Günaydın Serapcıım.. Evet yaa bende dün onu düşündüm.. ılk 3 aydaki günlere döndük.. rahatsızlıklar, endişeler başladı tekrar dan.. gerçi hiç bi zaman tamamen bitmemişti ama bi ara keyifliydik hepimizde. Neyse yaa o ilk dönemleri nasıl atlattıysak bu son dönemide hayırlısıyla atlatıcaz inşallah hepimiz.. Maratonun sonunda da sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımızaaftabru, babymom, cilgin_kedi, comely_08 , fasulyeko, gypsyesra, gyzmo, irem34 , mercimekim, nazli_03, norraa, petrik , telkirma günaydın hepinize kızlar
artık hepimi,zde rahatsızlıklar olmaya başladı bende kalp sıkıştırması gece ne yana yatasam rahat edememe ve karnıma aniden iğne batması gb sancı girmesi olmaya başladı
Kesinlikleeee :jeyyar::jeyyar: Bizde bekliyoruz yakışıklı bi resim alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3 iyi hatırlattın ben onu arayıp uyandırayım okul bitti normal hayata dönsün :jeyyar: Sağol tatlım oğlumda kıpır kıpır bi profilden rresim verse iyi olacak babamız sipariş verdi yakışıklı resim istiyor
sağol canımmm topiğimizin güzellik uzmanıııı Şenizgypsy masallah sana ya ne marifetli hatunsun benim elimden hic gelmez oyle seyler cok begendim yaptıgın yastıgı
Maşallah kuzuna,güle güle kullan geveliğini
evt aslında benim haziranın 3. haftası 30. haftamda oluyorum, erken çıkmak istiyorum benimde belim çok ağrıyor oturmaktan, yarın bi bayan gelicek görüşmeye onu alırlarsa kızda iş biliyorsa hemen öğretir işi kaçarım, ssk konusunda sorun olmaz konuştum zaten fazladan ödeyecekler
doktorun yazdıgı evrakı muhasebeyemi vericez yoksa sskyamı götürücez biliyormusun ?
O 1-2 defa gittiğim ve beğendiğim doktor yokmuş. Dedim ki, öteki oluversin... 5 dakika bile sürmedi muayenem. İyice gıcık oldum. Anlatayım. Plasenta hafif aşağı kaymış. Oğlum da 1 - 2 kafa attıysa bu tür kanamalr olabilirmiş. Deniz yasak !!!, ilişki yasak, uzun süre ayakta kalmak yasak...
Hemen Ege'deki doktoru aradım. 3 hafta önce plasentanın yeri gayet güzel demiştiniz, şimdi gittiğim kadın bana böle dedi, dedim. Olabilir, dedi. eğer birisi gördüyse uzman gözüyle tamamdır, haftaya gelince bakarız, dedi. Plasentanın kanalı tıkamaması önemli hafif aşağıda olması çok da önemli değil, ama dikkat et, istirahat vs dedi. Anam kadın doğru dürüst bakmış olsa tamam diycem ama.. Bakın size muayeneyi anlatayım.
- Buyrun, şikayetiniz?
+ Benim gece lekelenmem oldu, ilişki yaklaşık 1 aydır yok. Kendi kendine olunca korktum.
- Daha önce oldu mu?
+ Evet ama ben sadece 2 defa...
- Siz bilirsiniz benden söylemesi, ben seve seve bakarım.
+ (Belli oluyor)
Şimdi diyorum ki, yarın bir sevk daha alayım. Ege'ye gideyim. Ben bir daha kanadım, "beni muayene et" diye dikileyim doktorun karşısına?
