kıyamazım ben sana ya..çok dua ediyorum senin için.Allah kolaylık versin diye.
evriş ve denize girmekdelikafadulden
Yaa kızlar başka bişi danışayım size? Soluma yatamıyorum yaa... Çok rahatsız oluyorum. Hem midem bir tuhaf oluyor, hem de kalp atışlarım beni uyutmuyor. Arada kaçamak yapıyorum sırtüstü.. 5-10 dk yatıyorum, çok iyi geliyor. Ama çoğunlukla sağıma yatıyorum.
Yok yafrum.. bende kalp rahatsızlıgı var.. o karnım buyudukce benı zorlayacaktı.. oncelerı tek tük vardı.. sımdı ıyıce sıklastı.. hıc bırsey yapmadan oturarak uzanmaya calısıorum ıste.Uzanamıyorum, cok rahatsız oluyorum..
ahh Evriş ne mübarek bi bayansın sen, biz sormadan derdini bile söylemiyosun.. bizim gibi dırdırdır etmiyosun..şapka çıkarıyorum sana...
rahatsızlığını unutmuşum canım,üşüttün sandım da takılayım dedim.tekrar geçmiş olsun. a.s.
KAVUN UN FAYDALARI
Kavundaki vitaminlerin vücut stresini azalttığı ve kanı temizleyip kalp krizini önlediği bildirildi.
Yazın vazgeçilmez meyvelerinden olan kavun, sağlık açısından son derece yararlı. A vitamini ve madeni maddeler içeren kavunun, doğal bir antioksidan olduğu açıklandı. Uzmanlar, aç karnına yenilmesi gereken kavunun endişe ve uykusuzluğa iyi geldiğini, kansızlığı giderdiğini, sindirim sisteminin ilacı olduğunu, karaciğer tıkanıklığını önlediğini ve kalp krizi riskini azalttığını ifade etti.
Bir kavunun yarısının insan vücudunun günlük C vitamini ihtiyacının tamamını, A vitaminin de yüzde 15´ini karşıladığı, kalp ve böbrek hastaları diyetlerinde sıkça kullanılan bir meyve olduğunu belirten uzmanlar, yaz meyvesi olan kavunun faydalarını şöyle sıraladı:
´B vitamini, brom ve iyot içeren kavun, sinirleri yatıştırıyor ve kanı temizliyor. Kolay bir uyku sağlamanın yanı sıra damar tıkanıklığı ve kansızlık için de öneriliyor. Açık renkli ve düz kabuklu ´bal kavunu´ iyi bir C, A vitamini, potasyum ve çinko kaynağı olarak en değerliler arasında yer alıyor.
KAVUN UN FAYDALARI
Kavundaki vitaminlerin vücut stresini azalttığı ve kanı temizleyip kalp krizini önlediği bildirildi.
Yazın vazgeçilmez meyvelerinden olan kavun, sağlık açısından son derece yararlı. A vitamini ve madeni maddeler içeren kavunun, doğal bir antioksidan olduğu açıklandı. Uzmanlar, aç karnına yenilmesi gereken kavunun endişe ve uykusuzluğa iyi geldiğini, kansızlığı giderdiğini, sindirim sisteminin ilacı olduğunu, karaciğer tıkanıklığını önlediğini ve kalp krizi riskini azalttığını ifade etti.
Bir kavunun yarısının insan vücudunun günlük C vitamini ihtiyacının tamamını, A vitaminin de yüzde 15´ini karşıladığı, kalp ve böbrek hastaları diyetlerinde sıkça kullanılan bir meyve olduğunu belirten uzmanlar, yaz meyvesi olan kavunun faydalarını şöyle sıraladı:
´B vitamini, brom ve iyot içeren kavun, sinirleri yatıştırıyor ve kanı temizliyor. Kolay bir uyku sağlamanın yanı sıra damar tıkanıklığı ve kansızlık için de öneriliyor. Açık renkli ve düz kabuklu ´bal kavunu´ iyi bir C, A vitamini, potasyum ve çinko kaynağı olarak en değerliler arasında yer alıyor.
valla ben gece ne zaman uyansam kendimi sirt ustu buluyorum, sola yatinca kalcam agriyor, sag tarafta bizim sipa sikisiyor, dedigim gibi amuda kalkicam yakinda..Yaa kızlar başka bişi danışayım size? Soluma yatamıyorum yaa... Çok rahatsız oluyorum. Hem midem bir tuhaf oluyor, hem de kalp atışlarım beni uyutmuyor. Arada kaçamak yapıyorum sırtüstü.. 5-10 dk yatıyorum, çok iyi geliyor. Ama çoğunlukla sağıma yatıyorum.
yok tatlim ya benim haftalardir ayaklar asagida, kafasi sag kaburgama dayali, hissediyorum, hoc degistirmdei, tekmeleri hep ayni pozisyonda atiyor...E zaten 32 ye kadar beklemiyor muyuz, dönmeleri için. Ben hala günde birkaç defa yer değiştirebildikleri kanısındayım. Hatta öyle ki, son birkaç gündür resmen beni sarsıyor eşşek sıpası
Yav yazık kıza, yapmış bir cahillik.Varmayın üstüne garibin
.
kızlar mantar kurabiyeyi tariflere ekledim. isteyen bakar isteyen bakmaz eklemeyin buraya denmis o yuzden bakmak isteyen ilgili linkten bakabilir
offf..olsa da yesek..
valla ben gece ne zaman uyansam kendimi sirt ustu buluyorum, sola yatinca kalcam agriyor, sag tarafta bizim sipa sikisiyor, dedigim gibi amuda kalkicam yakinda..
yok tatlim ya benim haftalardir ayaklar asagida, kafasi sag kaburgama dayali, hissediyorum, hoc degistirmdei, tekmeleri hep ayni pozisyonda atiyor...
aynı pozisyonda benimki de..değişmedi gitti..kaburgam batıyo gibi..otururken acaip canım yanıyo..yatarken iyi ama bişi yok..
KAVUN UN FAYDALARI
http://www.babaolmak.com/dosyalar/Revize_Bebek_Ihtiyac_Listesi_Aralik2008.xls
kızlar bakın mutlaka ihtiyaç listesine, bebekleri 17 aylık olunca yorumlamışlar bence cok faydalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?