2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esrako cnm ya o uyuşma bende de var ama midemin üstünde sanki bişi geziyomuş gibi tedirgin oluyoruum içten diil üsten bende bakıyom bişimi var...heralde bebişin saşlarıyla gıdıklıyodur tabi saçı varsa şimdi-tatlicadiarzu-

esrako anlaşıldı aç durcan sen bu ne böle yediklerinde bişimi vardı..acaba cacıkmı etkiledi hı..salatalık varya aman çok zor valla az kaldı morlaini bozma diem ama yediklerin ortada çıkan şeker ortada...az kaldı dicem sağlıkla bebişlerimi bi doğursak inşallah...aminnnnnnnnn

günaydın

dunku gülme krizinden sonra gece boyu karnım agrıdır resmen bugun işim ver dersim var o yusden pek giremcem..:)

umarım herkes için iyi bir gun olur...öpüldünüsssssssssssss

hah aynen bu iki gundur oluyor yani sanki uyusuyor gibi gidiklanma gibi içten ama sacın degemezki kizz. kesenin suyun iç inde sac bizi etkilemezki. anlamadım valla

yok anacım 3 yemek kasıgı yogurt hakkım var zaten birde salatalık hakkım vardı onlarla cacık yaptım yani aykırı birsey yok . tek aykırı sey bezelye yani seker oranı yuksek bir sezbe ama aykırı mantıgınla yemedim çunlu sebze dgisim listemde bulunuyor ustucizili değilyiyebilirim gibisinden vermis diyetisyen demekki yemiycem. demekki bazı seyleri sadce dr lara bırakmayıp kendimiz deneme yanılma yolu ile kesfedeceğizz.
yapcak birseyyokk.
(

sorma canım sozde hergun biyerlerle gorusup duruo amıa bilemioz ins bu hafta netlesirde isemi girer turkiyeyemi doner napar bilmem yeterki gitsin . diorum ya bi aksam goruom adamı allahtan sabah erken cıkıo esimle beraber aksamda 10 da filan gelio ama tam bizim yayılma vaktimiz . bide karısı demis is bulun orda gelmesin k.pedere dedim kendi rahatını dusunuyo bizi dusunen yok. emrah benden dahada rahatsız durumdan. biz bide bu adamla istanbulda aynı apartmandayız ama 40 yıl gorusmesek gorusmeyiz ailedede sevilen bi tip deil yani

esracım ya nekadar saglıklı besleniosun gercekten hem kendin hemde bebegin icin saglıklı olan besinleri tukeyiosun ve hafif hafif geziosun . bencede hic strese girme canım

50'lik yükleme : 156

100'lük yüklemede
Açlık:74
1. saat:154
2.saat:132
3. saat:69 çıkmıştı benim..

180'nin üzerinde çıksaydı gebelik şekeri var diyebiliriz dedi. Öyle olsaydı sıkı bir diyetle kontrol altına alınır ve sorun olmaz dedi.

Benim değerlerimin de kötü olmadığını söyledi yine yediklerine dikkat etmen gerekecek diye ekledi.. Beyaz ekmeği çok sevmeme rağmen 10 gündür yemiyorum. Tatlı ya da kısıtlama getirdim. dikkat ediyorum yani..

Canım doktorlar en ufacık bir riski bile değerlendirip kontrol altına almak istiyolar haklı olarak. Gözünü korkutmaları o yüzden.. Bişey olacağından değil ama yine de ya olursa diye.. Az kaldı, bir iki ay sonra özgürleşecez, bunu düşünüp motive olmalıyız galiba...

günaydın kızlar.... tahlillerim yarın çıkacaktı şimdi hastaneyi sormak için aradım çıkmışmı diye tesadüfen ve çıkmış ama sonuç söylemiyorlar şimdi şehir dışına ile gidiyorum sonuçlarımı alıp dr. a göstermek için dua edin kızlar nolur hayırlı haberlerle döneyim gereksiz sıkıntı yaptığımın farkındayım ama elimde değil sıkıntıdan uçuk çıktı dudağımda geceleri uyuyamıyorum....

Anne adayında gebelik şekeri tespit edilirse nasıl bir tedavi uygulanır? - UZMAN TV

bunu izledin mi..insülin hakkında birşeyler anlatıyor..insülin almanın daha garanti olduğunu anlatıyor, dışardan alınan ama doğal birşey olduğunu söylüyor..

Bir de stres düzeyi şekerin yükselmesini de etkileyebiliyor.. Sen üzüldükçe şekerin yükseliyor olabilir mi..Yediklerinden bağımsız olarak..

cık cık cık..bak evriş kızar sana...hadi iyi haberlerini bekliyoruz..

ya ne anlayışsız insanlar anlamıyorum ki.. ben olsam hamile bi bayanın evinde kalamam herhalde, hele bir erkekse, döküntüsü,yemeği herşeyi dert..pufff..eşin halleder umarım bir şekilde...

