2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Sezeryanla yapacak bırı olarak.. Allah razı olsun dıyorum.. muhakkak yapacagım.. saol kuzum paylasımın ıcın.

temmuz boyuncaaa bu karışımı içicemmm normal sezeryan farketmezz
inek gibi olmaya kararlıyımmmm :lepi:

yaa kocayı bıraksın yazsınmı diyoss topiğe giriyoo çıkıyoo accık detaya girse nolur sankimm naptı ne etti delikafadulden

sanki 25 kilosun seni yiyince 105 olurmuşum :mymeka:
öp beniiii Şeniz

Ha yazarken bi eliyle eşini tutsun dıyorsun yıne de.. ha bak olur o...

Hem tabıkı mercımekım tam 25 kılıo.. bıılmıo muydun?? kaydirigubbakcemile3

gypsy dogumda gideni saymıorum ama sen sadece 1 senede 10 kilo vermeyimi hedefliosun inanmıyorum sana cok az. 10 kilo neki ben 2 ayda 6 kilo vermis bi insan olarak seni kınıyorum. taze burcuda oyleydi sanırım . 40ın cıkıp dikislerin mikislerin iilestikten sonra hem emzirmeni engellemeyecek hemnde kilo verecek bi beslenme programına dahil olup hic olmazsa evde spor yapmalısın. gozum uzerinde. 2.ye bu halimizden daha dusuk kilolarla baslayalımki kat ustune kat olup bıngıl bıngıl 2 cocuklu kocasından bihaber hatunlar olmayalım.

Bilmem inek misinn minek misin ama.. sahane bır kadınsın, senı cok sevıyorum.
ayy bende bendeee çok seviyorummm seniii hemde çokkk :1hug:
ayy bu hayallerimle bilemm dalga geçtilerr ama haklısın dedğin gibi daha fazlasını vericem ahandaa duyunnn evrimmm hanım mercimekk hanım lülülülülülü
Sağol çiğnenem, bol sütlü inek olalım hepimiz
hani nerdesin açsana msni 1 saat sonra çıkıyorum ben

Evriş gel senide öpücem Şeniz

geldim bebiş

cayın tarifini bende kaydettim esracım cok saol bende baslıycam dogumdan 2 hafta once muhakkak. bide incir suyu diorum arkadalar yani hosafı deil suyu . ben hamis kalmadan once kaliteli yumis olsun die iciodum goguslerim buyumeye baslamıstı sasırdık neden acaba die sonra bi arkadasım dediki akıllım sut olmustur ondandır incir sut yapar dedi aklınızda bulunsun . inciri kaynatıp suyunu iciodum sabah aksam

gypsy arkadayım canım gazcın olayım :))) he bide benim bi arkadasım ballı sirke yontemiyle attı kilolarını sute karısmayan zararı olmayan bir formulmus. simdi ilgi alanıma girmediginden incelemedim ozaman inceliycem

yaa kocayı bıraksın yazsınmı diyoss topiğe giriyoo çıkıyoo accık detaya girse nolur sankimm naptı ne etti delikafadulden

sanki 25 kilosun seni yiyince 105 olurmuşum :mymeka:
öp beniiii Şeniz

vurdun kafama bak noldu işte....zaten beyin büzüşük duruyodu..hepten gitti..bak hala vuruooo..kafamçokkarıştı

Tazeyle konuştum şimdi telefonda. Asıl doktoru diğer doktor (bozuntusuyla) dalga geçmiş. "Nasıl bakıyor bunlar anlamıyorum" demiş. Plasenta taa kaburgalarımda diyorkaydirigubbakcemile3Arasıra böyle lekelenmeler olabilir demiş doktoru. İçi rahatlamış anlayacağınız. Gelince yazar zaten

burdayım..bi yere gittiğim yok..doğumdan sora da buralardayım haberin ola..

burkocumm

yok yahu niye yusuflayasınn.
sen 26+2 desin bugun yani 27. haftadasın demektir bu. oyle patadanak dogurmuyor kimse pek zaten. once acılma oluyor birsurue allah korusun hastanede engellenmeye calısılıyorg unelr geçiyor hatat iste arkadasın iki hafta geçirilmis falan filan. hersey olcagına varır nazanın dedigi gibi bende allaha inancım katlandı yani herseyi allaha havale ettim dua ediyorum sag salim zamamında kucagıma alayım diye. ne desek bos onun haricinde

canım ben istanbul doğumluyum yav.ama çok küçükken taşınmışız.eşim asteğmen olarak yaptı askerliğini onu ziyarete giderdim zeytinburnun'da kalırdık.o mağza ve olivyuma da takılırdık.bebek kıyafaetlerin bakardık hep.ikimiz de çok sevdiğimizden bebişleri.

böyle vakalar nedense hep bizim topiği buluyor..töbe töbe....burcu bu gazla denize girer de öle gelir bence..şapada şupada yapıyodur şu an..

aaa s uper ya çok sevnidim
simdi deniz yuzme gezme vs serbestmiii

allah bildigi gibi yapsın o insanın içine indiren paniktelen dr ları nediyimmm

Ben de bebek düşünmeye başlamadan 1,5 ayda 7 kilo vermiştim. Ama evde hayatta hamurişi yapmayan bir insanım. Esra için bu iş zor olacak kanımcaCADIARZU

Çokk tatlısın sen ya:asigim:Şaka yapmıştım tatlım zaten. Benim içim rahat. Kuzucuğumun keyfinin yerinde olduğunu hissediyorum bir şekilde. İnsanın içgüdüleri gelişiyor zaten annelik işin içine girince. Benim en yakın arkadaşım 6,5 aylık doğum yaptı. 3 ay küvözde kaldı kızı. Şimdi tam bir atom karınca maşallah Ben her tür olasılığa karşı gereken önlemleri alma taraftarıyım o kadar. Nasılsa 14 haftam var dememeli yani. İnsanın başına ne geleceği hiç belli olmaz. Ama iyi düşünürsek iyilikleri çağırırız hayatımıza. Buna gerçekten inanıyorum bena.s

Sağol çiğnenem, bol sütlü inek olalım hepimiz
hani nerdesin açsana msni 1 saat sonra çıkıyorum ben

Evriş gel senide öpücem Şeniz

:)) şey gibi oldu bu Petrik.. kafayı bulmus kadın misali.. gel bende seni öpüjemmm kaydirigubbakcemile3

Şükür.. ben de konustum.. bı tatsızlık yokmus, demek kı dün Norra nın kendı meslektasları ıcın dedıgı ne kadar dogru.. bır kere daha gormus olduk...

ayyy süper bi haberr çok sevindim
burdayım..bi yere gittiğim yok..doğumdan sora da buralardayım haberin ola..
gidemezsin zatii bırakmayız senii klava:
aaa nerde kaldın kızz belki tanıyorumdur seni ordaki lojmanlardamı biz o lojmanların karşısında oturyoduk delikafadulden
Ben de bebek düşünmeye başlamadan 1,5 ayda 7 kilo vermiştim. Ama evde hayatta hamurişi yapmayan bir insanım. Esra için bu iş zor olacak kanımcaCADIARZU
kanını emerim seninn kanımcaymışşş hamur işi olmadan olurmuymuş ama herşeye rağmenn vericemm kilolalarıı zor olmucakkk :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…