burkooo raporun hayırlı olsun şeker e ne işin var senin burda gidip yatsana anacımmmm -tatlicadiarzu-
kızlar sağolun hepiniz
şükürler olsun oğlum iyi hareketli ama yinede insanın içine kurt düşüyo işte..
napcaz bizde dinlenicez artık ama bu hafta diil pztsiden itibaren çünkü h.sonu programım biraz yoğun yani yürümücemde oturucam ama yatamıcam o açıdan..
aidaacım bebişimin kalbine giden damarldan biri tıkalı giden kan geri geliyor ve sol üst kapakçığında delik var umarım doğunca bi problemimiz kalmaz tek tesellimiz dua etmek rabbime sığınmak..
kız didooo sen ne biliyon oraları hee çiçek export ben o mağazayı 3 ay önce indirdim zatiii..
dün ne kendime ne oğluma bişi alamadım performanstan düşmüşüm çok kendime anca gezebildim bulamayıncada sinir olup anama gittim..
ayrıca kanz ve pançoda sepet yapmışlar kapılarına salopetler felan 5 tl idi..
gel yavrucum ben sadece kendim kadar yerim..:) sende gel isteyen varsa gelsin...gülistaaann bende gelimmm mevlüdee bayılırım etli pilavaaa :sm_cool:
benim içinde yee bol bol yeee
Şuna bayıldım
Çok kibar ve sade.
Günaydın kızlar. Esracım, bence de artık hareket, gezme - tozma işini abrtmamalıyız. İnan bu duruma ben de çok üzülüyorum. Ama şöyle düşünüyorum, inşallah bebişlerimizin tüm problemleri "dinlenmekle geçecek" türden olur.
Babymom, babanla meslektaşız demek :) Valla öğretmenlik çok zevkli bir iş. Çok severek yapıyorum. Tabii bir o kadar yorucu. Ama eğitim camiasından memnun değilim hiç. Öğretmenleri pek sevmem mesela. % 90' ı dedikoducu, hiçbir şey üretmeyen, işini sevmeyen, layıkıyla yapmayan tiplerden oluşuyor. Bir de aynı kurumu bırak, aynı okul içinde bile o kadar çok kayırmacılık yapılıyor ki, görsen şaşarsın. Hem de alanında bilgisiz - yetersiz öğretmenlerin onun - bunun kankası diye kayırıldığını görmek daha da üzüyor insanı. Tabii bu her yerde var. Ama insanın hevesini kırıyor. Amaann neyse..
Öğretmen olmadığına çok da üzülme yani, pek bir şey kaçırmış değilsin :)
Ben sınıfta mutlu olan tiplerdenim. Sınıf içinde öğrenciyle iletişimim iyi olursa, hele bir de öğrenci anlattığımı anlıyorsa, "hocam yapamadım" diye soru getiriyorsa, dünyanın en mutlu insanı benim. Yoksa ne okulumnu evime yakınlığı, ne çalıştığım kişilerin niteliği... Beni gerçekten mutlu eden şey, işimi gereğince yapabildiğim şartların hazır olması.
Ben de bir şeyler ters gidiyor kızlar. Öğünlerimi gayet güzel yiyorum. Üstüne meyvemi, tatlımı da yiyorum. Şİşe şişe suyumu da içiyorum. 2 günde 1.5 kg verdim:1shok: Hem de yediğim tatlılar öyle hafif şeyler değil... Çok seviniyorum tabii ki.. Elevit içmiyorum 1 haftadır, sanırım ondan. Bir de 2 gündür demiri içmeyi unutuyorum. Onu içicem gerçi ama? Aman hızla almıştım 2 kg, çok üzülmüştüm. İyi bari demek ki geçici bir durummuş...
Bu arada dün akşam yattığım yerden kalkarken hafif hafif ağrılarım oldu. Kasıklarıma, genital organıma baskı hissettim çok yoğun. Şimdi iyiyim. Bütün akşam yattım - oturdum. (Bİr kusmuk bezi kenarı daha
bititrdim. 1 haftadır elime almıyordum. 2 tane kaldı, onlar da bitsin, hepsini koyacağım.) Başka lekelenmem de olmadı. Ağrım - sızım da. Üstelik Doruk dün çok hareketliydi, hatta videoya aldım BURKOM gibi. Onur'la şaşkınlık içinde izledik kendisiniFazla su içmeden yattım, böylece soluma rahatça yatabildim. Bİr adet LOST izledik. Bu 5. sezon çok güzelmiş, 4'te gıcık olduğum çok şey vardı. Biz LOST izledikçe (yatakta laptoptan izliyoruz) Doruk da kıpırdanıp duruyor. Anne karnında İngilizce =)) öğretiyorum oğluma....
Birazdan okula gideceğim. Bİr sınav görevim vardı. Hem kayıtsız kalmayayım, hem de bir sevk daha alayım da, öyle gideyim. öğleden sonra gidicez. Ben akşam üstü gibi sizi bilgilendiririm. Hepinisi öpüyorum İnşallah iyi haberlerle geleceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?