2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

eşim için netteki iş arama sitelerine baktım ama birşey bulamadım......

son 3 günümüz cumartesi işsiz kalıyor eşim burda iş alanı kısıtlı küçük yerde yaşamanın kolaylığı kadar zorluğu var büyük şehirde olsak iş alanı daha geniş olduğu için daha kolay bulurdu iş ama burda iş yok yok yok.....

ya kilolar ve 2. bebekten bahsetmişsiniz.... benimde doğumdan birkaç ay sonra kendimi toparlamam lazım göbek möbek kalmasın istiyorum.....2. yi yapana kadar toparlansın heryerim....hoş ne derece toplanır benim vücudum bilmiyorum ama neyse......

sibel siz hangi şhirdeydiniz?
bide eşin ne iş yapıyordu mesleği nedir?

canım eskişehire çok yakın bir ilçedeyiz....

eşime gelince muhasebe mezunu ordan açıköğretimle işletmeyi tamamladı yani 4 yıllık işletme mezunu diye geçiyor.... bankalara başvurduk 27 yaşını aşmamış istiyorlar benim eşim 32 yaşında.... fabrikalara iş olarak bile başvurduk efendim üniversite mezunu almıyorlarmış...fabrikaların personeline,yada nebilim muhasebesine girmek çok çok zor yüzlerce işçi çalışıyorsa anca personelde 10 kişi falan çalışıyor onlarda kolay kolay işten ayrılmıyor zaten onların yerine girmek içinde çok büyük referansın olması gerekiyor... diğer serbest işyerleride şimdiki gibi yani ya sigorta aksıyor ya maaşlar işten çıksanda tazminat falan çoğu yerde alamıyorsun hepsi için geçerli değil sözüm sakın kimse yanlış anlamasın benim eşimin patronu öyle olduğu için o yüzden yazdım... burdada öyle büyük şirketler falan yok onların muhasebesinde falan çalışsın yada öyle düzenli çalıştıracak büyük muhasebe şirketleri bürolara yok normal bürolar var muhasebe için zaten onunda sahibi yetiyor işlere anca yanında yardımcı olarak sekreter falan çalıştıyorlar..... offf ne çok yazdım beeCADIARZU

Elma sirkesi + bal karşımı ile 1 ayda 4 kilo verdim, eşimde şuan kullanıyor,
işe yarıyor doğumdan sonra bende başlicam hem elma sirkesi çok faydalı, ama alırken dikkat edin içindekiler kısmını okuyun E224 yazanları almayın zararlı madde o
E220 ve devamı zaralı madde, %100 doğal yazanlarda bile var

evt bende sarhoş gibiyim zaten : ) oğluşu görücem keyfim yerinde

Tazenin iyi olmasına sevindim a.s

indirirsin sen yaparsın senden korkulur.hiperaktif hamişsin..orası kesin.ben lojmanları biliyorum ama biz öğretmenevinde kaldık.haftasonları tatillerde giderdim istanbula.eskişehir'de çalışıyordum o dönem.
taze bu kayırma işinin feriştahı buralarda mevcut.herkes herkesin bişeysi malum.yolsuzluk yüzsüzlük gırla.işin yapan tü kaka derse girmeyen kafadan izin kullanan number one.ben de sevk alsam içim sızlardı bu gün görüşmem var yok grup etkinliğim var diye.okuldan o yüzden ayrıldım biraz da.hele idareciler Allahlık onlar.
procene başlatma şindi..yakın hedefler koy yakın.gezmeyecem de..kırıp kıçımı oturacam falan de..
aman çok şükür..Nedir bu doktorlaerdan çektiğimiz yaa.bir de tazye git git dedik demeseymişiz keşke.

milkshake Allah yardımcınız olsun canım, bebiş uğurlu gelicek gör bak bereketiyle doldurucak her yerinizi... Allah biran önce iyi bir iş nasip etsin eşine de. biz de bir dönem yaşadık bu durumu gerçekten cok zor ama geçiyo sen sıkma canını.. herşey güzel olacakkkk

YETER ARTIK YETEEERRRRRR
yazmayın arkadaşlar artık, kağıdı kalemi bırakın, kimse artık yazmasın.... yeter yauw... okumaya yetişemiyorum. arada iki satır yazayım desem hepten kayboluyorum. durun be kızlar azzcık... soluklanın... ben bir sayfa okuyana kadar 5 sayfa yazıyorsunuz kardeşlerim.

TAZE gözünaydın canım, plesentanda sorun yokmuş. sana da bir kalkan yaptıralım, karnına tak, ne çok şey çarpıyor kuzum sana. top mıknatısı gibisin....

aftabru cok incesin cok tskler internetten online alabiliyorum alıp k.valdemlerle gonderdirim cok saol dusuncen icin
mühim bişey değil BABYcim, gerçekten ihtiyacın olan bu tür durumlarda haber vermekten hiç çekinme.... atla deve değil ya, alır göndeririz. şahsen ben zevk bile alırım.yeğenimize bizden hediye olur...

ben ekemege dadandım bugun . herzaman gittigim marketin dısında baska markte gittim cok guzel ekmekler vardı bzim turk ekmeklerinden trabzon ekmegi tarzı 2 tane aldım ama 1 tanesinin yarısını yedim sayılır :))
ohhhh afiyet olsun, yarasın, löp löp yağ olsun..... ama çabuk eriyen cinsinden....

aftabru 11 kg diyince birden cok gorunuyo ya ondan diolardır vede seni hep zayıf dumduz karınlı gormeye alısmıslar ya ondanda olabilir birden toparlak gorundun gozlerine yoksa gayet fitsin . canını sıkmaya degmez
yok yok sıkmıyorum, sadece garip geliyor... göbeğimi çooook seviyorum. bence çok şirin. ama gerçekten komik görünüyorum bazı kıyafetlerle....

dur be güzelim... sen de mi şimdiden ikinciyi düşünüyorsun? hadi bizim yaşımız var, sen daha genceciksin ve yeni evlisin. bu kadar hızlı koşma bence. hele bi oğlun 2 yaşına gelsin, ondan sonra düşün bence ikinciyi.... ee o zaman akdar da zaten çoktan vermiş olursun kiloları...

PİNKYcim ben gelmeyi çok isterim ama haftaiçi çalışıyorum... fiyatlar çok iyi gerçekten de....

canım yaa bulur inşallah internetten felanda başvurun umarım bebişiniz rızkı ile gelir sen yeterki stres olup bebeği ve kendini üzme..herşeyin başı sağlık sağlık olduğu sürece işte bulunur aşta bulunur..(illa aşıı katıcam delikafadulden )

didooo z.burnu öğretmenevimi benim nişanım orda olmuştuu ikinci mekanımdııı delikafadulden

nazancım bende zaten 2. oğlum 3 yaşına felan gelince düşünüyorum yani o zamana kadar güzelce kilo verip sil baştan yaşıcam herşeyi..belkide düşünmem kimbilir..herkes diyoki sen bunu yap 2. yi zor düşünürsünn..ama bunu söyleyenler 3-4 çocuklu karılar kaydirigubbakcemile2

evde hiç oturman mı sen.

ben de seviyorum orayı..salifoyla kavuştuğumuz yer.çok güzel anıları vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…