2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

balık hiç yiyemiyorum hem de hiç.cevizle arayı kapatıyordum onu da bıaraktım bu ara..balıkyağı yazmadı gittiğim hiçbir doktor.semiz yiyorum bu ara.inşallah iyi gelir bebişime.

didecim bende senin durumundayım cevizle kapatıorum arayı gecen gunde yazmıstım unutmamak icin cevizi robottan gecirdim sabah kahvaltıda sutumun icine katıyorum 2 yemekkasıgı . sanada tavsiye ederim.ayrıca yesil yapraklı sebzelerdede oldugunu soylemisti drum ve balık yagı yazmadı banada. afiyet seker olsun yarasın bebisine

al bendende okadar. cok hosuma gidio o icimde kıpır kıpırken gecmis sayfalara yazdım zaten saglıklı bebek enerjisini hareketle atarmıs hemde kasları gelisirmis. ayrıcada nie zayıf olsunki hemde dogunca zaten toparlıolar hemen. sen taktın zayıf zayıf die oysaki kilosu haftasına gore gayet ii. takma kafana.

cok uzuldum ya acaba eskiden sikayeti varmıydı safradan. bu hamislikte cıkıo iste bitakım sorunlar. konusursan bizide haberdar et.ins ameliyat olmak zorunda kalmaz

inanmıyorum yaaa şimdi iyimi?dur arim hemen (

jenny geçmiş sayfalarda koymuştum fotoyu canım

dide izmir hatunları kemeraltı diyince benim aklımada hep koprualtı gelio. galata koprusunun altı yani. ne guzel cıvıl cıvıldır oralar simdi ya. gypsy istanbula gelince koprualtında bulusalımmı on numaraya gideriz cok istanbulum geldi bak simdi

ay geçmiş olsun üzüldüm inşallah idare eder de ameliyattan kurtulur

nazan kızın belki şişko doğacak daha zaman var doğmalarına belli olmaz yane.

melek randevu almana sevindim inşallah memnun kalırsın da doktordan ben de mahçup olmam

bu arada kızlar ben yaklaşık 3 yıllık evliyim ama eşimle tanışalı 10 yıl oldu bugün üniversitede okurken tanışmıştık 7 yıl flörtten sonra evlendik onun için 28 mayısları çok severim:1hug:

nazanım ısrarla kızı minyon yapıcan. ağırlığı gayet iyi, tam ortada , ne az ne de çok, cılızmış sen kendine bak. şişko olmuşsun zaten:))))))
haklısın canım, şimdilik fena değil ağırlığı. yani internete ve usg ölçümlerine göre gayet iyi, ama başkalarıyla kıyaslayınca hafifmiş gibi geliyor.

ne güzel işte hareketli olmasııı sanki içerde pilatesmi yapıyo hareketli diye kilo almıcak diyosun delikafadulden ay alemsin nazan yaaa
ayrıca gr gayet iyi ikimizin aynı gr?zayıf diilki senin kız
evet canım, kızıma haksızlık ediyorum galiba. hem ben zaten çok topaç bi bebek doğurmak da istemiyorum açıkçası, normal doğum düşündüğüm için 3.500 ü geçmesini çok da istemiyorum. hayırlısı bakalım. sağlığı yerinde olsun da kilosu problem değil. karın çevresi ölçümü diğer yerlerine göre 1 hafta geride gidiyor. ben de dalga geçiyorum "kızım da benim gibi ince belli olacak " diye....

canım balık yağ bana verdi doktorum geçen ay (15 gün önceki muayenede) zekası şimdi gelişmeye başlıyomuş o yüzden günde 1 tane balık yağ içiyorum şimdi - balık yediğim günler içmiyorum

balık yağı banada vermedi zaten 3 tane hap içiyorum bide onu içsem 100 kilo olurum heralde bide ben haftada 2 kez balık yiyiyorum genelde gerek yoktur sanırım??

balık yağı dediğiniz omega3 mü arkadaşlar? yoksa ayrıca balıkyağı kapsülü mü alıyorsunuz eczaneden? ben bugüne kadar hiç içmedim, hiç araştırmadım, doktorum da hiç bahsetmedi. çok gerekliyse ben de içerim. bi sorayım bakiim doktoruma

sağol kelebeğimmm evet sizleri okudukça bende takmayaya başladım zaten
bebek şekeride değişklikleri yapıcam sende yapınca koy fotoyu kelebek alıcaktın aldınmı?

esracım nerde görebilirim şekerini - bende yapacam bu günlerde fikir arıyorum - koysana resmini tatlım

evet GYPSY, ben de göremedim. hangi sayfada acaba? nerden görebilirim?

