2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sibel eşin için eskişehirden de iş bakıyomusunuz..orda da mı yok ki

canım üyesi olduğumuz bu iş arama sitesinden zaten esk. diye bakıyoruz ama onun haricinde bize iş duyacak iletecek biri yok malesef eskişehirde....

inşallah canım bizde ona inanıyoruz bebeğimiz şansıyla bereketiyle gelecek biraz sıkıntı çekeceğiz ama herşey güzel olacak allahın izniyle.... ya şey kötü biliyormusun hani ne kadar sürede iş bulacağını bilemiyorsun belki 1 ay işsiz kalacak eşim yada 1 sene bellimi olur ama hani kesin iş olacak birşey olsa hani seni şu kadar sürede işe alacağız deseler hani beklersin 3 ay 5 ay herneyse ama böyle bilmeden beklemek sıkıcı oluyor... malum birde küçük çevrede yaşadığımız için herkes birbirini tanıyor birkaç ay iş bulamasa eşim milletin diline laf.... bebek olayında bile bizi okadar bunaltmışlardıki....

:))
Şükür.. ben de konustum.. bı tatsızlık yokmus, demek kı dün Norra nın kendı meslektasları ıcın dedıgı ne kadar dogru.. bır kere daha gormus olduk...

oh sukur bend cok sevindim taze ye...yaaa bis bisey biliyos da soyluyos di miiiiiiiiii

Elma sirkesi + bal karşımı ile 1 ayda 4 kilo verdim, eşimde şuan kullanıyor,
tatlim su formul nasil iuygulaniyor bi aciklayiversen datyli...tum siseyi dikmiyim kafama sonra, malum kakao yagi olayina dionmmesin:)))

şimdi bana bir oklava gelecek biliyorum ama klava: ben ikinciyi ne zaman yapacağıma kadar veremiyorum yaaa eşim hemen istiyor 2. yi .... zaten bu gidişle kazara birşeyler olacak doğumdan korkuyorum.... hap ben kullanmak istemiyorum, diğerini eşim, kısa sürede yeniden hamile kalmak istediğim için spiral olayına girmek istemiyorum korkuyorum, o aylık iğnelerin yan etkisi çok oluyormuş ki ark. onu kullanırken hamile kaldı.... söyleyin bana bu şartlarda 2 . nasıl olmasın

kızlar bebek odası için bu halıyı aldık bu arada resim eklemeyi unutmusum bakalım doğru ekleyebildim mi

canım çok güzel güle güle kullanın....bende almak istiyorum ama şu dolabımız falan gelsin daha çocuk odasına kanepe koyacağız bakalım ortada nekadar yer kalacak ona göre alacağım bende çok büyük birşey almak istemiyorum öyle halıfleks gibi heryeri kaplamasın....kızımın odası pembe ve lila ağırlıklı benim o yüzden bende böyle sevimli bir halı istiyorum....

esracım dün yazmadım atladım seni ecenin halısıda çok güzeldi....

bu da bebek odası için aldığımız bordür oda renginide şeker pembe aldık dyo nano bakalım nasıl olucak oda boyanınca ve bordür yapıştırılınca

kızlar bebek odası için bu halıyı aldık bu arada resim eklemeyi unutmusum bakalım doğru ekleyebildim mi

fasulyekoo ne marka bu hali kac paray aaldın gule gule kullanınn çok cici bizimkine benziyor renkleri farkıl
bizimkinde esim almıs bgun halıcıdan gelmis siparisimiz eve bırakmıs ama aksam gorcem artık çokm erak ediyorum

sagol canımm aksam gorcem bakalımnasılmıs

milkshake büyük almadık bizde 100*150 ölçüsü 80 tl ye peşin alıyoruz nette fiyatlar 120 tl ye 135 tl ye kadar var bu ölçülerde pazarlık yapmak lazım odaya bir de rustik korniş astık pembiş de perde diktirisem süper olacak inşallah

fasulyeko bizde dyo nano sirin pembe aldık seker pembe nin bir ton koyusu babam su an boyuyor altında koyu mavi renk vardı uçuncu katta kapancakmıs ancak aksam bakcam nası olmus

milkshake o millet zaten bizim canımıza okuyo, kimse alttan almayı sabır göstermeyi bilmiyo maalesef. küçük yerde iş bulmak çok zor haklısın, eskişehir'e ne kadar uzaklıktasınız? olmadı ordaki firmalara da başvursun gider gelir çok uzak değilse. hiç sıkma canını boşver, benim eşimde bursa gibi bir yerde 6 ay işsiz kaldı. borçları ödeyemedik kayınvalide yanına taşındık, şimdi çalışıyo ödediğimiz kredi eylülde bitecek o kadar cok istemiştim ki bebeğe kadar evime çıkmayı ama olmayınca olmuyo işte napalım. sende sıkma canını sağlık olsun gelsin geçsin hepsi, huzurunu bozma yeter ki

