2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

NAZAN, maşallah canım Naz'a..
TAZE, çoook geçmiş olsun tatlım ya.. Gerçi kanaman bi daha olmamış, ağrın sızın yok, Doruk gayet hareketli.. Korkulacak bi durum yok gibi gözüküyor. Bakalım kendi drçun ne diceki güzel haberlerle gel inş :Saruboceq:
ESRA, 1.5 kilo... maşallah canım yaa 1 haftalık oynama ölçümlerden bile kaynaklanabilir, hiç dert etme.. Bol bol şükret bence yerimseniben
BABY, günaydın cnm sana da.. bende aynen kabus dolu bi gece geçirdim.. silahlı çatışmanın arasında kaldım bütün gece rüyamda delikafadulden
PİNKY, Allahım kabul etsin dualarını.. Bende her dua edişimde sizleride anıyorum mutlaka yerimseniben
PETRİK, boya işi bitine kadar bulaşma bence kardeşine çok fazla kaydirigubbakcemile3 Oğluşunu görcen demek bugün süper yaa...hihoyyythihoyyyt güzel haberlerle dön cnm inş :Saruboceq:
EFTELYA, günaydın cnm.. Üşüttün sanırım sen de.. Üşüttüğüm zamanlarda olur benimde hep.. aman dikkat et nolur.... çok geçmiş olsunn :çok üzgünüm:
NURDAN, çok geçmiş olsun tatlım yaa.. Bugün nasılsın? GÜzelce dinlen cnm, umarım hemen toparlanırsın da öle antibiotiğe fln gerek kalmazz :teselli:

:roflol: evet oğluşumun odası oda tavukgötü dedğin gibi :roflol: alem hatun yaaa neler çekmiş diikkatinii :))

ESRA sakın korkma bak bnm ablamın oğlusunda 2 delık vardı dogumdan sonra 1 i ve 2 yasında sımıdde dıgerı kapoandı kolkma bitanem
sağol tatlım evet bu delik olayını çok duyuyorum rabbim sağlık versin bebişlerimize
ya bıde bu şeker muhabbetını ben kacırdımdasenağlama ne sekerı bu ne zaman nasıl kıme verılcek
ben bunları hastaneye gelenlere ve eve ilk gelenlere vericem..öyle birşey şart değil ben keyif olsun die yapıyorum kimisi mevlütte vs veriyorr..bide bebek kurabiyesi yapmayı planlıyorum yanii tamamen sana kalmış tatlım istersen bi kutu çikolta ikram et istersen hiçbişi verme yaneee

irem sağol canım

gülizcim yok be güzelim kumaşı kesiyosun kenarları dikiyosun içine elyafı dolduruyosun kenarına fırfırı geçiyosunnn ortayada tülle süs yapıştır bitti..özel yetenek gerektirmyo yanee

aftabru, babymom, cilgin_kedi, comely_08 , fasulyeko, gypsyesra, gyzmo, irem34 , mercimekim, nazli_03, norraa, petrik , telkirma
günaydın hepinize kızlar
artık hepimi,zde rahatsızlıklar olmaya başladı bende kalp sıkıştırması gece ne yana yatasam rahat edememe ve karnıma aniden iğne batması gb sancı girmesi olmaya başladı

ay bayıldım pembe kumas alıp hemen harekete gecmelıyım ama sımdı herseyı anladımda kenarındakı kurdalemı cnm onu nasıl ekledınkı

[/UPETRİK, boya işi bitine kadar bulaşma bence kardeşine çok fazla kaydirigubbakcemile3 Oğluşunu görcen demek bugün süper yaa...hihoyyythihoyyyt güzel haberlerle dön cnm inş :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 iyi hatırlattın ben onu arayıp uyandırayım okul bitti normal hayata dönsün :jeyyar: Sağol tatlım oğlumda kıpır kıpır bi profilden rresim verse iyi olacak babamız sipariş verdi yakışıklı resim istiyor

nesrin gözun aydın demek randevuyu kaptın hee afferin kız sana.:)taktikler işe yaradı sanırım..:)
Sağol cnm kociş aldı gece 1 lere kadar uğraştı ben mışıl mışıl uyudum, sonra sabah alabildi okmeydanı sskya gidicem yarın sbah 8 de

ya bıde bu şeker muhabbetını ben kacırdımdasenağlama ne sekerı bu ne zaman nasıl kıme verılcek

