GYPSY bi posta da benim için atın kaydirigubbakcemile3 Nerdeyse 1 ay olcak bizim. Artık yapmam da sanırım. Önemi yok dense de, kanama korkuttu beni. Anca başka şeyler :icecream:
Tatil programınıza da çok sevindim canım. Ohh, haydi bakalım.. Öyle kuş uçmaz yerlere gitmeyin ama, merkezi yerler olsun, iyi mi :)
GYPSY bi posta da benim için atın kaydirigubbakcemile3 Nerdeyse 1 ay olcak bizim. Artık yapmam da sanırım. Önemi yok dense de, kanama korkuttu beni. Anca başka şeyler :icecream:
Tatil programınıza da çok sevindim canım. Ohh, haydi bakalım.. Öyle kuş uçmaz yerlere gitmeyin ama, merkezi yerler olsun, iyi mi :)
Ailece görüştüğümüz bir ailenin hanımı hemşire sağlık ocağında çalışıyo - bir gün bişey için uğramıştım (hastalara numara verilen yerde görevliydi o dönem) çok yoğundu ve bende yanına oturdum bankonun arkasına bekliyorum yoğunluk bitsin de görüşelim Bir kadın geldi yanında çocuğu 8-9 yaşlarında işte muayene olacakmış çocuk numara istedi bizim tanıdık abla da dedi ki "Karnesiz olmaz karnesini getir çocuğun öyle kayıt yapayım numara vereyim " dedi Neyse gitti kadın işte öyle biraz zaman geçti ben hala ordayım geldi bi ara getirmiş çocuğun okul karnesini uzattı -" hadi yap kaydını da ver bi numara az önce de sıradan geri çevirdin bizi "dedi Var ya orda koptum ya kalktım dedim ben gidiyorum dayanamam daha fazla :) İşte hiç bir şeye şaşırmamak lazım Allah kimseyi cahil bırakmasın - en kötü şey
Sıyrıklar, kırıklar birbirini ağırlar :bbo:
kizlaarrr biiriii bana dur desiiinn, koca bi tabak kiraz yedim, ustune bi bardak sut ve 3 biskrem yedim, halaa gozum coplukteeee...allahim sen aklima mukayyet ol....
ay ne varr be ondaa afiyet bal şeker olsun çerez onlar çerezzz 3 biskrem yemişş sankim 3 paketten bahsediyoooo
ama paketin geri kalani arkamdan aglar dimi, uzulmesinler onlari da yemek istiyorum ben:)))cokacimcoookcok zor tutuyorum kendimi...
Koltugun kollarına tutun.. o senı engelleyecektır bı sure.. sonrası ıcın bısı dıyemecegım... kaydirigubbakcemile3
tecrubeyle sabit mi bu dedigin yontem??kaydirigubbakcemile3
ye bebişim ye nolcek bi paket bisküviden içi kaymaklııı kaymaklıı önce üstünü ye sonra kaymağını sonra altını ohh süperrr
Anlatıma bak.. seni napsınlar Esra.. heee ??? kaydirigubbakcemile3
Yafrum, ben aksam yemegını 7 de yerım.. ondan sonra yersem yersem meyve yerım.. bu halde bıle aldıgım kıloyu sen bılıyorsun.. ya s.... et, canın ıstıyorsa ye, bende kendımı hıc kasmadım acıkcası... benımkısı yılların alıskanlıgı.. ama baslarda ben sapıtmıstım.. ye, hıc ole hesaba kıtaba gırme.. benım canım ıstese sayıya falan bakmam acıkcası..
kaydirigubbakcemile3 ben hep öle yerim ama çok zevkli oluyooo kaydirigubbakcemile3
iyi o zaman valla kendimi dusundugumden degil yazik biskremcikler aglamasin, uzulmesin,arkadaslarindan ayrilmasin, ham yapivereyim kalanlari da:)))cokacimcoook
tabi bugun sebze gunuydu, karnim doymadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?