ESRAKO bana klozetin üstünde kanı damlasının ne işi var diye sormuşsun. Valla uyku sersemi gözüm kapalı işiyorum zaten. Sabah kalkınca gördüm. Tahminim şu; ne kadar temzlensek de, silinsek de kalkınca 1-2 damla akıyor bazen ya, herhalde öyle oldu. Yoksa ben ilk etapta Onur damlattı sandım. Hoş o çok dikatlidir böyle konularda ama.. Tam onura çemkirmek üzereydim kapağa işemişsin diye, bi baktım, aynısı çamaşırımda da var... İnan ben de bilmiyorum. Ama çamaşırımdaki 3 damla bişiydi..
Neyse yarın açıklığa kavuşacak her şey... KIZLAR ilgilenen, soran, öneride bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kadın öyle diyince çok korktum. "plasenta previa" diye bişi var ya.. Allahtan kasılmam falan yok, Doruk da arada bir ben buradayım diyor.
Babam aradı az önce. Kızım kasılman, sancın falan var mı, diyor. Kıyamam yaaa.. Yok babacım dedim, zaten doktor gördü, her şey yolundaymış ama ben kendi doktoruma görünmeden rahat edemiycem dedim. İnşallah annem duymaz valla sıkı yönetim başlar yoksa kalan 2 ayımı zehir eder kadın :)
inşallah güzelim yaa...dönmezse de hayırlısı bu diycem napıiim..
canım bende 3 gün önce gittim benimkide dönmemişti yan yatıyor ve şuan hala yan ayaklarım yanımda hissediyorumkaydirigubbakcemile2 dr. da dedi 2 muayenedir dönmemiş bu eğer burdan sonrada dönmezse sezeryan olur dedi.... nasip neyse o olur ne yapalım bebeklerde anneleride sağ sağlim kurtulsunlarda:Saruboceq:
geçmiş olsun evriş allah acil şifa versin bebekleriniz sizin nelere katlandığınızı duyunca gurur duycaklar sizle a.s.Yok yafrum.. bende kalp rahatsızlıgı var.. o karnım buyudukce benı zorlayacaktı.. oncelerı tek tük vardı.. sımdı ıyıce sıklastı.. hıc bırsey yapmadan oturarak uzanmaya calısıorum ıste.Uzanamıyorum, cok rahatsız oluyorum..
kızlarr 62 kilo da bittiiiii. söleyemiorum kaç olduğumu sindiremedim hala -tatlicadiarzu- annem besleyip duruyor beni ben de yiorum hep sebzeler etler salatalar ama sonu yok bunun. bel oyuğu olan bir insanım zayıfken çok güsel duruodu ama şimdi popom arkada 1 metre göbek önde 1 metreeeeee.... elbise giyemiorum. offfffffffffffff. o kocaman göbeği de oyuk belim taşımıo.
QUOTE]
ne sadece 62 kilomu bitti ne güzel ben doğumdan sonra hedeflediğim kilo zaten 10 kilo fazlasıyla başladım üstünede 12 kilo koydum oldum mu 82off offf
ESRAKO bana klozetin üstünde kanı damlasının ne işi var diye sormuşsun. Valla uyku sersemi gözüm kapalı işiyorum zaten. Sabah kalkınca gördüm. Tahminim şu; ne kadar temzlensek de, silinsek de kalkınca 1-2 damla akıyor bazen ya, herhalde öyle oldu. Yoksa ben ilk etapta Onur damlattı sandım. Hoş o çok dikatlidir böyle konularda ama.. Tam onura çemkirmek üzereydim kapağa işemişsin diye, bi baktım, aynısı çamaşırımda da var... İnan ben de bilmiyorum. Ama çamaşırımdaki 3 damla bişiydi..
:)
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen biraz öğrenci milleti düşüncesiz zaten geçende deney yaparken benim öğrencilerden biri üstüme solucan attı nasıl korktum anlatamam nerdeyse altıma kaçıracaktımdikkat et tekrar geçmiş olsun a.s.
eveeetttt hayirli ugurlu olsun, sizle en son konusmamdan sonra yatmistim, 2 saat uyumusum halsizim diye, bi uyandim agriyan kulagimin altindaki lenf bezleri sismis, bogazimda agriyor, kulagim zonklyor, sanirim orta kulak enf.oldum, hafif bi ates de var((bi bu eksikti...
jenny, siz balıkesirde hangi cafeyi işletiyosunuz??? adını merak ettim
afferim sana - e bu ne şimdi - ceyranda mı yattın ki ya ya da kesin örtünmedin azıcık kestircem diye Hesap ver!!
Sağol JENNY.. Doktorun aynı şeyi söylemesini bekliyorum aslında. 3 hafta önce gittiğimde plasentanın yerinin gayet iyi olduğunu söylemişti. Aşağı kayması iyi bişi olmasa gerek... Kalan 2 ayda yatmak zorunda kalmak canımı sıkıyor. Ben de okullar kapansın da, Onur'la daha çok gezeyim, yürüyüşlere çıkayım, düşüncesindeydim.
EVRİİİİMMMMm... Seni döveriiimmmmm....klava: Gerçi annemden kaçmaz, haftaya da doktora birlikte gidersek hepten moku yedim. Ben iyisi mi, anneme "gelmene gerek yok" mesajı vereyim.
hehe neden kız :))))
adı Aykanet İnternet
bi sebebi yok öylesine mrk ettim.. internet cafe galiba.. aklıma ordaki limon cafe geldi de.. bu mevsim bu saatte kalabalıktır orası.. açık hava püfür püfür eserdi şimdi.. özledim beaaa
TAZE için rahatlamıştr ii olmuş bak hepimiz öğrenmiş olduk darbeden korumak lazım ve plasentan tekrar yukarı çıkcakmıymış canım dinlen falanmı dediler sana....
'top çarpmadı,sıyırdı geçti.' demiştin,bu kadar etkili olabilir mi ya? :1shok: iyi haberlerle gelirsin inşallah.
Ya ben bişey danışacam şu Pierre Cardin Enigma 2020 Bebek Arabası le ilgili - okuyorum 2 gündür bi topic açılmış bu modelden memnun değiller hemde bir değil birkaç kişi Kim almıştı izmirde unuttum bu modelden evde felan denedi mi - ayaklarına çarpıyomuş o bayanın sürerken - alanlar varsa bi paylaşabilir mi mutlaka sürer gibi yapmışınızdır nasıl var mı hakkaten öyle bir sıkıntı
Ya da o değilse başka hangi model arabayı aldınız - öyle resimden bakmakla olmuyo bu işler sanırım ya - nasıl bulcaz ki en kullanışlı olanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?