2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

maşşalah naz a.kocaman olmus.teyzesı yesın onu çirkin poz veren haliniii

EVRİMcim ay valla bende unutmusum evet senın kalp sorunun vardı.baya zorrluyo senı anlasılan.enaz sıkıntıyla atlatırsın inşalah canımcım önümüzdekı 2 ayı

evet furko işimiz zor görünüyor.ben 30. haftadayım yatamıyorum bir dk bile nefesim daralıyor.dimek sen 27.haftaya başladın.ne zaman senin doğum tarihi belli mi?
Doğum konusu hiç konuşulmadı ama tam zamanını beklerse bu kurtlu kız, ağustosun son günü görünüyor canım

Dünürüm çene kemiklerinden şüphelendin mi hiç? Eşimde de vardı o kulak ağrıları. Kulağına kaç yerde baktırdı birşey çıkmadı. Çene cerrahı farketti, çene kemiği hafif oynamış

anaaaamm cenem mi dustu simdi benimCADIARZU...
bi bakayim yarina kadar gececek mi, dus ta almadim hadi su kacsa, enfeksiyon degildir iinsallah...

her doktor senin gibi olsa keşke nurdan..hani bir laf var tıp fakültesinden herşey çıkar arada bir doktor çıkar diyekaydirigubbakcemile3
ama bizim de hakkımızı yime..hiç sıkıştırmıyoruz seni..sorularımızla bunaltmıyoruz.yalnız bir sorum olacak:tomato:salifo diyor ki popodan iğne yapıyorlarya orada dörtte bir kuralı diye bir şey varmış..ben de koptum düştüm yerlere dedimki adamaın poposunun dörtte biribir popo kadarsa ne olacak falan..delirttim adamı..bozuldu dedi inanmıyorsan sor bir doktor arkadaşına..arkadaşları arasam gülerler diye sormadım..sen ne diyorsun bu konu da*? bir de iddiaya girelim diyor ben haklıysam randevu vereceksin..manyak

kızlar sıkısmadan bahsetmissiniz ya işte obana cok oluyo donuyo galiba bi hareket yapıo ama naptıgını anlayamıorum daha cok yukarlarda deilkende kasıklarımda hissediodum gerci simdide ayaklarını bastırıo sanırım hissediorum gunde bikac kez

evrimimmm hemen hemen toparlanman dileğiylen seni ve göbeğini çok çok öpüyorum...

Sagol cıgerım benım.. canım benım.

Saol canım.. amuda kalksam bı naneye yaramıo bu noktada.. buna da şükür.

Fonfik.. Evrimce de tombik demek annem :) Ve masallahh Neva ma.. cok gusel bole bı ıletısım gelıstırmeniz.. Allah bozmasın.

EVRİMcim ay valla bende unutmusum evet senın kalp sorunun vardı.baya zorrluyo senı anlasılan.enaz sıkıntıyla atlatırsın inşalah canımcım önümüzdekı 2 ayı

Yavrum hatırlanası, sevımlı bısı deıl zaten.. bu da gececek.. Rabbim evlatlarımızı bıze bagıslasın.. gerısı gelıp gecici...

teşekkürler kızlar,
DıDEcim, benim gittiğim doktor rapor vereceği zaman SATımı dikkate alacakmış (ki bu benim aleyhime olur) ama dün gittiğim doktor satımı 1 kasım değil de 23 ekim olarak dikkate alıp rapor verilmesi gerektiğini söyledi. böylece bir hafta kaybım olmayacak... ama ben şimdi kendi doktoruma nasıl söylerim benim satımı 1 kasım değil de 23 ekim olarak göster diye bilmiyorum.

anaaaamm cenem mi dustu simdi benimCADIARZU...
bi bakayim yarina kadar gececek mi, dus ta almadim hadi su kacsa, enfeksiyon degildir iinsallah...

