sibel eşin için eskişehirden de iş bakıyomusunuz..orda da mı yok ki
milkshake Allah yardımcınız olsun canım, bebiş uğurlu gelicek gör bak bereketiyle doldurucak her yerinizi... Allah biran önce iyi bir iş nasip etsin eşine de. biz de bir dönem yaşadık bu durumu gerçekten cok zor ama geçiyo sen sıkma canını.. herşey güzel olacakkkk
:))
Şükür.. ben de konustum.. bı tatsızlık yokmus, demek kı dün Norra nın kendı meslektasları ıcın dedıgı ne kadar dogru.. bır kere daha gormus olduk...
tatlim su formul nasil iuygulaniyor bi aciklayiversen datyli...tum siseyi dikmiyim kafama sonra, malum kakao yagi olayina dionmmesin:)))Elma sirkesi + bal karşımı ile 1 ayda 4 kilo verdim, eşimde şuan kullanıyor,
YETER ARTIK YETEEERRRRRR
yazmayın arkadaşlar artık, kağıdı kalemi bırakın, kimse artık yazmasın.... yeter yauw... okumaya yetişemiyorum. arada iki satır yazayım desem hepten kayboluyorum. durun be kızlar azzcık... soluklanın... ben bir sayfa okuyana kadar 5 sayfa yazıyorsunuz kardeşlerim.
TAZE gözünaydın canım, plesentanda sorun yokmuş. sana da bir kalkan yaptıralım, karnına tak, ne çok şey çarpıyor kuzum sana. top mıknatısı gibisin....
mühim bişey değil BABYcim, gerçekten ihtiyacın olan bu tür durumlarda haber vermekten hiç çekinme.... atla deve değil ya, alır göndeririz. şahsen ben zevk bile alırım.yeğenimize bizden hediye olur...
ohhhh afiyet olsun, yarasın, löp löp yağ olsun..... ama çabuk eriyen cinsinden....
yok yok sıkmıyorum, sadece garip geliyor... göbeğimi çooook seviyorum. bence çok şirin. ama gerçekten komik görünüyorum bazı kıyafetlerle....
dur be güzelim... sen de mi şimdiden ikinciyi düşünüyorsun? hadi bizim yaşımız var, sen daha genceciksin ve yeni evlisin. bu kadar hızlı koşma bence. hele bi oğlun 2 yaşına gelsin, ondan sonra düşün bence ikinciyi.... ee o zaman akdar da zaten çoktan vermiş olursun kiloları...
kızlar bebek odası için bu halıyı aldık bu arada resim eklemeyi unutmusum bakalım doğru ekleyebildim mi
kızlar bebek odası için bu halıyı aldık bu arada resim eklemeyi unutmusum bakalım doğru ekleyebildim mi
canım çok güzel güle güle kullanın....bende almak istiyorum ama şu dolabımız falan gelsin daha çocuk odasına kanepe koyacağız bakalım ortada nekadar yer kalacak ona göre alacağım bende çok büyük birşey almak istemiyorum öyle halıfleks gibi heryeri kaplamasın....kızımın odası pembe ve lila ağırlıklı benim o yüzden bende böyle sevimli bir halı istiyorum....
esracım dün yazmadım atladım seni ecenin halısıda çok güzeldi....
milkshake büyük almadık bizde 100*150 ölçüsü 80 tl ye peşin alıyoruz nette fiyatlar 120 tl ye 135 tl ye kadar var bu ölçülerde pazarlık yapmak lazım odaya bir de rustik korniş astık pembiş de perde diktirisem süper olacak inşallah
milkshake o millet zaten bizim canımıza okuyo, kimse alttan almayı sabır göstermeyi bilmiyo maalesef. küçük yerde iş bulmak çok zor haklısın, eskişehir'e ne kadar uzaklıktasınız? olmadı ordaki firmalara da başvursun gider gelir çok uzak değilse. hiç sıkma canını boşver, benim eşimde bursa gibi bir yerde 6 ay işsiz kaldı. borçları ödeyemedik kayınvalide yanına taşındık, şimdi çalışıyo ödediğimiz kredi eylülde bitecek o kadar cok istemiştim ki bebeğe kadar evime çıkmayı ama olmayınca olmuyo işte napalım. sende sıkma canını sağlık olsun gelsin geçsin hepsi, huzurunu bozma yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?