2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Günaydın herkese a.s.
dün kardeşim geldi boya telaşında yardım edecek, gece sinir etti beni akşam okulunda okuyor gece kuşu biizmki alışık 3 lerde yatmaya arkadaşıyla konuşuyor telefonda vır vır baardım biraz sesi kısıldı sonra gaza geldi aynı mikrofon yutmuş sesiyle devam ediyor, sabah intikamımı aldım randevu alamk için erken kalktım bol bol gürültü çıkardım kaydirigubbakcemile3 kötü bi ablayım heheh
ssk dan randevu aldım sonunda yarıns abah gidiyorum endokrin uzmanını, bugünde oğluşu görme günü 4 de randevum inş. haftasıyla uyumlu çıkar şekerden dolayı tosun olmasından korkuyorum
temizlikçi işide tmm pinky sağolsun buldu birini çok mutluyum =)

Çingenem maşallah Yahya'ya kocaman olmuş, 10 günlk fark önemli değil doktorun dediği gibi uzanırsın yakalar o haftasını, düğün bitince dinlen evde gezmer fırfır dönme hamile gibi davran biraz :)

esracım sende bebeğin için yersiz endişeleniyorsun.... benimde bu gidişimde ölçümlerde bebeğim 1 hafta geriden çıktı bunlar olabiliyor +10 yada -10 vs... bebeğin kalbindeki probleme gelince bence ondada önemlibir sorun yok her çocuğun doğduğunda ufak bir delik oluyor kalbinde ve bu 1 yaşına kadar kapanıyor seninkide öyle birşeycik kalmayacak görbak.... kendinide bebeğinide üzme lütfen:1hug:

günaydın kızlar sanki grip olacakmışım gibi hissediyorum.başım kemiklerim feci ağrıyor bide midem bulanıyor kolumu kaldıracak gücüm yok.çok halsizim ve okulda yapmam gereken çok iş var.sene sonu biraz daha yoğunum az kaldı gerçi son yoğunluklar.umarım ağırlaşmam ve bu kadarıyla atlatırım

Burko ben biblolu süslü bebek şekeri yapmaktan vazgeçtim
sadece şeker koymak için hazır satılan tülden ve kurdalesinden alıcam, içine lokum koyar bağlarım ağzını mevlütte dağıtılıt, hastanede de bi kutu çikolata alınır yeter o kadar

Helin geçmiş olsun, limonlu ıhlamur iç dikkat et kendine

Günaydın kızlar. Esracım, bence de artık hareket, gezme - tozma işini abrtmamalıyız. ınan bu duruma ben de çok üzülüyorum. Ama şöyle düşünüyorum, inşallah bebişlerimizin tüm problemleri "dinlenmekle geçecek" türden olur.

Babymom, babanla meslektaşız demek :) Valla öğretmenlik çok zevkli bir iş. Çok severek yapıyorum. Tabii bir o kadar yorucu. Ama eğitim camiasından memnun değilim hiç. Öğretmenleri pek sevmem mesela. % 90' ı dedikoducu, hiçbir şey üretmeyen, işini sevmeyen, layıkıyla yapmayan tiplerden oluşuyor. Bir de aynı kurumu bırak, aynı okul içinde bile o kadar çok kayırmacılık yapılıyor ki, görsen şaşarsın. Hem de alanında bilgisiz - yetersiz öğretmenlerin onun - bunun kankası diye kayırıldığını görmek daha da üzüyor insanı. Tabii bu her yerde var. Ama insanın hevesini kırıyor. Amaann neyse..
Öğretmen olmadığına çok da üzülme yani, pek bir şey kaçırmış değilsin :)

Ben sınıfta mutlu olan tiplerdenim. Sınıf içinde öğrenciyle iletişimim iyi olursa, hele bir de öğrenci anlattığımı anlıyorsa, "hocam yapamadım" diye soru getiriyorsa, dünyanın en mutlu insanı benim. Yoksa ne okulumnu evime yakınlığı, ne çalıştığım kişilerin niteliği... Beni gerçekten mutlu eden şey, işimi gereğince yapabildiğim şartların hazır olması.

Ben de bir şeyler ters gidiyor kızlar. Öğünlerimi gayet güzel yiyorum. Üstüne meyvemi, tatlımı da yiyorum. Şışe şişe suyumu da içiyorum. 2 günde 1.5 kg verdim :1shok: Hem de yediğim tatlılar öyle hafif şeyler değil... Çok seviniyorum tabii ki.. Elevit içmiyorum 1 haftadır, sanırım ondan. Bir de 2 gündür demiri içmeyi unutuyorum. Onu içicem gerçi ama? Aman hızla almıştım 2 kg, çok üzülmüştüm. ıyi bari demek ki geçici bir durummuş...

Bu arada dün akşam yattığım yerden kalkarken hafif hafif ağrılarım oldu. Kasıklarıma, genital organıma baskı hissettim çok yoğun. Şimdi iyiyim. Bütün akşam yattım - oturdum. (Bır kusmuk bezi kenarı daha
bititrdim. 1 haftadır elime almıyordum. 2 tane kaldı, onlar da bitsin, hepsini koyacağım.) Başka lekelenmem de olmadı. Ağrım - sızım da. Üstelik Doruk dün çok hareketliydi, hatta videoya aldım BURKOM gibi. Onur'la şaşkınlık içinde izledik kendisini Fazla su içmeden yattım, böylece soluma rahatça yatabildim. Bır adet LOST izledik. Bu 5. sezon çok güzelmiş, 4'te gıcık olduğum çok şey vardı. Biz LOST izledikçe (yatakta laptoptan izliyoruz) Doruk da kıpırdanıp duruyor. Anne karnında ıngilizce =)) öğretiyorum oğluma....

