haziran annelerinden bi yazı okudum sizede kopyalayayım bi yerlere not alın sizdeee hatunlar
Sezeryanla doğum yapacak arkadaşlarımın dikkatine
Merhaba kızlar iyi hafta sonları bir akrabam erken doğum yaptı 31 haftasında ve bebeğini hiç görmedi dolasıyla sütü gelmedi kıvranıp duruyorlardı ne yapsınlar diye.sonra yine başka bir akrabanın dr.verdiği ayı yapmışlar kız sütlerim başladı gelmeye dedi.doğuma 15 gün kala yapılıyormuş sıcak soğuk ne kaddar istersen iç bana dua ediceksin dedi bilhassa sezeryanla doğum yapanın hemen sütlerini getiriyormuş işte o mucize çayı açıklıyorum inşallah hepimizin sütü bol olurda bebeişlerimiz doyar.bu çay bir içimlik yapılıyormuş.şimdi aktara gidiyorsunuz
50 gr.anason otu,
50gr.rezene,50gr.ısırgan otu
,50 gr.da kimyon iyice kaynamış sıcak suyun içine atın 3-4 dk.demlenmesini bekleyip için.
1 çay kaşığı atsanız her bardağı yapmak için yeter herhalde ben denicem vallaha sizlerle de paylaşmak istedim inşallah işimize yarar ama rezene ve ısırganın gerçekten anne sütünü artırdığını biliyorum.kız bana çok yaradı inek gibi oldum diyor vücudum çok zor süt yapıyordu şaşıdım diyor tüm hamilelerle paylaşıyorum bu çayı diyor hadi rast gelsin
Sezeryanla yapacak bırı olarak.. Allah razı olsun dıyorum.. muhakkak yapacagım.. saol kuzum paylasımın ıcın.
yaa kocayı bıraksın yazsınmı diyoss topiğe giriyoo çıkıyoo accık detaya girse nolur sankimm naptı ne etti delikafadulden
sanki 25 kilosun seni yiyince 105 olurmuşum :mymeka:
öp beniiii Şeniz
temmuz boyuncaaa bu karışımı içicemmm normal sezeryan farketmezz
inek gibi olmaya kararlıyımmmm :lepi:
senin paylaşımların yanında benimki karınca kalırr cümlemizden razı olsun bebişimm
Sağol çiğnenem, bol sütlü inek olalım hepimiztemmuz boyuncaaa bu karışımı içicemmm normal sezeryan farketmezz
inek gibi olmaya kararlıyımmmm :lepi:
ayy bende bendeee çok seviyorummm seniii hemde çokkk :1hug:Bilmem inek misinn minek misin ama.. sahane bır kadınsın, senı cok sevıyorum.
ayy bu hayallerimle bilemm dalga geçtilerr ama haklısın dedğin gibi daha fazlasını vericem ahandaa duyunnn evrimmm hanım mercimekk hanım lülülülülülügypsy dogumda gideni saymıorum ama sen sadece 1 senede 10 kilo vermeyimi hedefliosun inanmıyorum sana cok az. 10 kilo neki ben 2 ayda 6 kilo vermis bi insan olarak seni kınıyorum. taze burcuda oyleydi sanırım . 40ın cıkıp dikislerin mikislerin iilestikten sonra hem emzirmeni engellemeyecek hemnde kilo verecek bi beslenme programına dahil olup hic olmazsa evde spor yapmalısın. gozum uzerinde. 2.ye bu halimizden daha dusuk kilolarla baslayalımki kat ustune kat olup bıngıl bıngıl 2 cocuklu kocasından bihaber hatunlar olmayalım.
Sağol çiğnenem, bol sütlü inek olalım hepimiz
hani nerdesin açsana msni 1 saat sonra çıkıyorum ben
Evriş gel senide öpücem Şeniz
yaa kocayı bıraksın yazsınmı diyoss topiğe giriyoo çıkıyoo accık detaya girse nolur sankimm naptı ne etti delikafadulden
sanki 25 kilosun seni yiyince 105 olurmuşum :mymeka:
öp beniiii Şeniz
ayy bende bendeee çok seviyorummm seniii hemde çokkk :1hug:
ayy bu hayallerimle bilemm dalga geçtilerr ama haklısın dedğin gibi daha fazlasını vericem ahandaa duyunnn evrimmm hanım mercimekk hanım lülülülülülü
geldim bebiş
o dediğin magazayı bende söledim esraya verdiği cevap hey yavrun heyyy sen kime soruyorsun oldu...
kız bilmezmi o. onun bilmediği yer yok oooo dediğin magazayı çokkkdan indirmiş bile.. ayrıca kız sen nerdden biliosun ayhh senin istanbul geçmişin mi var.
baby kuzum merak etme bu topikdeki herkes var listemde...
