2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Nazancım, maşallah kızına :)

2 hafta boyunca hastanede kalmış ama... Ciğerlerinin gelişmesi için iğne de olmuş.. İnşallah bundan sonra da her şey yolunda gider...

İnşallah yaa. Allah bağışlasın yavrucağı. Ama "kasılmalarınızı dikkate alın" demiş ya, ciddi tırstım ben. Elimde saat kasılma sayarım artık:1shok:

Temmuz annelerinden biri erken doğum yapmış:1shok:ANNECİĞİİİİİM!!!!!:1shok::1shok::1shok:

2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim... - Sayfa 1190 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

ayy ben şok oldum şimdiii :1shok: :1shok: :1shok: kasılma falan yazmıs.bence kuzular bizde 30.haftalara gırdıgımızde en yakın hastaneye gıdıp düzenlı nts ye girelım.bu olmaz böle,yıne en mantıklısı nts,enazından bı haberci yanı,
neysekı bebegı iyiymiş şimdilik,Allah ım inşalllah saglıklada kucagına almak nasip eder arkadasımıza

alıntı yapmıcam valla aklımda kalanlardan şöle bi özet geçiiyim..

tazem burcum geçmiş olsun hafif bir lekelenme deyip boşvermemekde fayda varmış yani..heee demek denizde yok.. annene sölersen ben sana dememişmiydm der sanki....

ayhh birde eşlerinizin erimiş pijama altlarından bahsetmiştiniz ya çok güldüm ya...aman neyhse ne geçmişde kaldı o gunler Allah bizi kimseye muhtaç etmesin çok şükür kazancımız var saglıgımızda gücümüz yettiği yere kadar napalım...dimi ama ..

evrimcim sanada geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun gerçekden her daim dualarımdasın.umarım saglıkla kavusursun kuzeye bu sıkıntıların hafiflemiş olur... gerçi bu forumdaki herkes ismen dua ediyorum benim dua listem var sizlernde ismi var eşim listeyi gördüğünde çok gülmüştü taze burcu esrako çingene esra petrik nesrin gibi ham rumuz heme isim yazınca...:)

nesrin ya o verdiğin linkdeki konuşma beni bitirdi ayhh koptum yani allah iyiliğinizi versin dun esra yuzunden parçamparam oldum yarıldım gülmekden bugunde senin sayende resmen altıma yapıcaktım...

nazancımkzına maşallah allahım bende bu gittiğimde ogluşum kilolara geçmiş olur inş.bu arada senin anneler mi geld hiç bahsetmedin yahu yada ben kaçırdım..

norracım senin bu çenem mi düştü acaba yorumuna bayıldım.. ayhh sizler harikasınız.

valla gözlerimi kapatıyorum hangi avatarla neler okudugumu hatırlamaya çalişiyorum yanlışlık varsa affola..
gelgitdi sanırım hani eve ebe gelmiş. sezeryan olupda o iğneden bahseden duymadım hiç. ama nar suyu tabikide vermices. ayrıca memenin o kahverengi kısmını bebeğin agzına verebildiğimiz kadar verces hem daha azacı hemde daha az çaatlak için bunu biliorum bende..

dide sennin o yaptıgını milkshake gibi bi şiii işte biz hep yaparız çilekle falanda dene muhteşem oluyor bide kakaolu dondurmayla yaptık ama ben pek sevmedim.. benm eşim tabiri caizse gurme gibidir dışarda bişey yeriz onu böle en ince ayrıntısına kadar tadına varır ve evde deneriz. şu sıralar favorimiz Little Ceasers pizza varya bilen bilir diğer markalar yanında halt etmiş. ona sarmış durumdayız ben hamurunu yapıyoru diğer tüm işlemler eşimden valla süper oldu tabiikide kenar kaşarını ve susamını unutmuyorus..

hee bu kadar gözümü kapadım bişi kalmamış..

kız< burko nerden buldun bunu ayhhhhh ben tırsdım valla hafif bi yusuf ziyareti yaşadım kendimce.....

hakkımızda hayırlısı..saglıkla ve vaktinde kavuştursun Rabbim bebklerimize...

Pufff... okudum Furko... Allah yardımcısı olsun.. Allahım zamanında, vaktınde hayırlısıyla nasıp et evlatlarımızı bize.. içim bı tuhaf oldu.. Allahım yuzune gulsun o annenın...

Pinkymm tesekkur ederım kuzum.. dualarında olmak cok guzel.. ne mutlu bana.

slm kızlar
JENNY aldıklarına baktım çok cici hepsi hiç sıkılmadımda bakarken merak etme insan sıkılırmı bebişlerin cicilerine bakarken

TAZE için rahatlamıştr ii olmuş bak hepimiz öğrenmiş olduk darbeden korumak lazım ve plasentan tekrar yukarı çıkcakmıymış canım dinlen falanmı dediler sana....

temmuz doğumu AYYY ALLAH korusun o kadar erkenden hadi 10-15 gün neysede bizden kimsede olmaz inşallah hepimiz normal zamanlarda sağlıkla doğurup bebeklerimizi kucağımıza alırız

