2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ya sen biraz sürsene onu evin içinde bakalım ayaklarına çarpacak mı - birde o cicilerin olduğu yerde topik açılmış bi okusana - amma şikayet etmişler - o arabayı alıcaktık şimdi içime kurt düştü
hadi dene sen bikaç gün haber bekliyorum

içi dolu olmalı sürerken boşken hepsi yağ gibi kayıyor..taze koy onuru içine..aman yok yorulma sen..sefa koysun onuru olma mo* adamı fırlatvermesin sonra

Haydaaa.. eh be anamm.. gereken neyse al onlemını hemen.. daha da ılerlemesın barı.. püü... bu havada haa..

Soylemeyen Matematık ogretmenı olsun,harbıden soluycemm Çok üzgünüm çoook Kır kıçını otur evınde be kadın.. hala daha derdin döt gezdırmekte,pess dıyorumm sana yaaa,Sefa ya dıyeyım de kulaklarını ceksın senın.. kötükedihüso

içi dolu olmalı sürerken boşken hepsi yağ gibi kayıyor..taze koy onuru içine..aman yok yorulma sen..sefa koysun onuru olma mo* adamı fırlatvermesin sonra

kaydirigubbakcemile3 yapmaz Sefa Teyzemm.. hepsı bu kadının bılmem neresınden uydurma..

JENNY canım, bizimki kurulmadı, kutusunda duruyor. Doğuma yakın bir zamanda gelip kuracaklar.

Yafrum gezmeyi düşündüğüm yok... DüşünüyorDUM. Şu halde oturmuyorum bile.. Yatıyorum çoğunlukla. Ama annem duyarsa var yaaa, yemin ederim bez bağlar, çişe kaldırmaz. Ben doğurana kadar da değil 9, tam 99 doğurur. O nedenle şimdilik bu bizim küçük sırrımız olacak kaydirigubbakcemile5 Çok mühim bişi olursa zaten yardım isterim.

O benım problemım deıl.. cocuk mu kandırıyorsun sen heee!!! sırmış.. al sen o kucuk sırrıı... tobe tobe.. ben soluycemm kardesımm.. gerısı senın problemın.. halla halla.. kalkma tabe gerekırse çişe falan.. yok burdan kalk taaaaaaaaaaaaa allan Agorasına gıt... yok oradan kalk bılmem nerede arkadası varmıs, otobusle oralara gıt... yok ole.. bıttı balayı.. Sefa ıle evde gezecegın güzergahları tartısırsın artık.. ben soluycem. Sonucta ısın ucunda Doruk var.. cok da seyımde deılsın Çok üzgünüm çoook

sagol; devam ediyor tatlim yaa( yarina kadar bi bakyim, gecmezse dr a gidicem, insallah antibiyotiklik bisey degildir..

onceden oluyor muydun sen bunu? yanı nası bı onlem alabılırsın.. karabıberı balla karıstırıp yersen bogazdakı mıkropları kırar.. bır de evde vıcks varsa bogazına surup tulbentle sarıp yatmanı tavsıye ederım.. o da cok rahatlatır.. aklıma geldıkce yazayım sana..

Allam yareppim yaaa... Kızım senin önceki yaşantında adın Sefa falan mıydı ? Bu kadar benzerlik fasla kaydirigubbakcemile3

vicks serbest mi? Değil diye biliyorum????

günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
dün doktora gittim oğlum 1,5 kilo boy 36 cm..gelişimi 10 gün kadar geriden geliyormuş ben 31 haftalıkken bebeğim 29 haftalık civarındaymış doktor kafana takma bu durumu değişir bu durum dedi tabii ben üzüldüm çünkü bu durum kalpteki sorunlada bağlantılıymış..
yatman gerek dedi dinlenme halinde olup sol tarafına yatıcaksınki çocuğa kan akışı gitsin dedi..
bu haftadan sonra hep yatıcam bende yani gezsemde dinleneee dinleneee..
dün bile yarım saat yürüsem 10 dk oturdum sırf dokttor öle dedi diye..
gelelim banaaa..oğlu geriden geliyo ama anası önden gidiyooo :mymeka:
tamm 89 kiloyum neye uğradımı şaşırdımmm doktorda dedii dikkat etmen gerekkk 3 kilo hakkın kaldıı nasıı iş anlamadım yani ben 18-19 kilo almışım hala hakkın var diyo hatun -tatlicadiarzu-
idrar tahlilni yinelememize gerek yok dedi ben yinede bi ara sağlık ocağında yaptırıcam çünkü önceki yapılan sorunsuz ve temizdi vs dedi..
soon olarak dünkü gezmelerime gelimm..oliviıumda hakikaten güzel indirim var ve güzel ürünler varr basit bi örnekk mavi jeansde 3 tişört 10 tl düşünün artık kappada spor ayakkablır 29 tl incide ayakkabılar 19 tl derimodda bile 29 tlye ayakkabılar var ki orda en ucuz ayakkabı 100 den aşağı olmaz şok fiyatlar aynen..velhasıl ben bu 89 kilo halimle kendime hiçbi nane bulamadım kafayı sıyırdım yane resmen..bi elbise beğendim denedim ama her an doğurucakmışım gibi bi hal aldım pazar günü düğün var ve ben hala abiye işini halledemedim -tatlicadiarzu-
benden haberler bu kadar geçmişi okuyayım biraz

Gypsesra,
Ben bu ölçümlere fazla inanmıyorum, başka bir hastaneye doktora git farklı sonuç verecek. Tamamen makinenin ve doktorun ölçüm yeteneğiyle ilgili bi durum. üzülme geriden geliyor diye. benim doktorum 1 haftalık oynama ölçümler arasında oynayabilir, sakın takmayın derdi..

