Selam kızlar.. Doktordan geleli çok oldu ama elektrik kesikti giremedim. Neyse gittim doktora, adam güzelce baktı. "Size plasenta aşağıda mı dediler" dedi. Evet, dedim. Ama doktorun çok uyduruk baktığını, toplam muayenemin 3 dk falan sürdüğünü belirttim. Çok sinirlendi adam. Plasenta resmen mide hizasında, taa kaburgalarımdaymış. Yani oldukça yukarıda. Nasıl aşağıda olduğunu söyler, diye köpürdü adam.
Rahim ağzı kalınlığım 4 cm falanmış gayet iyiymiş. "Muhtemelen rahim ağzında ufak bir yara falan vardır, leke ondan olmuştur. Ama devam gelmediğine göre korkulacak bişi yok. Bebeğin gayet sağlıklı her şey yolunda. Sen kasılmalarını kontrol et. Kasılman olmamalı" dedi. "ıstirahat?" dedim. "Her zamanki kadar, ekstra yat dinlen diyeceğim bir durum yok" dedi. Adamı sarılıp öpecektim. Haftaya rutin kontrole gidicez işte gene..
Çok şükür, derin bir nefes aldım kızlar. Dünkü kadına da iyi dileklerimi ilettim. Hatta bir dahaki gidişimde bir şikayet dilekçesi bile doldurucam. Ne kadar rahat insanlar var. Sanki bilmiyor, bu benim için ne kadar önemli...
herkese selam,
hastaneden geldim.100Lük yükleme sonuçlarım:
açlık: 79
1.saat: 188
2. saat: 138
3. saat: 87
doktorum bir sorun olmadığını söyledi ama yine de yaptıranlar kendi değerleriyle karşılaştırırlarsa sevinirim.
görüşmek üzere...
Eee, çok güzel Nevincim. Darısı BURKOMun başına...
çekeceğim son kişi kendim olacam önümüzdeki 1 seneah be güzelim bende göz zevkimi kalmışşşş hergün aynada 90 kilo olmuş bi karıya bakmaktan hee
ama ben öbür fotonu çok sevdim hepsi güzeller ama ben diğerini sevdim yani fikrmim sadece değiştirmene gerek yok be güzelim
gerçi şimdi makina geldi ya habire çekersin fotolarınııı heveslee
jenny bebişinin cicilerini çok beğendim ii günlerde giyer inşallah... buhar makinasını ne kadara aldın ...bende alcam
kızlar bebek odası için bu halıyı aldık bu arada resim eklemeyi unutmusum bakalım doğru ekleyebildim mi
AMİİİİİİN:Saruboceq:
Yav kızlar bir ara bir Kemeraltı yapalım nooolur ya :Saruboceq:
İçinizde alt takımları, uzuv etrafı agrıyan var mı arkadaslar?? Ayaga kalktıgımda benım resmen tum alt takımlar sızlıyor desem yalan olmas...
Bu arada Jenny.. foto sahane..
AMİİİİİİN:Saruboceq:
Yav kızlar bir ara bir Kemeraltı yapalım nooolur ya :Saruboceq:
İçinizde alt takımları, uzuv etrafı agrıyan var mı arkadaslar?? Ayaga kalktıgımda benım resmen tum alt takımlar sızlıyor desem yalan olmas...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?