Temmuz annelerinden biri erken doğum yapmış:1shok:ANNECİĞİİİİİM!!!!!:1shok::1shok::1shok:
2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim... - Sayfa 1190 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
ESRAKO bana klozetin üstünde kanı damlasının ne işi var diye sormuşsun. Valla uyku sersemi gözüm kapalı işiyorum zaten. Sabah kalkınca gördüm. Tahminim şu; ne kadar temzlensek de, silinsek de kalkınca 1-2 damla akıyor bazen ya, herhalde öyle oldu. Yoksa ben ilk etapta Onur damlattı sandım. Hoş o çok dikatlidir böyle konularda ama.. Tam onura çemkirmek üzereydim kapağa işemişsin diye, bi baktım, aynısı çamaşırımda da var... İnan ben de bilmiyorum. Ama çamaşırımdaki 3 damla bişiydi..
Neyse yarın açıklığa kavuşacak her şey... KIZLAR ilgilenen, soran, öneride bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kadın öyle diyince çok korktum. "plasenta previa" diye bişi var ya.. Allahtan kasılmam falan yok, Doruk da arada bir ben buradayım diyor.
Babam aradı az önce. Kızım kasılman, sancın falan var mı, diyor. Kıyamam yaaa.. Yok babacım dedim, zaten doktor gördü, her şey yolundaymış ama ben kendi doktoruma görünmeden rahat edemiycem dedim. İnşallah annem duymaz valla sıkı yönetim başlar yoksa kalan 2 ayımı zehir eder kadın :)
eveeetttt hayirli ugurlu olsun, sizle en son konusmamdan sonra yatmistim, 2 saat uyumusum halsizim diye, bi uyandim agriyan kulagimin altindaki lenf bezleri sismis, bogazimda agriyor, kulagim zonklyor, sanirim orta kulak enf.oldum, hafif bi ates de var((bi bu eksikti...
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
dün doktora gittim oğlum 1,5 kilo boy 36 cm..gelişimi 10 gün kadar geriden geliyormuş ben 31 haftalıkken bebeğim 29 haftalık civarındaymış doktor kafana takma bu durumu değişir bu durum dedi tabii ben üzüldüm çünkü bu durum kalpteki sorunlada bağlantılıymış..
yatman gerek dedi dinlenme halinde olup sol tarafına yatıcaksınki çocuğa kan akışı gitsin dedi..
bu haftadan sonra hep yatıcam bende yani gezsemde dinleneee dinleneee..
dün bile yarım saat yürüsem 10 dk oturdum sırf dokttor öle dedi diye..
gelelim banaaa..oğlu geriden geliyo ama anası önden gidiyooo :mymeka:
tamm 89 kiloyum neye uğradımı şaşırdımmm doktorda dedii dikkat etmen gerekkk 3 kilo hakkın kaldıı nasıı iş anlamadım yani ben 18-19 kilo almışım hala hakkın var diyo hatun -tatlicadiarzu-
idrar tahlilni yinelememize gerek yok dedi ben yinede bi ara sağlık ocağında yaptırıcam çünkü önceki yapılan sorunsuz ve temizdi vs dedi..
soon olarak dünkü gezmelerime gelimm..oliviıumda hakikaten güzel indirim var ve güzel ürünler varr basit bi örnekk mavi jeansde 3 tişört 10 tl düşünün artık kappada spor ayakkablır 29 tl incide ayakkabılar 19 tl derimodda bile 29 tlye ayakkabılar var ki orda en ucuz ayakkabı 100 den aşağı olmaz şok fiyatlar aynen..velhasıl ben bu 89 kilo halimle kendime hiçbi nane bulamadım kafayı sıyırdım yane resmen..bi elbise beğendim denedim ama her an doğurucakmışım gibi bi hal aldım pazar günü düğün var ve ben hala abiye işini halledemedim -tatlicadiarzu-
benden haberler bu kadar geçmişi okuyayım biraz
GYPSY, o nasıl bi kurabiyedir ki 15 gün jelatinde dayanacak? olur mu kuzum ya? ben de sandım ki fırında pişen kurabiyelerden yapacaksın? anlamadım galiba ben senin nasıl bişey yapacağını?
buarada ben senin eşinin saçların için verdiği tepkiyi okuyamadım. geçmişi okumuyorum artık. bi özet geç bakiim.... hazırcı nazo yine özet istiyor bak.... ama ne yapalım arkadaşım bankacı olmak da böle bişey işte...
