2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

jenny bebişinin cicilerini çok beğendim ii günlerde giyer inşallah... buhar makinasını ne kadara aldın ...bende alcam

Tazecim gözün aydın. Dr var dr cuk var demekki.

Seninde gözün aydın canım. Yanında normal değerlerde yazar onlarıda yazar mısın?

BABY tarifini başka sayfaya mı ne hoplatmışlar sayfa 1 sn açık kalıyo sonra kayboluyor. Derken sen vermişsin başka bi link:)

çekeceğim son kişi kendim olacam önümüzdeki 1 sene görmüyon mu sığamıyorum resimlerine :)
eksi fotoma iltifatlar için de saol :)))

jenny bebişinin cicilerini çok beğendim ii günlerde giyer inşallah... buhar makinasını ne kadara aldın ...bende alcam

saol hayatım - buhar makinaları ucuzlamış e-bebek ten aldım ben 119 lira - kargo da ücretsiz Site konusunda için rahat olsun (bende sormuştum da almadan önce güvenilir mi diye ) güzenilir bir site Bu arada Chickonun kendi mağzalarında bile 140 lira

ay ay cok şişmişim dimi ama aynaya hala bakınca kendimi şirin görüyorum :)kaydirigubbakcemile3 zaten balık etlıydım balina oldum hihoyttttttttt kendiminen barışıkım ne yapım ama sadece karnım cıktı istanbul bulusması anadolu yakasında yaparsak eğer doğurmadan görüşürük :CüvCüv: bu arada bembiş göbişimi hatırlıyo olmanıza bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm

pervinnnn
bide tarifte fırında pişiriyoruz diye ekleseydin be güzelim millet çiğ yemeye kalkışmasın delikafadulden

kızlar bebek odası için bu halıyı aldık bu arada resim eklemeyi unutmusum bakalım doğru ekleyebildim mi

İyi gunlerde kullanın ınsallah.. cok cici..

AMİİİİİİN:Saruboceq:

Yav kızlar bir ara bir Kemeraltı yapalım nooolur ya :Saruboceq:

Aslında su bebek sekerı olayı ıcın sahane olur ama bu sıcakta nereye gıdıyoruss Furko :1shok:

ıstanbulda ki yakın dostum da hamıle.. o da Eylul annelerınde.. ogluna ne aldıysa asagı yukarı Kuzeye de almıs.. bırde gondermıs bana,sımdı elıme gectı.. allamm var ya Kuzey ın esyalarıyla 2 cocuk daha buyur bu gıdısle :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

ıçinizde alt takımları, uzuv etrafı agrıyan var mı arkadaslar?? Ayaga kalktıgımda benım resmen tum alt takımlar sızlıyor desem yalan olmas...

Bu arada Jenny.. foto sahane..

İçinizde alt takımları, uzuv etrafı agrıyan var mı arkadaslar?? Ayaga kalktıgımda benım resmen tum alt takımlar sızlıyor desem yalan olmas...

Bu arada Jenny.. foto sahane..

benim sancılarım oluyo son 2 gün neden bilmiyorum - bir ağırı girip çıkıyo :S Şimdilik ciddiye almıyorum

foto için thanks - ah gençlik gençlik........

AMİİİİİİN:Saruboceq:

Yav kızlar bir ara bir Kemeraltı yapalım nooolur ya :Saruboceq:

Olur! Hatta süper olur... Yarın nasıl ?? Benim 11 - 12 gibi biter işim.

İçinizde alt takımları, uzuv etrafı agrıyan var mı arkadaslar?? Ayaga kalktıgımda benım resmen tum alt takımlar sızlıyor desem yalan olmas...

Benden bahsediyorsun değil mi?? O söylediğin şeyden bende bol miktarda var. Ama baktım bugün, sıpa dönmüş, dayamış kafayı kapıya :) Ondan ağrıyor canımcım. Normaldir, 2 ay daha sürüp geçer muhtemelen =)))

FASULYEKO halınızı güle güle kullanın. Sana yeni halı almış biri olarak bir öneride bulunayım; şimdiden ser ve bol bol süpür ki; bebiş geldiğinde onun tozu, havı sıpanın ağzına burnuna dolmasın.

JENNY maşşalh daş gibisin yafrum. Sana makyajsız gezmeyi yasaklıyorum. Bİr insan bu kadar mı değişir yaf....

COMELY maşallahın var kıs.. Zor olmuyor mu o kadar kiloyla ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…