ays Didom midemi bulandırma çok tiskinirim ben, çocukken Adana da kabusumdu onlar benim, evrim geçirip dünyalı elegeçiriyorlardı öyle rüyalar görüyordum öğğğğ yanihımmm bözeklerde de ne protein vardır..listende yasak değilse yeseydin bari
Petrik ssk'ya ne için gidiyosun???
Evriş, evet de anti d'yi vurcaz tedbir amaçlı diyen de kendisiydi, şimdi vazgeçti..Zaten dün bi garip davranıyordu. Eşim dedi ki bu hastaneden ayrılacak gibi davranıyor sanki...
Bu zamandan sonra dr suz kalırsam vay halime..Ben akşam bakan doktora gidiyordum..Gerçi hastanenin gündüz doktorunu da herkes çok övüyor. Ona geçerim artık aksi bi durum olursa..
ays Didom midemi bulandırma çok tiskinirim ben, çocukken Adana da kabusumdu onlar benim, evrim geçirip dünyalı elegeçiriyorlardı öyle rüyalar görüyordum öğğğğ yani
Şeker ölçümlerimi Endokronoji uzmanının görmesi gerekiyormuş özel hastenede muanesi 200 tl ssk geçmiyormuş, bende sskya gideyim dedim ama zor gibi görünüyor
ben geldim :dance: evet kızlar hepinizin dediği gibi korkulacak birşey yok şükürler olsun herşey normal bütün testlerim negatif çıktı:teytey: boşu boşuna kaygılanıyorum her seferinde söz veriyorum hepinizi üzdüysem artık melankolik olmak yok:mymeka: çok rahatladım çok mutluyum bugüne kadar allahın izniyle herşey çok güzeldi bundan sonrada çok güzel olacak yüzdük yüzdük sonuna geldik dimi amaalkisalkisalkis bakın akıllandım
ben geldim :dance: evet kızlar hepinizin dediği gibi korkulacak birşey yok şükürler olsun herşey normal bütün testlerim negatif çıktı:teytey: boşu boşuna kaygılanıyorum her seferinde söz veriyorum hepinizi üzdüysem artık melankolik olmak yok:mymeka: çok rahatladım çok mutluyum bugüne kadar allahın izniyle herşey çok güzeldi bundan sonrada çok güzel olacak yüzdük yüzdük sonuna geldik dimi amaalkisalkisalkis bakın akıllandım
Tamam.. 1 haziranda mı geleceksin tekrar??
Günaydın! gece 3 defa çişe kalktım. Ve bunlardan birinde klozet kapağının üstünde koyu bir leke gördüm ama yarı uykulu, ne olduğunu anlamadım. Sabah kalkınca aynı lekeyi çamaşırımda da gördüm. 2-3 damla kahverengi, su gibi bir akıntı. Hiç bir aksiyon olmadı hayatımızda. Bu neyin nesi şimdi? Dünkü top olayı ile ilişkilendirdim ama? Top sıyırdı geçti, sol tarafıma, karın boşluğuma değdi azcık. Doruk maşallah kıpır kıpır içimde ve devamı da gelmedi... Gİtsem mi diyorum buradaki doktora? Asıl randevum haftaya ama?
Haydi gözün aydın dünürcüm....
Kızlar içinizde hiç "batuhan" diye nick içeren MESSENGER adresi olan var mı? Bİri beni eklemiş ama hiç açık görmüyorum da.. "Merhaba ben filanca" da demedi?? Yasaklıycam da, size bir sorayım dedim :uhm:
şakkıdılen petrik sen ne orcinak gadınsın..o evrimleşmiş böcükler kovalamasın seni..çocukkenki yüce gönüllülüğe bak kendini değil dünyayı düşünür bi de..:)
hadigözün aydın, herzman böyle mutlu ol : )ben geldim :dance: evet kızlar hepinizin dediği gibi korkulacak birşey yok şükürler olsun herşey normal bütün testlerim negatif çıktı:teytey: boşu boşuna kaygılanıyorum her seferinde söz veriyorum hepinizi üzdüysem artık melankolik olmak yok:mymeka: çok rahatladım çok mutluyum bugüne kadar allahın izniyle herşey çok güzeldi bundan sonrada çok güzel olacak yüzdük yüzdük sonuna geldik dimi amaalkisalkisalkis bakın akıllandım
Sağol Meltem, inat damarlarım feci şekilde kabardı gitmiyorum özele sskya gitcemnesrin annem özel doktora gidiyor şeker için 170 tl veriyor bağdat cad. bir bayan doktora
diyabet vakfı var netten oraya da bakabilirsin annem daha önce vakfa gidiyordu
Günaydın! gece 3 defa çişe kalktım. Ve bunlardan birinde klozet kapağının üstünde koyu bir leke gördüm ama yarı uykulu, ne olduğunu anlamadım. Sabah kalkınca aynı lekeyi çamaşırımda da gördüm. 2-3 damla kahverengi, su gibi bir akıntı. Hiç bir aksiyon olmadı hayatımızda. Bu neyin nesi şimdi? Dünkü top olayı ile ilişkilendirdim ama? Top sıyırdı geçti, sol tarafıma, karın boşluğuma değdi azcık. Doruk maşallah kıpır kıpır içimde ve devamı da gelmedi... Gİtsem mi diyorum buradaki doktora? Asıl randevum haftaya ama?
gunaydinn kizlarr, ben acayip mayisikim, gece hic uyumadim ciss o yoksa kramp o yoksa sirt agrisi, offf....
milkshake gozun aydin tatlim, cok sukur...
tazee doktorunu arayip sorma imkanin varmi?? bi tel ac istersen, onemsizdir belki ama yinede emniyet olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?