2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kadın senin kanaman olmus.. hala burada çen çen mı yapıyorsun?? hay senın kayınvalıdenın şarap çanağına.. manyak mısın ya.. 4 te gıdıcem dıosun.. gıt uzan, ayaklarını uzat.. akıl ogrete ogrete kendını tukettınn galıba.. gıt uzan cabuk!!!

Bu arada hanımlar; yalan yaf.. habıre kadından para ıster, gördüm kaç kere.. almıor muy muşş.. şeyime anlat sen benım onu naniknanik

yaa kızlar bende bişey sorayım bendede 2 gündür kalp sıkıştırması var sabah bile fena oldum soluma yatamadım kalbim acaip battı nefes almaktada güçlük çektim sonra oturdum biraz gecti sizdede oluyomu

hem bende artık soluma yatarken rahat edemiyorum aslında en cok sırt üstü rahat ediyorum ama genede yatmamaya calışıyorum ya uyku anında farketmeden yatıyosammm

Burko... oohh, iyi istirahatler sana.. Çok sevindim. Ama yıllık toplam 40 gün rapor hakkımız olduğunu, geriye 30 günün kaldığını biliyorsun değil mi?

Ben de bugün Onur'u gönderdim okula. Dün bütün gün başım dönüp durdu, sınav haftası olduğundan ders de işleyemiyoruz. En kuduruk sınıflardan birine 9. ve 10. saatlerde dersim var. Sınavdan çıkmış olacaklar, ders dinlemeyecekler, ben de 24 erkek öğrenciyi son 2 saat sessizce oturtmaya çalışıcam. Hem de ayarım kaymış, lekelenme olmuş... Hiiiç dedim, hiç uğraşamam. Onur gitti sevk aldı. 1-2 saat sonra gidip kadına görüneyim. Bu arada içimi rahatlattın, teşekkür ederim.

herkeşler burada ama geçmiş okunuyor sanırım.

Valla bı nane okudugum yok.. keyıfsızım.. carpıntım fazla.. sizi uzaktan ıslıyorum.. bulasmıyım dıye.. sabahın 7 sınden berıdır ayaktayım.. uykusuzlukta ıyıce carpıntı yapıyor.. yırtsam kendımı, uyuyamam da.. du bakalım, nası gececek bugun.

hay ben senin.... ay evet kızlar, bi kere yanıma para almayı unutmuşum da, evrimle annemdeydik. 10 mu, 20 mi hatırlamıyorum, bi para istedim annemden. Oldu mu, dötün tavan yaptı mı... allam yaaa... ne zaman çağırcan sen beni, geleyim de bi hasret giderelim senlen kaydirigubbakcemile :mymeka:

anaaaa, geçmiş olsun evrişim yaa.. Gene mi? Ihlamur, papatya,süt yoğurt bişilere abansan da azcık kestirmeye çalışsan?

valla nereme yatıyom bi de ben bilsem...solda kolum uyuşuyo..sanki zuzu da sıkışmış gibi güçlü tekme atıyo...sağ tarafta hiç rahat edemiyorum..sırtüstü nefessiz kalıyorum gibi oluyo ki yatmamaya özen gösteriyorum...ama ama ama ben yüzüstü ellerim yastığın altında uyumayı çok öslediiiiiiiiimm...

geçmiş olsun evrişim ya sıcaklardan acaba.... dikkat et kendine keşke biraz uyuyabilsen dinlenmiş olur uykunu getirecek birşeyler yesen içsen olmazmı ki acaba....

serapçım geçenlerde bir sitede okumuştum kansızlık kalp sıkıştırması gibi çarpıntı falan yaparmış seninde öyle birşey olmasın..... en son ne zaman bakıldı kan değerlerine çok çabuk değişiyor benim geçen randevuda herşey normaldi şimdi kanım 10 a düşmüş demir ilaçlarına başladım.....

