MİNİK KELEBEK;
Evlilik arifesinde eve gelip hüngür hüngür ağlardım. O kadar rencide ettiler ki anlatamam. Para olmadığından değil, biz evlenme telaşındayken onlar evlerinin kartonpiyerini, halıfleksini yaptırıyorlardı. Az daha yaptırmadan dursaydı ölecekti sanki. Biz evlendik, onlar da evlenmiş gibi baştan ev düzdü nerdeyse...
Anlayışları çok tuhaf. Görümceme bir deodorant alıp parasını ister benim kayınvalidem. Bu durumda bütün hediyelerimiz da her şeyin en ucuzu, en dandiği oluyor. Sİnir oluyorum. Ben de para mıçmıyorum burada ama, ordan burdan kısıp düzgün bir hediye alayım diye başlarda çok kastım. Baktım ki, 5 TL lik pazar badileri hediye olarak geliyor, ben de sallıyorum artık. Önceden düzgünce hediyesini alır, düzgünce paketler, zamanında ellerinde olsun kargoya verirdim. Alınan mal değil, gösterilen özen önemli. Kendi çocuklarına o özeni göstermeyen ana babadan gelin olarak neyi görmeyi beklediysem ben de.... Annem de tam tersi, azcık sıkıştığımı farketsin, 30 lirası varsa 20 lirasını bana verir. Kabul etmem o ayrı. "Ne biçim anne baba" demekten kendini alamıyorsun...
herkeşler burada ama geçmiş okunuyor sanırım.
Kadın senin kanaman olmus.. hala burada çen çen mı yapıyorsun?? hay senın kayınvalıdenın şarap çanağına.. manyak mısın ya.. 4 te gıdıcem dıosun.. gıt uzan, ayaklarını uzat.. akıl ogrete ogrete kendını tukettınn galıba.. gıt uzan cabuk!!!
Bu arada hanımlar; yalan yaf.. habıre kadından para ıster, gördüm kaç kere.. almıor muy muşş.. şeyime anlat sen benım onu naniknanik
Valla bı nane okudugum yok.. keyıfsızım.. carpıntım fazla.. sizi uzaktan ıslıyorum.. bulasmıyım dıye.. sabahın 7 sınden berıdır ayaktayım.. uykusuzlukta ıyıce carpıntı yapıyor.. yırtsam kendımı, uyuyamam da.. du bakalım, nası gececek bugun.
Yaa kızlar başka bişi danışayım size? Soluma yatamıyorum yaa... Çok rahatsız oluyorum. Hem midem bir tuhaf oluyor, hem de kalp atışlarım beni uyutmuyor. Arada kaçamak yapıyorum sırtüstü.. 5-10 dk yatıyorum, çok iyi geliyor. Ama çoğunlukla sağıma yatıyorum.
Valla bı nane okudugum yok.. keyıfsızım.. carpıntım fazla.. sizi uzaktan ıslıyorum.. bulasmıyım dıye.. sabahın 7 sınden berıdır ayaktayım.. uykusuzlukta ıyıce carpıntı yapıyor.. yırtsam kendımı, uyuyamam da.. du bakalım, nası gececek bugun.
yaa kızlar bende bişey sorayım bendede 2 gündür kalp sıkıştırması var sabah bile fena oldum soluma yatamadım kalbim acaip battı nefes almaktada güçlük çektim sonra oturdum biraz gecti sizdede oluyomu
hem bende artık soluma yatarken rahat edemiyorum aslında en cok sırt üstü rahat ediyorum ama genede yatmamaya calışıyorum ya uyku anında farketmeden yatıyosammm
ayy bende de aynı sorun var.sol tarafa yatınca rahatsız oluyorum ve oğlumda rahatsız oluyor gibi geliyor bana.sol yanımı tekmeliyor yada kafa atıyor ezliyor gibi geliyor bana.sırt üstü yatınca başımın altına bir yastık daha koyuyorum ona rağmen uzun yatamıyorum o şekilde soluğum kesiliyor.bende genelde sağ tarafta yatıyorum bilmiyorum belki de alışkanlıktır.ama bugun uyandığımda sol tarafımdan uyandım nasıl mutlu kalktım anlatamam.bende sol yatmak için uğraşıyorum ama sağdan kalkıyorum genellikle.sonra diyorum vucut kendini ayarlıyordur herhalde sorun yoktur diyorum napayım canım uyurken nerden bileyim ne tarafta uyuduğumu.
anaaaa, geçmiş olsun evrişim yaa.. Gene mi? Ihlamur, papatya,süt yoğurt bişilere abansan da azcık kestirmeye çalışsan?
geçmiş olsun evrişim ya sıcaklardan acaba.... dikkat et kendine keşke biraz uyuyabilsen dinlenmiş olur uykunu getirecek birşeyler yesen içsen olmazmı ki acaba....
kıyamazım ben sana ya..çok dua ediyorum senin için.Allah kolaylık versin diye.Iyıce zorlamaya basladı ıste.. sonumuz hayır olsun, sevımsızım.. uzansam uzanamıyorum, uyusam uyuyamıyorum.. halsızım.. sevımsızım.. olacaktı boyle beklıyordum zaten,ıyıce sıklasmaya basladı ıste.. Kuzey ıyı olsun da, buna da katlanılacak artık...
geçmiş olsun.noldukine,denise mi girdin?
baby msj attim sana bi baksanyaa...
Kendi doktorum zaten taaa e..... a.... nda. Oraya kadar gidemem şimdi, dolmuşla 1 saatten fazla sürüyo yol. Oturduğum semtte 1 - 2 defa gittiğim başka bir doktor vardı. Ona görüneyim olmazsa.. Saat 4 te falan gideyim ama, çok kalabalıktır şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?