benim sancılarım oluyo son 2 gün neden bilmiyorum - bir ağırı girip çıkıyo :S Şimdilik ciddiye almıyorum
foto için thanks - ah gençlik gençlik........
Bir saat ıcınde 3 den fazla tekrarlıyorsa tehlıkelı dıye bılıyorum.. ıyı dınle kendını.. aman aman... Allah korusun.
Seninde gözün aydın canım. Yanında normal değerlerde yazar onlarıda yazar mısın?
AMİİİİİİN:Saruboceq:
Yav kızlar bir ara bir Kemeraltı yapalım nooolur ya :Saruboceq:
İçinizde alt takımları, uzuv etrafı agrıyan var mı arkadaslar?? Ayaga kalktıgımda benım resmen tum alt takımlar sızlıyor desem yalan olmas...
ay bu haziran annelerini okudukça bizi görüyorummmm
kimisin nişanı gelmiş
kimisinin sancılarııı
tam sıyırmalık durumlar yanee
ooooy oy,hem de nasıl... bacaklarımın kasıklarımla birleştiği yer,çizgi halinde ağrıyor,resmen topallıyorum.pazartesi günkü randevumda ' magnezyumun o ağrıya faydası olur mu? ' diye sordum,olmazmış,bu ağrı mekanik bir ağrıymış ve tek yapılabilecek şey ayakları yüksekte tutup dinlendirmekmiş.zaten oturarak çalışıyordum,şimdi bacaklarımı öğretmen masasına uzatıp öyle ders anlatacağım. kaydirigubbakcemile3
Ya Taze.. sen harbi hastasın.. ya rahım agzı etrafında yara durumun var.. ne atıyorsun kendını dısarılara hemen.. bıraz bı topla kendını be kadın!! Asla cıkamam ole ogle saatınde, sıcak tepede kemeraltına.. ısım olmaz, ben dısarılarla ısım bıttı zaten.. artık bu saatten sonra ezıyetten baska hıc bır ısıme yaramaz sahsen mirmirmirmir
Ah annemm.. madem sende de mevcut.. hadı Taze yı gec, o bır vaka.. e sen nıye atıyorsun kendını Kemeraltılarına, yaf ben 15 dk yurusemm, agrıdan kolbastı oynar gııbı yuruyorummm
İçinizde alt takımları, uzuv etrafı agrıyan var mı arkadaslar?? Ayaga kalktıgımda benım resmen tum alt takımlar sızlıyor desem yalan olmas...
ben vaaaarıııımmmdelikafadulden ya benimde felaket ağrı oluyo tam şey bölgemde sanki dayak atmışlar orası çürümüş gibi bi acı var
Olur! Hatta süper olur... Yarın nasıl ?? Benim 11 - 12 gibi biter işim.
valla bana uyar tatlim, ykm nin onu iyi mi, 13.00 gibi bulusuruz:)))ordan da ver elini kemeraltinin sekercileri..ama doner yemeden eve donmem soyliyim:)))
Neden kimseler yok - olanlar da susuyo konuşmuyo
Denizyıldızı nasılsın canım - hiç görünmüyosun son zamanlar - herşey yolundadır umarım
cnm dün sormuşsun muhtemelen yazdığın zaman geçmişi okuyordum ama çok uykum geldi dayanamadım hepsini okuyamadan yattım dün izmirdeydim çoook gezdim canım çıkmıştı ve erkenden yattım. Ben iyiyim dün bebişimin odasını aldım kaydirigubbakcemile2 gerisi bana daha kolay geliyor artık rahat sayılırım bugün bu rahatlıkla dinlendim yarında denize gireceğiz kızımla :sm_cool: acaba dalmamda bir sakınca var mıdır ki? çok seviyorum çünkü kısa süreli dalmaların sakıncası olmaz sanırım CADIARZU şimdi ist dan yaptığın alışverişleri kontrol edicem bakalım neler var?? CADIARZU
çok kötüler dimi noracım - dur sana ağlanayım - helese istanbuldakiler - ben geçen hafat gittiğimde hiç kimse demedi gelin tekrar buluşalım - ama bak ben Balıkesire döndüm şimdi organize ederler eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?