inşallah güzelim yaa...dönmezse de hayırlısı bu diycem napıiim..
çalışan ağustos anneleri size birşey sormak istiyorum... diğer temmuz annelerinden falan anladığım kadarıyla 31+0 ila 31+6 haftaları arası yani 32. hafta içinde çalışabileceğimize dair yani 2 ay doğum öncesini doğum sonrasına kullanabileceğimize dair rapor hazırlanıyormuş şimde ben en son geçtiğimiz hafta sonu muayeneye gittim bana dr. 1 ay sonra gel dedi ama ozaman ben 33. haftanın içinde olacağım rapor tarihini kaçırmayayım..... sizler nezaman gideceksiniz bir daha dr. unuzla konuştunuzmu bunu....
Valla telefon alerjisi yok ama, Ege Üniversitesi'nin 2 perinatoloğundan bri olduğu için çok yoğun. Akşamları arasam açıyor ama gündüz, mümkün değil... Bu nedenle onu arasam da ne diyecek, başka ağrım olup olmadığını soracak, devamının gelip gelmediğini soracak. Hayır, deyince de "bir daha olursa atla gel" diyecek.
Norraam iyiyim ama yaf, devamı gelmedi. Doktor sırası beklemek istemiyorum. Şimdi gitsem 3 te anca muayene olurum zaten. Ben 4 te gideyim buradaki kadına... Ütü yapacaktım, onu da yapmayayım.
Valla ben haftaya gidiyorum kendi doktoruma 30. hafta olacağım için ben de gidince danışıcam. Bence sen bu konuyla ilgili ara bakalım doktorunu?
yok dünür ben tövbeliyim dr. aramıcam bir daha çok çok acil bir durum söz konusu olmadıkça bir kere çemkirdi bana zaten bugünde tahlil sonuçları için gittim ama konuşacak vakit bulamadık çok yoğundu neyse bende olmazsa 32. haftada giderim 1 ayı beklemem muayene için 3 haftada giderim benimde işime gelir kızımı görmüş olurumŞeniz
3 hafta kala doktor raporuyla çalışabiliyoruz.o 3 hafta içinde doğum olursa otamatikman doğum sonrası iznin başlıyorçalışan ağustos anneleri size birşey sormak istiyorum... diğer temmuz annelerinden falan anladığım kadarıyla 31+0 ila 31+6 haftaları arası yani 32. hafta içinde çalışabileceğimize dair yani 2 ay doğum öncesini doğum sonrasına kullanabileceğimize dair rapor hazırlanıyormuş şimde ben en son geçtiğimiz hafta sonu muayeneye gittim bana dr. 1 ay sonra gel dedi ama ozaman ben 33. haftanın içinde olacağım rapor tarihini kaçırmayayım..... sizler nezaman gideceksiniz bir daha dr. unuzla konson .uştunuzmu bunu....
minik kelebek..o iğneler anne negatif baba pozitif kan gruplu olduğunda vurulunuyor..
bizim sipada donmedi hala, doktor 32. haftaya kadar sure verdi, donmezse sezeryan dedi, gerci cok az da olsa 32. haftadan sonra donende oluyormus...34-35.e kadar takip ederiz dedi...hayirlisi neyse o olsun diyorum...
Hadi gözün aydın. Darısı başımıza.Dr muayene etmedi bugün.Şeker sonuçlarıma baktı sadece... Biraz yediklerine dikkat et yeter dedi..Şaşırdım pimpirikli dr.uma. 180'nin üzerinde çıksaydı sıkı bir diyete gerek olurdu dedi.. Yine de beyaz ekmeği kestim ben, tatlı da çok yemiycem...
Ha bide Anti d vurulmaktan da vazgeçtik. Gerek yok dedi..Halbuki ısrarla vurulmamı isteyen de oydu..
