2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ay birde şimdiki halimi gör - her tarafım şişti senağlama - dur avatarımı değiştirim de dolgunluk görsün millet - az önce çektim
ben sanırsam onu göremedim ama bu da çok güzel..diğer fotolarda çocuksu bunda kadınsı çıkmışsın..sen de her fotoğrafta başkalaşanlardansın evriş gibi.
ortalıkta manyak çok tabi.çok sinirleniyorum böyle tiplere.başlarına gelse anlarlar.herşeyin normal olaması çok güzel.vaklla doktor bana 6 Mayıs'ta bebişinin kafasındaki sıvı kaybolmuş desin erkek merkek demem sarılabilirim hiç olmadı elini iki elimle kavrar manyak gibi sallarım..salifo malifo dinlemem yerim o doktoru..Allahım beni de senin gibi ferahlatsın taze.

Ne gibi kavuşma anılarıymış bunlar ? Şeniz :asigim:

bitin kanlandı çenene vurdu de mi?
Şeniz

didoooo evet ne tür anlarmış bunlarr hee hımmm CADIARZU
kaydirigubbakcemile dido ve salifo kaydirigubbakcemile
aklın hep oralarda delü
AMİİİİİİN:Saruboceq:

Yav kızlar bir ara bir Kemeraltı yapalım nooolur ya :Saruboceq:
ne var anam bu kemeraltında yaaaözendirip duruyorsunuz kıcıklar
hadi balım hayırlı olsun..benim de bir arkadaşım var öyle hergeldiğin de bir şey alıp geliyor..alma diyorum yalvarıyorum anlamıyor..kendine kanzın indirim kartını bile çıkarttırmış
Olur! Hatta süper olur... Yarın nasıl ?? Benim 11 - 12 gibi biter işim.
git git kusur kalma sen..
comely bacım sen kimlerle takılıyon cidden meraklandım şimdi..mümkünmü taa bebeğe kadar yetişmesi aklın alıyormu..öyle olsa bile zaten kanlı manlı doğacak onu analiz mi edecekler..ayrıca nette bunun hurafe olduğuyla ilgili birsürü yazı var..öperim seni.inanma bu cahil cühelaya
bu seminer kadar dallam bir şey olamaz.millet çayın sigaranın geyiğin gözüne vuruyor..bir program neyim olsa gerçekten seminer olsa..ben hiçbir okulda görmedim..çok nadir birşeyler yapılır..ona da homurdanırlar.
başakım bence normaldir kilosu kafana takma.sağlıklı olsunda..işlerin de kolay gelsin.
kaydirigubbakcemile3 ben hep öle yerim ama çok zevkli oluyooo kaydirigubbakcemile3
sen zaten yeme uzmanısın allahtan sevmem bisküvi ve kak falan..çok yemeyin siz de çok katkı maddesi var ona göre.geçen gün arakadaşım 2 paket almış hanımeller gerisin geriye göndersim..
ne sacma ya cocugun pis olması ne hurafeler var yarabbim . biride kardesime cok sakız cigneme cocuk b.klu olur demisti ne alaka klava:
kendi bokluymuş onun..

benim ağrılarım oluyordu o yüzden çok erken dönemden beri kullanuıyorum.hep midem bulanıyor içerken..şikayetin yoksa o yüzden yazmamıştır.balık hiç yiyemiyorum hem de hiç.cevizle arayı kapatıyordum onu da bıaraktım bu ara..balıkyağı yazmadı gittiğim hiçbir doktor.semiz yiyorum bu ara.inşallah iyi gelir bebişime.

aftabru+, babymom+, defnedamla+, dnzyildizi84, fasulyeko, mercimekim+, minik_kelebek+, telkirma+ HEPıNıZE GÜZEL BıR GÜN DıLERıM serap gelmeden ben diyeyim dedim

mmmmm bayılırım karpuza dün akşam nerdeyse koca bi karpuzun yarısını yedim bir dilim kavun ve ondan sonra bir koca tabak kiraz allahım kendimi tutamıyorum bayılıyorum meyveye canım hep meyve yemek istiyor inşallah bebişimize yarar şifa olur ama bizede yol su elektrik olarak zararı dönmese bari:1rolleyes:

gunaydın arkadaslar,
kizim artik rahmimde takla filan atıyor galiba. iki haftadır hareketleri çok keskin. resmen göbeğime yumruk yemiş gibi filan oluyorum. göbeğim şekilden şekile giriyor. hareketsiz olduğu anlar çok kısa. gece bile uykumdan uyandırıyor. benim kızım galiba çok zayıf doğacak. bu kadar enerji harcarsa kilo filan alamaz bu kız. hiç uyumuyor galiba. yakında hareketleri azalırmış, o zaman da eminim bugünleri özleyeceğim. zaten benim çoook hoşuma gidiyor onu böle izlemek. her akşam göbeğimi açıp sıkılmadan izliyorum. tek derdim kilo alamaması, çok cılız doğması. gerçi şimdilik ağırlığı iyi görünüyor.

canım benim aman sağlıklı olsunlar canları içinde olsunlarda onlar doğunca kilo alırlar ne yapalım.... benim kızçemde benimle aynı haftada olanlara nazaran daha zayıf sağlıklı olsunda buna şükür.... benimki beni gece uyandırmıyor benim uykum çok ağır olduğu için eşim önceki gece elini ben uyurken karnıma koymuş kızımız hareket ediyormuştu birkaç tekme atmış babasına demekki benimkide ben uyurken uyanık ama ben hissetmiyorum.... gündüzde işte olduğumdan gün içinde anca birkaç hareketini hissediyorum ama akşam eve gidince hele yemekten sonra epey hareket ediyor maşallah kuzum

teşekkürler didecimmm ....

