2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yok canım hiç bi iş yapmadım yasak ya zaten ama nefes aldıkca batıo topal karı oldum artık topallıyarak yürüom

kızlar benim netimin bu ayki suresi bitmis bende eski isyerimdeki sifreyle denedim acıldı eger giremezsem beni merak etmeyin suanda eski sifreyle onlar farkedene kadar takılıcam :))) yani giremezsem bilinki ondandır .

Son düzenleme:
kızlar benim netimin bu ayki suresi bitmis bende eski isyerimdeki sifreyle denedim acıldı eger giremezsem beni merak etmeyin suanda eski sifreyle onlar farkedene kadar takılıcam :))) yani giremezsem bilinki ondandır .

Tamam.. 1 haziranda mı geleceksin tekrar??

Günaydın ıREM

günaydın kızlar...
petrik ve esra şekerli hamişlerrr.. esracım bezelyede şeker oranı yüksek benim diyetimde üstü çizili senin diyetisyen o kadar kızmış onu niye atlamış ki, gidince sende ona kızmalısın bence.
akşam ilk kez bende akşam yemeğinden önce ölçtüm 83 çıktı, yemekten yarım saat sonra ölçtüm 105 çıktı. sonra kuzenime gittik muzlu çikolatalı yaş pasta ikram edildi küçük bir dilimde bana :) dayanamadım yedim, yedikten 1 saat sonra ölçtüm şekerim 126 çıktı. ölçüm zamanları ile ilgili bir yanlış mı yaptım yoksa şekerimde bir anormallik mi var hiç anlamadım kızlarrr. siz sürekli ölçüyosunuz yemek yedikten ne kadar sonra ölçülmeli?

günaydın kızlar..

bütün muhabbetleri kaçırıyorum..çok yoğunum bu ara off...pofff....
bi de zuzunun eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum iş çıkışı..bu ay sonuna tamamlamalıyım diye söz verdim kendi kendime...görcez bakalım..

geçmiş okundu, gülmekten kopuldu, iyi ki varsınız, çok tatlısınız..

Dido da düşük var yafrum.. o yuzden yaptırmak zorunda.. ama doktorunun tam anlattıgı gıbı bızm durum.. dogduktan sonra yapılacak bebişe ve bıze.. kafanı kurcalayacak bır durum yok.. ıcın rahat olsun.

Kızlar akşam rüyamda böcek öldürüyordum, tv de keneyi gösteriyorlardı ondan etkilendim galiba ben öldürdükçe çoğalıyorlardı öyle tiskinmişimki gece uyandım heryerim kaşınıyor yıkandım öyle rahatladım :)
sonra gece gece açtım bilgisayarı sskdan randevu almaya uğraştım olmadı sabah erken kalkdım yine alamadım Allah sskya gidenlere sabır kolaylık versin çok zormuş sinir oldum
1 haftalık randevular dolu diyorlar :uhm:

kızlar herkese günaydınn nasılsınız yaa ben dün akşamdan beri ölüyorum yaaa sağ taraf belim çok ağrıyor yaasenağlama
geçmil olsun Eftelya uzan dinlen çok oturma bilg. karşısında,

Güliz ne güzel işte düşük çıkıyor hemde 1. saatte keşke benimde öyle çıksa benim 1. saat yüksek çıkıyor 2. saatte düşüyor
ben yemeğe başladıgım saatten itibaren 2. saat ölçüyorum diyetisyen böyle tarif etti Esra da yemekten kalktıgı saatten itibaren 1 saat sonra ölçüyor onada öyle söylenmiş

esrako bişi sorcam sana..aldığın pijama takımalrı alttan çamaşırnı belli ediyomu çizgisini boşverdim rengini falan..ya ben çok beğendiklerimi alamadım zar gibi resmen belli ediyo yani..sonunda buldum oda uzun kollu..kısa kollular hep çamaşırı belli ediyo sabahlıkta giymeyi sevmiyom...oolmasa üsten kısa kollu giycem alttanda uzun kollu picamanın altlığını giycem...

eftelya canım geçmiş olsun, olucak herhalde bu ağrılar karın büyüdükçe kambur duruyoruz bel taşıyamıyo, petriğin dediği gibi cok oturma uzanmaya çalış

yok canım yatıyorum pc sehbanın üstünde bende yatarak bakıom öle

eftelya canım geçmiş olsun, olucak herhalde bu ağrılar karın büyüdükçe kambur duruyoruz bel taşıyamıyo, petriğin dediği gibi cok oturma uzanmaya çalış
saol canım valla artık şurda 2 ay katlanacağım bebeklerimiz için

selam kızlar
telkırma benim de 50 lik 148 çıkınca doktor dikkat et azalt hamurişi tatlıyı vb dedi sen de aynı durumdasın biraz kıstım sadece

hımmm bözeklerde de ne protein vardır..listende yasak değilse yeseydin bari
benimki de transparandan hallice.biraz üstü kapatıyor çok ince de bir sabahlığı var..giyerim artık.1-2 günden bişe olmaz

Petrik ssk'ya ne için gidiyosun???

Evriş, evet de anti d'yi vurcaz tedbir amaçlı diyen de kendisiydi, şimdi vazgeçti..Zaten dün bi garip davranıyordu. Eşim dedi ki bu hastaneden ayrılacak gibi davranıyor sanki...
Bu zamandan sonra dr suz kalırsam vay halime..Ben akşam bakan doktora gidiyordum..Gerçi hastanenin gündüz doktorunu da herkes çok övüyor. Ona geçerim artık aksi bi durum olursa..

selam kızlar
telkırma benim de 50 lik 148 çıkınca doktor dikkat et azalt hamurişi tatlıyı vb dedi sen de aynı durumdasın biraz kıstım sadece

Hıhı biliyorum senin durumunu. Aklıma geldin akşam zaten, dr öyle deyince. Bizim fasülyeko gibi dedim..

Hayır Meltem daha yerime birini almadılar, gazeteye ilan bile vermediler şaka yapıyorun sanıyorlar yada rica ederiz kalır sanıyorlar galiba haziranda 2 hafta çalışıp çıkıcam dedim ama bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…