Haydaaa.. eh be anamm.. gereken neyse al onlemını hemen.. daha da ılerlemesın barı.. püü... bu havada haa..eveeetttt hayirli ugurlu olsun, sizle en son konusmamdan sonra yatmistim, 2 saat uyumusum halsizim diye, bi uyandim agriyan kulagimin altindaki lenf bezleri sismis, bogazimda agriyor, kulagim zonklyor, sanirim orta kulak enf.oldum, hafif bi ates de var((bi bu eksikti...
Sağol JENNY.. Doktorun aynı şeyi söylemesini bekliyorum aslında. 3 hafta önce gittiğimde plasentanın yerinin gayet iyi olduğunu söylemişti. Aşağı kayması iyi bişi olmasa gerek... Kalan 2 ayda yatmak zorunda kalmak canımı sıkıyor. Ben de okullar kapansın da, Onur'la daha çok gezeyim, yürüyüşlere çıkayım, düşüncesindeydim.
EVRİİİİMMMMm... Seni döveriiimmmmm....klava: Gerçi annemden kaçmaz, haftaya da doktora birlikte gidersek hepten moku yedim. Ben iyisi mi, anneme "gelmene gerek yok" mesajı vereyim.
içi dolu olmalı sürerken boşken hepsi yağ gibi kayıyor..taze koy onuru içine..aman yok yorulma sen..sefa koysun onuru olma mo* adamı fırlatvermesin sonra
içi dolu olmalı sürerken boşken hepsi yağ gibi kayıyor..taze koy onuru içine..aman yok yorulma sen..sefa koysun onuru olma mo* adamı fırlatvermesin sonra
Soylemeyen Matematık ogretmenı olsun,harbıden soluycemm Çok üzgünüm çoook Kır kıçını otur evınde be kadın.. hala daha derdin döt gezdırmekte,pess dıyorumm sana yaaa,Sefa ya dıyeyım de kulaklarını ceksın senın.. kötükedihüso..
Yafrum gezmeyi düşündüğüm yok... DüşünüyorDUM. Şu halde oturmuyorum bile.. Yatıyorum çoğunlukla. Ama annem duyarsa var yaaa, yemin ederim bez bağlar, çişe kaldırmaz. Ben doğurana kadar da değil 9, tam 99 doğurur. O nedenle şimdilik bu bizim küçük sırrımız olacak kaydirigubbakcemile5 Çok mühim bişi olursa zaten yardım isterim.
nurdan,canım geçmiş olsun.kendine dikkat et.şimdi nasıl,ağrı devam ediyor mu?
sagol; devam ediyor tatlim yaa( yarina kadar bi bakyim, gecmezse dr a gidicem, insallah antibiyotiklik bisey degildir..
O benım problemım deıl.. cocuk mu kandırıyorsun sen heee!!! sırmış.. al sen o kucuk sırrıı... tobe tobe.. ben soluycemm kardesımm.. gerısı senın problemın.. halla halla.. kalkma tabe gerekırse çişe falan.. yok burdan kalk taaaaaaaaaaaaa allan Agorasına gıt... yok oradan kalk bılmem nerede arkadası varmıs, otobusle oralara gıt... yok ole.. bıttı balayı.. Sefa ıle evde gezecegın güzergahları tartısırsın artık.. ben soluycem. Sonucta ısın ucunda Doruk var.. cok da seyımde deılsın Çok üzgünüm çoook
onceden oluyor muydun sen bunu? yanı nası bı onlem alabılırsın.. karabıberı balla karıstırıp yersen bogazdakı mıkropları kırar.. bır de evde vıcks varsa bogazına surup tulbentle sarıp yatmanı tavsıye ederım.. o da cok rahatlatır.. aklıma geldıkce yazayım sana..
Canım onun modası geçti :) Bilmiyorum senin burda olduğun döneme denk geldi mi ama o fuar dedikleri yere çok büyük bir park yapıldı - inanılmaz güzel ( ama çok kalabalık) artık oraya gitmek moda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?