2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben artik oturuken bile rahat edemiyorum sirtimda yastikla, napcami sasirdim, amudami kalksam...:sm_confused:

Kendi doktorum zaten taaa e..... a.... nda. Oraya kadar gidemem şimdi, dolmuşla 1 saatten fazla sürüyo yol. Oturduğum semtte 1 - 2 defa gittiğim başka bir doktor vardı. Ona görüneyim olmazsa.. Saat 4 te falan gideyim ama, çok kalabalıktır şimdi.

eylem naber??

bitirdinmi alışverişi? senin kontrol ne zamandı...

İyiyim canım sağol.
Geçen perşembe park yatağını aldık beğendiğimiz model haftaya gelcek evrişin aldığı park yataktan galiba turuncuyu alcas bakalım gelsinde renkler, uyku setini aldık, 5 li set aldık anakucağı filan oluyo ya içinde onu işte, arabasını alcaktık ama almanyadan kayınpederimin komşusu biz getirelim demişler o yüzden onu almadık. Kuvetini aldık. Bunları da dedesigil aldı sağolsun. İçinin yatağını almamız gerekiyo bide galiba mühim olanları hallettik gibi. Caploonba dan aldık evrişin 140 aldığı yatağı 170 e aldık burdan e burası alanya :))
Kontrolumde perşembe günü Allah izin verirse.

sen yine de onlemini al, icin rahat etsin...kalabalik malabalik git yinede..

Telefona alerjisi olmayan dr lardansa drun, bi telefon açıp sor canım ben 2 kere aramak durumunda kaldım ısrarlı bi şekilde benim dr um açmadı da telefonunu. Hastane dr u gerçi özel muayenesi olmadığından bakmıyo galiba e oda diyodur ben hanginize cevap veriyim. Bu gidişimde söylüycem zaten bakalım neden açmıyomuş. İnşallah bi şey yoktur iyi haberler alırsın.

iyi bari hayırlı uğurlu olsun...geçekten herşey ateş pahası..zaten seçenek çok az..idare ediyoz bölece..
ben de haftaya perşembe gidicem dr.a..bakalım merak ediyorum zuzum döndümü dönmedimi...ters duruyodu en son..dr.erken daha döner diyodu..

sen yine de onlemini al, icin rahat etsin...kalabalik malabalik git yinede..

bence de taze birşey olduğunu sanmıyorum ama sen hemen git gel..için rahatlar.iç rahatlaması önemli.

mercimekim benim de hep tersti miniğim.cumartesi yan dönmüştü pazartesi tam pozisyonundaydı.hızlı dönebiliyorlarmış bu haftalarda.

alla alla ben de aradım 2 defa açtı...müsait zamanıydı herhal...bi ara beni muayene ederken tlf.çaldı, baktı baktı açmadı..adam hangi birini açsın tabiki..ona da hak veriyorum..biliyosun hastanedeki en yoğun dr..hastane telefonundan ararsan hemşiresi bi şekilde yardımcı olmaya çalışıyo..

benim dr.um hemen acar eger acamazsa yoğunsada sonra kendisi arar ne oldu die çok sıkışırsan çok acilse msj bile atabilirsin ben hemen sana dönerim der

çalışan ağustos anneleri size birşey sormak istiyorum... diğer temmuz annelerinden falan anladığım kadarıyla 31+0 ila 31+6 haftaları arası yani 32. hafta içinde çalışabileceğimize dair yani 2 ay doğum öncesini doğum sonrasına kullanabileceğimize dair rapor hazırlanıyormuş şimde ben en son geçtiğimiz hafta sonu muayeneye gittim bana dr. 1 ay sonra gel dedi ama ozaman ben 33. haftanın içinde olacağım rapor tarihini kaçırmayayım..... sizler nezaman gideceksiniz bir daha dr. unuzla konuştunuzmu bunu....

Dido da düşük var yafrum.. o yuzden yaptırmak zorunda.. ama doktorunun tam anlattıgı gıbı bızm durum.. dogduktan sonra yapılacak bebişe ve bıze.. kafanı kurcalayacak bır durum yok.. ıcın rahat olsun.
yaaa kuzular benım kafam karıstı,ben bir düşük yasadım yanı kürtaj oldum, doktorum hiç anti d iğnesınden bahsetmedı.ayrıca bu antı d iğnesı kan uyuşmazlıgında yapılıyor dıye bılıyorum neden herkez yaptırıyo :sm_confused: biri bana acıklasın kuzular,gereklıyse gecmeden bende yaptırıyım
cok şükür canım, encokda için rahatlamasına sevındım çünkü bişe cıkmıyacagını biss bılıyorduk zatennn :1closedeyes:

canım rahım iyice genısledıgı için arada kahverengımsı akıntıların olabılecegını okumustum bı makalede.ama tabı muayeneye gıtmeden önce tlf la ulasıp danısabılırsın.aradıgında bebegın hala kıpır kıpır ettıgınıde söle.muhtemelen önemsizdir.çünkü aksi bı durum olsa bebek kımıldamaz kasılırdı,bı tarafında toplanırdı

tazefasulye kullanıcısından alıntı
Kayınvalidem konusunda buraya bir yazsam, hepiniz susar oturursunuz. Evlenirken aldığımız maddi yardımı sayayım:

-2 bilezik,
-perde parasının yarısı,
-Onur'un bekarlıktan kalma yırtılmış beyaz paçalı donları ve erimiş eşofman altları
-kayınvalidemin kullanmadığı peynir kapları.

