eger bu sifrede girebilirsem devam oburturlu evet haziran 1 de ancak
sorma canım ya uykular haram oldu benimde soluma yatsam olmuyor uyuşuyor her yanım sırt üstü yatsam belim ağrıyor sağa yatsam yine rahat edemiyorum....dedikleri gibi zorlu dönemlere girdik allah sonumuzu hayır ede bakalım son ay iyice bebekte karnımız da büyüyünce ne yapıcazCADIARZU
eylem naber??
bitirdinmi alışverişi? senin kontrol ne zamandı...
Kendi doktorum zaten taaa e..... a.... nda. Oraya kadar gidemem şimdi, dolmuşla 1 saatten fazla sürüyo yol. Oturduğum semtte 1 - 2 defa gittiğim başka bir doktor vardı. Ona görüneyim olmazsa.. Saat 4 te falan gideyim ama, çok kalabalıktır şimdi.
Günaydın! gece 3 defa çişe kalktım. Ve bunlardan birinde klozet kapağının üstünde koyu bir leke gördüm ama yarı uykulu, ne olduğunu anlamadım. Sabah kalkınca aynı lekeyi çamaşırımda da gördüm. 2-3 damla kahverengi, su gibi bir akıntı. Hiç bir aksiyon olmadı hayatımızda. Bu neyin nesi şimdi? Dünkü top olayı ile ilişkilendirdim ama? Top sıyırdı geçti, sol tarafıma, karın boşluğuma değdi azcık. Doruk maşallah kıpır kıpır içimde ve devamı da gelmedi... Gİtsem mi diyorum buradaki doktora? Asıl randevum haftaya ama?
İyiyim canım sağol.
Geçen perşembe park yatağını aldık beğendiğimiz model haftaya gelcek evrişin aldığı park yataktan galiba turuncuyu alcas bakalım gelsinde renkler, uyku setini aldık, 5 li set aldık anakucağı filan oluyo ya içinde onu işte, arabasını alcaktık ama almanyadan kayınpederimin komşusu biz getirelim demişler o yüzden onu almadık. Kuvetini aldık. Bunları da dedesigil aldı sağolsun. İçinin yatağını almamız gerekiyo bide galiba mühim olanları hallettik gibi. Caploonba dan aldık evrişin 140 aldığı yatağı 170 e aldık burdan e burası alanya :))
Kontrolumde perşembe günü Allah izin verirse.
Kendi doktorum zaten taaa e..... a.... nda. Oraya kadar gidemem şimdi, dolmuşla 1 saatten fazla sürüyo yol. Oturduğum semtte 1 - 2 defa gittiğim başka bir doktor vardı. Ona görüneyim olmazsa.. Saat 4 te falan gideyim ama, çok kalabalıktır şimdi.
sen yine de onlemini al, icin rahat etsin...kalabalik malabalik git yinede..
iyi bari hayırlı uğurlu olsun...geçekten herşey ateş pahası..zaten seçenek çok az..idare ediyoz bölece..
ben de haftaya perşembe gidicem dr.a..bakalım merak ediyorum zuzum döndümü dönmedimi...ters duruyodu en son..dr.erken daha döner diyodu..
mercimekim benim de hep tersti miniğim.cumartesi yan dönmüştü pazartesi tam pozisyonundaydı.hızlı dönebiliyorlarmış bu haftalarda.
ilk bebek, düşük, kürtaj yok, devlet anne karnındayken karşılamıyo zaten iğneyi..gerek yok yaptırmayalım dedi... bebiş doğunca babanın kanını alırsa yapıcaz zaten dedi.. evriş de yaptırmadı..puffff yapsamıydık acep..
yaaa kuzular benım kafam karıstı,ben bir düşük yasadım yanı kürtaj oldum, doktorum hiç anti d iğnesınden bahsetmedı.ayrıca bu antı d iğnesı kan uyuşmazlıgında yapılıyor dıye bılıyorum neden herkez yaptırıyo :sm_confused: biri bana acıklasın kuzular,gereklıyse gecmeden bende yaptırıyımDido da düşük var yafrum.. o yuzden yaptırmak zorunda.. ama doktorunun tam anlattıgı gıbı bızm durum.. dogduktan sonra yapılacak bebişe ve bıze.. kafanı kurcalayacak bır durum yok.. ıcın rahat olsun.
