2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ay kızlar ağladm yaaa babası giderken bide benide götür dediii fikrett :a015:

meltemm sen jennye niye resim yüklemeyi anlattınki hatun ciciler topiğini resimle doldurmuştu zatii kaydirigubbakcemile3

Peki sen bu "çocuğun pis olur" kısmına inandın mı bana onu söyle :mymeka:

meltemmmm
tuana sorucaktı sana sordumu
bende türkiye hastanesine gelmeyi düşünüyorum ama kararsızım kıl olurum ihlasa felann nasıl bi hastane güzelmi??

dün doktora gittiğimde bebek yoğun bakım ünitesi varmı dedim var ama faaliyete geçmedi dedi doktorum acil bi durumda esenler şubemize yönelndiriyoruz dedi bu durum kafama takıldı .çok bu riske giremem Allah korusun küvezlik bi durum olsa taşın işin yoksa başka hastanelere

bu yüzden senin hastaneye gelsemmi diyorum çağlayandaymış evime en yakın mekan oralar..bide özel okmeydanı hastanesi varmış o nasıl acaba

bu saatten sonra hastane doktor değiştirmek ne kıl bi durum yaaa (

pınarrr çocuk nasıl pisleniyomuşşşş kaydirigubbakcemile3
Allahımmm daha neler duycazz acabaa memleket cahilll doluuu

nerde bu hatunlar yaaa kocalarınız maçı izlemiyomu sizinnnn??

benim keyfim yerindeeee
kocişim güzel bi süprizle geldii banaa
13-21 haziran arası izne çıkıyorum tatile gidelim dedii
hatta bissürü otellere felan bakmış onların listesini bile getirdii beğeneyim içinden diyee
e bende yelkenleri indirdim doğal olarakk..
akşama misafiri var yane esranurun delikafadulden
yerimseniben

jenny 5 dk ya ekliyorum halıyı
esracım bebek yoğun bakım ünitesi var mı sormadım açıkçası vardır herhalde doktor değiştirebilirsin bencede ne olacak ki

Surada 8. ayına gelmıssın, neredeyse karnın burun deliklerini bıle kapayacak.. hala daha esranur ve bilmilimum deliklerin faalıyetlerınden bahsedıyorsun, pesssssssssssssss :1shok:

esracım annem daha önce türkiye hastanesinde varis ameliyatı olmuştu o zaman mennun kalmıştık kalp damar doktoru nihal hanımı önerdi bize ben de bunun üzerine nihal hanıma gelmeye başladım hastane yeşillikler içinde ortam iyi yani nihal hanım yalnız disiplinli bir kadındır sakın randevularına geç gelme derim almayabilir

Allahımmm daha neler duycazz acabaa memleket cahilll doluuu

Ailece görüştüğümüz bir ailenin hanımı hemşire sağlık ocağında çalışıyo - bir gün bişey için uğramıştım (hastalara numara verilen yerde görevliydi o dönem) çok yoğundu ve bende yanına oturdum bankonun arkasına bekliyorum yoğunluk bitsin de görüşelim Bir kadın geldi yanında çocuğu 8-9 yaşlarında işte muayene olacakmış çocuk numara istedi bizim tanıdık abla da dedi ki "Karnesiz olmaz karnesini getir çocuğun öyle kayıt yapayım numara vereyim " dedi Neyse gitti kadın işte öyle biraz zaman geçti ben hala ordayım geldi bi ara getirmiş çocuğun okul karnesini uzattı -" hadi yap kaydını da ver bi numara az önce de sıradan geri çevirdin bizi "dedi Var ya orda koptum ya kalktım dedim ben gidiyorum dayanamam daha fazla :) İşte hiç bir şeye şaşırmamak lazım Allah kimseyi cahil bırakmasın - en kötü şey

selam kızlar bir bakıp kaçıcam yorgunlıktan ölüyorum tadilatı yarıladık sayılır işlerden şeker yüklemesine gidememiştim bugün kontrolüm vardı dr sabah gittim nazikçe fırçaladı beni hemen yapıcam dedi ama yarına kaldı sabah ilk iş gidicem ama aklım evde parkeciler gelicek annem idare ederim dedi ama neyse fıstıgım 1.200 gr olmuş 29 haftalık dedi anlamadım saglık ocagındaki dr 1 hafta önde gidiyorsun demişti buarada dogumuda konuştum dr umla herşey yolunda giderse normal burada yaptırırım dedi sonra bebişe baktı yüzü bir anda degişti burçin hala pozisyonunu degiştirmemiş ters duruyor başı göbegimde ayakları malum yerde eger degişmesse sezeryanla başka bir hastanede alırm dedi bol bol dinlenmeliymişimki burçinde rahat hareket edip pozisyonıunu degiştirsin bütün gün ayakta ve yorgun oldugumu hemen anladı kadın ama 1 haftalık bir zahmetim daha var sonra dinlenicem.
kızlar bebişin kilosu bana az geldi sizce nasıl acaba?normal de olsa sezeryanda olsa 40 haftanı bitirmeden dogmasını istemiyorum dedi dr bebegin ben ısrarla erken dogarmı diye soruyordum ama artık sormuyacagım ben galiba çok sabırsız bir anneyim

tazecim doktor bakımından geçmiş olsun... üç dakkada ancak o kadar gördü demekki ne yapsın... doruk iyi olsun, sıkıyönetim olmasın yeter....

ben bugün öğleden sonraya kadar uyudum arkadaşlar öküz misali... sabah gözümü açtım baktım kalkamıyorum o zaman didim ben hamileyim zorlamamalıyım... kendimi bıraktım uykunun güzel kollarına. birkaç gecedir yatağa ters uzanıp bacaklarımı yatağın başlığına uzatıp kafamdada üç yastık şeklinde uyumaya çalıştığım için demekki fücudum yorulmuş. öğleden sonrada uyandım toparlanıp okula gittim. çıkıştada banyoya küçük bir dolap aldık kocacımla. yemekten sonra dolapla uğraştık, küçük şeylerin dünyanın ıvır zıvırını toplamasına bayılıyorummm.. aslında salon takımında güzel bir dolabım var onu boşaltmaya çalışıyorum. kızıma oda takımı alana kadar onu giysi dolabı olarak kullanmaya karar verdim. yatak konusundada park yatak almaya karar verdim. birde odada kanepe var, şimdilik yeterli. çünkü doğumda ve sonrasında ankarada olmayı planlıyorum. park yatağı alıp gelirim. sonraki zamanlarda ankara ya da istanbuldan yatak ve dolap almayı düşüneceğim.

nurdancım geçmiş olsun. bende esra gibi küçükken çok çekmiştim orta kulak iltihabından illa gelecekse kendileri şimdi gidip başka bir zaman teşrif etselerdi keşke...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…