2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

merhaba kızlar biz geldik ama birazdan tekrar dışarı çıkacağız
sizleri özledim geçmişe şimdilik bakamam umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır

2 saatttir okuyorum ama bi cvp veremedim size
HALI Çok şirin güle güle kullanın
bende süt tatlısı yaptm bi tepsi bitirene kadar yemek istiyorummm

offf afiyet olsun canım... benimde canım çok tatlı istiyor ama malesef ben çok tembelim kolum kalkmıyor birşey yapmayı gözüm yemiyor ağırlaşıyorum ben gitgidekafamçokkarıştı

kızlar gercekten pastane tuzlu kurabiyesi olmus bu ya cok sevindim evde oldugum muddetce guzel seyler ogreniorum artık yaparım misafirim gelecegi sıra . tarifini ve resmini tarifler kısmına koyucam isteyen bakabilir.

milkshakk sen bozüyüktemisin aaa bizde kütahyada oturuyoduk ailem hala orda oturuyo annemde eskişehirli bende üniversiteyi eskişehirde okudum bozüyüktente çok geçtiikk kuzenimde orda öğretmen lisesinde şimdi

evet canım... bozüyük deyince bilmezsiniz diye hep esk. yakın bir ilçe diye söyledim ama siz çoğunuz biliyormuşsunuz bizim memleketialkisalkisalkis öylemi yakın çevrelerdeymişik hep ee hiç gelmiyormusunuz annenin memleketine esk. yada buraya kuzenini görmeye....kuzenin belki bildiğim biridir yani öğretmenleri pek tanıyorum ama malum burası küçük yer çarşıda pazarda mutlaka görmüşümdür.....

tuana özelden msj attım sana ama canım işyerinde msn yasak bizde diğer mail adresime mail atarsan daha çabuk cevap verebilirim

offf afiyet olsun canım... benimde canım çok tatlı istiyor ama malesef ben çok tembelim kolum kalkmıyor birşey yapmayı gözüm yemiyor ağırlaşıyorum ben gitgidekafamçokkarıştı

kız bendede bu aralar tembellik var aslında ama benim yaptığım çok basit tatlı 2 dk da oluyo üşenme yap sende

bozüyüke yolum düşmüyor ama düşürebilirim.getirrtirirdik boza..ohhh tarçınlı tarçınlı nefisss.
valla bilsem yazmazdım evrişe bak ben de yiyiorum demek için altta kalmamak için yazmıştım..onunla ara öğün harika oluyor muzlusu çileklisi de öyle..hem bebişlerimize de yarıyordur..nektarin de güzel oluyor.çilekliye çilekli dondurma katınca dfaha da güzell. ağzım sulandı nickinden semn sorumlusun..hep senin yüzündenkaydirigubbakcemile

kız bendede bu aralar tembellik var aslında ama benim yaptığım çok basit tatlı 2 dk da oluyo üşenme yap sende

yok be tatlım benden iş geçmiş artık koca totomu yayıyorum akşam eve gidince eşim gelene kadar sözüm ona tv izliyorum ama uyuyakalıyorum geliyor yemek falan derken saat 9,5 oluyor osaattan sonrada benim için ikinci uyku faslı başlıyor bir postada dizilere bakarken içim geçiyor..... sen özele at tarifini belkim hafta sonu üşenmezsem yararım....

düşsün yolunuz herkes birbiriyle görüşüyor biz birkaç kişi kalmıştık garip garip bizde görüşelim..... ok. bunu yapıcam bu akşam çilekliside olur hehehh..... valla nickimi bende değiştirmek istiyorum ama malesef öyle birşey yok artık idare etcez ne yapalım oldu bir kere aldık bir boşluğumda bu isme üye olduk o an aklıma bu geldi..... neyse allahtan bulunabilen birşey ya bulunmayan bir nick olsaydı ozaman daha kötüydü dimi ama bende kendimi haklı çıkartacak bir sebep bulayım bari

kız annem her hafta esk.dedir ben evdeyken benimde öleydi zaten üviversiteyide orda okudum kopamadım bildiğim yerdi annemin akrabalarıda orda annemlere gelince mutlaka gideriz esk.e bi doğumu yapayımda artık sonra geliriz....esparka bayılıyorumm

DeĞıŞmemıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ neyse son halımı albume eklıyım barı

oooo tamam oldu bu iş sen doğumdan sonrada gelsende seninlede tanışmış oluruz ne güzel olur valla... bende çok seviyorum esparkı güzel şeyler oluyor hatta eskişehiri seviyorum mutlaka yapacak gezecek her insana hitap edecek şeyler var.... az daha kurcalasak sizin burda bile bir tanıdığınız akrabanız çıkacak:sm_cool:

meltem saol cnm bilgilerndirdiğin için...45mi dedin peki hangi günler orda bugün randevu alsam ne zaman verirler..yoğunmu

ben çıkıyorum kızlar geç bile kaldım benim mesai dolduda geçiyor bile yarın sabah görüşürüz inşallah.... hepinize en güzel akşamlar....

jennty senin eskşi bir foton vardı yüzün nasıl zayıf bu yeni halin galiab dolmuş yüzün maşallah daha iyi olmuş..verme sen kilo

ay birde şimdiki halimi gör - her tarafım şişti senağlama - dur avatarımı değiştirim de dolgunluk görsün millet - az önce çektim

sorma valla kurcalasak biz tanıdık çıkcaz sırnaşık şey dediğin gb zaten esk.her türden insan varrrrr...buarada görüşürüz ii akşamlar bende çıkıcam pazara gidicem eşim alcak beniiiii ordann

Selam kızlar.. Doktordan geleli çok oldu ama elektrik kesikti giremedim. Neyse gittim doktora, adam güzelce baktı. "Size plasenta aşağıda mı dediler" dedi. Evet, dedim. Ama doktorun çok uyduruk baktığını, toplam muayenemin 3 dk falan sürdüğünü belirttim. Çok sinirlendi adam. Plasenta resmen mide hizasında, taa kaburgalarımdaymış. Yani oldukça yukarıda. Nasıl aşağıda olduğunu söyler, diye köpürdü adam.

Rahim ağzı kalınlığım 4 cm falanmış gayet iyiymiş. "Muhtemelen rahim ağzında ufak bir yara falan vardır, leke ondan olmuştur. Ama devam gelmediğine göre korkulacak bişi yok. Bebeğin gayet sağlıklı her şey yolunda. Sen kasılmalarını kontrol et. Kasılman olmamalı" dedi. "İstirahat?" dedim. "Her zamanki kadar, ekstra yat dinlen diyeceğim bir durum yok" dedi. Adamı sarılıp öpecektim. Haftaya rutin kontrole gidicez işte gene..

Çok şükür, derin bir nefes aldım kızlar. Dünkü kadına da iyi dileklerimi ilettim. Hatta bir dahaki gidişimde bir şikayet dilekçesi bile doldurucam. Ne kadar rahat insanlar var. Sanki bilmiyor, bu benim için ne kadar önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…