kanını emerim seninn kanımcaymışşş hamur işi olmadan olurmuymuş ama herşeye rağmenn vericemm kilolalarıı zor olmucakkk :lepi:
sibel siz hangi şhirdeydiniz?
bide eşin ne iş yapıyordu mesleği nedir?
Elma sirkesi + bal karşımı ile 1 ayda 4 kilo verdim, eşimde şuan kullanıyor,gypsy arkadayım canım gazcın olayım :))) he bide benim bi arkadasım ballı sirke yontemiyle attı kilolarını sute karısmayan zararı olmayan bir formulmus. simdi ilgi alanıma girmediginden incelemedim ozaman inceliycem
:)) şey gibi oldu bu Petrik.. kafayı bulmus kadın misali.. gel bende seni öpüjemmm kaydirigubbakcemile3
Şükür.. ben de konustum.. bı tatsızlık yokmus, demek kı dün Norra nın kendı meslektasları ıcın dedıgı ne kadar dogru.. bır kere daha gormus olduk...
indirirsin sen yaparsın senden korkulur.hiperaktif hamişsin..orası kesin.ben lojmanları biliyorum ama biz öğretmenevinde kaldık.haftasonları tatillerde giderdim istanbula.eskişehir'de çalışıyordum o dönem.kızlar sağolun hepiniz
şükürler olsun oğlum iyi hareketli ama yinede insanın içine kurt düşüyo işte..
napcaz bizde dinlenicez artık ama bu hafta diil pztsiden itibaren çünkü h.sonu programım biraz yoğun yani yürümücemde oturucam ama yatamıcam o açıdan..
aidaacım bebişimin kalbine giden damarldan biri tıkalı giden kan geri geliyor ve sol üst kapakçığında delik var umarım doğunca bi problemimiz kalmaz tek tesellimiz dua etmek rabbime sığınmak..
kız didooo sen ne biliyon oraları hee çiçek export ben o mağazayı 3 ay önce indirdim zatiii..
dün ne kendime ne oğluma bişi alamadım performanstan düşmüşüm çok kendime anca gezebildim bulamayıncada sinir olup anama gittim..
ayrıca kanz ve pançoda sepet yapmışlar kapılarına salopetler felan 5 tl idi..
taze bu kayırma işinin feriştahı buralarda mevcut.herkes herkesin bişeysi malum.yolsuzluk yüzsüzlük gırla.işin yapan tü kaka derse girmeyen kafadan izin kullanan number one.ben de sevk alsam içim sızlardı bu gün görüşmem var yok grup etkinliğim var diye.okuldan o yüzden ayrıldım biraz da.hele idareciler Allahlık onlar.Günaydın kızlar. Esracım, bence de artık hareket, gezme - tozma işini abrtmamalıyız. İnan bu duruma ben de çok üzülüyorum. Ama şöyle düşünüyorum, inşallah bebişlerimizin tüm problemleri "dinlenmekle geçecek" türden olur.
Babymom, babanla meslektaşız demek :) Valla öğretmenlik çok zevkli bir iş. Çok severek yapıyorum. Tabii bir o kadar yorucu. Ama eğitim camiasından memnun değilim hiç. Öğretmenleri pek sevmem mesela. % 90' ı dedikoducu, hiçbir şey üretmeyen, işini sevmeyen, layıkıyla yapmayan tiplerden oluşuyor. Bir de aynı kurumu bırak, aynı okul içinde bile o kadar çok kayırmacılık yapılıyor ki, görsen şaşarsın. Hem de alanında bilgisiz - yetersiz öğretmenlerin onun - bunun kankası diye kayırıldığını görmek daha da üzüyor insanı. Tabii bu her yerde var. Ama insanın hevesini kırıyor. Amaann neyse..
Öğretmen olmadığına çok da üzülme yani, pek bir şey kaçırmış değilsin :)
Ben sınıfta mutlu olan tiplerdenim. Sınıf içinde öğrenciyle iletişimim iyi olursa, hele bir de öğrenci anlattığımı anlıyorsa, "hocam yapamadım" diye soru getiriyorsa, dünyanın en mutlu insanı benim. Yoksa ne okulumnu evime yakınlığı, ne çalıştığım kişilerin niteliği... Beni gerçekten mutlu eden şey, işimi gereğince yapabildiğim şartların hazır olması.
Ben de bir şeyler ters gidiyor kızlar. Öğünlerimi gayet güzel yiyorum. Üstüne meyvemi, tatlımı da yiyorum. Şİşe şişe suyumu da içiyorum. 2 günde 1.5 kg verdim:1shok: Hem de yediğim tatlılar öyle hafif şeyler değil... Çok seviniyorum tabii ki.. Elevit içmiyorum 1 haftadır, sanırım ondan. Bir de 2 gündür demiri içmeyi unutuyorum. Onu içicem gerçi ama? Aman hızla almıştım 2 kg, çok üzülmüştüm. İyi bari demek ki geçici bir durummuş...
