2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kıyamazım ben sana ya..çok dua ediyorum senin için.Allah kolaylık versin diye.

evriş ve denize girmekdelikafadulden

Merak edilecek bısı yok.. hersey yolunda.. hazırlıklıyım bu durumlara ben.. asayiş berkemal dostlar.Duaların ıcın sonsuz sükranlarımı sunarım sana.. Allah razı olsun.

ben soda yatıorum ama genelde saga yatıorum esim sagımda yatıo cunku ve ona sarılınca daha rahat uyuyorum gobus biraz sizin araya koydugunuz yastıgın yerine gecio ama neyse :))

ahh Evriş ne mübarek bi bayansın sen, biz sormadan derdini bile söylemiyosun.. bizim gibi dırdırdır etmiyosun..şapka çıkarıyorum sana...

rahatsızlığını unutmuşum canım,üşüttün sandım da takılayım dedim.tekrar geçmiş olsun. a.s.

kızlar saatlerdir pc açık kalmış oysa odamda değildim.son bi kaç haftadır göğüslerim sızlamaya acımaya başladı yine.bide cidddi ciddi kocaman bi hamile olmuşum oturup kalkmakta zorlanıyorum

ahh Evriş ne mübarek bi bayansın sen, biz sormadan derdini bile söylemiyosun.. bizim gibi dırdırdır etmiyosun..şapka çıkarıyorum sana...

Dır dır edecek bı durum yok cok sukur.. bunlar olacak seyler.. hazırlıklıyım.. sızler yazdıklarınızla ılk kez karsılastıgınız ıcın paylasıyorsunuz.. ole dusunmuyorum ben, yıne de saolasın, senın zarıflıgın o.

rahatsızlığını unutmuşum canım,üşüttün sandım da takılayım dedim.tekrar geçmiş olsun. a.s.

Aslında unutmak en güseli :)) ben onu gormemezlıkten geldıkce sanırım o volumu artırıyor.. aramızı yapmaya calısıyorum.. bakalım kafaya alabılecek mıyım?? :)))

KAVUN UN FAYDALARI

Kavundaki vitaminlerin vücut stresini azalttığı ve kanı temizleyip kalp krizini önlediği bildirildi.
Yazın vazgeçilmez meyvelerinden olan kavun, sağlık açısından son derece yararlı. A vitamini ve madeni maddeler içeren kavunun, doğal bir antioksidan olduğu açıklandı. Uzmanlar, aç karnına yenilmesi gereken kavunun endişe ve uykusuzluğa iyi geldiğini, kansızlığı giderdiğini, sindirim sisteminin ilacı olduğunu, karaciğer tıkanıklığını önlediğini ve kalp krizi riskini azalttığını ifade etti.

Bir kavunun yarısının insan vücudunun günlük C vitamini ihtiyacının tamamını, A vitaminin de yüzde 15´ini karşıladığı, kalp ve böbrek hastaları diyetlerinde sıkça kullanılan bir meyve olduğunu belirten uzmanlar, yaz meyvesi olan kavunun faydalarını şöyle sıraladı:
´B vitamini, brom ve iyot içeren kavun, sinirleri yatıştırıyor ve kanı temizliyor. Kolay bir uyku sağlamanın yanı sıra damar tıkanıklığı ve kansızlık için de öneriliyor. Açık renkli ve düz kabuklu ´bal kavunu´ iyi bir C, A vitamini, potasyum ve çinko kaynağı olarak en değerliler arasında yer alıyor.

ben de kk'da okumuştum,peygamberimizin hamile kadınlara önerdiği üç şey ayva,kavun ve hurmaymış.şeker çıkarsa kavun ve hurmayı nasıl yerim bilmem.ayva mı?onu hepimiz çoktan yedik zaten :jeyyar:

sagol kuzu ellerine sağlık.... sabahtan beri işteyim canım öyle bir meyve istiyorki akşamı iple çekiyorum hava sıcak hararet oldum akşama ilk işim kavun yemek olacak zaten kansızlık var belkim iyi gelir herşeyin doğal olanı dimi amaa.s

valla ben gece ne zaman uyansam kendimi sirt ustu buluyorum, sola yatinca kalcam agriyor, sag tarafta bizim sipa sikisiyor, dedigim gibi amuda kalkicam yakinda..

E zaten 32 ye kadar beklemiyor muyuz, dönmeleri için. Ben hala günde birkaç defa yer değiştirebildikleri kanısındayım. Hatta öyle ki, son birkaç gündür resmen beni sarsıyor eşşek sıpası
yok tatlim ya benim haftalardir ayaklar asagida, kafasi sag kaburgama dayali, hissediyorum, hoc degistirmdei, tekmeleri hep ayni pozisyonda atiyor...

Yav yazık kıza, yapmış bir cahillik.Varmayın üstüne garibin

.

oh sagol tatlim yaa, ogrenmis oldum artikin bi daha olmasss...

selam kızlar,
ben de dün akşam doktordaydım. kızım ve ben gayet iyiymişiz. hala dikbaşlı oturuyormuş. çok yaramazlık yaptı, doktor amcası bile sinirlendi. dopler midir ne bi ölçüm yapacak adam, kaç kere bozdu kızım ölçümü, bi müsade etmedi. neyse sonuçta 6. denemede ölçebildi adam ve herşey gayet iyi dedi. 1500gr olmuş. usg ölçüm ortalamsına göre 30+5 çıktı, ama sata göre 29+2 imiş. ben şahsen sat ı esas alıyorum. ölçümler cihazdan cihaza hatta doktordan doktora değişebiliyor. iğnenin biraz dozunu artıracağız sadece. malum artık 50 kg değilim. kan hacmimiz de çok artmış ya artık, o yüzden en iyisi 0,4 lük yerine 0,6 lığa geçin dedi. bu doktor farklıydı, herzamanki doktorum değildi. başka hastaneyi denedim. istanbullular bilir. kadıköy şifa diye doğum üzerine isim yapmış bir hastane. eşim de ben de doktoru çok tuttuk ama galiba acıbademden vazgeçmeyeceğim. iyice emin olayım da çok fahiş bir fark ödemeyeceksem doktorumu değiştirmeyeceğim. değiştirecek olursam da şifa hastanesini seçeceğiz galiba. çıkışta da hastanenin yanında bir gecelikçi vardı, özellikle lohusa gecelikleri filan satıyordu , ordan gecelik ve sabahlık aldım. çok içime sindi. üstümde de gayet güzel durdu bence. bir tane de evde yedek var. ikisiyle idare ederim diye düşünüyorum.
dün doktor amcası bir sürü fotosunu çekti kızımın ama hepsinde de görüntü çok bozuk. o kadar hareketliydi ki düzgün bir görüntü alamadık. hep çirkin çıktı. birinde esniyordu. ağzını kocamaaaaan açmıştı çirkinim benim.

evriş sağol güzel bilgiler için, sanada geçmiş olsun
şekerkızlara kavun, karpuz üzüm yasak çok az yiyebiliyoruz malasef

http://www.babaolmak.com/dosyalar/Revize_Bebek_Ihtiyac_Listesi_Aralik2008.xls
kızlar bakın mutlaka ihtiyaç listesine, bebekleri 17 aylık olunca yorumlamışlar bence cok faydalı...

ben bu siteyi her zman takip ediyorum çok güzel kızı var bayılıyorum ona : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…