Pembe göbiş , hastaneye ziyarete gelenlere, eve bebek görmeye gelenlere yada mevlütte dağıtılıyor şekerim

GUNAYDIN ARKADAŞLAR,
güzel bir gün diliyorum. kimseler kasılmasın, kimsede şeker çıkmasın, kimse grip olmasın, kimsenin ayağı eli şişmesin, kimsenin eşi üzmesin, bebekler hep hareket etsin, ....
her girmemde "önemli havadisler var mı? " diye soruyorum. sonra da birileri bana cevap yazana kadar ben çıkmak zorunda kalıyorum ya da hiç bakamıyorum. sonra ilk fırsatta girip bi bakiim özet geçen olmuş mu diyorum. ama onu bile var mı yok mu diye bulana kadar sayfalar geçiyor. yok yok takip edemiyorum. o yüzden herkese topluca güzel dileklerimi, hasta olanlara da acil şifa dileklerimi iletmek istedim.

ah canım balıkesiri bilsen yazmazdın - burda Mc bile yok :S - bende bayılırım kentucky ye - ist her gittiğimizde ilk durak ora oluoy D - ya sebzeli bişey yiyecem ben - ıspanak çekiyo canım
gerçekten mi? o kadar küçük bir şehir mi balıkesir? nasıl fast food olmaz anlayamadım? çok şaşırdım. hem de istanbula bu kadar yakın bir şehirde?

850 gr bir bebek doğmuş doktor bahsetti, yaşatmışlar. bir bebek de 40.haftasında normal doğum esnasında yaşamını kaybetmiş arkadaşlar. yani kader kısmet.... yaşayacak ömrün varsa ne olursa olsun yaşıyorsun... o yüzden ben her zaman önce allaha sonra doktorlara emanet ediyorum kızımı... bu hamilelik benim inancımı kat kat artırdı sanki....

nazancımkzına maşallah allahım bende bu gittiğimde ogluşum kilolara geçmiş olur inş.bu arada senin anneler mi geld hiç bahsetmedin yahu yada ben kaçırdım..

..

evet canım, geldiler dün akşam. kızıma da bir sürü şey getirmişler hiç istemediğim halde. ufak tefek şeyler işte ama çok şirinler. oyuncak kıyafet filan...

.
nazan sen kendi doktorun başka bir doktora gittiğini bilmesin istiyorsun galiba.ben de başka dıktra gittim ya adamı aldatmşım gibi geldi..

evet DİDEcim, aynen öle... çekiniyorum doktorum bozulursa bu duruma diye...

kizlar gunaydin, gecmis olsun dileklerini teker teker tesekkur ederim, paracetamol aldim, agriyi biraz azaltti, ama lenfler hala sis, iner umarim, simdilik antibiyotik almiycam, bi iki gun sure vericem; ki gecer vitamin takviyesi falan...

dun gece bende kabus gordum, yaa su nisan denilen sey geliyor, bi bakiyorum kanli sivi gibi birsey, yanimda annem var, ben hemen saati alip sanci bekliyorum, ama sanci yok, bekle bekle, panik oluyorum, sonra bi uyandim, nasil cisim gelmis, aha dedim biraz daha uyanmasan nisanin baska bi cesidi yataga gelicekti:)))))

gypsy masallah sana ya ne marifetli hatunsun benim elimden hic gelmez oyle seyler cok begendim yaptıgın yastıgı