Birazdan okula gideceğim. Bır sınav görevim vardı. Hem kayıtsız kalmayayım, hem de bir sevk daha alayım da, öyle gideyim. öğleden sonra gidicez. Ben akşam üstü gibi sizi bilgilendiririm. Hepinisi öpüyorum ınşallah iyi haberlerle geleceğim.

nesrincim sibelcim sağolun kızlar
tazem dedğin gibi yatmalıyız mecbuuurrr (
bebek şekeri dedinde burko ben bitane yaptım bitti hoşuma gitti ondan yapıcam hastaneye gelenlere ve ilk eve gelenlere vericem

HELıN arkadaşım bu nedir yaf... Norraa, sen, bi kişi daha vardı hasta olan.. Terleyip terleyip rüzgarda mı kalıyoruz nedir... Nolur dikkat edin kendinize... Geçmiş olsun.

herkese günaydın kızlar yaa ben ölüom bütün gece dolandım durdum nefes alsam belime bişi batıo sizdede varmı böle bi durum:uhm:

ben çıkıyorum.. tazem burucum umarım güzel haberlerle gelrisin....
nesrin gözun aydın demek randevuyu kaptın hee afferin kız sana.:)taktikler işe yaradı sanırım..:)

bana dua edin ayhhh bne toplu taşıttlagitcemde.. hiiç alışık olmadıgım bi durum en son istanbul buluşmasına kendim toplu taşıtlara binmiştim.. kahrolsun burjuvalık dermişim
heheeeee şaka bi yanada Allah eşimi başımdan eksik etmesin allah olmayan herkese en kısa zamanda araba nasip etsin ne buyuk nimet şu istanbulda..:) cicilerimi gitindim hazırım.. etli pilav bekle beni geliyoruuuuuuuummm..:)

Şuna bayıldım

Çok kibar ve sade.

Ayne ben de onu kestirdim gözüme. Ama bakalım Kemeraltına bir gidebilirsem belki çok farklı fikirler edinip bambaşka birşey de yapabilirim. Kendim yapamazsam satın almayı hiç düşünmüyorum zaten. Maksat kuzucuğum için birşeylerle meşgul olmak.kaydirigubbakcemile2 Belki kusmuk bezi kenarı da yaparımyerimseniben

Helinim geçmiş olsun canım. Evriş'in atom tarifini yap akşam, şıp diye keser:
Evde ne kadar meyve varsa kabuklarıyla birlikte doğra tencereye at. Üzerine kaynar su koy, içine birer tutam karabiber, kekik, ıhlamur at. 10 dakika kaynat, 15 dakika dinlendir onu iç

canım geçmiş olsun çok kendine iyi bak.... yatsan dinlensen gitmesen olmazmı okula.... hadi akşama güzel haberlerini bekliyoruz dünürüm...... doruğa ve kendine iyi bak....

bende açıköğretimde öğretmenlik okuyorum ama bu sene dondurdum kaydımı....seneyede bebek küçük diye ders çalışamam bakalım ozaman ne yapıcam bilmiyorum....

geçen gün yaptığım şekerler hani kızlar..biraz büyük oldu bazı değişiklikler yapıcam aksesurlarında ve boyunda..
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

alttaki kesenin içine şeker koyucam tabii şimdi boş kaydirigubbakcemile2

burkom bence kendin yap çok zevkli ve keyifliii

ben bu minik yastıkları 15*15 cm yaptım büyük oldu 10 cm*10 cm yapıcam kesip hazırlıcam haftaya annemle makinadan geçicez bunları elde diktiğim için yamuklukllar varr ortasındaki ördekte çok büyük geldi onun yerine minik emziklerden koymayı planlıyorum bakalım önce bi yastıklar bitsin süslmemeyi yapaırm değişik değişik.. bide bunlara beşik yapıcam minik beşikler var ya onlardan alıp süslücem eminönünde sordum 35 tl dedi beşiklere ben ham alıcam 5 tl hamı kociş maviye boyucak bende süslücemm evde malzemem varr ayyyy çok keyifliiii tam terapiiii..kaydirigubbakcemile2

Esraa şeker boyutu biraz büüyk olmuş canım, küçük yap küçük kaydirigubbakcemile3 güzel olmmuş eline sağlık
ben duvardaki o tavuk dötüne benzer şeyi merak ettim :))) o ne öyle oğluşun odasımı orası

helincım gecmıs olsun hemen greyfurt portakal kivi ne bulabılırsen vıtamın takvıyesı yapkı atlat basından yada her evde bulunması gereken bısey bu sandoz adında suya katılan vıtamın al eczaneden dikkat et kendıne bıtanem

ESRA sakın korkma bak bnm ablamın oğlusunda 2 delık vardı dogumdan sonra 1 i ve 2 yasında sımıdde dıgerı kapoandı kolkma bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…