Ay hiç gülecegim yoktu.. sabahtan beri ilk kez kahkaha attım.. saolasın.. çenesi düşük senii :))))

Sis karı- koca sıyrıksınız bızım gıbı.. aman ne güsel, ne güsel.. Rabbim sıyrıklarınızı kapatmasın. kaydirigubbakcemile3

kocacin dogru soyluyor, 4de 1 kurali var, totolardan birini dorde boluyorsun, ust distaki dilime igne yapiyorsun ki siyatik sinire zarar vermesin diye..
o laf hakkatten dogru buarada tip fakultesinden ne varsa cikar:)) sarkicisi, tiyatrocusu, yumsagi, serti...v..s... aradabirde iste toktor cikiyor....

O 1-2 defa gittiğim ve beğendiğim doktor yokmuş. Dedim ki, öteki oluversin... 5 dakika bile sürmedi muayenem. İyice gıcık oldum. Anlatayım. Plasenta hafif aşağı kaymış. Oğlum da 1 - 2 kafa attıysa bu tür kanamalr olabilirmiş. Deniz yasak !!!, ilişki yasak, uzun süre ayakta kalmak yasak...

Hemen Ege'deki doktoru aradım. 3 hafta önce plasentanın yeri gayet güzel demiştiniz, şimdi gittiğim kadın bana böle dedi, dedim. Olabilir, dedi. eğer birisi gördüyse uzman gözüyle tamamdır, haftaya gelince bakarız, dedi. Plasentanın kanalı tıkamaması önemli hafif aşağıda olması çok da önemli değil, ama dikkat et, istirahat vs dedi. Anam kadın doğru dürüst bakmış olsa tamam diycem ama.. Bakın size muayeneyi anlatayım.

- Buyrun, şikayetiniz?
+ Benim gece lekelenmem oldu, ilişki yaklaşık 1 aydır yok. Kendi kendine olunca korktum.
- Daha önce oldu mu?
+ Evet, ilk 3 ay olmuştu. Progestan ve istirahat ile geçti.
- Son adet tarihiniz?
+ 11 Kasım.
- Hmmm 29 hafta 2 günlük... (bugün tam 28 hafta bitiyor aslında)

Ultrasonda

- Plasenta aşağıda ama korkulacak bir şey yok. Bebek kafa atmıştır plasentaya ondan olmuştur. Yaz kızım BPD 29 h 6 günlük..

- Siz daha önce de Özlem Hanım'a gelmişsiniz ama bu kadar sık usg ye girmek iyi değil yaaa.. Bir doktora devam etmek en iyisi.

+ Evet ama ben sadece 2 defa...

- Siz bilirsiniz benden söylemesi, ben seve seve bakarım.

+ (Belli oluyor )

Şimdi diyorum ki, yarın bir sevk daha alayım. Ege'ye gideyim. Ben bir daha kanadım, "beni muayene et" diye dikileyim doktorun karşısına?

On (1 "0") numara adamlar da cıkıor haa.. ay alemsınız sız yaa.. zekanızı yiyimm sisin.. akıllı bıdıklar.. kaydirigubbakcemile3

hemen duzeltiyorum aradabir kalifiye, isini seven ve mesleginin hakkini veren toktor cikiyor, aman biri okur yanlis anlar....neme lazim, hep bizim topigi buluyor ya yanlis anlamaya musait insanlar...-tatlicadiarzu-

tazecim deniz yasak mii, evrimin ahini mi aldin ne?? icin rahat edecekse git sevkini alip, 1 hafta kuracagina kendi kendine, rahatlat kendini derim...

oh oh maşallah naz kızımıza ne güzel yahu kilolardan kosusuyoruz artık.
iğnenin dozunu bende arttırdım haftaya 0.6 lık vurulucağım.ama malum aspirini bıraktım ben o yuzden arttırdı doktorum dozu.hem senın kılon da gayet normal bence gerçi benim dememle olmuyor ama yani bende baştan beri 65 idim hala 65 kiloyum.o yuzden diyorum.ben aspirine devam etseydim doz aynı olacaktı.ama gebelik ilerleedikce pıhtılaşma oranıda artıyor ve bu pıhtılaşmanın çeşidide önemli sanırım.