tazecim camia ile ilgili soylediklerinde cok haklısın babam idareceilikte yaptı yani suan okuldaki en kıdemli mat ogretmeni fakat bizim ailece gorustugumuz ogretmen arkadas sayısı cok azdır hicbizaman icice olmadık yani bende sevmiorum . ben sadece psikoloji ogretmeni yada rehberlik psk danısmanlık cok istemistim ama iktisata girdim ne zıt dimi :))) kaderimde degisti normal olarak ve emrahla tanıstım bu vesile ile. hayatta hicbisey tesaduf deil bence

hangi ara bebek kurabiyesi yapacan sen kuzum? şimdiden yapıp dondurcak mısın? Yoksa doğum sancın tutunca iki arada bi derede kurabiye mi yapacaksın?

tazem alıntı yapmıştım ama hepsi uçup gitmiş sen mi yazmıştın demir hapını iki gündür unutuyorum diye. doktorum sakın atlama çok önemli demişti bana sabah unutuyosan gece yatmadan iç demişti, aklında olsun canım atlamamaya çalış demir hapını özellikle.

helincim gecmis olsun belki grip olmayacaksan bile artık vucut yoruluo ya ondan olabilir.yinede takviye ballı limonlu ıhlamur al seni biraz kendine getirir.

tazecim yazmayı unuttum benim dr bana multivitamini bıraktırdı gereksi kilo alırsın artık gerek yok dedi sende eleviti bırakmıssın ya ondandır vucudunun sisligi gitmistir. ama demir ilacının emzirirkende icilmesi gerektigini sut yaptıgını duymustum. metpamidi yazmıs biri onuda okumustum forumlarda sut yapıo die

serapcımmm sanada gunaydın

iremcim sanırım artık baslıo kabuslar bu 3. bolumde daha cok ve kabuslu ruya gorme dururmumuz varmıs ins sık sık gormeyiz cok can sıkıcı

yarım döt değil dimi o tamamıda varmı :roflol: canım ya sana gelmediğimi tekrar üzüldüm, renki hatunsun evinde rengarrenktir daha çok merak ettim banane ben size gelcem
bebek kurabiyesimi yapacaksın hmm tarif vardır sende gönderdi bizde faydalanalım

demir bencede cok onemli benim bitmisti hapım içememistim 1 gun alamadım yani birazda yarın alırım midem dinlensin dedim hemen tuvaletimin rengi acık renge donustu vucut belli edio yani demir durumunu

ay bayıldım pembe kumas alıp hemen harekete gecmelıyım ama sımdı herseyı anladımda kenarındakı kurdalemı cnm onu nasıl ekledınkı
pınarcım kalın organze kurdale o tüllede olur tabiki bi önden bi arkadan fırfır geçtim dike dike gittim ama makinada daha kolay olur kanımcaaa..ayrıca tül yada düz kurdela ilede olur yani senin yaratıcılıan kalmış ama ben bi top organze kurdela aldım daha güzel duruyooo..yastık kumaşımda saten sende pembe saten alırsınn ne cici olurrr
hangi ara bebek kurabiyesi yapacan sen kuzum? şimdiden yapıp dondurcak mısın? Yoksa doğum sancın tutunca iki arada bi derede kurabiye mi yapacaksın?
valla bende bilmiyorumkine öyle bi düşüncem var kendi çapımca eğer sezeyan olursa yapabilirm rahatlıkla ama normal olursa bi hafta önceden felan yapıcam oturarak yaparm artık doğuma gdersemde şansıma yarım kalır şeker hamuru ile yapıcam bide onları jelatinlicem hazırmış gibi o zaman 10-15 gün kadar dayanıklı oluyormuş..dondurucay atılırımı acaba bunu bi araştırayım ben CADIARZU
gel tatlım gell her zaman beklerim valla benim ev harbiden rengarenk salon tupturuncu koridor yemyeşil oturma odası masmavi yatakodası gri bi çocuk odası bej tonları orayıda stickerlarla halletmiş bulunuyoruz delikafadulden

Babymom albumun tam adı burcin buke haydn for babies mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…