2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ESRAKO bana klozetin üstünde kanı damlasının ne işi var diye sormuşsun. Valla uyku sersemi gözüm kapalı işiyorum zaten. Sabah kalkınca gördüm. Tahminim şu; ne kadar temzlensek de, silinsek de kalkınca 1-2 damla akıyor bazen ya, herhalde öyle oldu. Yoksa ben ilk etapta Onur damlattı sandım. Hoş o çok dikatlidir böyle konularda ama.. Tam onura çemkirmek üzereydim kapağa işemişsin diye, bi baktım, aynısı çamaşırımda da var... ınan ben de bilmiyorum. Ama çamaşırımdaki 3 damla bişiydi..

Neyse yarın açıklığa kavuşacak her şey... KIZLAR ilgilenen, soran, öneride bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kadın öyle diyince çok korktum. "plasenta previa" diye bişi var ya.. Allahtan kasılmam falan yok, Doruk da arada bir ben buradayım diyor.

Babam aradı az önce. Kızım kasılman, sancın falan var mı, diyor. Kıyamam yaaa.. Yok babacım dedim, zaten doktor gördü, her şey yolundaymış ama ben kendi doktoruma görünmeden rahat edemiycem dedim. ınşallah annem duymaz valla sıkı yönetim başlar yoksa kalan 2 ayımı zehir eder kadın :)

Sefa ya nası ulasabılırım acaba CADIARZU kaydirigubbakcemile3

inşallah güzelim yaa...dönmezse de hayırlısı bu diycem napıiim..

bende dün doktordaydım dönmemiş benim oğlanda doktor duruşu dışında hersey normal dedi olmazsa sezeryan olcam napalım bende hayırlısı diyorum herseyde vardır bir hayır
yeterki sağlıklı kucaklarımıza alalım
geçmiş olsun evriş allah acil şifa versin bebekleriniz sizin nelere katlandığınızı duyunca gurur duycaklar sizle a.s.

"""ESRAKO bana klozetin üstünde kanı damlasının ne işi var diye sormuşsun. Valla uyku sersemi gözüm kapalı işiyorum zaten. Sabah kalkınca gördüm. Tahminim şu; ne kadar temzlensek de, silinsek de kalkınca 1-2 damla akıyor bazen ya, herhalde öyle oldu. Yoksa ben ilk etapta Onur damlattı sandım. Hoş o çok dikatlidir böyle konularda ama.. Tam onura çemkirmek üzereydim kapağa işemişsin diye, bi baktım, aynısı çamaşırımda da var... ınan ben de bilmiyorum. Ama çamaşırımdaki 3 damla bişiydi..

Neyse yarın açıklığa kavuşacak her şey... KIZLAR ilgilenen, soran, öneride bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kadın öyle diyince çok korktum. "plasenta previa" diye bişi var ya.. Allahtan kasılmam falan yok, Doruk da arada bir ben buradayım diyor.

Babam aradı az önce. Kızım kasılman, sancın falan var mı, diyor. Kıyamam yaaa.. Yok babacım dedim, zaten doktor gördü, her şey yolundaymış ama ben kendi doktoruma görünmeden rahat edemiycem dedim. ınşallah annem duymaz valla sıkı yönetim başlar yoksa kalan 2 ayımı zehir eder kadın :) """"

Canım çok geçmiş olsun anca anca geçmişi okuyorum- sen yinede çok çok tedbirli ol - öyle uyku semesi deme wc gidince herseferinde iyi bak - ben gece çok kalkıyorum ama wc girince gözümü iyi açıyorum bişey olmasın diye - çok korkuyorum gece karnımın üstüne yatacam kanama olacak diye - hiç kanamam olmadı bugüne kadar ama nedense öyle bi korku edinmişim - o yüzden sende güzel bak gerekirse sık sık kontrol et çamaşırını
Yarın güzel güzel haberlerini bekliyoruz

Neden kimseler yok - olanlar da susuyo konuşmuyo
Denizyıldızı nasılsın canım - hiç görünmüyosun son zamanlar - herşey yolundadır umarım

eveeetttt hayirli ugurlu olsun, sizle en son konusmamdan sonra yatmistim, 2 saat uyumusum halsizim diye, bi uyandim agriyan kulagimin altindaki lenf bezleri sismis, bogazimda agriyor, kulagim zonklyor, sanirim orta kulak enf.oldum, hafif bi ates de var((bi bu eksikti...

Sağol JENNY.. Doktorun aynı şeyi söylemesini bekliyorum aslında. 3 hafta önce gittiğimde plasentanın yerinin gayet iyi olduğunu söylemişti. Aşağı kayması iyi bişi olmasa gerek... Kalan 2 ayda yatmak zorunda kalmak canımı sıkıyor. Ben de okullar kapansın da, Onur'la daha çok gezeyim, yürüyüşlere çıkayım, düşüncesindeydim.