Amaaa idrar ve kan tahlili çok önemli, benimde eski tahlillerim temizdi ama şimdi enfeksiyon çıktı. Bu her ay yapılması gereken bişey. malum yaz da geldi ya enfeksiyona daha açığız. sen dediğin gibi ihmal etme onu yaptır yani.

Maşallah 1,5 kilo olmuş oğluşun..

Taze geçmiş olsun, iyi bak doruk oğlana..
Norra, inşallah antibiyotiğe gerek kalmaz..Geçmiş olsun sana da..

Canım onun modası geçti :) Bilmiyorum senin burda olduğun döneme denk geldi mi ama o fuar dedikleri yere çok büyük bir park yapıldı - inanılmaz güzel ( ama çok kalabalık) artık oraya gitmek moda

Merkezdeki parktan bahsetmiyosun değil mi.. Lunaparkın falan olduğu.. haaa yok yok eski Migrosun olduğu yeri diyosun galiba.. Biz Balıkesirden taşınırken oraları yeniden inşa etmeye başlamışlardı. ???

Günaydın kızlar. Şu erken doğum olayı öyle bir takılmış ki kafama, rüyamda şakır şakır kanadımsenağlamaAllah hepimizin bebişlerini korusun. Sağ salim atlatalım inşallah şu birkaç ayı.

Adaşçığım gelir gelmez haber ver bize e mi, tuz yumurtlatma burada bizeklava:

Çingenem maşallah bebişine kocaman olmuşÖlçüm işine bence de takılma, hiçbir problem olmadan da 15 güne kadar geriden gelebiliyor bebişler. Ama yürüyüşler konusunda arkadaşlara katılıyorum. Bu ara hayatı rölantiye almak lazım. Ben iki gündür çıkmıyorum evden. İki oturuyorum üç yatıyorum yani

gunaydınnn herkese
dun gece acayip acayip kabuslar gordum ustu acık mezarlar filan hakkaten korktum yani sonrasında zor uyudum. suan super hissetmesemde idare ederim. onun dısında bi gelisme yok.

gypsy sende dikkat et istersen azcık dinlen.10 gun bisey deil hemen toparlarsın belki bu yogun tempoda bebek yorulmustur ama onun dısında masallah kilosuda boyuda yerinde canım

norraa cok gecmis olsun benim kulak altımdaki bezeler yani lenfler cok sık şişer kısın. en ufak bi usutmemde hemen siser ve kulagıma bogazıma agrı yapar. ben antibiyotik kullanmadım hic ama bana oraya alkol koy iner demislerdi burda bende koydum gercekten indi. ama sen bir tıp insanı olarak bu konuda ne dusunursun bilmem :))) burda herkes herseyi cok bilio ya ondan :))

taze fasulyecim hep senin mat ogretmeni oldugundan bahsedilio ya demeden edemiycem bende matematikci kızıyım babam mat teacher :) ama ben iktisatci oldum pek bulasmadı kardesime bulasmıs o kimya ogretmeni oldu . sen doktora bugunmu gitceksin ins guzel haberlerle gelirsin

jenny biz o arabayı yigenime aldık cokta memnun hatta bir arkadasım tavsiye etmistiki o arkadasımda herseyi en ince ayrıntsına kadar arastırır ogluna almıstı bize dedi bosa arastırmayın bunu alın en iisi bu yinede sen bilirsin canım herkesin gorusu farklı olabilir

pinkyy dua listene benide benide al :)))

Ay dünürüm seni atlamışım. Yazık sana yaaa. Bu ara gelen vurdu giden vurdu:teselli:İnşallah dediğin gibi antibiyotiğe gerek kalmaz. Kalsa da artık bebişlerimiz daha dirençli biliyorsun. Onun iyiliği için içeceksin mecbur. Geçmiş olsun tatlıma.s.

eh be burkocum yuzbin kez dioruzki kotu haberleri o tip konuları okumayın burayada yazmayın hepimiz gereksiz panik havasına girmeyelim diye. kendi kendine ettigine bak sakın okuma o tip seyleri bidaha hepimizin melekleri allaha emanet ve onun dedigi olacak sonucta bize bu emanetleri veren o canım. hemen psk duzeltcek bisiler yap muzik dinle eglenceli bisiler mesela. ben dun o linki acmadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…