cok şükür canım, encokda için rahatlamasına sevındım çünkü bişe cıkmıyacagını biss bılıyorduk zatennn :1closedeyes:ben geldim :dance: evet kızlar hepinizin dediği gibi korkulacak birşey yok şükürler olsun herşey normal bütün testlerim negatif çıktı:teytey: boşu boşuna kaygılanıyorum her seferinde söz veriyorum hepinizi üzdüysem artık melankolik olmak yok:mymeka: çok rahatladım çok mutluyum bugüne kadar allahın izniyle herşey çok güzeldi bundan sonrada çok güzel olacak yüzdük yüzdük sonuna geldik dimi amaalkisalkisalkis bakın akıllandım
Günaydın! gece 3 defa çişe kalktım. Ve bunlardan birinde klozet kapağının üstünde koyu bir leke gördüm ama yarı uykulu, ne olduğunu anlamadım. Sabah kalkınca aynı lekeyi çamaşırımda da gördüm. 2-3 damla kahverengi, su gibi bir akıntı. Hiç bir aksiyon olmadı hayatımızda. Bu neyin nesi şimdi? Dünkü top olayı ile ilişkilendirdim ama? Top sıyırdı geçti, sol tarafıma, karın boşluğuma değdi azcık. Doruk maşallah kıpır kıpır içimde ve devamı da gelmedi... Gıtsem mi diyorum buradaki doktora? Asıl randevum haftaya ama?
aidaa sagol bilgiler icin, bu hafta olarak mi yada 7.veya 8. ay olarak mi bilgi??
Bu Belki Son Günündür.
Adam, telaşlı, öfkeli bir halde hanımına bağırıp, çağırıyordu. Babalarının sesini duyan iki çocuk ise yataklarından kalkıp salona gelmişti. Babalarının öfkesini görünce, korkmuş, sinmiş halde birer koltukta sessizce oturup kalmıştı.
Günaydın! gece 3 defa çişe kalktım. Ve bunlardan birinde klozet kapağının üstünde koyu bir leke gördüm ama yarı uykulu, ne olduğunu anlamadım. Sabah kalkınca aynı lekeyi çamaşırımda da gördüm. 2-3 damla kahverengi, su gibi bir akıntı. Hiç bir aksiyon olmadı hayatımızda. Bu neyin nesi şimdi? Dünkü top olayı ile ilişkilendirdim ama? Top sıyırdı geçti, sol tarafıma, karın boşluğuma değdi azcık. Doruk maşallah kıpır kıpır içimde ve devamı da gelmedi... Gİtsem mi diyorum buradaki doktora? Asıl randevum haftaya ama?
ben geldim :dance: evet kızlar hepinizin dediği gibi korkulacak birşey yok şükürler olsun herşey normal bütün testlerim negatif çıktı:teytey: boşu boşuna kaygılanıyorum her seferinde söz veriyorum hepinizi üzdüysem artık melankolik olmak yok:mymeka: çok rahatladım çok mutluyum bugüne kadar allahın izniyle herşey çok güzeldi bundan sonrada çok güzel olacak yüzdük yüzdük sonuna geldik dimi amaalkisalkisalkis bakın akıllandım
çalışan ağustos anneleri size birşey sormak istiyorum... diğer temmuz annelerinden falan anladığım kadarıyla 31+0 ila 31+6 haftaları arası yani 32. hafta içinde çalışabileceğimize dair yani 2 ay doğum öncesini doğum sonrasına kullanabileceğimize dair rapor hazırlanıyormuş şimde ben en son geçtiğimiz hafta sonu muayeneye gittim bana dr. 1 ay sonra gel dedi ama ozaman ben 33. haftanın içinde olacağım rapor tarihini kaçırmayayım..... sizler nezaman gideceksiniz bir daha dr. unuzla konuştunuzmu bunu....
Telefona alerjisi olmayan dr lardansa drun, bi telefon açıp sor canım ben 2 kere aramak durumunda kaldım ısrarlı bi şekilde benim dr um açmadı da telefonunu. Hastane dr u gerçi özel muayenesi olmadığından bakmıyo galiba e oda diyodur ben hanginize cevap veriyim. Bu gidişimde söylüycem zaten bakalım neden açmıyomuş. İnşallah bi şey yoktur iyi haberler alırsın.
çalışan ağustos anneleri size birşey sormak istiyorum... diğer temmuz annelerinden falan anladığım kadarıyla 31+0 ila 31+6 haftaları arası yani 32. hafta içinde çalışabileceğimize dair yani 2 ay doğum öncesini doğum sonrasına kullanabileceğimize dair rapor hazırlanıyormuş şimde ben en son geçtiğimiz hafta sonu muayeneye gittim bana dr. 1 ay sonra gel dedi ama ozaman ben 33. haftanın içinde olacağım rapor tarihini kaçırmayayım..... sizler nezaman gideceksiniz bir daha dr. unuzla konuştunuzmu bunu....
yaaa kuzular benım kafam karıstı,ben bir düşük yasadım yanı kürtaj oldum, doktorum hiç anti d iğnesınden bahsetmedı.ayrıca bu antı d iğnesı kan uyuşmazlıgında yapılıyor dıye bılıyorum neden herkez yaptırıyo :sm_confused: biri bana acıklasın kuzular,gereklıyse gecmeden bende yaptırıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?