2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın kızlar,
esracım maşallah yahya ya ama sen dinlenmene bak evdesin yat uyu azıcık vallahi sabah kalk işe gel zulum artık uyumasan bile göbişini severek dinlen

günaydın kıslar.. ayyy saat gecse diye bekliyorum acıktım valla şu demir hapına bi çözüm bulmak gerek.. ben en iyisi sabah nazmaı vaktinde içeyimki uyandıgımda aç aç beklemiyeyim....olmuyo böle kalkakalkmaz içiyorum başucumda ama ben acıkıyorum ya ...

gypsm esram doktora deseydin oturmak dinlenmek benm genimde yok deseydin...şaka bi yana çok gezme yafrucum yahya yı düşün.:)bu arada maşallah ogluna ayhh kilolara ulaşmış..ayhh düşünsene 1.5 kilo maşallah..yaa inanmıyorum bu arada o yazdıgın fiyatlara valla okurken hadi bee ordan dedim incide 19 tl ayakkabı pehh ruyamda görsem inanmam..3 tshirt 10 tl falan kızım fena kanıma giriyosun valla.. ayhh hemen salı olsun da bende gideyim..istanbullu anneler kim gelmek ister haftaya salı bi ugrıcam olivyuma..:)

bende bugun teee avcılara gidicem.. amcakızımın oglu askere gidiyor.gunduz onun mevlüdü var.akşamada eglencesi.. evden çıkana kadar takılırım forumda...

jannycim o arabayla ilgili şikayet topiğine gelince yahu her araba için muhakkak birileri şikayetçi olmuş bakalım şansımıza ne çıkarsa...yılın arabası seçilmiş yani boşuna değil herhalde..

ben ıspanagı cok severim vede haftabir tuketmeye gayret ederim suanda hala var vede bende piyasadan silininceye kadar almayı dusunuyorum . hazırlaması zor ama yemesi guzel ben sana pişiririm ins bigun istanbulda canım (ins ece 1 yasına filan geldikten sonra kesin donus dusunuyoruz bakalım )

esra canım benim tüüüü sana..bırak şu gezme işini kızım artık..bir de doktor dedi diye yarımsaat yürüdüm 10 dk dinlendim diyorsun..len burada kaç kili yarım saat yürüyebiliyor bir sor bakalım..ben o kadar alışkınım egzersize hemen hergün 1.5 saat tempolu yürüyen bir insan evladıydım 15 dk yürüsem topuklarım sızlıyor..sen sopayı hakediyorsun.klava:senin o doktoru buraya da yolla ben 11 kilo aldım adam bana salata ye dedi..yav niye sana bişe demiyo bu tokturlar ha? yineliyorum sen hamileysen biz neyiz biz hanileysek sen nesin?

olivumda fiyatlar çok iyimiş.bir de onun karşısında bebek ürünleri satan çok ucuz kalite bir yer vardır.ihracat ürünleri satar..biliyorsundur belki.özendirdin beni pis

Haklısın canım da dün kasılmalarla ilgili birşeyler bulayım diye bakınırken gördüm. Tutamadım kendimi. Ben üzüntü vesilesi olarak almam ama böyle şeyleri pek. Kendime dersler çıkarırım. Öğrendiklerim:
- Kasılmalar dikkatli takip edilecek, hep oluyor nasılsa denmeyecek
- Magnezyum eksikliğine karşı önlem alınacak
- Fıldır fıldır ortalıkta gezilmeyecek
- Rahim ağzı ölçümü doktora sık sık hatırlatılacak

Bu konularla fazla uğraştım dün de ondan rüyama girdi. Moralim yerinde yoksa tatlım merak etmea.s.

pinkycim ben demir ilacını bazen dedigin gibi namaz vakti iciorum bazende sabah kalkarkalkmaz ama sizin gibi cok beklemiorum ilacı iciyorum esimi yolluyorum sonra kendime biguzel kahvaltı hazırlıyorum. obur turlu aclıktan ölürüm benim dr 15 20dk dedi sadece kahvaltıda cay icme yeter dedi. bende artık sut icebiliyorum onu sormustum ilaçtan hemen sonra icmedigin surece problem olmaz demisti. yani okadar kasmıyorum kendimi. birde ben burda balık yiyemiyorum bahsetmistim petrollu balıklar diye . dolayısıyla hergun ceviz yemem lazım onuda arada unutuyordum şimdi soyle bir formul gelistirdim sizede tavsiye edeyim : cevizleri robottan gecirdim 3 ceviz yaklasık 2 yemek kasıgı cevizici yapıo . onu sabah sutume katıyorum ve unutma riskinden kurtuluyorum belki sizde yapmak istersiniz

ulen furko raporu sabahın köründe kalkmak için mi aldın sen? ne işin var buralarda.ben şimdi evde olsam ah ahh

bana olivyum demeyim icim gitti valla cok sevdigim biyerdir bisiler alacagım zaman once ora giderdim bi zamanlar ne sanslısınız ya istanbuldakiler . gypsyy bigun ist bulusursak olivyuma gidersek ust kattaki kahvecide kahve icelim tamammı cok guzel biyer orası

olivumda fiyatlar çok iyimiş.bir de onun karşısında bebek ürünleri satan çok ucuz kalite bir yer vardır.ihracat ürünleri satar..biliyorsundur belki.özendirdin beni pis
o dediğin magazayı bende söledim esraya verdiği cevap hey yavrun heyyy sen kime soruyorsun oldu...
kız bilmezmi o. onun bilmediği yer yok oooo dediğin magazayı çokkkdan indirmiş bile.. ayrıca kız sen nerdden biliosun ayhh senin istanbul geçmişin mi var.

baby kuzum merak etme bu topikdeki herkes var listemde...

