%100 Akrilik iplik kullanılarak taft sistemi ile üretilmiştir. Antialerjik bir çocuk halısıdır.
Antistatik özelliği sayesinde toz tutmaz ve kolay temizlenebilir.
Hand Tuft(Latex kaplama ile güçlendirilmiş pamuk-polyester karışımı zemin üzerine yün havların U şeklinde el işçiliği ile takılması) tekniği ile üretilmiştir.
görmedim canım ben nette bunlar yazıyordu annem karşıda oturuyor nato yolunda bir mağazada görmüş 80 tl ye indirtmiş bana tlf açtı bende netten baktım beğenince aldı annem. disney halılar standarttır sanırım
milkshake bozuyuktemisiniz ya neden esin eskisehirden is bakmıo yada yakın yerlerden ankara bursa vs belki i sartlarda olursa tasınırsınız ne olcakki ins bebeginizin kısmetine is cıkar canım uzulme. biz tr deyken gecen sene deil onceki sene benim esim 2 ay issiz kaldı ama Allah bi kapı kapar bi kapı acar
MİLKSHAKE, canım inşallah uzun süre işsiz kalmaz eşin. sizin için dua ediyorum canım. gerçekten zormuş işiniz. ama kriz hafif hafif dağılıyor gibi... inşallah bir iş imkanı size de rastlar.son 3 günümüz cumartesi işsiz kalıyor eşim burda iş alanı kısıtlı küçük yerde yaşamanın kolaylığı kadar zorluğu var büyük şehirde olsak iş alanı daha geniş olduğu için daha kolay bulurdu iş ama burda iş yok yok yok.....
gerçekten mi? hiç duymamıştım. kulağa çok çok çoooook iğrenççççççççç geliyor ama işe yarıyorsa denenebilir. ben şahsen sirkeden nefret ederim, kilo vermek için bile içemem.Elma sirkesi + bal karşımı ile 1 ayda 4 kilo verdim, eşimde şuan kullanıyor,
milkshake bozuyuktemisiniz ya neden esin eskisehirden is bakmıo yada yakın yerlerden ankara bursa vs belki i sartlarda olursa tasınırsınız ne olcakki ins bebeginizin kısmetine is cıkar canım uzulme. biz tr deyken gecen sene deil onceki sene benim esim 2 ay issiz kaldı ama Allah bi kapı kapar bi kapı acar
bozüyük eskişehire bağlı değil canım bileciğe bağlı.ben de sormuştum öylesine ama sibel cevaplamak istemiyor.yoksa iyi bilirim ben eskişehiri.ilçede çalıştım merkezde oturdum senelerce.inşallah işleri yoluna girer.
bozüyükün bozasını özledim milsahake..bak canım yine milkshake istedi eve gidip yapıcam ilk iş
bozüyükün bozasını özledim milsahake..bak canım yine milkshake istedi eve gidip yapıcam ilk iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?