%100 Akrilik iplik kullanılarak taft sistemi ile üretilmiştir. Antialerjik bir çocuk halısıdır.
Antistatik özelliği sayesinde toz tutmaz ve kolay temizlenebilir.
Hand Tuft(Latex kaplama ile güçlendirilmiş pamuk-polyester karışımı zemin üzerine yün havların U şeklinde el işçiliği ile takılması) tekniği ile üretilmiştir.

görmedim canım ben nette bunlar yazıyordu annem karşıda oturuyor nato yolunda bir mağazada görmüş 80 tl ye indirtmiş bana tlf açtı bende netten baktım beğenince aldı annem. disney halılar standarttır sanırım

fiyatlar ne kadar uygunmuş.... bizim burda halılar çok pahalı hemde uyduruk şeyler böyle güzel desenli falan yok evet nettede dediğiniz gibi 120 civarında hepsi.... güle güle kullanın...

evet canım haklısın üzmüyorum kendimi birden olan birşey değildi yani pat diye çıkartılmıyor eşim işten zaten kaç aydır sorunlarımız vardı belliydi yani hepimiz alıştık işten çıkacağına... yoksa allaha şükür aç değiliz açıkta değiliz kendi yağımızla kavruluruz yettiği kadar alırız yettiği kadarını giyeriz sorun değil iş bulunu kadar rabbim yeterki sağlığımıza ve huzurumuza birşey vermesin geri kalan herşey zamanla yoluna giriyor.... evet haklısın herşey birden olmuyor keşke evine çıkabilseydin ama ne yapalım nasip böyleymiş hiçbirşey dört dörtlük olmuyor hayatta.... biz geçen sene bebek için çırpınıyorduk iş konusunda pek sorun yoktu diyelim şimdi şükürler olsun rabbim bi evlat nasip etti şimdide iş sorunumuz var bunlarda geçer:Saruboceq:

e meltem siz halıyı turunculu gibi almıssınız duvar pembe mobilyalarne renk olacak perde falan karar verdinmi değisikç ok renkil mi yapacaksınzı ??

dtamam iste benim al dıgım halıdada aynen bunlar yazıyor aynı halı demekki e sen benden ucuza almıssın masallah :))

tazenin olayına hic sasrımadım aklıma gelmisti oyle birsey diyecegi. dr u cok guzel soylemis nereleriyle bakıolar diye. gelince detayları yazar muhakkak.

bu sirke balı icerken spor yapılıomu petrik ,benim arkadasım yapmıo bildigim kadarıyla vede sute zarar vermemeside guzel rahat rahat yaparız .

bende 2.yi Allah nasip ederse kızım 1 yasını doldurunca yapmak istiyorum yani ozaman bırakırım korunmayı zaten bzim gec oluyo cocuk olana kadar oda anca 2-2.5 yasına gelir.

gypsy esram pardon ama sana 2.yi zor dusunursun diyen hatunlar 3-4.yu nereleriyle yapmıslar beyinleriylemi tovbe tobe herkes herkesin hayatına maydonoz sinir oluyorum

ben biraz yoruldum is yaptım yemek yaptım nette pastanae kurabiyesi tarifi vardı tuzlu onu yaptım bakalım nasıl olcak eger guzel olursa tarif eklerim ilk defa yaptım bende merak ediorum pastane gibi olcakmı .imkansızlık adama neler yaptırıo heyhat:))

esracım taban rengi bej çerçeveli olan en dış kenarda biraz daha koyu bej turuncu değil yani odada yerler parke ikea dan masif ahşap oda takımı aldık rustik de ahşap rengi pembe boya pembeli de uyku seti ve perde düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…