Bu arada dün akşam yattığım yerden kalkarken hafif hafif ağrılarım oldu. Kasıklarıma, genital organıma baskı hissettim çok yoğun. Şimdi iyiyim. Bütün akşam yattım - oturdum. (Bİr kusmuk bezi kenarı daha
bititrdim. 1 haftadır elime almıyordum. 2 tane kaldı, onlar da bitsin, hepsini koyacağım.) Başka lekelenmem de olmadı. Ağrım - sızım da. Üstelik Doruk dün çok hareketliydi, hatta videoya aldım BURKOM gibi. Onur'la şaşkınlık içinde izledik kendisiniFazla su içmeden yattım, böylece soluma rahatça yatabildim. Bİr adet LOST izledik. Bu 5. sezon çok güzelmiş, 4'te gıcık olduğum çok şey vardı. Biz LOST izledikçe (yatakta laptoptan izliyoruz) Doruk da kıpırdanıp duruyor. Anne karnında İngilizce =)) öğretiyorum oğluma....
Birazdan okula gideceğim. Bİr sınav görevim vardı. Hem kayıtsız kalmayayım, hem de bir sevk daha alayım da, öyle gideyim. öğleden sonra gidicez. Ben akşam üstü gibi sizi bilgilendiririm. Hepinisi öpüyorum İnşallah iyi haberlerle geleceğim.
procene başlatma şindi..yakın hedefler koy yakın.gezmeyecem de..kırıp kıçımı oturacam falan de..en büyük tesellim hareketli olmamm yani mideme düşkün olduğum kadar hareketliyim
şimdi planım şöylee delikafadulden
95 ile doğuma gittim meselaa
10 kilo doğumdan çıkınca vermiş olucam kaldı 85
ilk bi senede emzirirken ve çocukla uğraşmaktan vs bi 10 kilo vericem kaldı 75
sonrada emzrimeyi bırakıp sıkı bi rejim ve spor hedefim 65
tabee bu arada 2. yi yapma planlarına girersem sil baştan olcak herşey -tatlicadiarzu-
ve tabii bunlar plan proje hayal şeklinde dahada abartılabilir sengözlerimebaksanab
aman çok şükür..Nedir bu doktorlaerdan çektiğimiz yaa.bir de tazye git git dedik demeseymişiz keşke.Tazeyle konuştum şimdi telefonda. Asıl doktoru diğer doktor (bozuntusuyla) dalga geçmiş. "Nasıl bakıyor bunlar anlamıyorum" demiş. Plasenta taa kaburgalarımda diyorkaydirigubbakcemile3Arasıra böyle lekelenmeler olabilir demiş doktoru. İçi rahatlamış anlayacağınız. Gelince yazar zaten
meltem cnm özelden bana msn adresini verebilirmisin....
mühim bişey değil BABYcim, gerçekten ihtiyacın olan bu tür durumlarda haber vermekten hiç çekinme.... atla deve değil ya, alır göndeririz. şahsen ben zevk bile alırım.yeğenimize bizden hediye olur...aftabru cok incesin cok tskler internetten online alabiliyorum alıp k.valdemlerle gonderdirim cok saol dusuncen icin
ohhhh afiyet olsun, yarasın, löp löp yağ olsun..... ama çabuk eriyen cinsinden....ben ekemege dadandım bugun . herzaman gittigim marketin dısında baska markte gittim cok guzel ekmekler vardı bzim turk ekmeklerinden trabzon ekmegi tarzı 2 tane aldım ama 1 tanesinin yarısını yedim sayılır :))
yok yok sıkmıyorum, sadece garip geliyor... göbeğimi çooook seviyorum. bence çok şirin. ama gerçekten komik görünüyorum bazı kıyafetlerle....aftabru 11 kg diyince birden cok gorunuyo ya ondan diolardır vede seni hep zayıf dumduz karınlı gormeye alısmıslar ya ondanda olabilir birden toparlak gorundun gozlerine yoksa gayet fitsin . canını sıkmaya degmez
en büyük tesellim hareketli olmamm yani mideme düşkün olduğum kadar hareketliyim
şimdi planım şöylee delikafadulden
95 ile doğuma gittim meselaa
10 kilo doğumdan çıkınca vermiş olucam kaldı 85
ilk bi senede emzirirken ve çocukla uğraşmaktan vs bi 10 kilo vericem kaldı 75
sonrada emzrimeyi bırakıp sıkı bi rejim ve spor hedefim 65
tabee bu arada 2. yi yapma planlarına girersem sil baştan olcak herşey -tatlicadiarzu-
ve tabii bunlar plan proje hayal şeklinde dahada abartılabilir sengözlerimebaksanab
herkes msn de mi takılıyo acep.CADIARZU..ondan mı millet yok ortada..
günaydın kıslar.. ayyy saat gecse diye bekliyorum acıktım valla şu demir hapına bi çözüm bulmak gerek.. ben en iyisi sabah nazmaı vaktinde içeyimki uyandıgımda aç aç beklemiyeyim....olmuyo böle kalkakalkmaz içiyorum başucumda ama ben acıkıyorum ya ...
