Gypsesra,
Ben bu ölçümlere fazla inanmıyorum, başka bir hastaneye doktora git farklı sonuç verecek. Tamamen makinenin ve doktorun ölçüm yeteneğiyle ilgili bi durum. üzülme geriden geliyor diye. benim doktorum 1 haftalık oynama ölçümler arasında oynayabilir, sakın takmayın derdi..
Amaaa idrar ve kan tahlili çok önemli, benimde eski tahlillerim temizdi ama şimdi enfeksiyon çıktı. Bu her ay yapılması gereken bişey. malum yaz da geldi ya enfeksiyona daha açığız. sen dediğin gibi ihmal etme onu yaptır yani.
Maşallah 1,5 kilo olmuş oğluşun..
Bana yt diyene bakklava:
Kızlar bebek şekeri yapmayı düşünen varsa şurada güzel modeller var.
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/208645-bebek-sekeri-8.html
Çok fena gaza geldim. Kemeraltına gitmek istiyoruuuuuuuumsenağlama!!!
Ben bir de anı defteri yapacağım kuzucuğuma. Gelen giden birşeyler yazsınalkisalkisalkis
günaydın kızlar sanki grip olacakmışım gibi hissediyorum.başım kemiklerim feci ağrıyor bide midem bulanıyor kolumu kaldıracak gücüm yok.çok halsizim ve okulda yapmam gereken çok iş var.sene sonu biraz daha yoğunum az kaldı gerçi son yoğunluklar.umarım ağırlaşmam ve bu kadarıyla atlatırım
Esraa şeker boyutu biraz büüyk olmuş canım, küçük yap küçük kaydirigubbakcemile3 güzel olmmuş eline sağlık
ben duvardaki o tavuk dötüne benzer şeyi merak ettim :))) o ne öyle oğluşun odasımı orası
hangi ara bebek kurabiyesi yapacan sen kuzum? şimdiden yapıp dondurcak mısın? Yoksa doğum sancın tutunca iki arada bi derede kurabiye mi yapacaksın?
30. Hafta.
Geriye 10 haftanız kaldı.ama belki de tahmini doğum tarihinizden önce bebeğinize kavuşacaksınız. Yapılan istatistikler doğumlarının çoğunun beklenen tarihten önceki son 2 haftada gerçekleştiğini göstermiştir. 30 haftanın tamamlanması önemli bir dönüm noktasıdır. Bu haftadan sonra olan.............................
taze burcum..geçmiş olsun kuzu yaa..güzel haberlerini bekliyoruz..
ben de hasta grubuna katıldım..sabah bi uyandım boğazım şiş,ve acayip halsizim..akşam balkon kapısı açık uyumuştum, biraz da rüzgar vardı bu gece..şifayı kaptım anlıycağınız..ama çok işim var bu aralar..hiç te zamanı değil..evde misafir var, benim ing.mummy geldi, bana bi zararı yok allahtan ama işte keyifsiz olmak olmuyo..
oğluma sipariş ettiğim cicileri getirmiş saolsun..ben de bi yandan eksiklerini almaya çalışıyorum, az kaldı ama..
kadının getirdiği şeyler hep winnie the pooh desenli,oyuncak felan da öyle..aklıma evrim geldi hemen...kısma hemen evrim ama aklıma geldiğin için paylaşmak istedim...
yatağını sipariş verdim en kısa sürede gelmesini bekliyorum..
ve işlerim de çok yoğun bu ara..sizde de böyle olurmu bilmiyorum..her zaman benim için kırk ayın çarşambası biraraya gelir..off yaa off yaa..
en büyük tesellim hareketli olmamm yani mideme düşkün olduğum kadar hareketliyim
şimdi planım şöylee delikafadulden
95 ile doğuma gittim meselaa
10 kilo doğumdan çıkınca vermiş olucam kaldı 85
ilk bi senede emzirirken ve çocukla uğraşmaktan vs bi 10 kilo vericem kaldı 75
sonrada emzrimeyi bırakıp sıkı bi rejim ve spor hedefim 65
tabee bu arada 2. yi yapma planlarına girersem sil baştan olcak herşey -tatlicadiarzu-
ve tabii bunlar plan proje hayal şeklinde dahada abartılabilir sengözlerimebaksanab
O durum hamileden hamileye de değişebiliyor. Evet hepimizin demire ihtiyacı var ama sınırın altında olanların daha dikkat etmesi lazım. Sınırın çok altında kaldın mı halsizlik, bayılma vs. oluyormuş. Ben bazen saatini ayarlayamazsam içmiyorum. Yani mesela unutup yoğurt falan yemiş oluyorum, e hapı içmek için 2 saat daha beklemek gerek, o zaman beklemeyip yatıyorum. Bir zararını görmedim. Ama üstüste yapmamak lazım tabii.tazem alıntı yapmıştım ama hepsi uçup gitmiş sen mi yazmıştın demir hapını iki gündür unutuyorum diye. doktorum sakın atlama çok önemli demişti bana sabah unutuyosan gece yatmadan iç demişti, aklında olsun canım atlamamaya çalış demir hapını özellikle.
