2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aftabru cok sevindim guzel haberlerle gelmene masallah naz hanımda 1500 gr oldu bile hadi gozun aydın darısı basıma . kontrolumuz haftaya

hadi gözünaydın canım

mutlaka doktorunu ya ara yada kontrole git derim.artık her şeyi önmesemek lazım.benim doktorum her gittiğimde kanaman kasılman kötü akıntın var mı diye sorar

al benden de o kadar .sanki soluma yatınca bi baskı oluyor iç organlarıma.bi de doktorlar annenin rahatı için en uygun sola yatmak diyor.beni rahatlatacağına zorluyor sağa dönmeye.daha çok sağa yatıyorum.sonra bi uyanıyorum sanki sağ tarafım ezilmiş üstünden tır geçmiş gibi ağrıyor

gözünaydın canım.bol bol tembellik yap evde.sorun çıkmamasına da sevindim

maşallah naz kızımıza.gözünaydın canım.

kızlarr 62 kilo da bittiiiii. söleyemiorum kaç olduğumu sindiremedim hala -tatlicadiarzu- annem besleyip duruyor beni ben de yiorum hep sebzeler etler salatalar ama sonu yok bunun. bel oyuğu olan bir insanım zayıfken çok güsel duruodu ama şimdi popom arkada 1 metre göbek önde 1 metreeeeee.... elbise giyemiorum. offfffffffffffff. o kocaman göbeği de oyuk belim taşımıo.

neysee. nazancım bebeşine maşallah tosuncuk olmuş.
taze sen doktora nassı gitmedin yani nassı sabrettin ben gece 3 te koşmuştum biraz evham var bende galiba.allah korusun ya.
burko o sancılar aynen bende de var alıştım öle kasılmalara. birden taş gibi oluyor karnım kasıklarım ve regli ağrısı saplanıyor. sonra geçiyor gerçi. bebeişim de kocaman poposunu dayıyor galiba o sıkışmada.
milkshakecim gözün aydın. korkman çok normal artık o kadar az kaldı ki bir aksilikle karşılaşmak istemiyor insan

Canım geçmiş olsun. İnsan güçlü olunca her şeyin üstesinden gelebilir, tıpkı senin gibi maşşallah sana. 2-2,5 ay kaldı şunun şurasında az daha sabır. Allah yardımcın olsun. Hepimizin yardımcısı olsun.

Gösün aydınn.

hm hatırladım simdi ya senin bir tanesi degerin ustunde o yzuden sen direk seker var olanrak nitelendirilmiyorsun biraz daha risklisin diger hamilelere gore ama seker var denmesi için iki degeer yuksek olmalı sende yok .

canım bu uzman tv sesli değilmi benim seskartım yok sirkette dinleme imkanım yok sagol evden bakarım ama.

aynen guliz bende gidince dr a diycem yani niye çizmedin kardesim diye:))
yemiycem ve de birdaha bezelye falan
ya kimi dr yemege basladıgın andan itibaren iki saat sonra diyor
kmi dr bitiminden itibaren bir saat diyor
iki saat diyenler maksimum 120 olmalı diyor bir saat diyenelr 140 olmalı maksimim diyo aynı olcuye geliyor asagı yukarı yani.

benim ki yemek bittikten sonra bir saatsonra olc diyor
aksam yemeklerinde nedense yemekten iki saat sonra aksam seker dahamı yuksekoluyor onu anlamadım

ya canım yazlı ya benimkilerde tiril tiril çok inceler. duz ekru renk almak istedim sonra dedim içim goruncek içine birde ten rengi kulot arayıp drcam uygun ton da ugrasmıyım dedim.
birtanes ibenim krem rengi gul desenli ustunde hatırlarsan. ama ustu pijamanın kalcayı kapatıyor gib nerdeyse gul desenli de olgdu için oyle aman aman belli olmuyor kilot.
diger i pembe kalınca uzun kollu idi hatırlarsan sayet o yzuden kuması biraz daha kalın onun i çi gorunmuyor hiç

Hayır Meltem daha yerime birini almadılar, gazeteye ilan bile vermediler şaka yapıyorun sanıyorlar yada rica ederiz kalır sanıyorlar galiba haziranda 2 hafta çalışıp çıkıcam dedim ama bakalım ne olacak

aynı donemlerde ayrılcaz izne ne guzel petrik
ben 2 haziranda yeni dr a gitcem ac nolur iznimi diye yalvarmayı dusunuyorum çok sırtım agrıyor çok zor oturuyorummm
2 haziranda 29+2 yani 30 haftalık oluyorum acmaz heralde ama belli de olmaz:) sezaryan olcagım kesin yaklasık agustos ilk haftası bebegi alırız ddiklerine gore 8 hafta evel olmus oluyor yani bakalım artık.
olmazsa 11 nazirana tekrar randevu aldım . o zaman actırırım diyorum o zaman kesin gbi 30+5 oluyorum iki gun kala acar artık.

