esranurun mamicana kavuşma vuslatına şu kadar gün kaldı diye kimse anlamıyodu bişi ne sapıkmışız yaaaa
hamilelik bilem sapıklığımızı etkileyemedi maaleseff şakkıdı
ahan da pinky de koptu..ayrılda gel yavrummm ayrılda gelll-tatlicadiarzu-şimdii esranın hipotezine göre senin ki evrimnur oluyor yavrum...delikafadulden
ay hepimiz delirdik galiba...
valla ben öle ugraşmıyom isimle cartla curtla ben pıtış diyorum hep eşimde alıştı bizim evde bir pıtış muhabbetidirr gider...
mesela ben aşkım ya pıtışımın üstü çok acıyo nolmuş falan diyorumdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol:
yerim seni benkaydirigubbakcemile3Düşünsene Baby.. bızdekı halleri..
- Gypesra Hn.. nasısınız efenımm
- Efenım zatı alinise duacıyımm
-Ha dua demısken, mevlut yapcek mısınıss??
-İnsallahh efenımmm,inşallahh...
-Yine sürtmekten geldınıs galıba Esracım.. şahsınıza munazır cok takdır etmekteyım efenım sisi.. osellıkle de bılım kurgu filmlerinden fırlamıs gıbı ustlerı yanmıs kirpi kurabıyelerinise olan hayranlıgımm son derece tevazzuu goterılemeyecek ölçüdedir.
(Oradan esra bana seslenır...) - Hass... evrimmm
burada döt tutuşmuşyavv alltta hep tanımadığım isimlerr oluyo artık topikten olmayan hatunlarrr
ulen benim koca bi nick alıp girmesin moku yemim yanee
kızlar siz kimsinizz??
tutuşan döt söndürülmeye çalışılmakta:dance:
biliyorumm kuzummm sende benim canımsınnn ciğerimsinnn yinede yazayım dedim içimi rahatlatmak için sadece :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile5
eee nerim seninkiler için bilirsin memeler kahraman memeler..gerisi gerisi iyilik sağlıkBu arada benim memişler feci sızlıyor.. Aynı ilk 3 aydaki gibi.. gene şaha kalktılar.
niye ki? ben yedim popomdan haftasonu.hiç bir şey hissetmedim..Dr muayene etmedi bugün.Şeker sonuçlarıma baktı sadece... Biraz yediklerine dikkat et yeter dedi..Şaşırdım pimpirikli dr.uma. 180'nin üzerinde çıksaydı sıkı bir diyete gerek olurdu dedi.. Yine de beyaz ekmeği kestim ben, tatlı da çok yemiycem...
Ha bide Anti d vurulmaktan da vazgeçtik. Gerek yok dedi..Halbuki ısrarla vurulmamı isteyen de oydu..
bizimki de içeride güneş gözlüğüyle oturuyor..yeni almış galiba bazen alnına takıp geziyor..ben de mübarek gözlük diyorum onun gözlüğe salifoyla göz göze gelince gülüp dutuyoruz..adam çaktı çakacak..mal işte.Ne dallama şu okul müdürleri yaa... (defnem sen değil) Bi mok bilseler canım yanmaz...
niye ki? ben yedim popomdan haftasonu.hiç bir şey hissetmedim..
..
kızlar herkese günaydınn nasılsınız yaa ben dün akşamdan beri ölüyorum yaaa sağ taraf belim çok ağrıyor yaasenağlama
benim durum farklı benim bir düşüğüm var..gerçi o zamanda olmuştum..devlet karşılıyor canım ya.bizden para talep etmediler.hastanede varmış yaptılar.beni hastaneye yatış gösterdiler.devlet kerşılasın diye yaptılar galiba.ilk bebek, düşük, kürtaj yok, devlet anne karnındayken karşılamıyo zaten iğneyi..gerek yok yaptırmayalım dedi... bebiş doğunca babanın kanını alırsa yapıcaz zaten dedi.. evriş de yaptırmadı..puffff yapsamıydık acep..
kızlar herkese günaydınn nasılsınız yaa ben dün akşamdan beri ölüyorum yaaa sağ taraf belim çok ağrıyor yaasenağlama
hamilelikten canım yoksa artık sadece yarım saat ayakta duruyorum ama fena bi ağrı yaa bide oğlumun maşallahı var yerinde hiç durmuyor o hareket edince dahada ağrıobiz iyiyiz...geçmiş olsun...bişey mi yaotın da ağrıyo yoksa hamilelikten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?