2 saatttir okuyorum ama bi cvp veremedim size
HALI Çok şirin güle güle kullanın
bende süt tatlısı yaptm bi tepsi bitirene kadar yemek istiyorummm
milkshakk sen bozüyüktemisin aaa bizde kütahyada oturuyoduk ailem hala orda oturuyo annemde eskişehirli bende üniversiteyi eskişehirde okudum bozüyüktente çok geçtiikk kuzenimde orda öğretmen lisesinde şimdi
offf afiyet olsun canım... benimde canım çok tatlı istiyor ama malesef ben çok tembelim kolum kalkmıyor birşey yapmayı gözüm yemiyor ağırlaşıyorum ben gitgidekafamçokkarıştı
bozüyüke yolum düşmüyor ama düşürebilirim.getirrtirirdik boza..ohhh tarçınlı tarçınlı nefisss.ahh canım kıyamam sana... ama boza zamanı geçti kışın günlük taze bozalar oluyor bilirsin ama yazın genelde günlük yapılmayıp şişelerde beklediği için tadları ekşiyor pek güzel olmuyor.... istersen göndereyim sana... yada birgün yine buralara yolun düşerse gel sana istediğin kadar yedireyim:1hug:
valla bilsem yazmazdım evrişe bak ben de yiyiorum demek için altta kalmamak için yazmıştım..onunla ara öğün harika oluyor muzlusu çileklisi de öyle..hem bebişlerimize de yarıyordur..nektarin de güzel oluyor.çilekliye çilekli dondurma katınca dfaha da güzell. ağzım sulandı nickinden semn sorumlusun..hep senin yüzündenkaydirigubbakcemilebenim yerimede iç... afiyet olsun yarasın sanada kuzunada... bende akşam eşime senin yaptığın karışımı söylüyorum canım istedi yapalım diye ama dondurma almadık hala bu akşam benimde ilk işim dondurma alıp sütlü kavunlu yada başka meyveli o karışımı yapmak olacak...:lepi:..
kız bendede bu aralar tembellik var aslında ama benim yaptığım çok basit tatlı 2 dk da oluyo üşenme yap sende
bozüyüke yolum düşmüyor ama düşürebilirim.getirrtirirdik boza..ohhh tarçınlı tarçınlı nefisss.
valla bilsem yazmazdım evrişe bak ben de yiyiorum demek için altta kalmamak için yazmıştım..onunla ara öğün harika oluyor muzlusu çileklisi de öyle..hem bebişlerimize de yarıyordur..nektarin de güzel oluyor.çilekliye çilekli dondurma katınca dfaha da güzell. ağzım sulandı nickinden semn sorumlusun..hep senin yüzündenkaydirigubbakcemile
evet canım... bozüyük deyince bilmezsiniz diye hep esk. yakın bir ilçe diye söyledim ama siz çoğunuz biliyormuşsunuz bizim memleketialkisalkisalkis öylemi yakın çevrelerdeymişik hep ee hiç gelmiyormusunuz annenin memleketine esk. yada buraya kuzenini görmeye....kuzenin belki bildiğim biridir yani öğretmenleri pek tanıyorum ama malum burası küçük yer çarşıda pazarda mutlaka görmüşümdür.....
kız annem her hafta esk.dedir ben evdeyken benimde öleydi zaten üviversiteyide orda okudum kopamadım bildiğim yerdi annemin akrabalarıda orda annemlere gelince mutlaka gideriz esk.e bi doğumu yapayımda artık sonra geliriz....esparka bayılıyorumm
jennty senin eskşi bir foton vardı yüzün nasıl zayıf bu yeni halin galiab dolmuş yüzün maşallah daha iyi olmuş..verme sen kilo
oooo tamam oldu bu iş sen doğumdan sonrada gelsende seninlede tanışmış oluruz ne güzel olur valla... bende çok seviyorum esparkı güzel şeyler oluyor hatta eskişehiri seviyorum mutlaka yapacak gezecek her insana hitap edecek şeyler var.... az daha kurcalasak sizin burda bile bir tanıdığınız akrabanız çıkacak:sm_cool:
pastane tuzlu kurabiyesi (resimli) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
misafirlerine acil bisiler hazırlamak isteyenler icin linki veriorum ben cok begendim sizde begenirsiniz eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?