ay çok sukur canım gozun aydın gozumuz aydın :))

ya burcu anlamadıgım klozet in ustunde de mi leek vardı yani sen tuvalete otururken akmısmı o derecemi onu anlamadım klozet ustunde leke ile ilgisi ne ??
dr unu aramalısın bence ben o lsam kesin arardım yahu burda kayınvalde cekistiriyon hala :))))

ben artik oturuken bile rahat edemiyorum sirtimda yastikla, napcami sasirdim, amudami kalksam...:sm_confused:

aynen nurdanya otursam daha çok agrıyor sanki ayakta dikiliyorum arada bir . yani oturunca falanhep agrıyor tek yatınca geçiyorrr oyle zor ki masa bası calısmak artık

dogum izni
31+0 iken acılıyor. yani actırmıycak olanlar rapor izin actırmıyor ama o tarihte gidip calısabilir raporu almaları gerekiyor yoksa sirket suclu duruma duser

ay bende yaa arada sirt ustu kacamak yatıyorum sonra korkuyorum birse olurmu oksijensiz kalırmı bebis diye hemen soluma yatıp haraket beklemeye baslıyorum
hareket edene kadarda elim yuregimde bekliyorum
on dk sırt ustu yatıs bile keyif olarak yapılıp sonra endise ve pismanlık uyandırıyor anne olmak ne kadar zor cidden yaaa. ama sırt ustu iken sırtım nası guzel nası dinleniyor anlatamamm

oohhh miss burcu harika hatta ya ne guzel tadını çıkar bol bol yat bence

aaa nasi yanii heyet raporu olmadan nası veriliyorkii tandıık dr mu ayarlamak gerek inanamadım pek ama sen eminmisinnn ????

kızlar saatlerdir pc açık kalmış oysa odamda değildim.son bi kaç haftadır göğüslerim sızlamaya acımaya başladı yine.bide cidddi ciddi kocaman bi hamile olmuşum oturup kalkmakta zorlanıyorum

hhah bende bugun bunu yazcaktim bir haftadır falan goguslerime yine hafiften biri degince carpınca bile deli gib acımaya basladı ilk haftalarda oldgu gibi. bened size sorcaktım demek sendede oluyorr

.:TUANA:. Diğer Motifli
m² fiyatı 450 tl miş şok geçirdim ama halılar muhteşem ve özel tasarım yapılabiliyormuşşşşş

ya evet bende baktım 1,5 m benim alcagım olcu halı 675 tl ye geliyor tamam çokg uzel yun el halısı falan ama çok gereksiz bence.

baska bir site buldum ben. oistedigin motifi yolluyorsun baskı yapıyorlar bu tuana halı da kabartı el dokuması ile yapılıyo r diger sitede baskı yapıyor bebegin ismini de baskı olarak basabiliyor maillestim firma yetkilelri ile ama sonra vazgeçtim kabartılı yun halı almak istedim mickey li ye karar verdim iste
bu sekil baskı halı 8-10 mm yukseklignide ve 210 tl idi
benim aldıgım ise 17 mm yuksekliginde ve 90 a alıyorumhani fiyatı bir yana oburu ince ve baskı hani kumas gibi kabartıllar çok sık oysa

yine döktürmüşün gulumm.ben kendi adıma ara öğün olarak süt kavun ve bir top vanilyalı dondurmayı blendrda karıştırıp içiyorum.mesela bu gün muzlu yapıcam dün kavunlu yaptım.kavunun yarısı derken ben küçük bir kavunun yarısıyla yapıyorum bu karışımı.
nazan gözün aydın.doktor doğum tarihi ile ilgili bir şey söyledi mi? benim de 1 jhafta ileride görünüyor.ama satı baz aldı .fakat doğum tarihi neye göre bilmiyorum.

ESRAKO canım sağol işte bende bunu sordum ben doğum izni raporumu açtırmak istemiyorum biliyorsunuz az çok durumumu nerdeyse doğuma kadar çalışacağım o yüzden benim 31+0 31+6 yani 32. haftanın içinde gitmem lazım dimi dr. a çalışabilir raporumu almak için 33. de gitsem olmaz dimi ??????

Nazan.. gozun aydın kuzu.. maşallah Naz ı mıza..