EVRııııMMMMm... Seni döveriiimmmmm.... klava: Gerçi annemden kaçmaz, haftaya da doktora birlikte gidersek hepten moku yedim. Ben iyisi mi, anneme "gelmene gerek yok" mesajı vereyim.

afferim sana - e bu ne şimdi - ceyranda mı yattın ki ya ya da kesin örtünmedin azıcık kestircem diye Hesap ver!!

jenny, siz balıkesirde hangi cafeyi işletiyosunuz??? adını merak ettim

afferim sana - e bu ne şimdi - ceyranda mı yattın ki ya ya da kesin örtünmedin azıcık kestircem diye Hesap ver!!

dun gece hava cok sicakti pencereyi acmistik, gece serinleyince esim kapatmis ama usuttum sanirim(( bak simdi hatirladim sen soyleyince, yoksa ne alaka diyordum bu havada...CADIARZU

'top çarpmadı,sıyırdı geçti.' demiştin,bu kadar etkili olabilir mi ya? :1shok: iyi haberlerle gelirsin inşallah.

valla bende kendime hiç dikkat etmeyen biriyim ama uzun bi kışı atlattık havalar düzeldi - kışın hasta olmadık şimdi mi olacaz ya dikkat edin nolur

alıntı yaptıkça uçup gidiyor..tazeyi merak ettim bir gireyim dedim.işkence resmen ya..o doktor varya taze halt etmiş.sanki biz doktor hastane manyağıyız.can taşıyoruz değilmi öküzler..bayılıyoduk size.bunların ağzını burnunu dağıtacaksın..şiddete meyalim vallahi dertten beni yanlış anlamayın..git bakalım kendi doktoruna.gerkirse rapor da al tabi

nurdan canım insan der yok öyle birşey dötten uydurma falan diye..zaten kendini tıpçı sanıyor.sağlıkla ilgili bişe bildi mi ben tıp faültesini 3. sınıfta terkettim der.bilemezse biz tam o konuya gelmiştik bıraktım fakülteyi diye sallar geyik..evrimin dediği gibi sıyrıkız işte.
pinky çilekli de yağparık karamelli de yaparık karpuzlu da ananaslı da..araöğün niyetine işte.

nazan sen kendi doktorun başka bir doktora gittiğini bilmesin istiyorsun galiba.ben de başka dıktra gittim ya adamı aldatmşım gibi geldi..

şimdi jennyin cicilere bakayım

hehe neden kız :))))
adı Aykanet İnternet

bi sebebi yok öylesine mrk ettim.. internet cafe galiba.. aklıma ordaki limon cafe geldi de.. bu mevsim bu saatte kalabalıktır orası.. açık hava püfür püfür eserdi şimdi.. özledim beaaa

Ya ben bişey danışacam şu Pierre Cardin Enigma 2020 Bebek Arabası le ilgili - okuyorum 2 gündür bi topic açılmış bu modelden memnun değiller hemde bir değil birkaç kişi Kim almıştı izmirde unuttum bu modelden evde felan denedi mi - ayaklarına çarpıyomuş o bayanın sürerken - alanlar varsa bi paylaşabilir mi mutlaka sürer gibi yapmışınızdır nasıl var mı hakkaten öyle bir sıkıntı
Ya da o değilse başka hangi model arabayı aldınız - öyle resimden bakmakla olmuyo bu işler sanırım ya - nasıl bulcaz ki en kullanışlı olanı

bi sebebi yok öylesine mrk ettim.. internet cafe galiba.. aklıma ordaki limon cafe geldi de.. bu mevsim bu saatte kalabalıktır orası.. açık hava püfür püfür eserdi şimdi.. özledim beaaa

Canım onun modası geçti :) Bilmiyorum senin burda olduğun döneme denk geldi mi ama o fuar dedikleri yere çok büyük bir park yapıldı - inanılmaz güzel ( ama çok kalabalık) artık oraya gitmek moda

DİDEMMM sağol canım. Ya hiç sorma, içeri girmemle çıkmam arası 5 dk bile sürmemiştir. Usg de göremedim bile oğlumu, bir tek koca kafasını =)

TAZE için rahatlamıştr ii olmuş bak hepimiz öğrenmiş olduk darbeden korumak lazım ve plasentan tekrar yukarı çıkcakmıymış canım dinlen falanmı dediler sana....

Valla demedi. Yarın öğrenicem bakalım ayrıntısıyla...

'top çarpmadı,sıyırdı geçti.' demiştin,bu kadar etkili olabilir mi ya? :1shok: iyi haberlerle gelirsin inşallah.

Sol tarafıma hafifçe çarptı ama, önemsemedim. Canım bile yanmadı. Ama ufak bir darbe aldım. Sonrasında hareket de olunca korkmadım hiç. Allam yaa... İnşallah bakalım....

Valla aldım ama, sürmedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…