Evet aramızda 26HAFTALIK olanlar var. (bkz. benim tickerlülülülülülü) E ben yusuflamalı mıyım bu teoriye göre:1shok:ay ay ayy ama allaha sukur yasam sınırın geçmis ve sanırım hepimiz artık bu sınırı geçtik haala aramızda26 haftalık olanlar var ama zaten acil durum olsa bile geçiktiriloyr dogum bu arkadasında iki hafta geçiktirmisler allah gostermesin ama yırttık gibi yaaa birkaç hafta daha geçse ben rahatlıycam sahsen
Öp şekerim, neremi istersen oramı öpkaydirigubbakcemile3Anı defterı sahane fıkır.. operım senı koca gobusunden.. ha opturursen eger :1closedeyes:
en büyük tesellim hareketli olmamm yani mideme düşkün olduğum kadar hareketliyim
tabee bu arada 2. yi yapma planlarına girersem sil baştan olcak herşey -tatlicadiarzu-
ve tabii bunlar plan proje hayal şeklinde dahada abartılabilir sengözlerimebaksanab
e tabee buda bi detay ama aldığım kadar vericemde yanee girdiği kadar çıkar diye hayal ediyorum yanee kursağımda kaldı hee :mymeka:senin planını bozmak gibi olmasın da atladığın bi detay var..bebek emdikçe anne daha çok yemek yemek istiyo, ..bilgilerinize arz ederim efeniiim...
laelaelaelaelaeE sana iyi günler o zamannaniknanik
e tabee buda bi detay ama aldığım kadar vericemde yanee girdiği kadar çıkar diye hayal ediyorum yanee kursağımda kaldı hee :mymeka:
vurma kafama..acıdı yawfff...kafamçokkarıştı.tamam tamam sende bu azim olduktan sonra gerisi boş..affettt..
e tabee buda bi detay ama aldığım kadar vericemde yanee girdiği kadar çıkar diye hayal ediyorum yanee kursağımda kaldı hee :mymeka:
laelaelaelaelae
kayınvalidenede sevgilerimi ilet o yemeğide yeme anacımmm ben artık sadece zeytinyağı kullanıyorum yemeklerde
Ne kadar ütopik, ne kadar uçuk.. ne kadar güzel hayaller bunlar.. devam devam... bis seni uyandırmıyalım ruyandan.. elleme Mercimekim.. bırak derin dalsın yafrumm kaydirigubbakcemile3
delikafadulden görürrsünn sennn erimiş popomun resimlerini boy boy koyucam topiğee delikafaduldenNe kadar ütopik, ne kadar uçuk.. ne kadar güzel hayaller bunlar.. devam devam... bis seni uyandırmıyalım ruyandan.. elleme Mercimekim.. bırak derin dalsın yafrumm kaydirigubbakcemile3
yerim seniii mercimekimmm :teselli:e tabee buda bi detay ama aldığım kadar vericemde yanee girdiği kadar çıkar diye hayal ediyorum yanee kursağımda kaldı hee :mymeka:
vurma kafama..acıdı yawfff...kafamçokkarıştı.tamam tamam sende bu azim olduktan sonra gerisi boş..affettt..
tühh yaa..ben de yelkenlerini indirdiydim..tırstım hatundan..
delikafadulden görürrsünn sennn erimiş popomun resimlerini boy boy koyucam topiğee delikafadulden
yerim seniii mercimekimmm :teselli:
Sisi pistlerde boy boy görmek ısteris... kaydirigubbakcemile3
mercimekkkkkkkk
şu avatarındaki gibi tombiş bi bebişin olsun inşallahhh kaydirigubbakcemile
kızlar yaaa
bu gizze sabahlarıı giriyooo okuyo okuyo gidiyo heraldeee
kocişi geldi bizi unuttu yaa olmaski amaaaa
mercimekkkkkkkk
şu avatarındaki gibi tombiş bi bebişin olsun inşallahhh kaydirigubbakcemile
yaa kocayı bıraksın yazsınmı diyoss topiğe giriyoo çıkıyoo accık detaya girse nolur sankimm naptı ne etti delikafaduldenYaf sis yanınızdaki adamdan zor ayrılıyorsunuz, bırakın kadını, kocasına doysun şakkıdı
sanki 25 kilosun seni yiyince 105 olurmuşum :mymeka:gel öpecem seni...bi de bi de yeme beni istersen..105 kiloyla doğuma girmeyesin..mazallah senin planı altüst etmiş olmayayım..anca toparladım zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?