Evet evet, kolay bulunmayan cinstenHem canım, ben seni ilköğretim ve lise müdürleri ile aynı kefeye koymuyorum ki.. Bizimkiler ayrı bir cins.. valla bak :)
Yav yazık kıza, yapmış bir cahillik.Varmayın üstüne garibinAnam.. kakao yagının alasını bulmussun.. ben 50 yerden sordum bulamadım o katısını.. sen de çöpe mi attın.. püüüüüüüüüüüüüüüüü
45e aldım canımBURKO cnm bebişe aldığın ciciler çok güsel,,ii günlerde giyer inşallah. çantayı nekadara aldın ,,bende alcam araştırıyom
Adaşçığım bende de olmuştu biliyorsun. Çok güvendiğim bir doktor, kanama yoksa, bebek hareketleri de aynı şekilde devam ediyorsa korkma demişti.Günaydın! gece 3 defa çişe kalktım. Ve bunlardan birinde klozet kapağının üstünde koyu bir leke gördüm ama yarı uykulu, ne olduğunu anlamadım. Sabah kalkınca aynı lekeyi çamaşırımda da gördüm. 2-3 damla kahverengi, su gibi bir akıntı. Hiç bir aksiyon olmadı hayatımızda. Bu neyin nesi şimdi? Dünkü top olayı ile ilişkilendirdim ama? Top sıyırdı geçti, sol tarafıma, karın boşluğuma değdi azcık. Doruk maşallah kıpır kıpır içimde ve devamı da gelmedi... Gİtsem mi diyorum buradaki doktora? Asıl randevum haftaya ama?
Yaa kızlar başka bişi danışayım size? Soluma yatamıyorum yaa... Çok rahatsız oluyorum. Hem midem bir tuhaf oluyor, hem de kalp atışlarım beni uyutmuyor. Arada kaçamak yapıyorum sırtüstü.. 5-10 dk yatıyorum, çok iyi geliyor. Ama çoğunlukla sağıma yatıyorum.
http://medya.zaman.com.tr/2009/04/09/mardin.wav
kızlar bunu dinleyim gülmekten bihal oldum,
keçim var diyo bol süt veriyor o uçamazmı ? :roflol:
yok yok ben evriş, dide, pinky başka biri var mı unuttum, bizde var sadece kan uyuşmazlığı.. senle bi alakası yok.. kanın pozitif çünkü.. antiD bizi ilgilendiren bişi canım..sen yorma beynini..
saolun kuzular,ya bu antı d iğnesı konusu acılınca 3 4 kısının sankı peşpeşe okumustum msjlarını onda şeyettim.demek dogru bılıyormusum.neyse kuzular sağolunminik kelebek..o iğneler anne negatif baba pozitif kan gruplu olduğunda vurulunuyor..
canım valla bende doktorumun yalancısıyım,sen yınede doktoruna danıs ,bana öyler demıstı doktorum.riskli durumları kısaca özetlıyım demıstı.kanaman olursa,bebegın hareketlerınde ciddi bi azalma söz konusuysa aramana bıle gerek yok direk gel demıstı.zaten bebek bı sekılde haber verırmıs artık kasılman olurmus,o nasıl olur dedım doktora " bbeek bı tarafa toplanır ve kasılmaya sebeb olur buda dogum baslangıcı olabılır" demıstı.zaten o kasılma bır saatte 4 kereden fazla olursa benı ara demıstı.Aidaa korkutma beni kız ne erken doğumu =) Yok yaf bak minik kelebeğim yazmış, öyle olsa bebek oynamazmış zaten. ama maşallag Doruk 2-3 dk da bir tepinip duruyor...
Yaa kızlar başka bişi danışayım size? Soluma yatamıyorum yaa... Çok rahatsız oluyorum. Hem midem bir tuhaf oluyor, hem de kalp atışlarım beni uyutmuyor. Arada kaçamak yapıyorum sırtüstü.. 5-10 dk yatıyorum, çok iyi geliyor. Ama çoğunlukla sağıma yatıyorum.
alla alla ben de aradım 2 defa açtı...müsait zamanıydı herhal...bi ara beni muayene ederken tlf.çaldı, baktı baktı açmadı..adam hangi birini açsın tabiki..ona da hak veriyorum..biliyosun hastanedeki en yoğun dr..hastane telefonundan ararsan hemşiresi bi şekilde yardımcı olmaya çalışıyo..
Kızlar bugün keyfim yerinde. Çünkü 10 GÜN EVDEYİMalkisalkisalkishihoyyytalkisalkisalkisDün kasılmalarım olduğunu yazmıştım. Sabah içim rahat etmedi hastaneye gidip nstye girdim. Gayet normal çıktı. Doktor bu haftalarda kasılma olur ama mutlaka dinlenmen lazım. İstersen rapor yazayım dedi. Bayıla bayıla kabul ettimalkisalkisalkisŞimdi evdeyimsüprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?