gypsm esram doktora deseydin oturmak dinlenmek benm genimde yok deseydin...şaka bi yana çok gezme yafrucum yahya yı düşün.:)bu arada maşallah ogluna ayhh kilolara ulaşmış..ayhh düşünsene 1.5 kilo maşallah..yaa inanmıyorum bu arada o yazdıgın fiyatlara valla okurken hadi bee ordan dedim incide 19 tl ayakkabı pehh ruyamda görsem inanmam..3 tshirt 10 tl falan kızım fena kanıma giriyosun valla.. ayhh hemen salı olsun da bende gideyim..istanbullu anneler kim gelmek ister haftaya salı bi ugrıcam olivyuma..:)
bende bugun teee avcılara gidicem.. amcakızımın oglu askere gidiyor.gunduz onun mevlüdü var.akşamada eglencesi.. evden çıkana kadar takılırım forumda...
jannycim o arabayla ilgili şikayet topiğine gelince yahu her araba için muhakkak birileri şikayetçi olmuş bakalım şansımıza ne çıkarsa...yılın arabası seçilmiş yani boşuna değil herhalde..
canım eskişehire çok yakın bir ilçedeyiz....
eşime gelince muhasebe mezunu ordan açıköğretimle işletmeyi tamamladı yani 4 yıllık işletme mezunu diye geçiyor.... bankalara başvurduk 27 yaşını aşmamış istiyorlar benim eşim 32 yaşında.... fabrikalara iş olarak bile başvurduk efendim üniversite mezunu almıyorlarmış...fabrikaların personeline,yada nebilim muhasebesine girmek çok çok zor yüzlerce işçi çalışıyorsa anca personelde 10 kişi falan çalışıyor onlarda kolay kolay işten ayrılmıyor zaten onların yerine girmek içinde çok büyük referansın olması gerekiyor... diğer serbest işyerleride şimdiki gibi yani ya sigorta aksıyor ya maaşlar işten çıksanda tazminat falan çoğu yerde alamıyorsun hepsi için geçerli değil sözüm sakın kimse yanlış anlamasın benim eşimin patronu öyle olduğu için o yüzden yazdım... burdada öyle büyük şirketler falan yok onların muhasebesinde falan çalışsın yada öyle düzenli çalıştıracak büyük muhasebe şirketleri bürolara yok normal bürolar var muhasebe için zaten onunda sahibi yetiyor işlere anca yanında yardımcı olarak sekreter falan çalıştıyorlar..... offf ne çok yazdım beeCADIARZU
YETER ARTIK YETEEERRRRRR
yazmayın arkadaşlar artık, kağıdı kalemi bırakın, kimse artık yazmasın.... yeter yauw... okumaya yetişemiyorum. arada iki satır yazayım desem hepten kayboluyorum. durun be kızlar azzcık... soluklanın... ben bir sayfa okuyana kadar 5 sayfa yazıyorsunuz kardeşlerim.
QUOTE]
hocam şu son soruya da bi cevap vereydim öle bırakaydım kağıdı kalemi olmamı??
YETER ARTIK YETEEERRRRRR
yazmayın arkadaşlar artık, kağıdı kalemi bırakın, kimse artık yazmasın.... yeter yauw... okumaya yetişemiyorum. arada iki satır yazayım desem hepten kayboluyorum. durun be kızlar azzcık... soluklanın... ben bir sayfa okuyana kadar 5 sayfa yazıyorsunuz kardeşlerim.
QUOTE]
hocam şu son soruya da bi cevap vereydim öle bırakaydım kağıdı kalemi olmamı??
kaydirigubbakcemile3 güzeldiiii bencedeee bende yazmıyom bak 10 dkklına ara veriyom gidip bişiler yicemm delikafadulden
canım yaa bulur inşallah internetten felanda başvurun umarım bebişiniz rızkı ile gelir sen yeterki stres olup bebeği ve kendini üzme..herşeyin başı sağlık sağlık olduğu sürece işte bulunur aşta bulunur..(illa aşıı katıcam delikafadulden )
didooo z.burnu öğretmenevimi benim nişanım orda olmuştuu ikinci mekanımdııı delikafadulden
ben de seviyorum orayı..salifoyla kavuştuğumuz yer.çok güzel anıları vardır.canım yaa bulur inşallah internetten felanda başvurun umarım bebişiniz rızkı ile gelir sen yeterki stres olup bebeği ve kendini üzme..herşeyin başı sağlık sağlık olduğu sürece işte bulunur aşta bulunur..(illa aşıı katıcam delikafadulden )
didooo z.burnu öğretmenevimi benim nişanım orda olmuştuu ikinci mekanımdııı delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 güzeldiiii bencedeee bende yazmıyom bak 10 dkklına ara veriyom gidip bişiler yicemm delikafadulden
yavaş ye..yavaşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?