2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nazanım bende bilmiyorumkiiii..ben ısrarla dedimki çok kilo almışım nolucak sonum dedim ben öyle üstüne gittikçe dikkat bundan sonra felan dedi -tatlicadiarzu-
hamileliği sanırım 25 kilo ile kapatıcam ve topikte en çok kilo alan hamiş olarak başı çekicem -tatlicadiarzu-
yani burkonun teorisi tutuyor şu 6 aylıktan sonra bi o kadar daha kilo alma durumları :sm_confused:

Yavrum.. gozunun yagı yıyelım dınlen artık.. yemısım senın bebek kurabıyelerını de.. bır torbalık seker yastıgını da.. yat be kadın.. yat!!! hala daha yarım saat gezdım 10 dk dınlendım dıosun... neyıne be annemm.. yat zıbar ıkı ay

Anı defterı sahane fıkır.. operım senı koca gobusunden.. ha opturursen eger :1closedeyes:

Gecmıs olsun Helınım.. Allah yardımcın olsun.

Senın ayrıntılı bakıs acını yerım ben beaa kaydirigubbakcemile3

hangi ara bebek kurabiyesi yapacan sen kuzum? şimdiden yapıp dondurcak mısın? Yoksa doğum sancın tutunca iki arada bi derede kurabiye mi yapacaksın?

Hah dedene rahmet.. bırı su kadına bişi desin be yaw!!

Tesekkurler Serabım.. ellerıne saglık.

Sana da gecmıs olsun Mercımekım.. cicilerini en kısa zamanda gormek ısteris.. bu arada vicks ıle ılgılı endıse dogrudur.. ben sadece bır kereye mahsus demek ıstedım.. artık krıtık zamanları atlattık cunku.. en azından anne ayaga kalksın bır an once..

Babymm, moral bozan yazılar, konular, dert yazıları ıcın soyledıklerının altına ımzamı atarım...

en büyük tesellim hareketli olmamm yani mideme düşkün olduğum kadar hareketliyim
şimdi planım şöylee delikafadulden
95 ile doğuma gittim meselaa
10 kilo doğumdan çıkınca vermiş olucam kaldı 85
ilk bi senede emzirirken ve çocukla uğraşmaktan vs bi 10 kilo vericem kaldı 75
sonrada emzrimeyi bırakıp sıkı bi rejim ve spor hedefim 65
tabee bu arada 2. yi yapma planlarına girersem sil baştan olcak herşey -tatlicadiarzu-
ve tabii bunlar plan proje hayal şeklinde dahada abartılabilir sengözlerimebaksanab

senin planını bozmak gibi olmasın da atladığın bi detay var..bebek emdikçe anne daha çok yemek yemek istiyo, ..bilgilerinize arz ederim efeniiim...

O durum hamileden hamileye de değişebiliyor. Evet hepimizin demire ihtiyacı var ama sınırın altında olanların daha dikkat etmesi lazım. Sınırın çok altında kaldın mı halsizlik, bayılma vs. oluyormuş. Ben bazen saatini ayarlayamazsam içmiyorum. Yani mesela unutup yoğurt falan yemiş oluyorum, e hapı içmek için 2 saat daha beklemek gerek, o zaman beklemeyip yatıyorum. Bir zararını görmedim. Ama üstüste yapmamak lazım tabii.

Evet aramızda 26HAFTALIK olanlar var. (bkz. benim tickerlülülülülülü) E ben yusuflamalı mıyım bu teoriye göre:1shok:
Anı defterı sahane fıkır.. operım senı koca gobusunden.. ha opturursen eger :1closedeyes:
Öp şekerim, neremi istersen oramı öpkaydirigubbakcemile3

Ya benim midem yanıyo yaaaasenağlamaKaynanamla kayınpederim ne zaman bize gelse benim midem yanıyor. Bir kap yemeğe yarım kalıp tereyağı atılır mı yaaaaasenağlamasenağlama