Bebişinin iyi olmasına sevindim canım. Bir-iki haftalık geriden gelmeyi kafana takma. İkinizin sağlığı da yerinde ya önemli olan bu. Kalpteki sorunla bağlantılıymış yazmışsın, ben bilmiyorum senin mi kalbinde sorun var? Gözden kaçırmışım canım kusura bakma.

olivium iyimiş iş çıkışı gitmek lazım aslında
taze annenle gidin doktora bak nasıl güzel bakıcak sana işin ucunda bebiş var ya öyle olmasa hepimiz bu kadar endişeli olurmuyduk insan kendine bu kadar dikkat etmiyorki normalde (ay bugün yeterince protein aldım mı vb.)
iyi mevlütler gülistan

kızlar burcin buke haydn for babies albumunu alın muhakkak ve simdiden bebislere dinletin benim burda alma imkanım yok cunku burda bulam imkansız nettende arastırdım online yada indirirebilecegim bi yerde bulamadım ama siz alın simdiden dinletin derim

meltemcim saol canm...valla ben en çok mevlüt pilavını sveerim yahu bambaşka tadı var sanki.. evde yapınca olmuyo aynısı..:)

babym kuzum o yazdıgını tam açılımıyla yaz bakalım belki vardır ama fizy org diye bi site var her herşey dinliosun ordan bi bak bakalım

günaydın kızlar geçmişi okumaya kalktım ama epey ilerlemiş sayfalar yarıda kaldı malesef.....

sabah kalktık eşimle dedim bizim kız bu sabah çok sakin uyuyor herhalde dedim.... oda gece bir ara sana sarıldım elimi göbeğine koymuştum 3-4 defa vurdu diyor sonra rahatsız oldu ağırlık yaptı elim herhalde deyip geri çektim diyor sana baktım hissediyormusun acaba diye dedi ama sen mışıl mışıl uyuyordun dedi..... çok şaşırdım demek kızım ben uyuyuncada hareket ediyormuş ama benim gibi ağır uykusu olan bir annesi olunca hiçbirşeyi hissetmiyorum.....

kızlar sağolun hepiniz
şükürler olsun oğlum iyi hareketli ama yinede insanın içine kurt düşüyo işte..
napcaz bizde dinlenicez artık ama bu hafta diil pztsiden itibaren çünkü h.sonu programım biraz yoğun yani yürümücemde oturucam ama yatamıcam o açıdan..
aidaacım bebişimin kalbine giden damarldan biri tıkalı giden kan geri geliyor ve sol üst kapakçığında delik var umarım doğunca bi problemimiz kalmaz tek tesellimiz dua etmek rabbime sığınmak..
kız didooo sen ne biliyon oraları hee çiçek export ben o mağazayı 3 ay önce indirdim zatiii..
dün ne kendime ne oğluma bişi alamadım performanstan düşmüşüm çok kendime anca gezebildim bulamayıncada sinir olup anama gittim..
ayrıca kanz ve pançoda sepet yapmışlar kapılarına salopetler felan 5 tl idi..

nurdannnn ben çok küçük yaştan beri orta kulak iltihabı çekiyorumm Allahım çocuğuma yaşatmasınnn çeken bilir 20 yaşındada ameliyat oldum zarım yırtılmıştı yeni zar takıldıı sakın ihmal etme hala bile su kaçar diye korkarım hatta denize felan girerken kulaklık takarım ameliyat olmama rağmen ödüm koopuyor tekrar başlar vs diye..çok geçmiş olsun kuzumm ayy o şişlikleri bilmezmiyim aklıma geldideee ağrı varmı peki??benim kulağımdan iltihap akıyodu hep çok çektim çokkk..senağlama

burkooo raporun hayırlı olsun şeker e ne işin var senin burda gidip yatsana anacımmmm -tatlicadiarzu-

ayçaa şekerden yırtmışsın sanırım gözünaydın seninde canım

sibelcim sonuçların güzel çıkmış seninde gözünaydın bak bu kadar takmana değdimi heee bidaa yapma böylee tamammmıı :1hug:

nazann maşallah kuzuna bak diyodunki benim kız minyon felan benim oğlanla aynı çıktı kilolaları ya senin kız minyon diil yada benim oğluşumun geriden geliyo diyo böyle oldu çünkü haftalarımız aşağı yukarı aynı senle

evrişimmm Allah sabır versin sana canım hayırlısı ile şu iki ayı atlartırsınız inşallah kuzeyinle..zorlanmadan kolaylıkla inşallah..

tazemm
bugün güzel haberlele gel doktordan inş o karı yanılmıştır ne o öle ilişki yasak deniz yasak felann :mymeka: sinir oldum vallaaa ayrıcaaa evrişi görüştürme bi süre ananla kafaya koymuş ispiklicekkk :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…