Didom... valla sahane bı mönü, evet o kucuk kavunların yarısı kadarmış.. Neva neden bole fonfik anlamıs bulunuyorumm :))

ıyi nıyetlerı esırgemeyen tüm cıgerlerıme tesekkur ederım ayrıca..

kiyamam ben sana kusum, tansiyonun ara ara olcuyormusun, ani dususulerde yasayabilirsin aritmiden dolayi, aort yetmezliginde olur bazen, ayaklari kaldir havaya, tabi sicaklarda basladi simdi....

ay bende yaa nasil ozledim yastigimla koklasip uyumayii, ayagimin biri duz, biri yamuk, azz kaldii...

canim benim iyi habrerlerle gel insallah...

cokacimcoookmmm guzel biseye benziyor ben deniyim bunucokacimcoook

nazan gozun aydin tatlim masallah kuzuna...

burko oh miss gibi valla cok iyi yapmissin tatlim, dinlen...

Maşallah kuzuna,güle güle kullan geveliğini

evt aslında benim haziranın 3. haftası 30. haftamda oluyorum, erken çıkmak istiyorum benimde belim çok ağrıyor oturmaktan, yarın bi bayan gelicek görüşmeye onu alırlarsa kızda iş biliyorsa hemen öğretir işi kaçarım, ssk konusunda sorun olmaz konuştum zaten fazladan ödeyecekler
doktorun yazdıgı evrakı muhasebeyemi vericez yoksa sskyamı götürücez biliyormusun ?

kizlar yaa sabahtan beri benim kulagim agriyor, zonkluyor, ama lenf bezlerim sismemis, enfeksiyon yok, neden agriyor buu???

valla onu bilmiyorum canım ya
benim ilgi alanım ollmadıgı için hiç sormadım. sakıncası olmaz ama heralde yani niy gelmedin derlerse hesabı çok iyi bilmek zorunda değilsin sen yani dimi ama

Nazan gözün aydın. Kocaman olmuş kuzucuk. Maşallah

Evrişim ayaklarını kanepenin kenarına dayayıp poponu iyice kanepeye yaklaştırsan, tam dik olsa vücudun bayağı rahatlatıyor nefesi. Çarpıntıya da iyi gelebilir diye düşünüyorum. Bir dene istersen. Allah sabır versin kuzua.s.
kızlar mantar kurabiyeyi tariflere ekledim. isteyen bakar isteyen bakmaz eklemeyin buraya denmis o yuzden bakmak isteyen ilgili linkten bakabilir

mantar kurabiye (resimli) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Sağolasııına.s.Anlayışlı baybym

Mis valla. Darısı başınıza

Bugün nst'de dümdüz sırtüstü yatırdılar beni. 5-10 dakika geçti, sanki vücudumdan kan çekildi, gözlerim karardı. Kadına dedim ben bayılmak üzereyim, tansiyonum düştü herhalde. Arkama kalınca bir yastık koydu, yok olacak gibi değil. Döndüm yattım soluma. Azarı da işittim ama yanındaki kadın müdahale etti. Daha 26 haftalık, böyle de yatsa olur dedi. E ben 32 haftada çektirilecek nstyi düşünemiyorum yavkafamçokkarıştıKesin bayıltır bu sıpa beni

fonfik ne ola ki* iyi bişedir herhal..fonfik mi bilmem ama evriş.çok hareketli bir bebek.böyle durduğu az oluyor.konuşsan oynuyor.elinle dürtsen tepki veriyor..içimden onunla konuşsam kıpırdanıyor.ve beni çoook mutlu ediyor.maşallah minik karnıbaharıma
kizlar yaa sabahtan beri benim kulagim agriyor, zonkluyor, ama lenf bezlerim sismemis, enfeksiyon yok, neden agriyor buu???

toktor olan sensin anam bacım..herşeyi topikten bekleme yavrum

evrimimmm hemen hemen toparlanman dileğiylen seni ve göbeğini çok çok öpüyorum...

tazem umarım iyi haberlerle gelirsin sadece kötü bir akıntıdır....

nazanımmm gözünaydın yaramaz kızına maşallah...

burkom sanada hayırlı dinlenmeler... şurdan dört ay gidcez diye iki tane müdür yardımcım var hergün olağanüstü toplanıp arkadaşlara işleri anlatıyorum evde yarım kalan bi sürü iş beni bekliyor gitmeden tamamlamalıyım ki eylülde kızmla döndüğümüzde rahatça tatilimizi yapabilelim bu yüsdende bende rapor istiyom ama alamıyommm

evet furko işimiz zor görünüyor.ben 30. haftadayım yatamıyorum bir dk bile nefesim daralıyor.dimek sen 27.haftaya başladın.ne zaman senin doğum tarihi belli mi?

toktor olan sensin anam bacım..herşeyi topikten bekleme yavrum

benimde ilgiye sefkate ihtiyacim varrr(
ben doktora her gittigimde oyle abuk subuk seyler soruyorumki ki doktorum meslektas oldugumuzu biliyor, hatta bazen bazi seyleri detayli anlatmiyor bildigimi bildigi icin, diyorum nooluurr beni meslektas olarak gormeyin, hastaniz olarak gorun, sizden duymak hosuma gidiyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…