E sana iyi günler o zamannaniknanik

senin planını bozmak gibi olmasın da atladığın bi detay var..bebek emdikçe anne daha çok yemek yemek istiyo, ..bilgilerinize arz ederim efeniiim...
e tabee buda bi detay ama aldığım kadar vericemde yanee girdiği kadar çıkar diye hayal ediyorum yanee kursağımda kaldı hee :mymeka:
E sana iyi günler o zamannaniknanik
laelaelaelaelae
kayınvalidenede sevgilerimi ilet o yemeğide yeme anacımmm ben artık sadece zeytinyağı kullanıyorum yemeklerde

Ne kadar ütopik, ne kadar uçuk.. ne kadar güzel hayaller bunlar.. devam devam... bis seni uyandırmıyalım ruyandan.. elleme Mercimekim.. bırak derin dalsın yafrumm kaydirigubbakcemile3

Ben pilava bile misafir gelecekse tereyağı koyarım o da kaşığın ucuyla:1no2:Kadın resmen tereyağı manyağı yaaa:1shok:Sıvı yağ da kullansa yemeğin üstü iki parmak yağ oluyor. Bööögh!!!kafamçokkarıştı

Yalvarıyorum resmen az yağ koy diye. Yarım kalıp koyacaksa çeyrek kalıp koyuyor yağı-tatlicadiarzu-

Ne kadar ütopik, ne kadar uçuk.. ne kadar güzel hayaller bunlar.. devam devam... bis seni uyandırmıyalım ruyandan.. elleme Mercimekim.. bırak derin dalsın yafrumm kaydirigubbakcemile3

tühh yaa..ben de yelkenlerini indirdiydim..tırstım hatundan..

delikafadulden görürrsünn sennn erimiş popomun resimlerini boy boy koyucam topiğee delikafadulden

kızlar yaaa
bu gizze sabahlarıı giriyooo okuyo okuyo gidiyo heraldeee
kocişi geldi bizi unuttu yaa olmaski amaaaa

haziran annelerinden bi yazı okudum sizede kopyalayayım bi yerlere not alın sizdeee hatunlar

Sezeryanla doğum yapacak arkadaşlarımın dikkatine

Merhaba kızlar iyi hafta sonları bir akrabam erken doğum yaptı 31 haftasında ve bebeğini hiç görmedi dolasıyla sütü gelmedi kıvranıp duruyorlardı ne yapsınlar diye.sonra yine başka bir akrabanın dr.verdiği ayı yapmışlar kız sütlerim başladı gelmeye dedi.doğuma 15 gün kala yapılıyormuş sıcak soğuk ne kaddar istersen iç bana dua ediceksin dedi bilhassa sezeryanla doğum yapanın hemen sütlerini getiriyormuş işte o mucize çayı açıklıyorum inşallah hepimizin sütü bol olurda bebeişlerimiz doyar.bu çay bir içimlik yapılıyormuş.şimdi aktara gidiyorsunuz

50 gr.anason otu,
50gr.rezene,50gr.ısırgan otu
,50 gr.da kimyon iyice kaynamış sıcak suyun içine atın 3-4 dk.demlenmesini bekleyip için.

1 çay kaşığı atsanız her bardağı yapmak için yeter herhalde ben denicem vallaha sizlerle de paylaşmak istedim inşallah işimize yarar ama rezene ve ısırganın gerçekten anne sütünü artırdığını biliyorum.kız bana çok yaradı inek gibi oldum diyor vücudum çok zor süt yapıyordu şaşıdım diyor tüm hamilelerle paylaşıyorum bu çayı diyor hadi rast gelsin

Yaf sis yanınızdaki adamdan zor ayrılıyorsunuz, bırakın kadını, kocasına doysun şakkıdı
yaa kocayı bıraksın yazsınmı diyoss topiğe giriyoo çıkıyoo accık detaya girse nolur sankimm naptı ne etti delikafadulden
gel öpecem seni...bi de bi de yeme beni istersen..105 kiloyla doğuma girmeyesin..mazallah senin planı altüst etmiş olmayayım..anca toparladım zaten..
sanki 25 kilosun seni yiyince 105 olurmuşum :mymeka:
öp beniiii Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…