Tazeyle konuştum şimdi telefonda. Asıl doktoru diğer doktor (bozuntusuyla) dalga geçmiş. "Nasıl bakıyor bunlar anlamıyorum" demiş. Plasenta taa kaburgalarımda diyorkaydirigubbakcemile3Arasıra böyle lekelenmeler olabilir demiş doktoru. İçi rahatlamış anlayacağınız. Gelince yazar zaten
Tazeyle konuştum şimdi telefonda. Asıl doktoru diğer doktor (bozuntusuyla) dalga geçmiş. "Nasıl bakıyor bunlar anlamıyorum" demiş. Plasenta taa kaburgalarımda diyorkaydirigubbakcemile3Arasıra böyle lekelenmeler olabilir demiş doktoru. İçi rahatlamış anlayacağınız. Gelince yazar zaten
Ben de bebek düşünmeye başlamadan 1,5 ayda 7 kilo vermiştim. Ama evde hayatta hamurişi yapmayan bir insanım. Esra için bu iş zor olacak kanımcaCADIARZUgypsy dogumda gideni saymıorum ama sen sadece 1 senede 10 kilo vermeyimi hedefliosun inanmıyorum sana cok az. 10 kilo neki ben 2 ayda 6 kilo vermis bi insan olarak seni kınıyorum. taze burcuda oyleydi sanırım . 40ın cıkıp dikislerin mikislerin iilestikten sonra hem emzirmeni engellemeyecek hemnde kilo verecek bi beslenme programına dahil olup hic olmazsa evde spor yapmalısın. gozum uzerinde. 2.ye bu halimizden daha dusuk kilolarla baslayalımki kat ustune kat olup bıngıl bıngıl 2 cocuklu kocasından bihaber hatunlar olmayalım.
burkocumm
yok yahu niye yusuflayasınn.
sen 26+2 desin bugun yani 27. haftadasın demektir bu. oyle patadanak dogurmuyor kimse pek zaten. once acılma oluyor birsurue allah korusun hastanede engellenmeye calısılıyorg unelr geçiyor hatat iste arkadasın iki hafta geçirilmis falan filan. hersey olcagına varır nazanın dedigi gibi bende allaha inancım katlandı yani herseyi allaha havale ettim dua ediyorum sag salim zamamında kucagıma alayım diye. ne desek bos onun haricinde
Sağol çiğnenem, bol sütlü inek olalım hepimiz
hani nerdesin açsana msni 1 saat sonra çıkıyorum ben
Evriş gel senide öpücem Şeniz
ayyy süper bi haberr çok sevindimTazeyle konuştum şimdi telefonda. Asıl doktoru diğer doktor (bozuntusuyla) dalga geçmiş. "Nasıl bakıyor bunlar anlamıyorum" demiş. Plasenta taa kaburgalarımda diyorkaydirigubbakcemile3Arasıra böyle lekelenmeler olabilir demiş doktoru. İçi rahatlamış anlayacağınız. Gelince yazar zaten
gidemezsin zatii bırakmayız seniiburdayım..bi yere gittiğim yok..doğumdan sora da buralardayım haberin ola..
aaa nerde kaldın kızz belki tanıyorumdur seni ordaki lojmanlardamı biz o lojmanların karşısında oturyoduk delikafaduldencanım ben istanbul doğumluyum yav.ama çok küçükken taşınmışız.eşim asteğmen olarak yaptı askerliğini onu ziyarete giderdim zeytinburnun'da kalırdık.o mağza ve olivyuma da takılırdık.bebek kıyafaetlerin bakardık hep.ikimiz de çok sevdiğimizden bebişleri.
kanını emerim seninn kanımcaymışşş hamur işi olmadan olurmuymuş ama herşeye rağmenn vericemm kilolalarıı zor olmucakkk :lepi:Ben de bebek düşünmeye başlamadan 1,5 ayda 7 kilo vermiştim. Ama evde hayatta hamurişi yapmayan bir insanım. Esra için bu iş zor olacak kanımcaCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?