iyi olmana sevindim - odayı da almışınız - hadi gözün aydın derisi gelir zaten - resim bekliyoruz
bu arada deniz konusunda tedirginim ben - şöyle - bakma sen izmirdekilere - oranın suyu daha sıcak sen dikkat et eğer soğuksa girme buz gibi suya kasılmaların olur - ben normalde bile soğuk denizde kasılmalarım oluyo aman dikkat et - sahildesin nasıl olsa havalar da çok sıcak gidiyo ısınır şurda 1-2 haftaya su acele etme
haziran annelerinden bi yazı okudum sizede kopyalayayım bi yerlere not alın sizdeee hatunlar
Sezeryanla doğum yapacak arkadaşlarımın dikkatine
Merhaba kızlar iyi hafta sonları bir akrabam erken doğum yaptı 31 haftasında ve bebeğini hiç görmedi dolasıyla sütü gelmedi kıvranıp duruyorlardı ne yapsınlar diye.sonra yine başka bir akrabanın dr.verdiği ayı yapmışlar kız sütlerim başladı gelmeye dedi.doğuma 15 gün kala yapılıyormuş sıcak soğuk ne kaddar istersen iç bana dua ediceksin dedi bilhassa sezeryanla doğum yapanın hemen sütlerini getiriyormuş işte o mucize çayı açıklıyorum inşallah hepimizin sütü bol olurda bebeişlerimiz doyar.bu çay bir içimlik yapılıyormuş.şimdi aktara gidiyorsunuz
50 gr.anason otu,
50gr.rezene,50gr.ısırgan otu
,50 gr.da kimyon iyice kaynamış sıcak suyun içine atın 3-4 dk.demlenmesini bekleyip için.
1 çay kaşığı atsanız her bardağı yapmak için yeter herhalde ben denicem vallaha sizlerle de paylaşmak istedim inşallah işimize yarar ama rezene ve ısırganın gerçekten anne sütünü artırdığını biliyorum.kız bana çok yaradı inek gibi oldum diyor vücudum çok zor süt yapıyordu şaşıdım diyor tüm hamilelerle paylaşıyorum bu çayı diyor hadi rast gelsin
bi dahaki organizasyonda gunubirlik gitme imkanin yok mu istanbula, degisiklik olur...off benim icim gidiyor, kemeraltiina hic doyamam ben, hergun gezsem bikmam:)))
buarada sende her fotoda farklisin, ama bu foto super..
Balıkesir -İstanbul 6 saat - açıkçası bu saatten sonra zor - helese günebirlik :1shok:
valla bana uyar tatlim, ykm nin onu iyi mi, 13.00 gibi bulusuruz:)))ordan da ver elini kemeraltinin sekercileri..ama doner yemeden eve donmem soyliyim:)))
Ayyy, kıyamam sana ben yaaa... Canım arkadaşım.. a.s.
NEVİİİİN, BUUURCUUUUUU, ay napsak kızlar? Okulun kapanmasını mı bekleyelim? Ama Nevin her gün seminerin olmayacak mı senin? Aynı şekilde Burcu'nun da??? Bir de yarın öğleden sonra çıkılabilir ama, Haziran 15 'ten sonra çıkılmaz, sanmam. Çok sıcak olur. Haftasonu da olabilir...
esra ben saçlarının yeni yani kesilmiş halini göremedimtatlım fırında pişicek bilidğin kurabiye tabiii şekilli bebek şekli olucak kalıp bile aldım onun için..üstünüde bebek şekeri kaplanıcak hani pastanın üstüne yapılanlardan en üstede jelatin sarılcak kurdela bağlanıcak alttan süslü süslüü kurabiyelerde pişmeden önce uzun ısıya dayanıklı çubuklara geçirilicek planlarım böyleee..15 günü misal verdim daha kısa süre kala yapıcam tabiki..
saçıma tepki büyük ve acıklı oldu dramatik bi akşam yaşadık adam nerdeyse ağlıcaktı nasıl yapaparsın bunu bana nasıl kıyarsın saçlarına vs şeklinde ama artık alıştı oda göre göre atlattık yane saç sendromunu..
kızlar bebek odası için bu halıyı aldık bu arada resim eklemeyi unutmusum bakalım doğru ekleyebildim mi
herkes dizinin başında galiba - ben bugün işte kalmak zorunda kaldım senağlama seyredemiyorum
Nurdancım sizin orda türk kanalları var dimi? seyrediyomusun sende yaprakları ??
evet var tatlim, suan seyrediyorum yaprak dokumunu, bi yandanda laptop kucagimda, reklam aralari icin:)))
meltem ne güzelmiş halınız güzel günlerde kullan canım
canım bende resim görünmüyo - nerden bakabilşrim?
bak canım şimdi su siteye gir
ImageShack® - Image Hosting
gözattan o fotoyu seçip
640x480li seyi sec
host it i tıkla
foto yüklendikten sonrta linkler cıkıyor
ama liklerin üzerinde include details diye bi kutucuk var o kutucugu boş bırakacaksın
1. linki kopyalayıp
buradan mesaj yazdıgımız yer varya
orada dağ resmi olan minik kutucuga tıklayacaksın
daha sonra bi kutu cıkıo iinde mavi htttp:
yazıo onu silip kopyaladıgıon seyi yapıstır ok
foto ekleme işi aynen böyle yapılıyor bende forumdan bulmuştum bu yazıyı:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?