Canım onun modası geçti :) Bilmiyorum senin burda olduğun döneme denk geldi mi ama o fuar dedikleri yere çok büyük bir park yapıldı - inanılmaz güzel ( ama çok kalabalık) artık oraya gitmek moda
onceden oluyor muydun sen bunu? yanı nası bı onlem alabılırsın.. karabıberı balla karıstırıp yersen bogazdakı mıkropları kırar.. bır de evde vıcks varsa bogazına surup tulbentle sarıp yatmanı tavsıye ederım.. o da cok rahatlatır.. aklıma geldıkce yazayım sana..
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
dün doktora gittim oğlum 1,5 kilo boy 36 cm..gelişimi 10 gün kadar geriden geliyormuş ben 31 haftalıkken bebeğim 29 haftalık civarındaymış doktor kafana takma bu durumu değişir bu durum dedi tabii ben üzüldüm çünkü bu durum kalpteki sorunlada bağlantılıymış..
yatman gerek dedi dinlenme halinde olup sol tarafına yatıcaksınki çocuğa kan akışı gitsin dedi..
tamm 89 kiloyum neye uğradımı şaşırdımmm doktorda dedii dikkat etmen gerekkk 3 kilo hakkın kaldıı nasıı iş anlamadım yani ben 18-19 kilo almışım hala hakkın var diyo hatun -tatlicadiarzu-
kizlar gunaydin, gecmis olsun dileklerini teker teker tesekkur ederim, paracetamol aldim, agriyi biraz azaltti, ama lenfler hala sis, iner umarim, simdilik antibiyotik almiycam, bi iki gun sure vericem; ki gecer vitamin takviyesi falan...
dun gece bende kabus gordum, yaa su nisan denilen sey geliyor, bi bakiyorum kanli sivi gibi birsey, yanimda annem var, ben hemen saati alip sanci bekliyorum, ama sanci yok, bekle bekle, panik oluyorum, sonra bi uyandim, nasil cisim gelmis, aha dedim biraz daha uyanmasan nisanin baska bi cesidi yataga gelicekti:)))))
tazecim camia ile ilgili soylediklerinde cok haklısın babam idareceilikte yaptı yani suan okuldaki en kıdemli mat ogretmeni fakat bizim ailece gorustugumuz ogretmen arkadas sayısı cok azdır hicbizaman icice olmadık yani bende sevmiorum . ben sadece psikoloji ogretmeni yada rehberlik psk danısmanlık cok istemistim ama iktisata girdim ne zıt dimi :))) kaderimde degisti normal olarak ve emrahla tanıstım bu vesile ile. hayatta hicbisey tesaduf deil bence
tazem alıntı yapmıştım ama hepsi uçup gitmiş sen mi yazmıştın demir hapını iki gündür unutuyorum diye. doktorum sakın atlama çok önemli demişti bana sabah unutuyosan gece yatmadan iç demişti, aklında olsun canım atlamamaya çalış demir hapını özellikle.
