2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

milkshake bozuyuktemisiniz ya neden esin eskisehirden is bakmıo yada yakın yerlerden ankara bursa vs belki i sartlarda olursa tasınırsınız ne olcakki ins bebeginizin kısmetine is cıkar canım uzulme. biz tr deyken gecen sene deil onceki sene benim esim 2 ay issiz kaldı ama Allah bi kapı kapar bi kapı acar

fasulyeko hayırlı olsun..bebişin yumuş yumuş yuvarlansın üstünde.

netten hangi siteden baktım canım olmazsa özelden msj atarmısın.... bende bir bakayım nasıl modelleri varmış.....

bozüyük eskişehire bağlı değil canım bileciğe bağlı.ben de sormuştum öylesine ama sibel cevaplamak istemiyor.yoksa iyi bilirim ben eskişehiri.ilçede çalıştım merkezde oturdum senelerce.inşallah işleri yoluna girer.

milkshake pıtık bebe ye baktım ama orda fiyatlar pahalı canım ama modelleri görebilirsin.mio halı nın da disney halı bölümü var ordan da bakabirlirsin
dide ve norra sağolun kızımın halısını beğenmişsiniz

MİLKSHAKE, canım inşallah uzun süre işsiz kalmaz eşin. sizin için dua ediyorum canım. gerçekten zormuş işiniz. ama kriz hafif hafif dağılıyor gibi... inşallah bir iş imkanı size de rastlar.

Elma sirkesi + bal karşımı ile 1 ayda 4 kilo verdim, eşimde şuan kullanıyor,
gerçekten mi? hiç duymamıştım. kulağa çok çok çoooook iğrenççççççççç geliyor ama işe yarıyorsa denenebilir. ben şahsen sirkeden nefret ederim, kilo vermek için bile içemem.

ESRAKO, FASULYEKO, ikinizin de halıları süper... güle güle kullansın kızlarınız. ben daha halı faslına geçmedim. ama böyle desenli bişey düşünmüyorum. düz renk olacak büyük ihtimalle. gerçi bebekler etrafta renkli renkli resimler görmekten çok memnun oluyorlarmış ama ben de bu sorunu oyuncaklarla gidermeye çalışacağım.

canım netten sürekli zaten iş takibindeyiz günlük olarak bütün ilanlara bakıp dolduruyoruz... ok. belki iş vardır ama herişyerinin buraya servisi yok malesef o yüzden asgari ücret alsa dahi yol ücreti ve bir tranvay yada otobüs ücreti için maaşın yarısı gitmiş oluyor malesef dediğim gibi çevremiz olmadığı için o an nereye biri alınacaz dolayısıyla duymuyoruz ki gidip başvuralım...diğer iller olabilir neden olmasın ama benim işim dolayısıyla malesef bir yere gidemiyoruz ben işimden memnunum gayet güzel bir işim var yoksa başka şehirden iş bulsak koşa koşa giderdik o yüzden burdan uzaklaşamıyoruz artık kendi evimiz burda....

ben zaten esk. bağlı demedim esk. yakın bir ilçede oturuyoruz dedim ki zaten bilecikten daha kısa sürede varabiliyoruz eskişehire ve genelde bilecik dediğimiz zaman çoğu insan çıkartamıyor esk deyince herkesce daha kolay anlaşılıyor..... dr. a falanda oraya gidiyoruz, alışveriş içinde oraya gidiyoruz... inşallah canım zamanla girecek yoluna....

benim oglumun odasındaki halisi ayıcıklı idi anne baba çocuk ayı arabaya binmis geziyorlar seklinde idi.
perdeleride kutu kutu desenli idi hani her bir karede bir hayvan resmi vardı fil ayıcık falan renk renk di nası bayılıyordu altını acarken o perdelerde au auuu diye uzun uzun konusuyordu perdelere bakıp bakıp guluyordu halı ile çok alakası olmuyor yerde ya halı ama perdeler çok ilgi çekiyor yada duvardaki motifler susler bordurler onlara uzun uzun bakıyordu

birde donence buyuk kurtarıcı bizimki donence ile de konusuyordu: )))

bozüyükün bozasını özledim milsahake..bak canım yine milkshake istedi eve gidip yapıcam ilk iş

jennty senin eskşi bir foton vardı yüzün nasıl zayıf bu yeni halin galiab dolmuş yüzün maşallah daha iyi olmuş..verme sen kilo

bozüyükün bozasını özledim milsahake..bak canım yine milkshake istedi eve gidip yapıcam ilk iş

ahh canım kıyamam sana... ama boza zamanı geçti kışın günlük taze bozalar oluyor bilirsin ama yazın genelde günlük yapılmayıp şişelerde beklediği için tadları ekşiyor pek güzel olmuyor.... istersen göndereyim sana... yada birgün yine buralara yolun düşerse gel sana istediğin kadar yedireyim:1hug:

2 saatttir okuyorum ama bi cvp veremedim size
HALI Çok şirin güle güle kullanın
bende süt tatlısı yaptm bi tepsi bitirene kadar yemek istiyorummm

benim yerimede iç... afiyet olsun yarasın sanada kuzunada... bende akşam eşime senin yaptığın karışımı söylüyorum canım istedi yapalım diye ama dondurma almadık hala bu akşam benimde ilk işim dondurma alıp sütlü kavunlu yada başka meyveli o karışımı yapmak olacak...:lepi:..

milkshakk sen bozüyüktemisin aaa bizde kütahyada oturuyoduk ailem hala orda oturuyo annemde eskişehirli bende üniversiteyi eskişehirde okudum bozüyüktente çok geçtiikk kuzenimde orda öğretmen lisesinde şimdi

meltem msn istemiştim ordan daha ii konuşurus diye ama..ben burdan sorim ..buluşmada konuşmuştuk ama aklıma klamadılar...türkiye hastanesine gidiyosun ya dr adı neydi beğeniyon dimi dr bende oraya gitcem...bilgilendirirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…