BABY, sizin orda hala ıspanak mı yiyorsunuz? valla ben artık kış sebzelerinin yüzüne bile bakmıyorum. zaten bence en zor yemektir ıspanak. ayyyy onu yıkayana kadar ölürüm... hiç yapmama ben ıspanak. ama yemeyi çok severim. size afiyet olsun.
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
dün doktora gittim oğlum 1,5 kilo boy 36 cm..gelişimi 10 gün kadar geriden geliyormuş ben 31 haftalıkken bebeğim 29 haftalık civarındaymış doktor kafana takma bu durumu değişir bu durum dedi tabii ben üzüldüm çünkü bu durum kalpteki sorunlada bağlantılıymış..
yatman gerek dedi dinlenme halinde olup sol tarafına yatıcaksınki çocuğa kan akışı gitsin dedi..
bu haftadan sonra hep yatıcam bende yani gezsemde dinleneee dinleneee..
dün bile yarım saat yürüsem 10 dk oturdum sırf dokttor öle dedi diye..
gelelim banaaa..oğlu geriden geliyo ama anası önden gidiyooo :mymeka:
tamm 89 kiloyum neye uğradımı şaşırdımmm doktorda dedii dikkat etmen gerekkk 3 kilo hakkın kaldıı nasıı iş anlamadım yani ben 18-19 kilo almışım hala hakkın var diyo hatun -tatlicadiarzu-
idrar tahlilni yinelememize gerek yok dedi ben yinede bi ara sağlık ocağında yaptırıcam çünkü önceki yapılan sorunsuz ve temizdi vs dedi..
soon olarak dünkü gezmelerime gelimm..oliviıumda hakikaten güzel indirim var ve güzel ürünler varr basit bi örnekk mavi jeansde 3 tişört 10 tl düşünün artık kappada spor ayakkablır 29 tl incide ayakkabılar 19 tl derimodda bile 29 tlye ayakkabılar var ki orda en ucuz ayakkabı 100 den aşağı olmaz şok fiyatlar aynen..velhasıl ben bu 89 kilo halimle kendime hiçbi nane bulamadım kafayı sıyırdım yane resmen..bi elbise beğendim denedim ama her an doğurucakmışım gibi bi hal aldım pazar günü düğün var ve ben hala abiye işini halledemedim -tatlicadiarzu-
benden haberler bu kadar geçmişi okuyayım biraz
eh be burkocum yuzbin kez dioruzki kotu haberleri o tip konuları okumayın burayada yazmayın hepimiz gereksiz panik havasına girmeyelim diye. kendi kendine ettigine bak sakın okuma o tip seyleri bidaha hepimizin melekleri allaha emanet ve onun dedigi olacak sonucta bize bu emanetleri veren o canım. hemen psk duzeltcek bisiler yap muzik dinle eglenceli bisiler mesela. ben dun o linki acmadım bile
Moralim yerinde yoksa tatlım merak etmea.s.
o dediğin magazayı bende söledim esraya verdiği cevap hey yavrun heyyy sen kime soruyorsun oldu...olivumda fiyatlar çok iyimiş.bir de onun karşısında bebek ürünleri satan çok ucuz kalite bir yer vardır.ihracat ürünleri satar..biliyorsundur belki.özendirdin beni pis
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
dün doktora gittim oğlum 1,5 kilo boy 36 cm..gelişimi 10 gün kadar geriden geliyormuş ben 31 haftalıkken bebeğim 29 haftalık civarındaymış doktor kafana takma bu durumu değişir bu durum dedi tabii ben üzüldüm çünkü bu durum kalpteki sorunlada bağlantılıymış..
yatman gerek dedi dinlenme halinde olup sol tarafına yatıcaksınki çocuğa kan akışı gitsin dedi..
bu haftadan sonra hep yatıcam bende yani gezsemde dinleneee dinleneee..
dün bile yarım saat yürüsem 10 dk oturdum sırf dokttor öle dedi diye..
gelelim banaaa..oğlu geriden geliyo ama anası önden gidiyooo :mymeka:
tamm 89 kiloyum neye uğradımı şaşırdımmm doktorda dedii dikkat etmen gerekkk 3 kilo hakkın kaldıı nasıı iş anlamadım yani ben 18-19 kilo almışım hala hakkın var diyo hatun -tatlicadiarzu-
idrar tahlilni yinelememize gerek yok dedi ben yinede bi ara sağlık ocağında yaptırıcam çünkü önceki yapılan sorunsuz ve temizdi vs dedi..
soon olarak dünkü gezmelerime gelimm..oliviıumda hakikaten güzel indirim var ve güzel ürünler varr basit bi örnekk mavi jeansde 3 tişört 10 tl düşünün artık kappada spor ayakkablır 29 tl incide ayakkabılar 19 tl derimodda bile 29 tlye ayakkabılar var ki orda en ucuz ayakkabı 100 den aşağı olmaz şok fiyatlar aynen..velhasıl ben bu 89 kilo halimle kendime hiçbi nane bulamadım kafayı sıyırdım yane resmen..bi elbise beğendim denedim ama her an doğurucakmışım gibi bi hal aldım pazar günü düğün var ve ben hala abiye işini halledemedim -tatlicadiarzu-
benden haberler bu kadar geçmişi okuyayım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?