herkese günaydın...

nazanım ısrarla kızı minyon yapıcan. ağırlığı gayet iyi, tam ortada , ne az ne de çok, cılızmış sen kendine bak. şişko olmuşsun zaten:))))))

gpyesra cnm aradım ben şimdi randevu için ne xaman istiyosunuz diye sordu kız...şaşırdım ..hani daha geç bi tarih bekliyodum ii oldu böle olması..haftaya çarşaba gitcemç... ayrıca 45 lira ücret...nihal hn herkes memnun kkda topikte okudum...

gypsy valla yazarken aklıma sen geldin masallah senin topusuna yesin yarasın oglusuna guzel guzel
a.s.
ne güzel işte hareketli olmasııı sanki içerde pilatesmi yapıyo hareketli diye kilo almıcak diyosun delikafadulden ay alemsin nazan yaaa
ayrıca gr gayet iyi ikimizin aynı gr?zayıf diilki senin kız

günaydın kızlar

Ya şu magnezyumu doktorlarınız tavsiye etti mi hepinizin? Bana hiç kullan diyen olmadı ama benim arkadaşlar hep kullanmış magnezyum, ha bir de balık yağı:uhm:

canım balık yağ bana verdi doktorum geçen ay (15 gün önceki muayenede) zekası şimdi gelişmeye başlıyomuş o yüzden günde 1 tane balık yağ içiyorum şimdi - balık yediğim günler içmiyorum

tmm sen git ayrıntıları alırım ben senden bende ona göre giderim bide özel okmeydanı hastanesi var onuda düşünüyorum..

günaydın kuzular,ya bı dün giremedım one yahu 35 sayfa gıtmıs,okuyamadıgım ilk 5 sayfayı okudum ama sonra vazgectım neyse aklımda kalan bıseler var onlara cvp yazııım baree

çingene esracım maşşlah oğluna.bence kafana takma okadar,benım bebegım ilk 3 ay 2 hafta gerıden geldı zaamnla acıgı kapattı ki 1 hafta gerıde oolmayı doktorlarda önemsemıyorlar.bebegın gelısımı normalse gerı olması cokda öenmlkı degılmıs ki kaldıkı ölçümler usg de %100 dogru degıl
ayrıca bebek sekerın cok hoş olmus.bencede boyutunu küçült ve ördegıde degıstır daha küçür bişe güzel olur

balık yağı banada vermedi zaten 3 tane hap içiyorum bide onu içsem 100 kilo olurum heralde bide ben haftada 2 kez balık yiyiyorum genelde gerek yoktur sanırım??

sağol kelebeğimmm evet sizleri okudukça bende takmayaya başladım zaten
bebek şekeride değişklikleri yapıcam sende yapınca koy fotoyu kelebek alıcaktın aldınmı?

arkadaşlar, az önce ESRAKO sms atmış dün gece hastaneye kaldırıldım diye. hemen aradım. safrakesesinde taş varmış. 3 saat ağrıyı zor geçirmişler. nerdeyse acele maeliyata alacaklarmış ki ağrı geçmiş. dua edelim de en az bir ay daha ağrı tekrar etmesin. yoksa ameliyat etmeleri gerekecek. dün gece morali çok bozukmuş ama şimdi sesi daha iyiydi.

aftabru+, babymom+, defnedamla+, dnzyildizi84, fasulyeko, mercimekim+, minik_kelebek+, telkirma+ HEPİNİZE GÜZEL BİR GÜN DİLERİM serap gelmeden ben diyeyim dedim
sanada cok güzel bi gün ben diliyorum şekerrrr
ayy bende baylıyorum göbişimöi izlemeye.kızım rahatına cok düşkün.nezaman ayakalrımı uzatıp uzansam baslıyor karnım dalgalanmaya.sanırım dönüyor tekme atıyor.cok sevıyorum o halini izlemeyi.ayrıca kızın cılız falan dogmayacak sekerım.suan kılosu normalse hep öyle devam edıcek.hanı olur 2 hafta falan geırdeen gelse böyle düşünürsün ama sana bunu düşündüren nee? ki sana benzerse minyon olabılir bence ilerisi için hoş bişe.sen 35 yasındayım diyon ama heççde öle durmuyon mesela.artılarıda cok fazla yaneee nazancım yerimseniben
sağol kelebeğimmm evet sizleri okudukça bende takmayaya başladım zaten
bebek şekeride değişklikleri yapıcam sende yapınca koy fotoyu kelebek alıcaktın aldınmı?

ya salı günü cok yorgun hissediyordum kendımı bırde fırtına cıkmıstı.kocısle meyvemızı aldık hemen döndük dolasamadım.haftaya salı bakıcam inşallah.yaptım bi örnek pcye eklıyınce koyarım resmını.bugun cicileri eklıycem bi aksılık olmassa.ama önce evı toplamam lazım evimi poook götürüyoda birasss-tatlicadiarzu-

balık yağı banada vermedi zaten 3 tane hap içiyorum bide onu içsem 100 kilo olurum heralde bide ben haftada 2 kez balık yiyiyorum genelde gerek yoktur sanırım??
banada vermedı doktor balık hapı.ben bı makalede okumustum omega 6 bazı doktorlara göre hamılelıkte içilmelı ama 6.aydan sonra bazılarına göre dogal yollardan alınmalıymıs.oyüzden bende doktorumdan istemedım balık hapı.

ayyyh gercektenmı,cok üzüldüm şimdi,hay Allah inşalah agrısı tekrarlamaz,canım ya yoksa amelıyatmı olması gerekırmıs.tüh cok üzüldüm şimdi.ee ozaman bebegı erkenmı alıcaklarkı?nası amelıyat olacakkı :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…