günaydınnn
ayçaa erkencisin yine
işten çıksam deyip duruyodun sabahın köründe kalkmak içinmiiii
bide ilişki durumu kafama cok takılmaya baladı bazıları sıklaştır dıyodelikafadulden 2 gun ara ile :1shok: bazılarıda cocugun doğunca pis olur diyo anlamadımkı zaten mıllet yuzunden 1 haftadır kepenk cektım senağlama korkuyorum ama içimde gitmiyo değil hanimkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
Şu iki gün gittik gittik, sonra artıyor sıcaklıklarİyi gunlerde kullanın ınsallah.. cok cici..
Aslında su bebek sekerı olayı ıcın sahane olur ama bu sıcakta nereye gıdıyoruss Furko :1shok:
Tüh be! Mesajını şimdi okudum. Dün okusam yapardım ayarlamasını. Neyse du bakalım, öğleden sonra bri durum değerlendirmesi yapayım tekrarCADIARZUOlur! Hatta süper olur... Yarın nasıl ?? Benim 11 - 12 gibi biter işim.
Denize gitmende hiçbir sakınca yok (tabii alaçatı ya da seferihisar'a gitmeyeceksen.Ilıca gayet iyi) ama dalmak yasak. Gözlüğünü takıp öööyle tepeden denizin dibine bakabilirsincnm dün sormuşsun muhtemelen yazdığın zaman geçmişi okuyordum ama çok uykum geldi dayanamadım hepsini okuyamadan yattım dün izmirdeydim çoook gezdim canım çıkmıştı ve erkenden yattım. Ben iyiyim dün bebişimin odasını aldım kaydirigubbakcemile2 gerisi bana daha kolay geliyor artık rahat sayılırım bugün bu rahatlıkla dinlendim yarında denize gireceğiz kızımla :sm_cool: acaba dalmamda bir sakınca var mıdır ki? çok seviyorum çünkü kısa süreli dalmaların sakıncası olmaz sanırım CADIARZU şimdi ist dan yaptığın alışverişleri kontrol edicem bakalım neler var?? CADIARZU
E dünürüm, benim yerime de yiyorsun ondandır. Afiyet bal şeker olsuna.s.kizlaarrr biiriii bana dur desiiinn, koca bi tabak kiraz yedim, ustune bi bardak sut ve 3 biskrem yedim, halaa gozum coplukteeee...allahim sen aklima mukayyet ol....
Magnezyum içeren yiyecekler:
evet yaaa rabbim sabır versin o ana babalaraagypsym ya cok gecmis olsun 10 dk ne demek kıl payı resmen . allah herkesin kocasını yavrusunu korusun insallah. bende sehit haberini simdi okudum cok uzuldum 6 haneye daha ates dustu
aaa o kadar geçmi veriyolar melek yaa napsamki şu hastane derdi beni fena gerdiiii -tatlicadiarzu-meltem saol cnm bilgilendiriyon...dr somurtgan suratsız bişi diil dimi ..ben bugün arasam tahminen ne zaman gün verirler bana...8 haftalıkken aramıştım2 hafta sonrasına gün vermişlerdi ondan soruyom..tabi dr beğenmemiştim kendi dr yine gitmiştim...ama şimdi mecburz bulmak zorundayım dr son aylarda her hafta gidişlcek yol uzun olmasın istiyorum...türkiye hastanesinde yenidoğan ünitesi var..ben hastaneyi çok beğeniyorumda malesef dr talihsizliği yaşamıştım
meltem saol cnm bilgilendiriyon...dr somurtgan suratsız bişi diil dimi ..ben bugün arasam tahminen ne zaman gün verirler bana...8 haftalıkken aramıştım2 hafta sonrasına gün vermişlerdi ondan soruyom..tabi dr beğenmemiştim kendi dr yine gitmiştim...ama şimdi mecburz bulmak zorundayım dr son aylarda her hafta gidişlcek yol uzun olmasın istiyorum...türkiye hastanesinde yenidoğan ünitesi var..ben hastaneyi çok beğeniyorumda malesef dr talihsizliği yaşamıştım
Şu iki gün gittik gittik, sonra artıyor sıcaklıklar
Tüh be! Mesajını şimdi okudum. Dün okusam yapardım ayarlamasını. Neyse du bakalım, öğleden sonra bri durum değerlendirmesi yapayım tekrarCADIARZU
Denize gitmende hiçbir sakınca yok (tabii alaçatı ya da seferihisar'a gitmeyeceksen.Ilıca gayet iyi) ama dalmak yasak. Gözlüğünü takıp öööyle tepeden denizin dibine bakabilirsin
E dünürüm, benim yerime de yiyorsun ondandır. Afiyet bal şeker olsuna.s.
Ya şu magnezyumu doktorlarınız tavsiye etti mi hepinizin? Bana hiç kullan diyen olmadı ama benim arkadaşlar hep kullanmış magnezyum, ha bir de balık yağı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?