sf 3051 de var mesela jenny alıntı yapanlar arasında
bide ilişki durumu kafama cok takılmaya baladı bazıları sıklaştır dıyodelikafadulden 2 gun ara ile :1shok: bazılarıda cocugun doğunca pis olur diyo anlamadımkı zaten mıllet yuzunden 1 haftadır kepenk cektım senağlama korkuyorum ama içimde gitmiyo değil hanimkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
İçinizde alt takımları, uzuv etrafı agrıyan var mı arkadaslar?? Ayaga kalktıgımda benım resmen tum alt takımlar sızlıyor desem yalan olmas...
ben vaaaarıııımmmdelikafadulden ya benimde felaket ağrı oluyo tam şey bölgemde sanki dayak atmışlar orası çürümüş gibi bi acı var
Yannıs olmadıgıma sefındım :) acaba dedım neye delalet bırden.. saolsun arkadaslarda anlatmıslar ayrıca.
valla bana uyar tatlim, ykm nin onu iyi mi, 13.00 gibi bulusuruz:)))ordan da ver elini kemeraltinin sekercileri..ama doner yemeden eve donmem soyliyim:)))
Yerim,yerim kıyamam sana.. sen uyma bu sıyrıklara..
iyi geceler topik ne kadar sakiin böle artık herkes dinlenmede galiba..yavas yavasta öle oluıcak sanırssamm benimde sırtım kopuyoo ağrıdan ne yatabiliyorum ne oturabiliyorummm simdi gene yatmayı deniycemmm bakalımm uyusamda gecse bariii
Magnezyum alıyor muydun sen Serap??
Peki sen bu "çocuğun pis olur" kısmına inandın mı bana onu söyle :mymeka:
Yapımında da o pislik durumu yaptıgımıza gore... e zaten cocuklarımız,biz ve ınsan evrımı toptan pis.. o zaman sorun yıne de yok.. pis de olsa yok.. temız de olsa yok.. ınsanlar kacıncı yüzyılda cok merak edıyorum dogrusu,bir yerlerde sıkışıp kaldıkları kesin!!
nerde bu hatunlar yaaa kocalarınız maçı izlemiyomu sizinnnn??
benim keyfim yerindeeee
kocişim güzel bi süprizle geldii banaa
13-21 haziran arası izne çıkıyorum tatile gidelim dedii
hatta bissürü otellere felan bakmış onların listesini bile getirdii beğeneyim içinden diyee
e bende yelkenleri indirdim doğal olarakk..
akşama misafiri var yane esranurun delikafadulden
yerimseniben
meltemmmm
tuana sorucaktı sana sordumu
bende türkiye hastanesine gelmeyi düşünüyorum ama kararsızım kıl olurum ihlasa felann nasıl bi hastane güzelmi??
dün doktora gittiğimde bebek yoğun bakım ünitesi varmı dedim var ama faaliyete geçmedi dedi doktorum acil bi durumda esenler şubemize yönelndiriyoruz dedi bu durum kafama takıldı .çok bu riske giremem Allah korusun küvezlik bi durum olsa taşın işin yoksa başka hastanelere
bu yüzden senin hastaneye gelsemmi diyorum çağlayandaymış evime en yakın mekan oralar..bide özel okmeydanı hastanesi varmış o nasıl acaba
bu saatten sonra hastane doktor değiştirmek ne kıl bi durum yaaa(
Allahımmm daha neler duycazz acabaa memleket cahilll doluuu
:lepi:Pitikbebe >> Bebek arabaları,Bebek arabası, Bebek oda halıları, 140-200, Eko Halı, Disney halı
jenny halıyı bu siteden görebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?