of ya çok geçmiş olsun - zaten işte terslik değil mi illa böyle sağlık sorunları hamileyken ortaya çıkar

bende 28 mayısı cok sevırım:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: çünkü bugun canım kocacıgımın dogum günü..seneye insallah bebişimizle beraber üçümüz kutlarız.daha cook mutlu huzurlu saglıklı yeni yaşlar nasip etsın Rabbim kocacıgımaaa

aftabru bence duzenli balık yiyosan almana gerek yok balık yagı kapsulune. ben yiyemedigim halde drum vermedi cevizden aldıgın yeter dedi ayrıca yesil yapraklı sebzelerdede var dedi

fasulyeko tanısma gununuz kutlu olsun
minik kelebek esininde dogumgunu kutlu olsun nice nice yıllara ins bir yastıkta
bugunde azerbaycanın kurtulusu yani cumhuriyet bayramı 28 may :) benim icinde ozelligi bu resmi tatil bugun.

jenny sizinde yıldonumunuz kutlu olsun bugunu topigin en ozel gunu kabul edelim bari herkesin bi kutlaması var oh masallah mutluluklar daim olsun insallah

meltem nice 10 yıllara mutlu bi şekilde eşinle ,,çocuğunla beraber inşallah..sağlıkla mutlulukla inşallah

Benimki kapsül - günde 1 tane dedi doktor (adını bilmiyorum - kutusu evde ama fiyatı 11,50 -ssk karşılamıyodu o yüzden biliyorum fiyatını) Valla balık yağının bir zararı olmaz diye düşünüyorum ben öğrenciyken de her gün 1 tane içiyodum yinede danış sen doktoruna

cok uzuldum ya acaba eskiden sikayeti varmıydı safradan. bu hamislikte cıkıo iste bitakım sorunlar. konusursan bizide haberdar et.ins ameliyat olmak zorunda kalmaz
yokmuş canım şikayeti, dün birden bire ağırlaşmış, acile gitmişler.... galiba taşlar daha küçükmüş ve lökosit sayımı da çok feci çıkmamış o yüzden ameliyatı erteleyebiliyorlarmış. ama ağrıları çok dayanılmaz oluyormuş safrakesesi taşının. yani bir daha vuracak olursa allah korusun bebeği de almaları gerekebilirmiş. o yüzden inşallah bir ay daha ağrı mağrı gelmez.

aşşşşk olsun BABY, sadece GYPSY ile mi buluşacaksın?

aftabru bence duzenli balık yiyosan almana gerek yok balık yagı kapsulune. ben yiyemedigim halde drum vermedi cevizden aldıgın yeter dedi ayrıca yesil yapraklı sebzelerdede var dedi

Canım bizimde bugün evlenme yıldönümümüz (3. yıl)

jenny sizinde yıldonumunuz kutlu olsun bugunu topigin en ozel gunu kabul edelim bari herkesin bi kutlaması var oh masallah mutluluklar daim olsun insallah

evet evet bence de 28 mayıs bu topiğin en özel günü.... benim için pek manası yok ama olsun, sizin hepinizi çok çok tebrik ediyor daha nice yıllar diliyorum.

ooo bugün neymiş böylee
herkesin özel bi günü var
meltemcim nice uzun yıllara eşinle ve bebişinlee
tubişcim seninde eşinin doğumgünü kutlu olsunn rabbim uzun ömürler versin
başka ne vardı?
azerbaycanın kurutuluşumu demiştin?dur ben bi yengemi arayayım

dün kendime göğüs pedi aldım. 40lı paket. hastane çantamı bu haftasonu hazırlayacağım da... ne de olsa gecelik takımımı da aldım.

aftabru, bizi ara ara bilgilendir olur mu...çok üzüldüm esra için,şimdi iyi dedin değil mi..

28 mayısınız kutlu olsun o zaman

jenny sizindemi evlilik yıldönümünüz ne güzell uzun sağlıklı birlikte nice yıldönümlerine canımm

pervinnn cumartesi gaalatadaydım tek geçerim orayıı bizim mekan moonlight bi kerede d.günümü yapmıştım orda çok severim oranın havasını manzarasını..

dün kendime göğüs pedi aldım. 40lı paket. hastane çantamı bu haftasonu hazırlayacağım da... ne de olsa gecelik takımımı da aldım.

ya ben bişey paylaşacam - ben genelde hep penye pijamalarla yatarın hani öyle saten ya da kaygan bişeylerle hiç rahat edemem - Hastane için de bir pijama birde gecelik aldım böyle renkli menkli bişiler ama sonra eve gelince giydim aynanın önünde hiç hoşuma gitmedi hiç biri - aslında şişmişim iyice biraz o yüzden de olabilir O yüzden de fotolarını bile eklemedim çünkü galiba çok çirkinler :S
Şimdi hastane çantası deyince acaba başka bişeyler mi baksam ya pijama olarak - içime sinmedi açıkçası aldıklarım Helese sizinkilere baktıktan sonra .....
Ne yapsam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…