Bende sol tarafıma yatamıyorum. Çarpıntım artıyor. Nefes alamıyorum bir de karnım batıyor sanki. Genel de sağa dönüyorum, kızım da hep sağımda olduğu için huzursuz oluyorum bu sefer ezermiyim falan diye. Sağa yatınca tam yan tarafımı (kaburgamın altını) içerden gıdıklıyor yavruşum. Uykumun arasında gülüyormuşum, bazen gülerken uyanıyorum, bazen eşim uyandırıyor sırnaşık şey

Ben de bugün pek iyi bir modda değilim. Akşam geç yattım, uykusuzum, kalbim hep çarpıntı halinde zaten, zor nefes alıyorum. Biri bir laf atsa da çatsam diye bekliyorum. Siteye verdim kendimi, ilgimi çekecek birşeyler bulur da dikkatimi dağıtırım azcık belkim.

BURKOOOOO,hayırlı olsun raporun,bizim yerimize de dinlen.

evet kızlar,kendimden bahsedeyim biraz da.geçen hafta 50'lik yüklemem 151 çıkmış,gittiğim doktor 'yediklerinize biraz dikkat edin,yeterli' demişti.dün sonucu kendi doktoruma gösterdim.babamda şeker hastalığı,bende de pko olmasını da göz önünde bulundurarak 100'lük yükleme istedi.yüksek çıkarsa önce diyet vereceğini,düzeltilemezse hastaneye yatıracağını söyledi.1,3 kg imiş oğluşum,küsüratı da vardı ama unuttum.yükleme yarın yapılacak,haber veririm.

bu arada dün yazdıklarınızı okurken bütün sıkıntımı unuttum;esranurlar,pıtışlar...harikasınız kızlar,Allah sizi başımızdan eksik etmesin.
bütün annişleri,göbüşleri ve bebişleri öptüm,görüşürüz.

anaaaa, geçmiş olsun evrişim yaa.. Gene mi? Ihlamur, papatya,süt yoğurt bişilere abansan da azcık kestirmeye çalışsan?

Iyıce zorlamaya basladı ıste.. sonumuz hayır olsun, sevımsızım.. uzansam uzanamıyorum, uyusam uyuyamıyorum.. halsızım.. sevımsızım.. olacaktı boyle beklıyordum zaten,ıyıce sıklasmaya basladı ıste.. Kuzey ıyı olsun da, buna da katlanılacak artık...

geçmiş olsun.noldukine,denise mi girdin?

geçmiş olsun evrişim ya sıcaklardan acaba.... dikkat et kendine keşke biraz uyuyabilsen dinlenmiş olur uykunu getirecek birşeyler yesen içsen olmazmı ki acaba....

Yok yafrum.. bende kalp rahatsızlıgı var.. o karnım buyudukce benı zorlayacaktı.. oncelerı tek tük vardı.. sımdı ıyıce sıklastı.. hıc bırsey yapmadan oturarak uzanmaya calısıorum ıste.Uzanamıyorum, cok rahatsız oluyorum..

kıyamazım ben sana ya..çok dua ediyorum senin için.Allah kolaylık versin diye.
geçmiş olsun.noldukine,denise mi girdin?

evriş ve denize girmekdelikafadulden

evriş her yerini yastıkla desteklesen belki iyi olur, kuzenimden biliyorum son aylarda 7-8 yastık alıp nasıl rahat edicekse kendine yatak yapıyodu resmen anca öyle uyuyabiliyodu..

serap da bahsetmiş kalpten..ben de yaklaşık iki ay önce bu çarpıntı ve nefes alamam için kardiyolojiye gittim.alt kapakçık mı ne orada bir sızdırma varmış. ama çok önemli değil dedi.8. ayda birdaha gel dedi.hamilelerin kontrol ettirmesi iyi olur demişti bir de.

baby msj attim sana bi baksanyaa...

aldım canım msjını islem tamamsengözlerimebaksanab

tazecim benimde agda yaptırdıgım gunun ertesi gunu bir iki dalma gelmisti ama hic ciddiye almadım tahristen vs den die dusundum ama sen yinede gitm olmazsa yakındaki dra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…