2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ama bekleyemem dayanamam ben ya bir deneme yapıcam çünkü herkes giriyor canım çekiyor ne yapayım hem daha az kilo almış olurum aldı başını gidiyor kilolar delikafadulden gıcık kocamda artık yemiyor zaten kilo veriyor nokta virgül olacağız yakında kaydirigubbakcemile3

Canım bu paylaşımın için çok tşk ederim - hemen mailime attım kaybolmasın diye
siz zamanı gelince hatırlatın yinede

bi dahaki organizasyonda gunubirlik gitme imkanin yok mu istanbula, degisiklik olur...off benim icim gidiyor, kemeraltiina hic doyamam ben, hergun gezsem bikmam:)))
buarada sende her fotoda farklisin, ama bu foto super..

Balıkesir -İstanbul 6 saat - açıkçası bu saatten sonra zor - helese günebirlik :1shok:

valla bana uyar tatlim, ykm nin onu iyi mi, 13.00 gibi bulusuruz:)))ordan da ver elini kemeraltinin sekercileri..ama doner yemeden eve donmem soyliyim:)))

Ayyy, kıyamam sana ben yaaa... Canım arkadaşım.. a.s.

NEVİİİİN, BUUURCUUUUUU, ay napsak kızlar? Okulun kapanmasını mı bekleyelim? Ama Nevin her gün seminerin olmayacak mı senin? Aynı şekilde Burcu'nun da??? Bir de yarın öğleden sonra çıkılabilir ama, Haziran 15 'ten sonra çıkılmaz, sanmam. Çok sıcak olur. Haftasonu da olabilir...

hehheeee icinize otudu dimiiii...ohh olsunnnnn, bensiz kemeralti gezmek planlari haa....kaydirigubbakcemile
saka saka gezin doya doya, kulaklarimida cinlatin gezerken..:1hug:

esra ben saçlarının yeni yani kesilmiş halini göremedim

taze geçmiş olsun bişi olmadığına sevindim böle durumlarda mutlaka 2. bi doktora görünmek gerekiyo

herkes dizinin başında galiba - ben bugün işte kalmak zorunda kaldım senağlama seyredemiyorum
Nurdancım sizin orda türk kanalları var dimi? seyrediyomusun sende yaprakları ??

herkes dizinin başında galiba - ben bugün işte kalmak zorunda kaldım senağlama seyredemiyorum
Nurdancım sizin orda türk kanalları var dimi? seyrediyomusun sende yaprakları ??

evet var tatlim, suan seyrediyorum yaprak dokumunu, bi yandanda laptop kucagimda, reklam aralari icin:)))

merhaba arkadaslar
sessiz sedasiz forumu takipteyim.sizlerden cok sey ögreniyorum.bugun doktora gittim allaha sükür hersey yolunda.bebisim 29 haftalik.ben muglanin bir ilcesinde yasiyorum yani evlendikten sonra.bugun doktorum dogum icin istanbul a gitmemi önerdi.ordan geldigimi biliyor ve ailem orda.34.haftaya kadar rapor veririm ucabilirsin dedi.benim kizim biraz nazli oldugundan(tüp bebis) büyük bir hastanede yap dogumunu dedi.oofff ne yapmaliyim bilmiyorumki.hamileligin son zamanlarinda ucan tanidiklariniz falan varmi diye size sorayim dedim.haaa birde sanirim esrako 33.haftasinda bodrum a tatile gidecekti acaba ucakla mi gideceksin canim??
cok kararsiz kaldim yaaaa senağlama

tuana canım biz işten 5 de çıkıyoruz şimdi gördüm yazını nihal hanım yoğun oluyor ama sabah saatlerinde daha sakin oluyor hastane bir de ssk lılara hafta içi randevu veriyorlar sanırım

iyi geceler topik ne kadar sakiin böle artık herkes dinlenmede galiba..yavas yavasta öle oluıcak sanırssamm benimde sırtım kopuyoo ağrıdan ne yatabiliyorum ne oturabiliyorummm simdi gene yatmayı deniycemmm bakalımm uyusamda gecse bariii

canım bende resim görünmüyo - nerden bakabilşrim?

bak canım şimdi su siteye gir

ImageShack® - Image Hosting

gözattan o fotoyu seçip
640x480li seyi sec

host it i tıkla

foto yüklendikten sonrta linkler cıkıyor
ama liklerin üzerinde include details diye bi kutucuk var o kutucugu boş bırakacaksın

1. linki kopyalayıp

buradan mesaj yazdıgımız yer varya

orada dağ resmi olan minik kutucuga tıklayacaksın

daha sonra bi kutu cıkıo iinde mavi htttp:
yazıo onu silip kopyaladıgıon seyi yapıstır ok

foto ekleme işi aynen böyle yapılıyor bende forumdan bulmuştum bu yazıyı:1rolleyes:

canım kaydirigubbakcemile3 ben foto eklemeyi biliyorum - ama harcadığın efor için çok teşekür ederim :)))
ben senin halının fotosunu göremedim de onu sormuştum - herkes görmüş çok güzel diyo bende görmek istiyorum benim başım kel mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…