2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sstt tazeeeeeeee birak gecmisi okumayi neler oldu anlat bakalim, burko anlatti gerci biraz ama 1. agizdan duyalim..

herkese selam,
hastaneden geldim.100Lük yükleme sonuçlarım:
açlık: 79
1.saat: 188
2. saat: 138
3. saat: 87
doktorum bir sorun olmadığını söyledi ama yine de yaptıranlar kendi değerleriyle karşılaştırırlarsa sevinirim.
görüşmek üzere...

gözün aydın,sorun olmamasına çok sevindim canım,herkes böyle iyi haberlerle gelir inşallah.

kızlar aldıklarınıza baktım süper şeyler almışsınız
gypsyesra ne kadara aldın o çanta kanguru takımını bende almak istiyorumda bakalım eminönüne gitmeyi düşünüyorum bende

tazem geçmiş olsun bak korkulacak bişey yok içini ferah tut
keops bana 1.saat biraz yüksek gibi geldi ama diğer arkadaşlar yorum yapar zaten onlar daha tecrübeli
geçmişi okuyamadım ya başka atladığım bişiyler varmı acaba

tazem geçmiş olsun canım yazmıştım yine yazayım
o salak karının dediklerinin çıkmaması çok güselllll

Kızlar öncelikle verdiğiniz moralden ve gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinizi ayrı ayrı öperim. Gerçekten çok rahatladım. Sağ olun, var olun. a.s.

Ya benim midem yanıyo yaaaasenağlamaKaynanamla kayınpederim ne zaman bize gelse benim midem yanıyor. Bir kap yemeğe yarım kalıp tereyağı atılır mı yaaaaasenağlamasenağlama

Öğğhhkkk desem... Nefret ederim yağlı yemeklerden. Benim de kuzenimi eşim çok yağlı yapıyor. Bir kere yanımda pilav yaptı :1shok: böyle baktım. Pis pis de tereyağı kokuyor bana göre... Sen kendine ayrı yap derim adaşçım..

temmuz boyuncaaa bu karışımı içicemmm normal sezeryan farketmezz
inek gibi olmaya kararlıyımmmm :lepi:

Formül için teşekkürler esracım. Ben de bol bol emzirmek istiyorum sıpamı. :ecrin_bebek:

böyle vakalar nedense hep bizim topiği buluyor..töbe töbe....burcu bu gazla denize girer de öle gelir bence..şapada şupada yapıyodur şu an..

Hahaha =)) Anneme anlattım durumu ama o kısmına hiç değinmedim =) Eminim aklında bir tek o kalacaktı haftalar sonra. Zaten kıllı kadın bu konuda.

Elma sirkesi + bal karşımı ile 1 ayda 4 kilo verdim, eşimde şuan kullanıyor,
Tazenin iyi olmasına sevindim a.s

evet, oranları alalım. Ben de şunu anlamıyorum. Bu sirkenin bozulma olasılığı mı var ki, buna da koruyucu madde koyuyorlar yuh yanii... Organik almakta fayda var. En azından emzirme sürecinde...

ben de seviyorum orayı..salifoyla kavuştuğumuz yer.çok güzel anıları vardır.

Ne gibi kavuşma anılarıymış bunlar ? Şeniz :asigim:

merhaba kızlar biz geldik ama birazdan tekrar dışarı çıkacağız
sizleri özledim geçmişe şimdilik bakamam umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır

Bİz de seni özledik deryam. Hoşgeldin.

Eee, çok güzel Nevincim. Darısı BURKOMun başına...

Tazecim geçmiş olsun - herşey yolundaymış bak - kafana takma artık o beceriksiz doktoru - Allahından bulsun öyleleri - bizi tedirgin etmeye ne hakları var
Demek ki birdaha teorimiz doğru çıktı - bazen bazı şeyleri ikilemek gerekiyo (benim idrar tahlillerimi hatırlatayım 1 lokositim varken 129 !! çıkmıştı) Kafamıza takılan her şeyi ikinci kez yaptıralım Doktorlara hava hoş sen gelen geçen sürüden birisin ama yavrularımız bizim için çok değerli
Hadi artık rahatla bi oh çek :)

tazecim tekrar gecmis olsun cok sukurki bisey yokmus gerizekaaaa kadın yuzunden yok yere panik yasadın

norra sorma kendimi mutfaga vurdum :)))

jenny uzulme hepimizin biyerleri hatta heryerleri sisik zaten bunla yasamaya alıstık acaba bebekler dogunca karnımızda bosluk hissedicezmi cok merak ediorum :))

ben yenı resmımı ekledım albumume bakın bakım şiş nasıl olunurmusssssssssssssssssssssssskaydirigubbakcemile3

dur değiştirim - göz zevkini bozmiim şimdi hamiş hamiş :) - artis fotomu koyim

ah be güzelim bende göz zevkimi kalmışşşş hergün aynada 90 kilo olmuş bi karıya bakmaktan hee
ama ben öbür fotonu çok sevdim hepsi güzeller ama ben diğerini sevdim yani fikrmim sadece değiştirmene gerek yok be güzelim
gerçi şimdi makina geldi ya habire çekersin fotolarınııı heveslee

pervinnnn verdğin linki açamadım bi türlü yaa bakıcam kurabiyelerine?
tam olarak nerde yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…