2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

jenny canım disney halı bir sürü modeli var hatta esrako da başka modelini aldı google yaz her çeşidini görürsün nette

GYPSY bi posta da benim için atın kaydirigubbakcemile3 Nerdeyse 1 ay olcak bizim. Artık yapmam da sanırım. Önemi yok dense de, kanama korkuttu beni. Anca başka şeyler :icecream:

Tatil programınıza da çok sevindim canım. Ohh, haydi bakalım.. Öyle kuş uçmaz yerlere gitmeyin ama, merkezi yerler olsun, iyi mi :)

selam kızlar geçmişe bakındım ;
NURDAN,HELıN geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelirsiniz
ESRA: oğlunada sanada sanada maşallh dr dinle çok gezme be güzelim dikkat et kendine
TAZEFASÜLYE:gözün aydın maşallah oğluşunada kendi dr başkasına şaşmayacan benimde başıma çok gelmişti senin adına sevindim canım...
KEOPS : hadi gözün aydın canım..
FASÜLYEKO:halınız çok güzelmiş odanızda hayırlı olsun
aklımda kalanlar bunlar kızlar bu arada bende yarın dr gidiyorum oğlımu görücem inşallah

Sıyrıklar, kırıklar birbirini ağırlar :bbo:

:icecream: :icecream: :icecream:
anladım ben onuuuu :roflol:
izmire gelsek uyarmı tatile şekerrr Şeniz

:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeyokul karnesi haa supermisss....

kizlaarrr biiriii bana dur desiiinn, koca bi tabak kiraz yedim, ustune bi bardak sut ve 3 biskrem yedim, halaa gozum coplukteeee...allahim sen aklima mukayyet ol....

kizlaarrr biiriii bana dur desiiinn, koca bi tabak kiraz yedim, ustune bi bardak sut ve 3 biskrem yedim, halaa gozum coplukteeee...allahim sen aklima mukayyet ol....

ay ne varr be ondaa afiyet bal şeker olsun çerez onlar çerezzz 3 biskrem yemişş sankim 3 paketten bahsediyoooo

ay jenny varmı öyle tipler yaaa karne heee teşekkür belgesi felanda varmıymışş kaydirigubbakcemile3

ay ne varr be ondaa afiyet bal şeker olsun çerez onlar çerezzz 3 biskrem yemişş sankim 3 paketten bahsediyoooo

ama paketin geri kalani arkamdan aglar dimi, uzulmesinler onlari da yemek istiyorum ben:)))cokacimcoookcok zor tutuyorum kendimi...

ye bebişim ye nolcek bi paket bisküviden içi kaymaklııı kaymaklıı önce üstünü ye sonra kaymağını sonra altını ohh süperrr

tecrubeyle sabit mi bu dedigin yontem??kaydirigubbakcemile3

Yafrum, ben aksam yemegını 7 de yerım.. ondan sonra yersem yersem meyve yerım.. bu halde bıle aldıgım kıloyu sen bılıyorsun.. ya s.... et, canın ıstıyorsa ye, bende kendımı hıc kasmadım acıkcası... benımkısı yılların alıskanlıgı.. ama baslarda ben sapıtmıstım.. ye, hıc ole hesaba kıtaba gırme.. benım canım ıstese sayıya falan bakmam acıkcası..

iyi o zaman valla kendimi dusundugumden degil yazik biskremcikler aglamasin, uzulmesin,arkadaslarindan ayrilmasin, ham yapivereyim kalanlari da:)))cokacimcoook
tabi bugun sebze gunuydu, karnim doymadi..

kaydirigubbakcemile3 ben hep öle yerim ama çok zevkli oluyooo kaydirigubbakcemile3

Ben hıc bıskuvı yemem, sevmem.. ama anlatımın o kadar hoştu ki :)))

iyi o zaman valla kendimi dusundugumden degil yazik biskremcikler aglamasin, uzulmesin,arkadaslarindan ayrilmasin, ham yapivereyim kalanlari da:)))cokacimcoook
tabi bugun sebze gunuydu, karnim doymadi..

Tabe tabe.. aglatmayalım yavruları.. çok et obur gordum seni :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…