İnşallah yaa. Allah bağışlasın yavrucağı. Ama "kasılmalarınızı dikkate alın" demiş ya, ciddi tırstım ben. Elimde saat kasılma sayarım artık:1shok:

korkma tatlım , yine de dikkatli ol tabi de .. magnezyuum alımına , rahim ğzı ölçümüne dikkat edin ve ölçmüyorsa dr.unuz siz hatırlatın ve ısrarcı olun .. mümkünse ölçümü karından siz idrara sıkışıkken yapsın , en doğru ölçüm o şekilde yapılıyormuş yerimseniben

nazancım buarada şimdi okudum maşallah kızına ne güzel kilolara geçtik siz söledikçe ben meraktan ölüyorum bizim ne kadar oldu die bebişlerimz tombikleşiyoooo yerim ben onları yaaaaa hareket ederkende şöle taze gb sıktıra sıktıra sevesim geliyoo hepp

mercimek corbası , ıspanak, fırında makarna, salata yogurt:) sofra hazır bekliom kocisi saat 8e gelio ha geldi ha gelcek

gel beklerim eşimde geç gelecek zaten rahat rahat otururz senin için patateste koyarım sebzelerin arasına , Teoman yarasın : )
kizlar hanginize gelsem sasirdim:))) eve geldim hala karar veremeim ne yapsam, canim i suru sey istiyor, kilolar aldi basini gidiyor, ama sanirim dayanamayip kisir yapicam bende, yanina bol salata...

Temmuz annelerinden biri erken doğum yapmış:1shok:ANNECİĞİİİİİM!!!!!:1shok::1shok::1shok:

2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim... - Sayfa 1190 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

amaninnn, allah bebisin ve annenin sagliklarini korusun..

yokkarar verdim kisir yapicam..

en guzeliinii yaptin tatlim, icin rahat olsun...

bende bugün topiklerde gezinirken bişiler öğrendim sizle paylaşmak istedim
*sarılık olan bebek bolbol emzirilirse daha çabuk iğleşirmiş
*bebeğin sarılık olmaması için güneş ışığı görmesinde fayda varmış 1.5dk ön 1.5dk arka yönünü hergün güneşe göstermek gerekiyomuş tabi gözlerini koruyarak
*özellikle kız bebişlerinde yeni doğduklarında altlarına ıslak mendil yerine pamuk ıslatıp silmek gerekiyomuş mazallah idrar yolu enfeksiyonu yaparmış
*dışarda satılan bildiğimiz helvalar sütü arttırırmış
*bebeklerin ilk günlerde yıkandıkça derileri pul pul dökülürmüş ama bu çok normalmiş bi çok doktor bişe kullanılmamasından yanaymış bebe yağı ve krem gerektirmiyomuş yani
ama ayda bi kere kayısı yağıyla yağlanabiliyomuş

şimdilik bukadar

kızlar temmuz annelerinden birbirlerine verdikleri tüyolardann

jenny ciciler harıka hepsine bayıldım.kızzz sen delüümüsün bebek cicilerine bakarken insan sıkılırmı hiçç.

slm kızlar
JENNY aldıklarına baktım çok cici hepsi hiç sıkılmadımda bakarken merak etme insan sıkılırmı bebişlerin cicilerine bakarken

teşekkür ederim kıslar - ya sıkılmadan öte eşim sabahtan beri okadar resim yükleme banlicaklar seni diye kafa buluyo benle - bende acaba abarttım mı diye düşündüm :)

hmm bunu bılmıyordum ben bu haftalarda yapılan rahimagzı ölçümünü asagından sanıyordum.neyse saol paylasım için kontrole gıttıgımde idrara sıkısık olayım eniyisiyerimseniben

canım geçmiş olsun hemen üzülme ve kendini ve bebeğini strese sokma bak 15 gün sonra çok güzel haberler alıcan kalbini bozma yeter dualarım seninle...
:) :) :) :)
Evrişin haricindekiler bakabilir anacığım. Ahanda benim kurtlu kızım:

MELEĞİMİN GÜNLÜĞÜ
çok güzel ilerde kızına gösterebiliceğin harika bir anı.. maşallah..
geçmiş olsun diş ağrısı fenadırr....
inşallah sınavlarını verirsin çektiğin sıkıntılara değr canım...
geçmiş olsun sana ama ne işin var senin jiletle be canım....
çok güzel güle güle kullanın kızların odası canlı renkler olunca çok güzel oluyo.....
kendi kendini strese sokuyosun bak herşey temiz çıkmış gözün aydın artık derin bir ohhh çekmişindir...
geçmiş olsun canım en iyi kendi dr la konuş tel ulaşma imkanın yok mu...
hDİ GÖZÜN AYDIN BOL BOL DİNLEN TADINI ÇIKAR...
maşallah kızına nazar değmesin....
zahmet oldu deseydin o ne be öyle hayret bişey hakikaten sinir bir durum...

hadi yaaa ne kadar erken inşallah herşeyi yolundadır...

kızlar maşallah hızınıza yetişilmiyo bu aralar çok sık giremiyorum şu işlerimi toparlamaya çalışıyorum ki önümüzdeki günlerde rahatlayayım ara ara bakmaya çalışıyorum ama maşallah yetişilmiyoooo bu arada kızım hasta onunla ugraşıyorum dilimde yara çıktı canım yanıyosenağlama off off bu arada alıntılarda gözümden kaçan olduysa kusura bakmayın yaa hızlı hızlı okumaya çalışıyorum...

ay temmuz annelerine takıldım burkonun dediği doğumu okuyordum.yaw o kasılmalar oluyor işte bende hanı anlattım ya neyseki saatte 3-4 kez olmuyor.zaten akıllandım her olduğunda saate bakıyorum kaç saniye sürüyr diye.anneeeeeeeeeee korktum ben inşallah zamanından önce gelmez bebişlerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…