tazecim yazmayı unuttum benim dr bana multivitamini bıraktırdı gereksi kilo alırsın artık gerek yok dedi sende eleviti bırakmıssın ya ondandır vucudunun sisligi gitmistir. ama demir ilacının emzirirkende icilmesi gerektigini sut yaptıgını duymustum. metpamidi yazmıs biri onuda okumustum forumlarda sut yapıo die
ee işyerinde sskya bakan ilgili kişi benim, rapo bende kalsın ozman : )) tam anlamadım neyse ben dr dan raporumu alayımda yaşayarak öğrenirim bizim müşavirde bilmiyo o da araştırıp öğrenecekdr un yazdıgı evrakı sen biryere vermiyorsun ozel hastane ama ssk anlasmalı yerlerde actırabiliyorusn raporunu ben evde yattıgım donemlerdede aynı islem oldu sadece vizite kagıdı ile muayneye gidiyorsun ve orda islemin yapılıyor bir kopyası rapor kagıdının sana veriliyor ha bi dakka bunu soruyorun sanırım onu is yerinde ilgili kisye veriyosun sisteme giris yapıyor o kisi griis yapmadan ssk kaale almıyor islemi. o kis gris yapıp sana geri veriyor o kagıdı sonrasını bilmyorum daha sormadım :)
ben aha evde yattgım zamankı raporlarımın paralarınıda almaya gitmedim gdip alcam izne çıkınca
tatlım fırında pişicek bilidğin kurabiye tabiii şekilli bebek şekli olucak kalıp bile aldım onun için..üstünüde bebek şekeri kaplanıcak hani pastanın üstüne yapılanlardan en üstede jelatin sarılcak kurdela bağlanıcak alttan süslü süslüü kurabiyelerde pişmeden önce uzun ısıya dayanıklı çubuklara geçirilicek planlarım böyleee..15 günü misal verdim daha kısa süre kala yapıcam tabiki..
saçıma tepki büyük ve acıklı oldu dramatik bi akşam yaşadık adam nerdeyse ağlıcaktı nasıl yapaparsın bunu bana nasıl kıyarsın saçlarına vs şeklinde ama artık alıştı oda göre göre atlattık yane saç sendromunu..
Babymom albumun tam adı burcin buke haydn for babies mi?
GYPSY cim, ölçümler doktordan doktora hatta usgden usgye değişiyor çok. bence sıkma canını. ama kendine de iyi bak. artık daha fazla istirahat etmeye çalış. senin doktor da kadın olduğu için mi acaba kilo konusunda daha toleranslı? bana neden doktorum çok almışım gibi davranıyor? topu topu 11 kilo aldım. üstelik de çok zayıftım eskiden. yani şimdi sadece 61 kiloyum ama doktor da çok almışsınız diyor, annem de dün akşam uzun zamandan sonra ilk defa gördüğü için midir nedir çok şaşırdı "çok almışsın" dedi. allah allah kimse bana kiloyu yakıştırmıyor arkadaşlar yauw.... kardeşim dün bana bakıp bakıp kahkalarla güldü durdu. "ayyyy hala inanamıyorum seni bu halde gördüğüme" filan deyip deyip kıkırdadı. tamam gerçekten çok komik görünüyorum ama 32.haftama girdim ayol... annem mesela hamileyken sanki az almış gibi bana neden "çok almışsın" diyor ki? millet 20-25 kilolar almış, bana neden bu kadar şaşılıyor anlamadım... hayatımda hiç kilo almamıştım o yüzden mi çok gariplerine gidiyor acaba görüntüm?günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
idrar tahlilni yinelememize gerek yok dedi ben yinede bi ara sağlık ocağında yaptırıcam çünkü önceki yapılan sorunsuz ve temizdi vs dedi..
soon olarak dünkü gezmelerime gelimm..oliviıumda hakikaten güzel indirim var ve güzel ürünler varr basit bi örnekk mavi jeansde 3 tişört 10 tl düşünün artık kappada spor ayakkablır 29 tl incide ayakkabılar 19 tl derimodda bile 29 tlye ayakkabılar var ki orda en ucuz ayakkabı 100 den aşağı olmaz şok fiyatlar aynen..velhasıl ben bu 89 kilo halimle kendime hiçbi nane bulamadım kafayı sıyırdım yane resmen..bi elbise beğendim denedim ama her an doğurucakmışım gibi bi hal aldım pazar günü düğün var ve ben hala abiye işini halledemedim -tatlicadiarzu-
benden haberler bu kadar geçmişi okuyayım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?