Günaydın herkese
kahvaltı ederken okuyordum geçmişi gülmekten bişey yiyemedim, karnıma ağrılar girdi süpersiniz :)) dün akşamdan morelim bozuktu keyiflendim sayenizde

Ayça iyi bari diyetten yırttın, yinede dikkatli ol şekerim benim yerime dondurma ye : ))

Evet çok sefiyorum ben sizi önce buraya geliyorum, bende açtım hemen mailimi ee hani göndermemişsin :))
canımya akşam aynısı bende yaşadım, diyetisyen makarna pilav yeresen 4 yemek kaşığı ekmek yeme dengelenir demişti, bende 4 yemek kaşığı nohutlu pilav yedim yanında etli türlü yogurtlu bugday yedim, ekmek hiç yemedim, pirinç yedim diye karpuz yemedim canım çok istediği halde 2. saat ölçtüm 160 çıktı :1shok: nasıl üzüldüm en iyi sen anlarsın eşim yanımda olmasa bende ağlamıştım
insulin kullanmak istemiyorum çok moralim bozuk, endoktorin uzmanına randevu almaya çalışıyorum şişli etfal bakırköy ssk okmeydanı ssk ne kdar zormuş randevu almak, özelede 200 vermek istemiyorum puffff
ayrıca diyetisyen piirnç havuç patates yiyeceksin herşeyden vitamin alacaksın ama küçük porsiyon demişti eee yedik işte fırladı şeker 1. saat 200 olmuştur kesin

yok yok tamamen serbest değil dikkat edicem ama sıkı bir diyet yok sadece.. hergün dondurma yerdim artık yemiyorum..

sen de bebişi doğurunca, gözlerini açar açmaz dondurmaaaaaaaaa istiyorum dersin eşine.. doya doya yersin artık...

güzel haberlerle gel canım

asıl kırık kocam benim ne suçum var evsahibiyim ben misafirde kırıklık varr bu haldee misafirliğemi gelinir pehhh :mymeka:
o diil tanrımisafiri reddetmekte olmuyoki anacım laelaelaelaelae
her tanrı misafirini kocan sanma derim ben sana delüüüüükaydirigubbakcemile
yavrum taze kendi adıma kaygım yaşama şansı olup olmaması değil sağlıklı olması.inanki zor bir şey.ama hayatımı zehir etmiyorum kendime.yıkılmadım ayaktayım.benim yerime sen tüpürsen şu evrimin gözlüklerine..haketti valla
yav beni niye karıştırdın ben oturaklı tumyuraklı bir insan evladıyım..yoktum ben o muhabbetler de ayrıcasenağlama
:roflol: seni yemem annem sen topiğimizin biricik matematik hocasısın sen olmasan akıllı kalmıcak aramızdaa
(aslında kimseler duymasın ama beni bu hale zaten o evrimle dide varya onlar bu hale getirdiler delikafadulden
len kaypak gadın biz mi diyos sana malum yerlerine rumuz tak da fentezi yap..
al işte o sırada dide ilen evrim nerdeydi ha? çüşşşşşşşş diyorum
ahan da pinky de koptu..ayrılda gel yavrummm ayrılda gelll-tatlicadiarzu-
yerim seni benkaydirigubbakcemile3
yavv alltta hep tanımadığım isimlerr oluyo artık topikten olmayan hatunlarrr
ulen benim koca bi nick alıp girmesin moku yemim yanee
kızlar siz kimsinizz??
burada döt tutuşmuş
:dance:
biliyorumm kuzummm sende benim canımsınnn ciğerimsinnn yinede yazayım dedim içimi rahatlatmak için sadece :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile5
tutuşan döt söndürülmeye çalışılmakta
Bu arada benim memişler feci sızlıyor.. Aynı ilk 3 aydaki gibi.. gene şaha kalktılar.
eee nerim seninkiler için bilirsin memeler kahraman memeler..gerisi gerisi iyilik sağlık
niye ki? ben yedim popomdan haftasonu.hiç bir şey hissetmedim..
Ne dallama şu okul müdürleri yaa... (defnem sen değil) Bi mok bilseler canım yanmaz...
bizimki de içeride güneş gözlüğüyle oturuyor..yeni almış galiba bazen alnına takıp geziyor..ben de mübarek gözlük diyorum onun gözlüğe salifoyla göz göze gelince gülüp dutuyoruz..adam çaktı çakacak..mal işte.

milkçik yapma bele gözün sevem.sen böyle bir şeyi taktıkça ben de tuhaf oluyorum ya..benim de zorum var biliyorsun..

helin nasılsın canım? dün sana yazdım okudun mu? çok üzüldüm seni de paniklettim.daha önce bahsetmemiştin hiç

niye ki? ben yedim popomdan haftasonu.hiç bir şey hissetmedim..

..

ilk bebek, düşük, kürtaj yok, devlet anne karnındayken karşılamıyo zaten iğneyi..gerek yok yaptırmayalım dedi... bebiş doğunca babanın kanını alırsa yapıcaz zaten dedi.. evriş de yaptırmadı..puffff yapsamıydık acep..

kızlar herkese günaydınn nasılsınız yaa ben dün akşamdan beri ölüyorum yaaa sağ taraf belim çok ağrıyor yaasenağlama

benim durum farklı benim bir düşüğüm var..gerçi o zamanda olmuştum..devlet karşılıyor canım ya.bizden para talep etmediler.hastanede varmış yaptılar.beni hastaneye yatış gösterdiler.devlet kerşılasın diye yaptılar galiba.
kızlar herkese günaydınn nasılsınız yaa ben dün akşamdan beri ölüyorum yaaa sağ taraf belim çok ağrıyor yaasenağlama

ne oldu çok mu yoruldun?

biz iyiyiz...geçmiş olsun...bişey mi yaotın da ağrıyo yoksa hamilelikten mi
hamilelikten canım yoksa artık sadece yarım saat ayakta duruyorum ama fena bi ağrı yaa bide oğlumun maşallahı var yerinde hiç durmuyor o hareket edince dahada ağrıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…