tazem bencede al raporunu otur dinlen keyif yap doruk sana mesaj vermiş olabilir... hazır okul gereksiz yere yoğunlaşmışken, sonrasındanda gitsin rapor süren boşver önemli olan sağlıkla doğsunlar dünyaya gelince nasıl olsa büyütürüz bir şekilde...

heh bu arada az önce kapıma sağlık ocağından kadın geldi.gelmişken iğnemi yaptırayım dedim aldım içeri.kadın da pek geveze cıktı.neyse sordu soruşturdu falan.sonra başladı anlatmaya.falan filan.dedikleri ise:
emzirirken sadece mem ucunu değil bebeğin aldığı kadar vermeliymişiz göğsümüzü.yoksa çatlak çok fazla olur dedi kahverengi kısmını verebildiğin kadar ver dedi olsa bile fazla olmaz dedi.doğruluk payı nedr bilmem ilk defa duydum.
sonra su kasılmaları sordum yalancı doğum ağrısı var ya ondan dedim bebek sağ tarafıma doğru toplanıyor solda hamılelık yok oluyor sankı 3-4 sefer oldu dedim yalancı doğum sancısımı yoksa normal ağrımı bebein yer değiştirmesimi falan bune diye.oda yalancı sancı olabilir dedi erken başlamıs biraz dedi.o sıralarda cinsel ilişki tabı yorucu olanından yada herhangi bir yorgunluk yaşamıssam,bunlarda değilse stresli ve üzücü günler geçirdiysem yalancı sancılarım erken doğuma kadar götütrürmüş.hangisi oldu dedi.anacıım dedim kocişle asker arkadaşıyız uzun zamandır,yorgunluksa yatmaktan yorulmusumdur elimi birşey sürmüyorum dedim.ama stresli günler cok geçirdim dedim ve o sıralarda oldu evet doğru dedim.yani bu tür şeyler yalancı doğumsancılarını arttırırmış ve gerçek doğum sancısı halıne getirirmiş erken doğumu tetıklermiş.uzak durmam gerektiğini ve doğduktan sonrada sağlıklı bir çocukluk geçirmesi için kafaya birşey takmamam gerektiğini söyledi.bol bol müzik kitap v.s türü şeyler biliyorsunuz bunları işte.heh irde mat.kitabı okuyup problem çözecekmişim.olduuuuuuuuuuu dedim başka işim yok alla alla.....
neyse sonracıma dediki bu cok ilgimi çekti ve duyan varsa söylesin lütfen.metpamid diye bir iğne var çok bulantı yasayan varsa iilacını yada iğnesini kullanmıssınızdır.bende ilacıda iğneside mevcut.sezeryan olacağımı duyunca hemen öncesinden doktorunada danısarak bu iğneyı yaptır dedi.ne alaka dedim suratım ekşidi falan.dedi sezeryanda süt hemen gelmez zaten bi yarım saat kendinde olmayacaksın.bu iğne süt salgılayan bi maddemı ne onu arttırıyormus ve süt gelimini kolaylaştırıyormus.ben bunu yapan çoğu kişide işe yaradığını gördüm içinizde şüphe varsa doktorunuza danısın yada yaptırmak istemezsenız size kamıs birşey dedi.bunuda ilk defa duydum şaşırdım acaba aslı varmı diye.

ha bu arada nar suyu konusu falan geçti geçenlerde aman ha versenız bile sonradan verin dedi ağzına giren ilk şey anne sütü olsun yanınızda kalanları tembihleyın dedi.bilginize.nar suyu içmesin yanı./B]

ee kizlar aksam monulerini alayimm?? bana fikir verin napcaksiniz aksama?? ben simdiden dusunuyorum karar veremedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…