Ben gene çok bir şey beklemiyorum. 1 - 2 takım gibi bişiler almış pazar malı, 2 de hırka örmüş ağustosta ızmir sıcağında çocuk pişik olsun diye... Söylenen sözlerden, yapılan davranışlardan hiç bahsetmiyorum. Benim kapı gibi Onur'um var. Sağ olsun hiç bir şeyimi eksik etmedi. Mumla arasam bulamam onun gibisini. Zaten hiç o aileden çıkmış gibi değil. Sonra kendi annem babam var, allah onlardan gani gani razı olsun. Hayattaki en büyük destekçilerim onlar. (Bakmayın, arada anneme dayanamıyorum ama =)

canım senı eniyi ben anlarım ozaman,bizde kendı düğünümüzü kendımız yaptık yanı eşimin ailesine düşün payı hep eşim karsıladı,ordan gelen sadece 1 bılezık ve takı setı almak için bı mıktar para(ama o parayıda gecen gerı ödeme yaptık -tatlicadiarzu- yanı fuzuli konular)hepsi bukadar.valla yazdıklarına harfiyen katılmamak elde degıl kocacım sagolsun ne bişeyimi eksık ettı ne başka bişe.valla neyle ararsam arıyım hakan gıbısını bende bulamam.ayrıca benımde kendı ailem sağolsun herzaman herdaim yanımızdalar.oyüzden kaynana falan hiç aramıyorum.amann faydaları olup o iyiliklerin bişekıldeyüzüme vurulacagına,iğnelerını istemem tek kuruşları gecmesın bıze.bizde valla kendımıze yetıyoss cook şükürŞeniz
yalnız şu yırtık don ve erimiş eşofman altları konusuna cok güldüm hemen hemen benzerlerı bızede geldi.hepsini dürdümm çöpeeeeeee yada temızlık bezi oldu

Son düzenleme:
Kıslar normal doğum yapmak isteyenlere kolay doğum için öneriler var.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/278512-kolay-dogum-icin-onerileriniz-normal-dogum.html

Çoook heyecanlı yaw....delikafadulden

aidaa sagol bilgiler icin, bu hafta olarak mi yada 7.veya 8. ay olarak mi bilgi??

8. ay için yazmışlardı canım.

Esra ağlattın beni, zaten pek bir meyilliyim zırlamaya bu aralar. Çok hoş bir öyküymüş.

Taze geçmiş olsun ihmal etmeden doktoruna danış. Kahverengi damlalar erken doğum haberi olabilir ihmale gelmez canım.

Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Evet yüzdük yüzdük sonuna geldik. Şu 32. haftayıda bir atlatsak içim daha rahat olacak. Hani 32. haftadan sonra erken doğum bile olsa bebek sorunsuz yaşıyormuş ya...

canım ben şirketimle görüştüm..doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabiliyomuşum..önceki izinlerimi sonraya aktarıyolarmış....bi dahaki kontrolümde dr.umla da konuşucam..işleyiş ne şekilde oluyo diye...o zaman ben 31.haftada olmuş olucam..

Valla telefon alerjisi yok ama, Ege Üniversitesi'nin 2 perinatoloğundan bri olduğu için çok yoğun. Akşamları arasam açıyor ama gündüz, mümkün değil... Bu nedenle onu arasam da ne diyecek, başka ağrım olup olmadığını soracak, devamının gelip gelmediğini soracak. Hayır, deyince de "bir daha olursa atla gel" diyecek.

Norraam iyiyim ama yaf, devamı gelmedi. Doktor sırası beklemek istemiyorum. Şimdi gitsem 3 te anca muayene olurum zaten. Ben 4 te gideyim buradaki kadına... Ütü yapacaktım, onu da yapmayayım.

Valla ben haftaya gidiyorum kendi doktoruma 30. hafta olacağım için ben de gidince danışıcam. Bence sen bu konuyla ilgili ara bakalım doktorunu?

yok yok ben evriş, dide, pinky başka biri var mı unuttum, bizde var sadece kan uyuşmazlığı.. senle bi alakası yok.. kanın pozitif çünkü.. antiD bizi ilgilendiren bişi canım..sen yorma beynini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…