2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

BURKO, TAZE, NORRAA geçmiş olsun kızlar. BURKO ben de nts yi çok merak ediyorum.
buarada benim rahim uzunluğum 3,51 cm çıktı. iyiymiş.
geçmişi okuyamıyorum ya hani ben, herkes iyi mi arkadaşlar? hidrosefali konusu geçmiş, ama kimsede bir sorun yok değil mi?
LALECE, aynı durumdayız canım. senin boyun kaçtı bilmiyorum ama ben 1.60 boyumla 61 kg oldum ve gerçekten çok komik görünüyorum. popom çok büyüdü. bacaklarımdaki selülitler diz kapağıma kadar indiler. göğüslerden hiç bahsetmek bile istemiyorum. yakında top gibi bişey olacağım. ama hala arada tek tük "hamile misiniz?" diye soran çıkıyor. hayır bi de göbeğim o kadar sivri ki anlatamam. aslında göbek şova bi foto eklemem lazım ama popomdan utanıyorum. yoksa göbeğim çok şirin. resmen büyük şişme bir balon gibi önümde.

Taze burcu kendi doktorunada git için rahat etsin rapor alır dinlenirsin

Nora fırında sebze ve tavuk pişiricem yanına salata

aftabru raporu o 23 ekim diyen doktordan alsan olmazmı peki
o doktora devam edecek olsam raporu ondan alırdım ama şimdi bir daha gitmeyeceksem eğer sırf rapor için gidemem. doğuma kim gitrecekse onun rapor vermesi daha etik olur gibi geliyor. ama ben kendi doktoruma da rica edeceğim iznim yanmasın diye. sonuçta herkes o şekilde yapıyor zaten.

ee kizlar aksam monulerini alayimm?? bana fikir verin napcaksiniz aksama?? ben simdiden dusunuyorum karar veremedim...
ben patlıcan musakka yapmıştım dün akşamdan.... yanına pirinç pilavı ve cacık yapacağım. bir de fırında tavuk yaparım, çünkü annemler gelecek akşam yemeğe... zayıf görünmesin mönüm.

kizlar ben yemek yapmaktan vazgectim, birinize yemege geliyorum, bu daha iyimis, menuler super...:))))

dışardan sipariş verecekler için bi öneriniz var mı :1no2: bıktım her akşam hazır yemek yemeye ama normal insanlar gibi evimize gidemiyoruz ki normal saatte senağlama

JENNY, sultanahmet köfte söyleyebilirsin. ya da kentucky. ben bayılırım kentucky e ama hamileyken nadir yemekte fayda var.

hemen duzeltiyorum aradabir kalifiye, isini seven ve mesleginin hakkini veren toktor cikiyor, aman biri okur yanlis anlar....neme lazim, hep bizim topigi buluyor ya yanlis anlamaya musait insanlar...-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 dogru söze ne hacet :))

Çok sasırdım su iğne olayına.. not aldım, muhakak doktoruma danısacagım.. saol kuzum paylasımın ıcın.. ellerıne saglık.

ya da JENNY, vejeteryan pizza söyleyebilirsiniz.
BABY, sizin orda hala ıspanak mı yiyorsunuz? valla ben artık kış sebzelerinin yüzüne bile bakmıyorum. zaten bence en zor yemektir ıspanak. ayyyy onu yıkayana kadar ölürüm... hiç yapmama ben ıspanak. ama yemeyi çok severim. size afiyet olsun.

kızlar ben çıkıyorum. eve gidip daha yemek yapacağım. pirinci bile ıslatmayı unutmuşum. annemler çok aç gelmezler inşallah.
öpüldünüz

JENNY, sultanahmet köfte söyleyebilirsin. ya da kentucky. ben bayılırım kentucky e ama hamileyken nadir yemekte fayda var.

ah canım balıkesiri bilsen yazmazdın - burda Mc bile yok :S - bende bayılırım kentucky ye - ist her gittiğimizde ilk durak ora oluoy D - ya sebzeli bişey yiyecem ben - ıspanak çekiyo canım

Kızlar doktoru aradım. Dedim; benim hiç içime sinmedi, oradaki doktor hiç iyi bakmadı, dedim. ıyi o zaman yarın öğleden sonra gelin bakalım, dedi adam. Ohh dedim. Az önce de babamı aradım. Durumu anlattım. Dedim sakın anneme söyleme, ortalığı ayağa kaldırır... Yarın babamla gidicez öğleden sonra.

Az önce de plasenta previa denen olayı incelerken okudum. Karına darbe alındığında olabiliyormuş böyle şeyler. Dün de bahçede otururken top gelmişti, o geldi aklıma... Allahtan oğlum hareket halinde de içim biraz olsun rahat...

Rapor almak istemiyorum defnem yaa... Zaten ılk trimesterde bolca dinlendiğim için 10 günü yedim. Kaldı 30 gün hakkım. Onu da doğumdan sonra kullanmak istiyorum. Perşembem boş, cuma 3 saat dersim var. Neyse dur bakalım, adam ne diyecek...

canım bencede rapor al istirahat et dinlen.kendı doktorunda söylemiş zaten,uzman bı doktor gördüyse yeterlı die.senın oglanda futbolcumu olcekk ne,kafa atıyo demk plesentaya

canım üşenmeden yazmıssın.arada baya faydalı seylerde anlatmıs aslında.ayrıca şu iğne olayını doktoruma soracagım,eger gercekten böyle bişe varsa yaptırmakta fayda var.
kizlar ben yemek yapmaktan vazgectim, birinize yemege geliyorum, bu daha iyimis, menuler super...:))))

benımde aksamkı menüm taze fasulye(mmm sölemesi ayıp güzel yapmısım boool domateslikaydirigubbakcemile3) yanında sebzelı bol vitaminli bulgur pilavı ve cacık aslında canım bıde salata istiyo onuda yaparım heralde,menü agzına layıksa beklerım kuzu gellşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…